Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 148
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

xaxaxaxaxax...mwree as prolavw na ftasw sto ktell to provlima einai mi me piasei sto leforio kai meta?????meta mou les???wraia an einai vrfethite me tin eleni k gw tha ftasw gurw stis 4 misi!!lipon emena pws thame gnwrisete?mexei dei i eleni sto fb...se foto!!!na kanw kana trelo coup to malli na vg apo to leforio kai na xeretawwwww apo makria??

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ποντικακι σοβαρα σαρωνιδα μενεις?

περιμενε με το επομενο σκ!δεν κανω πλακα...ρεβερσο για καφε τελος!!

Καλε που το ξερεις εσυ το ρεβερσο?

Αν ερθεις εννοειτε στειλε πμ.

Θελω να εθω και στη συναντηση την Κυριακη

αλλα ρε γμτ ενα σκ εχουμε με τον αντρουλη μου και δεν θελω να

τον αφησω.

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ποντικινι μενεις εκει μονιμα?λοιπον το καλοκαιρι θα βαρεθεις να με βλεπεις κυρια μου!

...ξερεις που ειναι το σχολειο?τα γηπεδα?ε καπου εκει ειμαι κ εγω!εχω σπιτακι εκει!!!!

Σου στελνω πμ.

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

καλος το τυρογαριδακι μας!!!!!!!οντως καιρο ειχα να σε πετυχω!!δικιο εχεις σε αυτα που λες ειδικα στην τελευτεα προταση!!!!!

τι σου κανει ο μικρος και σου βγαζει το λαδι???????????

Τις τελευταίες μέρες πάλι είμαι σε κατάσταση κρίσης αλλά τι φταίει κι αυτό το πλασματάκι...η μυτη μου κοντευει να γίνει θεόστραβη απότις κουτουλιές που μου έχει δώσει....την πιάνω και πονάω..χυμένα γάλατα, λάδια,χυμοι..σε πατώματα, καναπέδες κτλ...και η κάθε κίνηση πιο δύσκολη όσο φουσκώνω...το τι υπομονή έχω επιστρατεύσει..τι βιβλια δια΄βάζουμε με τον άντρα μου να βρουμε το σωστο τρόπο διαπαιδαγώγησης...θέλει γερά νευρα η υποθεση και δε φημίζομαι γι αυτά..είμαι και γκρινιάρα από τη φύση μου οπότε όπου βρω συμπαράσταση τα λέω... :P αλλά όταν ξαπλώνουμε και λέμε νανουρίσματα καιμε κοιτάειμέσα στα μάτια πιπιλώντας το δάχτυλο όπως όταν θηλαζε...τα ξεχνάω όλα... :)

Δημοσίευση

κουτουλιες????εχει αρχισει να ηλευει το επερχομενο μελος?????την εχεις ασχημα!!!!!

ποσα να αντεξεις και εσυ με την κοιλια τουρλα!!!!!!! :laugh: :laugh:

ουτε και εγω φημιζομαι για την υπομονη μου :blush:

θα εχεις τουλαχιστον καμοια βοηθεια τις πρωτες βδομαδες μετα τη γεννα η θα τα βρεις σκουρικα??????

Δημοσίευση

μάλλον καμία βοήθεια...δεν ξέρω κιολας αλλά μέχρι στιγμής δε νομίζω..άλλωστε τι να σου κάνει μιας εβδομ'αδας βοήθεια όταν η υποθεση κρατάει χρόνια;; :) ΜΟυ λέει ο άντρας μου <<ΥΠΟΜΟΝΗ!!!>> του λέω <<Μέχρι πότε; Μέχρι να πάνε φαντάροι;;;>> :) και μου λέει..έχεις δίκιο!!Δε βαριέσαι..παιδιά δε θέλαμε;; χεχεχεχεχεχε...

Δημοσίευση

εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα...αθάνατη Σαπφώ Νοταρά...

Τι να κάνουμε ..συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...βλ.οικογένεια Γιαγκου Δράκου στη Λάμψη...για να κoλλήσει με το θέμα "μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μεγάάάάλος Δράκος"

Τα προσπερνάμε όμως και πάμε γι άλλα...!

