Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

το έχω κανει σε ένα παιδάκι που δάγκωνε τη Δέσποινα.

Αυτο ηταν περίπου 1,5 χρονών και η Δεσποινα περιπου 3.

Του το είπα 3 φορες, και οταν το ξαναεκανε του φώναξα

"μη! μαλώνω εγώ" ήρθε κοντά μου η μανα του και μου είπε

"ε,,, μωρό είναι τι καταλαβαίνει;"

Όλα αυτα μεσα σε παιδότοπο, τη στιγμη που η μαμα του μικρου απολάμβανε το τσιγαρο της.

"αν δεν το συμμορφώσεις εσυ θα το κανω εγω! "

Της μίλησα απότομα, αλλα το μικρό ειχε κανει 3 σημαδια στη Δεσποινα

1 στο μαγουλο ενα στον καρπο και ενα στο μπράτσο της. Τα δοντακια του μπηκαν μεσα στη σαρκα της.

και στην τελική αφού εινα μωρό όπως λες, κάτσε δίπλα του και πρόσεχέ το!

Δημοσίευση

Το έχω κάνει ήδη! με συγχωρείς αλλά είναι μερικά παιδιά που κάνουν τα απίστευτα κ η μάνα τους κ ο πατέρας τους δεν τους μιλάνε καθόλου.

Ετσι το λέω διακριτικά μπας κ συγκινηθούν κ αυτοί κ το μαζέψουν. Σπίτι τους ας κάνει ότι θέλει αλλά έξω δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ανέχεται τα πάντα.

Β'εβαια μερικοί γονείς είναι στον κόσμο τους, δεν πέρουν χαμπαρι...

αρκεί να πιούν τον καφέ τους κ το παιδί ας κάνει ότι θέλει...

Στη θάλασσα το καλοκαίρι ένα παιδάκι πνιγόταν κ οι γονείς χαμπάρι. Το έσωσε ένας άλλος κύριος, τους το πήγε κ τους είπε τι έγινε κ μετά από λίγο πήγε πάλι να πνιγεί... όλος ο κόσμος τα είχε πάρει στο κρανίο, οι γονείς στον κόσμο τους κ πάλι.... τι να πω?

Δημοσίευση

Σε παιδότοπο πάμε, κι εγώ μονίμως είμαι έξω από το χώρο που παίζουν τα παιδιά και παρακολουθώ τη δικιά μου...

Σιγά που απολαμβάνω καφέ!

Και όοοοοοχι... Όχι για να μη χτυπάνε τη δικιά μου.. Το Μαράκι μου έχει ένα κακό συνήθειο.. Τραβάει μαλλιά.. Και εγώ η καψερή, προσπαθώ να προστατέψω τα άλλα παιδάκια!Μία μαμά κάποια φορά μου είπε.. Δεν πειράζει... Άσ'την.. Παιδάκι είναι, θα παίξει, θα χτυπήσει, θα τραβήξει μαλλιά, θα δαγκώσει.. Ντόοοοιννγκ!!!

Αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει το δικό μου, μου αρκεί ο γονιός του να το πάρει και να του πει με ήραμο τρόπο ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό. Δεν είπα να το σαπίσει στο ξύλο..

Αν δει και δεν επέμβει, τότε θα επέμβω εγώ! ;)

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ με την Ελένη.

Θα έσκυβα θα απευθυνόμουν στο μεγαλύτερο παιδάκι και θα του έλεγα

"Προσέχουμε τα μικρότερα παιδάκια"

Αν έβλεπα οτι συνέχιζε θα την απομάκρυνα.

Το ίδιο θα έκανα αν έβλεπα πως και η μικρή μου χτυπούσε τα άλλα παιδάκια.

Μην το βλέπεις σαν επίπληξη.

Εννοείται οτι στα ξένα δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαωμα να μιλήσουμε σε αυστηρό τόνο -νομίζω.

Δημοσίευση

Φυσικά και θα έκανα παρατήρηση!!

Αν δηλαδή οι γονείς είναι αναίσθητοι και έχουν "αμολύσει" το παιδάκι τους χωρίς να τους νοιάζει τι κάνει και τι λέει, όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να τα ανέχονται και να μην μιλάνε;;;

Ε, όχι!

Δημοσίευση

Χμμμ.. εξαρτάται.. Αν έβλεπα να σπρώχνονται με κάποιο παιδάκι και οτι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ίσως και να μην έλεγα τίποτα. Αν όμως πήγαινε κάποιο άλλο παιδάκι να χτυπήσει/γρατζουνήσει/δαγκώσει/μαλλιοτραβήξει τον Φοιβάκο μου, τότε σίγουρα θα επενέβαινα και σίγουρα θα μιλούσα ψύχραιμα αλλά αυστηρά στον γονιό και όχι στο ίδιο το παιδάκι. Και ναι, θα το έλεγα και εγώ το "μαζεψε το παιδί σου (κυρά μου)" αν την έβλεπα να πίνει τον καφέ της χωρίς να δίνει δεκάρα για το τι κάνει το παιδί της, ειδικά αν απειλούσε το δικό μου παιδί.

Δημοσίευση

sweetmammy και βεβαια θα εκανα επιπληξη στο παιδακι που θα παρεκτραπει παραπανω απο το κανικο εννοειτε,ειτε ειναι το δικο μου ειτε ενα ξενο.

Με ευγενικο τροπο βεβαια στη αρχη τωρα αν ειναι ξεροκεφαλο το αλλο και δεν καταλαβενει,ειτε του το λες 1 η 3 φορες,εεε τοτε η ευγενεια θα περιοριστη,και ας παρεξιγηθη η οποιαδηποτε μαμα.

Γιατι στο κατω κατω αν εχουν βιαιη συμπεριφορα απο τωρα που ειναι μικρα σε μερικα χρονια τι θα κανουν;;;;;;;

Δημοσίευση

Εγω αρχικα θα εψαχνα τους γονεις τους να τους ενημερωσω ευγενικα!Τωρα αν ηταν τοσο εξαφανισμενοι...νομιζω πως θα μιλαγα στο παιδακι ευγενικα οπως ειπε και η Eleny2,αν ηταν σε ηλικια που θα μπορουσε να αντιληφθει σωστα αυτα που θελω να του πω!Αν ηταν πολυ μικρο ή συνεχιζε να κανει τα ιδια θα επαιρνα τη μπουμπου μου να παμε να παιξουμε πιο περα!!

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...