Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχετε διαβασει πραγματα τα οποια σας εχουν κανει στην αρχη να κλαψετε-γελασετε και μετα..κατι σας προβληματισε?

συγγνωμη κοριτσια ισως εγω ειμαι καχυποπτη αλλα σαν παραμυθι εχουμε γινει εδω μεσα με τοσους δρακους!

σαν τον πετρο και τους λυκους!

δηλαδη τι θα γινει...εκει που παμε να συγκινηθουμε με κατι...κατι αλλο μας κραταει πισω...και προτιμουμε να μην απανταμε για να μην πεσουμε σε παραμυθι...ναι αλλα εμεις εχουμε μαθει να δινουμε συμπαρασταση...αλλα εχουμε ορια μην μας πιασουν κοροιδα!

δε ξερω αλλα πραγματικα προτιμω να αργει το συστημα να μπει παρα να μπαινει και να διαβαζω για πραγματα τα οποια οχι οτι ειναι τελειως αφυσικα αλλα ειναι τελειως ψευτικα!δεν λεω αυτο συμβαινει συνεχεια αλλα κατι πρεπει να γινει για να το αποβαλλουμε!

απο την αλλη λεω εγω ειμαι η μονη καχυποπτη αλλα βλεπω οτι ειμαστε πολλες!

διαβαζω κατι θεματα τα οποια μπαινουν οπως ριχνει ο ψαρας τα δυχτια!προκαλλουν μια αναστατωση και εναν πανικο χωρις ουσια!

απο την αλλη βλεπω καποια ατομα που ακομη και το "γεια" που σου λενε σου κινει υποψιες οτι ειναι ψεμμα η ολη φαση!

με καποια ατομα νιωθεις οτι εχεις ξαναμιλησει...δε λεω ο κοσμος ολος πανω κατω τα ιδια εχει περασει αλλα καποια πραγματα...παραειναι ιδια!

επισης βλεπω ατομα να μπαινουν σε συζητησεις και αποριες αλλων μονο κ μονο για να συρουν μαζι τους μια μιζερια και μια κακομοιρια....καθολου καταλαθος!

βλεπω ατομα να μην σεβοντε οτι καποια κοριτσια ειναι εγκυες ή οτι καποιες εχουν καποια σοβαρη απωλεια και ακομη χειροτερα οτι καποια κοριτσια εχουν πεθανει στη προσπαθεια!δεν υπαρχει ελεος?δεν υπαρχει σεβσμος?

καποια ατομα με κανουν να νιωθω οτι το κανουν επιτηδες!

ειμαι κακια που σκεφτομαι ετσι?

θελετε να δωσω παραδειγματα μηπως?χωρις ονοματα πχ. καποιο ατομο ενω εβλεπε οτι δεν ηθελα να μιλησω για την απωλεια μου..επεμενε με ερωτησεις και ενω της ειπα να αλλαξουμε θεμα ηταν σαν να ηθελε ας πουμε "το κακο" μου.επισης καποιο ατομο ζει σε μια δικη του πραγματικοτητα και προσπαθει να μας δουλεψει ολους με τις φιδιες και τα ψεμματα!

συγγνωμη που γινομαι καυστικη-σκληρη αλλα ρε κοριτσια εχουμε καποια ορια δεν εχουμε?

συγγνωμη αν προσβαλλω καποια απο εσας αλλα δεν αντεχα να το εχω μεσα μου!ειμαι τρελη?ειναι σοβαρο?

πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας γιατι πραγματικα ποτε δεν ημουν κακια και καχυποπτη αλλα μετα το γεγονος που εγινε...το καθε τι το ψαχνω!δε θελω να πιαστω παλι κοροιδο σε δακρυβρεχτες ιστοριες!

post-5900-13873934777388_thumb.jpg

• Απαντήσεις 148
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

μαρινιω επειδη ειμαι και εγω σαν τη γωγω δεν το εβαλα για να φαγωθει ακνεις απλα για να ξερω αν ειμαι τρελη και να ξερω οτι δε κανουν πουλακια τα ματια μου!με λιγα λογια οτι δεν ειμαι η μονη!εχεις εσυ καποιο παραδειγμα?

με λιγα λογια δεν εβαλα θεμα για να πεσει "ξυλο" αλλα γιατι εχω την απορια αν ειμαι η μονη που ειναι καχυποπτη!