Δημοσίευση

Aπαπαπα..500 ώρες για να φορτώσει τη σελίδα.Σέρνεται το mammy.Kelly24 με κάλυψες απόλυτα,Ραμόνακι επίσης(θα το φάμε μαζί το ξύλο).Crazy για άλλη μια φορά μίλησες σωστά.Κουτουλάω απο τη νύστα.Πάω να σωριαστώ.Άντε και εις αύριο με υγεία!!!!!Όνειρα γλυκά τσούπρες!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

χαρα στο κουραγιο σου!!!!!!

εμεις προς το παρων δεν εχουμε αντοχες για δευτερο και ουτε κοινη πολιτικη οποτε αν ερθει θα αργησει λιγο ανθρωπων θελωντος!!!!!!!

πολυ αγχος!!!!!

σας το χαλασαμε λιγακι το θεμα κοριτσια σορυ!!!! :):)

Δημοσίευση

εγω ενα θα πω, αν εχετε υποψιες για οποιαδηποτε κοπελα, μαζευετε τα σημεια που φασκει και αντιφασκει και συζητηστε το με την διαχειριστρια την λενα να παρακολουθει το θεμα και να κινηθει εκεινη οπως νομιζει, και με το θεμα της νελλυς ετσι αρχισε και ακρη δεν εβγαινε κοντεψαν να σφαχτουν κοριτσια μεταξυ τους μονο οταν ενημερωθηκε προσωπικα η λενα και κινηθηκε οπως εκρινε τελειωσε και το θεμα, δεν θελω να μπουμε σε αυτο το τρυπακι να αρχισουμε να κατηγορουμε η μια την αλλη συνεχεια δεν εχει και νοημα πιστευω, το καλυτερο ειναι να αποφασιζει ο διαχειρηστης πως θα κινηθει με βαση αυτα που θα του πειτε και θα διαπιστωσει ο ιδιος, και αν καποιος σας προβληματιζει οτι ειναι fake μην του μιλατε βρε αδερφε στο τελος θα μιλα σε αδεια ποστ γιατι ο χρονος ολα τα φανερωνει, φιλια σε ολες!!!!!!!1

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Tα έγραφα κι αλλού αλλά καλύτερα να τα γράψω κι εδώ:

Όσον αφορά το Θέμα "fake" είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορεί να'ναι fake. Αλλά δυστυχώς αυτά τα έχει το ίντερνετ. Γι'αυτό καλό θα'ναι να μην "ταυτιζόμαστε" και να μην παθιαζόμαστε με "πρόσωπα" και "καταστάσεις"... όσο αυτό είναι εφικτό. Κρατάτε μια "πισινή" που λέμε... Εντάξει, θα γράψεις μια γνώμη, θα συμπαρασταθείς, θα πεις μια ευχή, αλλά ως εκεί. Τα παραπάνω φυλάξτε τα για τις αληθινές σας φίλες.

Οι οποίες βέβαια, μπορεί να προκύψουν και από εδώ, κανείς δεν το αποκλείει αυτό. Για παράδειγμα εγώ έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες στις συναντήσεις και με μερικές από αυτές έχουμε έρθει πολύ κοντά.

Κορίτσια, το γιατί κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν μια ψεύτικη ταυτότητα είναι θέμα που πρέπει να αναλυθεί από ψυχολόγο για να το καταλάβουμε... δεν εχω να προσθεσω κατι με εχει καλυψει απολυτα,καλο ειναι να πορευτουμε ολες με αυτα τα λογια....αλλιως δεν θα μπορουμε να μιλαμε με καμια.

Υπάρχει πλέον και όρος γι'αυτό: κάντε μια αναζήτηση στο google με τον όρο "τρόλινγκ" και θα εκπλαγείτε από αυτά που θα βρείτε και θα διαβάσετε....

