Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

το έχω κανει σε ένα παιδάκι που δάγκωνε τη Δέσποινα.

Αυτο ηταν περίπου 1,5 χρονών και η Δεσποινα περιπου 3.

Του το είπα 3 φορες, και οταν το ξαναεκανε του φώναξα

"μη! μαλώνω εγώ" ήρθε κοντά μου η μανα του και μου είπε

"ε,,, μωρό είναι τι καταλαβαίνει;"

Όλα αυτα μεσα σε παιδότοπο, τη στιγμη που η μαμα του μικρου απολάμβανε το τσιγαρο της.

"αν δεν το συμμορφώσεις εσυ θα το κανω εγω! "

Της μίλησα απότομα, αλλα το μικρό ειχε κανει 3 σημαδια στη Δεσποινα

1 στο μαγουλο ενα στον καρπο και ενα στο μπράτσο της. Τα δοντακια του μπηκαν μεσα στη σαρκα της.

και στην τελική αφού εινα μωρό όπως λες, κάτσε δίπλα του και πρόσεχέ το!

Δημοσίευση

Το έχω κάνει ήδη! με συγχωρείς αλλά είναι μερικά παιδιά που κάνουν τα απίστευτα κ η μάνα τους κ ο πατέρας τους δεν τους μιλάνε καθόλου.

Ετσι το λέω διακριτικά μπας κ συγκινηθούν κ αυτοί κ το μαζέψουν. Σπίτι τους ας κάνει ότι θέλει αλλά έξω δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ανέχεται τα πάντα.

Β'εβαια μερικοί γονείς είναι στον κόσμο τους, δεν πέρουν χαμπαρι...

αρκεί να πιούν τον καφέ τους κ το παιδί ας κάνει ότι θέλει...

Στη θάλασσα το καλοκαίρι ένα παιδάκι πνιγόταν κ οι γονείς χαμπάρι. Το έσωσε ένας άλλος κύριος, τους το πήγε κ τους είπε τι έγινε κ μετά από λίγο πήγε πάλι να πνιγεί... όλος ο κόσμος τα είχε πάρει στο κρανίο, οι γονείς στον κόσμο τους κ πάλι.... τι να πω?

Δημοσίευση

Σε παιδότοπο πάμε, κι εγώ μονίμως είμαι έξω από το χώρο που παίζουν τα παιδιά και παρακολουθώ τη δικιά μου...

Σιγά που απολαμβάνω καφέ!

Και όοοοοοχι... Όχι για να μη χτυπάνε τη δικιά μου.. Το Μαράκι μου έχει ένα κακό συνήθειο.. Τραβάει μαλλιά.. Και εγώ η καψερή, προσπαθώ να προστατέψω τα άλλα παιδάκια!Μία μαμά κάποια φορά μου είπε.. Δεν πειράζει... Άσ'την.. Παιδάκι είναι, θα παίξει, θα χτυπήσει, θα τραβήξει μαλλιά, θα δαγκώσει.. Ντόοοοιννγκ!!!

Αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει το δικό μου, μου αρκεί ο γονιός του να το πάρει και να του πει με ήραμο τρόπο ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό. Δεν είπα να το σαπίσει στο ξύλο..

Αν δει και δεν επέμβει, τότε θα επέμβω εγώ! ;)

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ με την Ελένη.

Θα έσκυβα θα απευθυνόμουν στο μεγαλύτερο παιδάκι και θα του έλεγα

"Προσέχουμε τα μικρότερα παιδάκια"

Αν έβλεπα οτι συνέχιζε θα την απομάκρυνα.

Το ίδιο θα έκανα αν έβλεπα πως και η μικρή μου χτυπούσε τα άλλα παιδάκια.

Μην το βλέπεις σαν επίπληξη.

Εννοείται οτι στα ξένα δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαωμα να μιλήσουμε σε αυστηρό τόνο -νομίζω.

Δημοσίευση

Φυσικά και θα έκανα παρατήρηση!!

Αν δηλαδή οι γονείς είναι αναίσθητοι και έχουν "αμολύσει" το παιδάκι τους χωρίς να τους νοιάζει τι κάνει και τι λέει, όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να τα ανέχονται και να μην μιλάνε;;;

Ε, όχι!

Δημοσίευση

Χμμμ.. εξαρτάται.. Αν έβλεπα να σπρώχνονται με κάποιο παιδάκι και οτι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ίσως και να μην έλεγα τίποτα. Αν όμως πήγαινε κάποιο άλλο παιδάκι να χτυπήσει/γρατζουνήσει/δαγκώσει/μαλλιοτραβήξει τον Φοιβάκο μου, τότε σίγουρα θα επενέβαινα και σίγουρα θα μιλούσα ψύχραιμα αλλά αυστηρά στον γονιό και όχι στο ίδιο το παιδάκι. Και ναι, θα το έλεγα και εγώ το "μαζεψε το παιδί σου (κυρά μου)" αν την έβλεπα να πίνει τον καφέ της χωρίς να δίνει δεκάρα για το τι κάνει το παιδί της, ειδικά αν απειλούσε το δικό μου παιδί.

Δημοσίευση

sweetmammy και βεβαια θα εκανα επιπληξη στο παιδακι που θα παρεκτραπει παραπανω απο το κανικο εννοειτε,ειτε ειναι το δικο μου ειτε ενα ξενο.

Με ευγενικο τροπο βεβαια στη αρχη τωρα αν ειναι ξεροκεφαλο το αλλο και δεν καταλαβενει,ειτε του το λες 1 η 3 φορες,εεε τοτε η ευγενεια θα περιοριστη,και ας παρεξιγηθη η οποιαδηποτε μαμα.

Γιατι στο κατω κατω αν εχουν βιαιη συμπεριφορα απο τωρα που ειναι μικρα σε μερικα χρονια τι θα κανουν;;;;;;;

Δημοσίευση

Εγω αρχικα θα εψαχνα τους γονεις τους να τους ενημερωσω ευγενικα!Τωρα αν ηταν τοσο εξαφανισμενοι...νομιζω πως θα μιλαγα στο παιδακι ευγενικα οπως ειπε και η Eleny2,αν ηταν σε ηλικια που θα μπορουσε να αντιληφθει σωστα αυτα που θελω να του πω!Αν ηταν πολυ μικρο ή συνεχιζε να κανει τα ιδια θα επαιρνα τη μπουμπου μου να παμε να παιξουμε πιο περα!!

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...