εξαλλου οταν εχεις υποψιες δεν ειναι σωστο να λες ονοματα για να φερεις ατομα σε δυσκολη φαση χωρις λογο!εαν ημουν σιγουρη για κατι θα ελεγα!το θεμα δεν ειναι ποια ειναι τα ατομα αλλα αν νιωθετε και εσεις περιεργα καποιες φορες σε καποιες συζητησεις!αυτο ρωταω.τωρα αν παρεξηγηθηκε κανεις συγγνωμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου

Δημοσίευση

aderfoula koita....gia na grapseis kati tetoio prepei kapoia na se ekneurise polyyy!!

egw eidika exw dei kapoies kopeles

pouuu prosvaloun edw mesa...milane gia pragmata poly euaisthita kai proswpika kai prokaloun ena eidos ''kauga''!

kai genika den kserw an to kanoun me skopo... :blink:

kai se mena mou exei tixei na vlepw themata pou mallon einai pseutika...ALLA apo thn allh lew mporei kai oxi,...

den kserw... :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

γιαυτο το θεμα ζενια εγω δεν εκανα επιθεση η κατι τετοιο απαντησα οπως και εσυ με απορια δηλαδη!ειχα καποιες αποριες και τις εθεσα!οπως θα εκανε η καθε μια μας!σωστα?

τωρα στο θεμα που αναφερεσαι απλα κατι δεν μου εκατσε καλα,οχι οσον αφορα την κοπελα αλλα οσον αφορα αυτο που εγινε στη κοπελα.εχω ενα θεμα με τους γιατρους και δε δεχομαι να γινοντε διαφορα τετοια!

τελος παντων ναι μαρινιω με εχουν εκνευρισει καποια ατομα αλλα χωρις να ξερεις σιγουρα δεν κανει να μιλας σωστα?

δε ξερω μαμοτο αλλα μετα απο την τοτε αποκαλυψη με εχει πιασει μια φοβια και ενα αγχος μηπως τσαμπα στεναχωριεμαι για καποιες και μηπως τσαμπα χαιρομαι!

Δημοσίευση

ρε συ μαρινιω δεν κατακρινω κανεναν απλα ειχα την απορια αν ειμαι η μονη που δε πιστευει τα παντα ευκολα οπως πιο παλια!

προσωπικα δεν εχω με κανεναν!απλα ειχα μια απορια και σας την εθεσα!απλα πραγματα!

τωρα αν ειναι θεμα για καυγα δε νομιζω διοτι δεν ειπα ελατε να καρφωσουμε ποιους θεωρουμε ψευτες ειπα απλα αν νιωθετε το ιδιο και πως το αντιμετωπιζετε!απλα αγνα και αθωα!σωστα?

Δημοσίευση

κοπελιες μου εγω δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ πολυ καχυποπτη !! δεν μου αρεσει ο τροπος που εκφραζονται καποιες και δειχνουν να μην σεβονται και να μην συμπονουν τον διπλανο τους!! τετοια ατομα αρωστα δεν αξιζουν ουτε να τους φτυσει κανεις !! και εσυ mama xina να μην στεναχωριεσαι με τον καθενα ειδικα αν ειναι καινουρια μελη !! με καποιες κοπελιες εχεις συναντηθει η εχεις συνομιλησει με προσωπικα μνμ οποτε ξερεις καποιες λιγο καλυτερα

αχ μακαρι να τα καταφερω να ερθω στην συναντηση σας !!!πρωτα ο θεος !

Δημοσίευση

Ραμονάκι εσύ έχεις περάσει πολύ άσχημες καταστάσεις οπότε καταλαβαίνεις κάποια πράγματα παραπάνω.Συμφωνώ μαζί σου και καλά έκανες και το έθεσες το θέμα.Δε νομίζω οτι είναι λόγος αυτός για να δημιουργηθούν "καυγάδες".Να πω την αλήθεια μου είμαι πολύ μα πολύ καχύποπτη μετά απο όλα όσα συνέβησαν.Στεναχωριέμαι και χαίρομαι,πάρα πολύ, με οτι διαβάζω εδώ αλλά πλέον κρατάω πισινή.Καλώς ή κακώς ....

Δημοσίευση

ασε βικυ γιατι θα με βγαλουν θεοτρελη στο τελος!

