Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

xxaxa mollyyy sidero k su????kane parea me ti ramona pou exei kai auti sideroo kai olo profaseis vriskei wste na mi siderwsei!!!esu exeis k ena bebinooooo auti i gaidara omws?:P

Ασε άσε!!!

Κάτσε να στα πω τώρα που δε μας ακούει κανείς!!!!

Αυτή παιδί μου δήθεν ψάχνει για δουλειά για να χει τον άνθρωπο να

την ταιζει!!!!Τσ!τσ!τσ!Και στον υπολογιστή που τη βρίσκει όταν

επιστρέφει από τη δουλειά του λέει οτι ψάχνει δουλειά μέσω ίντερνετ!!!

Ασε!Πολύ τεμπέλα βρε παιδί μου!!!!!!!!Και το σπίτι της!Βρωμάει!Ξέρω εγώ!

Νομίζεις δε μου χει έρθει η μπόχα μέχρι τη Χίο?????????????????????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 133
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

δεν ξερω ακριβως πως βρισκεστε χαχαχα την μια εδω την αλλη αλλου !! χαχαχα να αναρτησσετε καποιο ωραριο !! πχ απο τις 7 ως τις 3 στο καλημερα απο τις 3 ως τις 9 στο καφε και μετα στο πατσατζηδικο

Δημοσίευση

βικυ ετσι το εχουμε κανονικα μην φοβασαι!

λοιπον τα πρωινα ειμαστε στον καφενε,οταν πειναμε μπαινουμε στο εστιατοριο,μετα αραζουμε στο καφε και τελος παμε στο πατσατζιδικο

απλα σημερα ειμαστε σε κατασταση πανικου!ελα για καφε και μην κολλας το πολυ πολυ να σε ζαλισουμε τοσο και να παθεις και εσυ κολλημα με το μαμμυ!!!

σε περιμενουμε καλο μου !!

Δημοσίευση

εμ συγγνωμη μπορω να ρωτησω κατι αθωο?

που αναφερεσαι γωγακι μου?θελω να πω σε πειραξε που αρχισαμε να μιλαμε για ασχετα?αυτο δε μπορω να καταλαβω.....σορρυ κιολας απλα εφαγα σκαλωμα!!!

Δημοσίευση

kala gwgaki sugnwmii mipos na deis tis 2 teleutaies selides???ma an einai dunaton apantate oti na nia xwris n vlepete!!!!exoume stamatisei na milame gia olo autoo kai stis teleutees 2 selides leme oti na nai kai giati apal den asxoloumaste!!!!ma an einai dunaton ilikrina gwgak....oute tha katsw na asxolithw ...des ligo kai meta dwse tis apantiseis sou!!

Δημοσίευση

μου αρεσει το μαμμυ απλα δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο οσο καποιες απο εσας !! ανοιγω το πρωι και κανω τις δουλειες μου και που και που ριχνω κανα βλεφαρο !!! εισαστε ωραια συντροφια !! αν και εχω καταλαβει οτι τοι μαμμυ με αγαπαει γιατι δεν μπορω μερικες φορες να κανω αποσυνδεση οπως χτες ας πουμε και ειμαι σε συνδεση πανω απο 24 ωρες χαχαχα ειμαι μελος και σε αλλο μαμαδοφορουμ αλλα εσεις δεν παιζεστε !!!!!!!!!!!!!φτου φτου !!!!

Δημοσίευση

θα απαντησω και στις δυο σας..βλεπω τι διαβαζω δεν ειμαι γκαβη αλλα δεν ειμαι κανενα χαιβανι 42 χρ ειμαι και ειστε παιδια μου οκ για να με (κοροιδεψετε)την ολη( ασχετη συζητηση σας και υπονοουμενα )θα μπορουσατε να την κανετε στο καφε...ποιος ο λογος που μπηκατε στο θεμα αυτο?

Δημοσίευση

λοιπον το θεμα ξεφυγε οταν μπηκε το γιουλακι και ειπε να μην ασχολουμαστε αλλο με το θεμα και εγω την πειραξα την ιδια και μετα ξεφυγε το θεμα γιατι με το γιουλακι εχουμε μια ανεση και την πειραζουμε!

εχεις δικιο ειναι πραγματα που επρεπε να κανουμε αλλου αλλα ξεφυγαμε.τελος δε χρειαζετε να χαλαμε τις καρδιες μας!εχεις και εσυ δικιο στο οτι ξεφυγαμε αλλα...ειμαστε χαρουμενα παιδια βρε συ γωγακι!!!

ενταξει...?εγω φταιω....λιθοβολιστε μεεεε!

δεν ειπαμε τιποτα ειρωνικα απλα πειραζομασταν μεταξυ μας!!