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Όσον αφορά το Θέμα "fake" είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορεί να'ναι fake. Αλλά δυστυχώς αυτά τα έχει το ίντερνετ. Γι'αυτό καλό θα'ναι να μην "ταυτιζόμαστε" και να μην παθιαζόμαστε με "πρόσωπα" και "καταστάσεις"... όσο αυτό είναι εφικτό. Κρατάτε μια "πισινή" που λέμε... Εντάξει, θα γράψεις μια γνώμη, θα συμπαρασταθείς, θα πεις μια ευχή, αλλά ως εκεί. Τα παραπάνω φυλάξτε τα για τις αληθινές σας φίλες.

Οι οποίες βέβαια, μπορεί να προκύψουν και από εδώ, κανείς δεν το αποκλείει αυτό. Για παράδειγμα εγώ έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες στις συναντήσεις και με μερικές από αυτές έχουμε έρθει πολύ κοντά.

Κορίτσια, το γιατί κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν μια ψεύτικη ταυτότητα είναι θέμα που πρέπει να αναλυθεί από ψυχολόγο για να το καταλάβουμε... δεν εχω να προσθεσω κατι με εχει καλυψει απολυτα,καλο ειναι να πορευτουμε ολες με αυτα τα λογια....αλλιως δεν θα μπορουμε να μιλαμε με καμια.

Υπάρχει πλέον και όρος γι'αυτό: κάντε μια αναζήτηση στο google με τον όρο "τρόλινγκ" και θα εκπλαγείτε από αυτά που θα βρείτε και θα διαβάσετε....

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Δημοσίευση

μάλλον καμία βοήθεια...δεν ξέρω κιολας αλλά μέχρι στιγμής δε νομίζω..άλλωστε τι να σου κάνει μιας εβδομ'αδας βοήθεια όταν η υποθεση κρατάει χρόνια;; ΜΟυ λέει ο άντρας μου <<ΥΠΟΜΟΝΗ!!!>> του λέω <<Μέχρι πότε; Μέχρι να πάνε φαντάροι;;;>> και μου λέει..έχεις δίκιο!!Δε βαριέσαι..παιδιά δε θέλαμε;; χεχεχεχεχεχε...

επιδη εχω 2 γιους που μου βγαζουν και εμενα το λαδι,σου λεω οτι θα μας βασανιζουν οσπου να αποληθουν απο φαντεροι.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ αμα βρης δωσε μου και εμενα λιγη

Δημοσίευση

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ειναι ψευτικος και ποιος αληθινος χρήστης εδω μέσα και επηρεάζομαι πολύ απο ιστορίες που αφορούν τις απώλειες....είναι σαν να ξαναζω τα δικά μου...και έτσι απαντώ σχεδόν σε όλες τις κοπέλες που περασαν κάτι ανάλογο.

Είναι πολύ κρίμα όμως οταν αυτο γίνεται στα ψέματα. Αν κάποια λέει ψευτικες ιστορίες εχει σκεφτεί ποτέ πως αισθανόμαστε εμεις που περάσαμε πραγματικά κατι τέτοιο? Πονάει η καρδιά μας ρε γαμωτο. Ξαναζουμε τις δικες μας ασχημες εμπειρίες που προσπαθούμε με κόπο να ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή μας. Γιατι όλο αυτό?

Επίσης ήθελα να πώ οτι απο τότε που βγήκαν τα ψευτικα άτομα εδω μέσα έχουμε γίνει όλες καχύποπτες. Προσωπικά όποτε διαβάζω κάτι δυσάρεστο ειδικά απο κα΄ποια οχι και τοσο ενεργή εδω μέσα ή καποια καινούρια το πρώτο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι ψεματα. Ετσι επιτέθηκα και σε κάποια κοπέλα που ειπε οτι έκανε εκτρωση και δεν ξερω ακομα να αληθευει γτ θεωρησα οτι πάει να μας αναστατωσει. Μαυτα και μαυτα στο τέλος θα καταντησουμε να μην απαντάμε σε καμμία γτ θα την θεωρούμε ψευτικη. Άλλος ομως ο σκοπός αυτού του φόρουμ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...