χαχαχαχα

ναι νιωθω πολυ καχυποπτη και εντωμεταξυ οποτε με πιανει αυτο σκεφτομαι το σηριαλ στον αντεννα: ω ταφε μου κρεββατι νυφικο σπιτι μου στη βαθια τη γη και αιωνιο κελι μου!κατι τετοιο μου ερχετε!χαχαχαχα

για την κυριακη μεχρι και τι θα φορεσω θα μου βγαλει ο αγγελος!με πιεζει να μην τολμησω να μην παω!χαχαχα μηπως θελει να με ξεφορτωθει?

Δημοσίευση

Μετά τις αποκαλύψεις για τα fake άτομα είμαι κ εγω καχύποπτη,ειδικά για τα καινούργια μέλη..έτσι μου βγαίνει..τι να κάνω..γιαυτό συνήθως δεν απαντάω στα θέματά τους..βαριέμαι κιόλας...

Αααα!Επίσης θέλω να πω οτι δεν μ'αρέσει όταν με κάνουν add στο facebook κ τους ρωτάω με ποιο ψευδώνυμο είναι στο mammyland δεν μου απαντάνε να μου πούν ποιοι είναι.

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ζενια να δεις που θα με λιθοβολισουν!στα 3μετρα θα φαω τις πετρες η κακια μαγισσα!

Αντε βρε..δε μπορώ να ακούω βλακείες(για να μη πω άλλη λέξη).όποιος ενοχλείται απο τις διαφορετικές γνώμες ας μη διαβάζει.Έλεος πια..Ενήλικοι άνθρωποι είμαστε

Δημοσίευση

αχ στο φεισμπουκ πρεπει να εχω κανει τρελα λαθη...οταν βλεπω οτι εχουμε κοινους φιλους απο μαμυλαντ τοτε τους δεχομαι αλλιως οχι.δεν ειχα σκεφτει μηπως ειναι φεικ και εκει!αχ οριστε τετοια με καμεις και θα φοβαμαι μηπως και ο αγγελος ειναι φεικ!χαχαχα

Δημοσίευση

mmmmm ramonakii ti wraio thema ti wraio thema omws!!!ektos oti edw mesa uparxoun pseutika meloi kai ginete anakuklwsi idiwn fake atomwn me fiaforetika onomata!!!exoume kai kati akoma..energa meloi pou lene istories tis fantasias tous.......twra giati???isws gia na asxolihoume mazi tous...isws gia na dwsoue simasia...isws gia na exoun na poun kati...plathoun istories tragikes stis opoies emeis san provata simetexoumeee sumponoume kai auta auta euxaristounte kai apolamvanoun...einai kapia edw mesa pou den thelw akoma na pw alla me ton kairoo tha apokalifthoun oi antifaseis tiss..pou einai poli energo melos pou tin xeorun oloi kai pisteuw i istoria tis einai teliws pseutiki!!!!!ma teliws!!!olo antifaseis kai prin tin istoria tis kai kata tin diarkia kai meta.....ta edixne ola poli tragika milouse perierga ennoontas perirga oti ixere ti tha sumvei!!!!gia to sugkekrieno atomo exw milisei me 4 alla atoma...kai sumfwnoun apolita!!!einai ntropi tisss kai aklitera na tin aknei me elafra apo dw mesa!!!giati tin therw xeftila.....en kairooo tha apokalifthei pia einai kai tote tha trivee ta matakia sas!!!!mexri tote mpravo kopeliaa exeis koroidepsei pollousss edw mesa....sunexise etsi alla egw se prokalw....tha ta vgalw ola sti fora siga siga ..giati???giati den maresei na me koroideuoun!!!!mpenw zitwntas mia alithia edw mesa!!!oxi pseuties kai upokrisies!!auata koritsakia mou:)

Δημοσίευση

Δεν εννοώ οτι είναι fake και στο facebook αλλά θέλω να μου λένε το ψευδώνυμο τους,όχι να με κάνουν add κ μετά να με γράφουν κ να μην μου λένε ποιοι είναι.. Είναι κ μια που τους έχει κάνει add όλους κ τελικά δεν είναι καθόλου στο μάμμυ κ όταν τη ρώτησα δεν μου απάντησε καν.