Δημοσίευση

lipon tha zitisw apo ti lena na klisei to themaa giati apo ti fenete dimiourgounte parexigiseis apo to ttpt!!!!den eixa skopo kai uponooumena gia tpt kai ola auta ta thewrw pediastika twra!!!!den tha xalasw egw tin eikona mou oute gia tin mariniw oute gia to pws eide auta pou egrapsa to gwgaki kai gwgaki lipame poli ...giati an prosexeis auta pou leww thel wna mathw pou vlepiss ta uaponooumena!!!!itan apla lathos i asxeti suzitisi na ginei edw mesa!!!!!!to thema me ti mariniw exei klisei apo xthes gia mena!!!kalo vradu!!

Δημοσίευση

οκ ραμονακι...παω πασο..σε σενα..στην κελλυ ομως οχι για τον τροπο που μου μιλησε στο πμ που μου εστειλε...ντροπη της.μια συμβουλη ραμονα κι αν θελεις ακουσε τη..προσεχε ποιες κανεις παρεα..

Δημοσίευση

den sou eipaa tpt parapanw apo auto pou egine!!!esu milises asxima gia menaa esu me prosvaless prwtiii xwris na ftew se kati!!!!!esu to xekinises kai tha peis twra gia menaa na me prosexounn?emena???pou toso kairo exw dwsei tin kardia mou exw kanei tis filies mou???e oxi..egw lipoame gia sena giati se megali gunaika!!!!kai telosss to themaa teloss den xanasxoloume!!!!esu me prosvaless kai su milisa para poli kala!!!!!kai den thelw na xanasxlithw mautooo!!!!teloss skai se parakalw epidi pragmatika den me gnwriseis exoume ginei kinikes edw mesa telos...

Δημοσίευση

γωγω νομιζω οτι το νεαρο της ηλικιας τους τις δικαιολογει!!!οσο για το θεμα δεν θελω να σχολιασω,ειμαι 28 χρονων κ καταλαβαινω ποιος λεει ψεματα κ ποιος οχι,και μπορει να υπαρχουν πολλοι ψευτες!!!!!

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Δημοσίευση

STAMYMAMY έγραψε:

γωγω νομιζω οτι το νεαρο της ηλικιας τους τις δικαιολογει!!!οσο για το θεμα δεν θελω να σχολιασω,ειμαι 28 χρονων κ καταλαβαινω ποιος λεει ψεματα κ ποιος οχι,και μπορει να υπαρχουν πολλοι ψευτες!!!!!

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

αν πιστευουμε ο,τι καποιος ειναι fake τον κανουμε περα η το κραταμε για τον εαυτο μας σταμυ,οχι να στελνουμε πμ σε (φιλες μας)να θαβουμε και να σχεδιαζουμε να ανοιγουμε τετοιου ειδους θεματα και να τρωγομαστε σαν τα σκυλια...
Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ??

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΤΣΙΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!A PIOYME KANENA KRASAKI

Δημοσίευση

γωγακι με ολο το σεβασμο αλλα νομζω οτι αδικησες την κελλυ διοτι πολυ απλα το θεμα της αμφισβιτησης το ανοιξα εγω.η κελλυ ειπε μεν το ονομα αλλα πιστεψε με ειμασταν πολλα τα ατομα που περιμεναμε να δουμε ποιος θα εχει το θαρρος να το πει!και το προβλημα δεν ειανι οτι ειναι fake αλλα οτι εχει φερει πολλα ατομα σε πραγματικα δυσκολη θεση με συναισθηματικη επιθεση.

ξερω οτι εισαι μαμα και τωρα νιωθεις οπως καθε μανα που πρεπει να υπερασπιστει ενα παιδι(γιατι για μενα η μαρινιω παιδι ειναι και ας εχουμε την ιδια ηλικια)...λοιπον κοιταξε επειδη οπως ξερεις ειμαι πολυλογου:

λοιπον δεν θαβουμε κανεναν τα ειπαμε στα ισα οσα νιωθαμε γιατι καλυτερα να το λες μια κ εξω παρα να σε τρωει και να κλεινεις τα αυτια σου.εδω ειμαστε παρεα...ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι της ζωης σωστα?

τωρα για το αν η κελλυ μιλησε προσβλητικα ηταν καθαρα γιατι ενιωσε οτι την αδικουν!διοτι πολυ απλα δεν ειπε κατι ειρωνικο!

εγω ανοιξα το θεμα διοτι πολυ απλα μου αρεσουν τα ξεκαθαρα πραγματα και οχι να τρωγωμαι με τα ρουχα μου!

καλε δε θα με λιθοβολισουν?χιχι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...