Δημοσίευση

Και όπως λεέι και το άσμα της Άντζελας (αν δε κάνω λάθος,γιατί δεν ακούω και τέτοια μουσικη)"Θα τα βγάλω όλα στη φόρα,τώρα τώρα,τώρα,τώρα...τουρουορου".Πάντως,μέχρι τώρα απο αυτά που διάβαζα για fake έπεσα απο τα σύννεφα...ήταν άτομα που διάβαζα και ξαναδιάβαζα τις ιστορίες τους...Να ηλίθια Ευγενάι(μουτζώνω τον εαυτό μου τώρα)

Δημοσίευση

Λοιποοον... με την ιστορία της Μαρινιως εκλαψα πολυ!Εκλαψα μερες ολοκληρες γιατι στεναχωρεθηκα παρα πολυ!Ετσι ειμαι εγω...τα παιρνω ολα κατακαρδα, ειδικα,οσον αφορα παιδακια και μωρα, οποτε θα στενοχωριωμουν πολυ φανταζομαι με κατι τοσο ψευτικο!Παντως πρεπει να προσεχουμε γενικως!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααα με την ίδια λογική τα έχω και εγώ.. αλλά δεν πρόλαβα τον ήλιο.. χαζά περιμένω.. Άμα πήρες στεγνωτήριο σώθηκες!! Εμάς δυστυχώς δε χωράει πουθενά!!
    • Α ναι εννοώ τα έπλυνα τα άπλωσα, έμειναν 2 μέρες έξω και μετά τα ξαναπλυνα γιατί δεν είχαν στεγνώσει και σκέφτηκα θα Χαν σκονιστει πολύ. Κάνουν και κάτι έργα στη γειτονιά και γίνεται χειρότερο. Ναι ναι Αθήνα είμαι, άντε να βγει λίγος ήλιος επιτέλους! Κι εγώ αυτό έκανα με τα καροτσια κλπ, μόνο από την καλαθουνα έβγαλα κι έπλυνα τα υφάσματα, όλα τα άλλα τα καθάρισα με baby planet και τα έβγαλα στον ήλιο. Κάποια που ήταν σκονισμένα κάτι τα είχα καιρό αποθήκη, καθόλου καλά αποθηκευμένα, τα έκανα πρώτα με λίγο ξύδι και μετά αφού στέγνωσαν τα πέρασα με baby planet. Μόνο το αυγό μου έχει μείνει, περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες, να πάμε το αυτοκίνητο για πλύσιμο και μετά θα το καθαρίσω να το βάλουμε απευθείας γιατί με την κόρη μου το πιθανότερο είναι να είναι το μωρό καλυμμένο με ψίχουλα και σουσαμια 😂 Εσείς πήρατε αυγό ή κάθισμα αυτοκινήτου?  
    • Έφτασε κορίτσι μου 🥰🙏🥰   Εγώ κορίτσια τα έπλενα κάθε μέρα από ένα πληντυριο και τα άπλωνα μέσα στο σπίτι και είχα το κλιματιστικό ! Πριν λίγες μέρες πήραμε στεγνωτήριο γτ με το μωρό χρειάζεται και λύνει τα χέρια και για στέγνωμα αλλά και για αποστείρωση  είναι ότι καλύτερο όμως δυστυχώς κοστίζουν αρκετά ! Τώρα όσο για το καρότσι ριλαξ  λίκνο εγώ έπλυνα το ύφασμα από το καρότσι που καλύπτει το στρώμα και το πέρασε με σπρέι baby planet απολυμαντικό  και τα έβγαλα στον ήλιο και επίσης και το ριλαξ γτ αν τα βάλουμε για πλύσιμο πιστεύω θα χαλάσουν ! Άσε που θα στρώνουμε από κάτω και πανούλα ή μουσελίνα οπότε δεν θα έρχονται σε επαφή τα μωράκια μας ! Το λίκνο έπλυνα πάλι το καλυμα  από το στρωματάκι και το καθάρισα το υπόλοιπο με baby planet και ήλιο! Το μόνο που μου έμεινε είναι το μαρσιπο το οποίο θα το πλύνω στο χέρι και θα το απλώσω στον ήλιο ! Τώρα για το σπίτι κάναμε γενική το δωμάτιο του και το δωμάτιο μας που θα τον έχουμε τον πρώτο καιρό από σκόνη πίσω από το κρεβάτι κτλ κουρτίνες πατάκια πλύσιμο σιγά σιγά σκέφτομαι να κάνω ένα πέρασμα τα χάλια σε όλο το σπίτι με ατμοποιητη( αν το λέω καλά😂)που θα δανειστώ από μια φίλη !
    • Μια χαρά! 4800??? Πωωωω! Αυτό μάλιστα είναι ένα τεράστιο μωρό!😂
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰εύχομαι και σε εσένα πολύ σύντομα να έρθει το μωράκι σου🙏❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...