Μετάβαση σε περιεχόμενο

ητανε μια φορα...ενας μεγααααλος δρακος!

Recommended Posts

απλα δεν ειναι δικαιο να καθετε και να μας κολλαει ψυχολογικα στον τοιχο και μετα οταν την ρωταμε κατι...απλο εκεινη να φευγει ξαφνικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 148
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Κοριτσια εχω παρακολουθησει την συζητηση σας απο την αρχη.

Στην αρχη μαλιστα επειδη το θεμα το ανοιξε η Ραμονα

σε κατηγορια κατα την διαρκεια εγκυμοσυνης μπηκα

μηπως διαβασω κατι ευχαριστω για το Ραμονακι.

Δεν εχω παρακολουθησει εκτεταμενες συζητησεις του συγκεκριμενου μελους

παρα μονο την προσπαθεια και την αποτυχια της εγκυμοσυνης της.

Επειδη ειμαι εγκυουλα στο δευτερο παιδακι μου

(ευχομαι τα καλυτερα σε ολες)εκλαψα πολυ.

Και τωρα αναρωτιεμαι αξιζει στην κατασταση μου να μπαινω σε αυτην

την ΙΣΩΣ ψευτικη διαδικασια?π.χ Νελλυ

οκ λενε καποιες δεν απανταμε σε τετοια θεματα

κι αν καποιες οντως εχουν την αναγκη μας?

τι κανουμε?

παντως εχετε δικιο που ειναι?

Αν εγω ειχα δικιο θα εμπαινα και θα γινοταν της που@#%....

χαρα μου εγω ευχαριστα νεα θα σου ανακοινωσω σε κανενα χρονο!εχεις υπομονη?εγω εχω!!!θα φτιαξω τη ζωη μου απο θεμα δουλειας και μετα θα προσπαθησω για νινακι...εκτος και αν το μωρο θελησει να ερθει απο μονο του!!!

τωρα για το αλλο θεμα...εμ σορρυ το αναρτησα σε λαθος κατηγορια!!

και για το αααααλλο θεμα δεν ειναι δικαιο να παιζουμε με θεματα που πληγωνουν!ειμαστε αρκετα εξυπνες και ολες εχουμε ζησει καποια πραγματα οποτε δεν δεχομαστε το δουλεμα!και δεν εγινε μονο σε ενα δυο θεματα αλλα σε ολα!

Απο υπομονη ουουουου..

Αλλωστε εισαι τοσο μικρη ακομα.Εγω ειμαι 34.

Συμφωνω μαζι σου απλα λεω για μενα αξιζε που εκλαιγα?

Γιατι κι εγω να βοηθησω οποια θελει αλλα το δουλεμα δεν το αντεχω

βρε ποντικακι...ακου συμπτωση βαζω ενα θεμα για κατι προσωπικο και μεσα σε δευτερολεπτα το οικοποιουντε αλλα δεκα ατομα και βαζουν το ιδιο με αλλες λεξεις!

τελος παντων θα μπω σε 5' γιατι αν δεν κοψω τις πατατες θα με χωρισει ο αγαπημενος μου και δε θα δουμε παιδι ουτε σε δεκα χρονια!!

αντε θα δω σε λιγο τις απαντησεις σας!

βγαλτε φτυαρια!χαχαχα ειναι καμμια αλλη που αμφισβιτουμε??

Tα έγραφα κι αλλού αλλά καλύτερα να τα γράψω κι εδώ:

Όσον αφορά το Θέμα "fake" είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορεί να'ναι fake. Αλλά δυστυχώς αυτά τα έχει το ίντερνετ. Γι'αυτό καλό θα'ναι να μην "ταυτιζόμαστε" και να μην παθιαζόμαστε με "πρόσωπα" και "καταστάσεις"... όσο αυτό είναι εφικτό. Κρατάτε μια "πισινή" που λέμε... Εντάξει, θα γράψεις μια γνώμη, θα συμπαρασταθείς, θα πεις μια ευχή, αλλά ως εκεί. Τα παραπάνω φυλάξτε τα για τις αληθινές σας φίλες.

Οι οποίες βέβαια, μπορεί να προκύψουν και από εδώ, κανείς δεν το αποκλείει αυτό. Για παράδειγμα εγώ έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες στις συναντήσεις και με μερικές από αυτές έχουμε έρθει πολύ κοντά.

Κορίτσια, το γιατί κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν μια ψεύτικη ταυτότητα είναι θέμα που πρέπει να αναλυθεί από ψυχολόγο για να το καταλάβουμε...

Υπάρχει πλέον και όρος γι'αυτό: κάντε μια αναζήτηση στο google με τον όρο "τρόλινγκ" και θα εκπλαγείτε από αυτά που θα βρείτε και θα διαβάσετε....

Ήρθε και η σειρά μου να απαντήσω στο θέμα. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση! πως είναι δυνατόν να έχεις αποβολή και την επόμενη μέρα να είναι μέσα σαν να μην τρέχει τίποτα. Νομίζω πως όταν αποβάλεις θέλεις το χρόνο σου για να πενθύσεις, σωστά? Γενικότερα όλες οι απαντήσεις της ήταν κραυγαλέες και επιπόλαιες... Είπα να μην το συζητήσω με καμία γιατί φοβόμουν μήπως εγώ κάνω λάθος και αδικήσω ένα άνθρωπο που πραγματικά υποφέρει. Μετά από κουβέντα που είχα με την Κέλλυ, είδα ότι δεν ήμουν μόνο εγώ που ήμουν δύσπιστη με το θέμα της Μαρινιώς και γι αυτό είπαμε να την καλέσουμε στη συνάντηση που θα είχα εγώ και η Κέλλυ για να την γνωρίσουμε από κοντά, φυσικά μας είπε ότι έχει διάβασμα και τελικά επειδή η συνάντηση μας δεν εγινε λόγω αρρώστιας της Κέλλυς συνηδητοποιήσα ότι εκείνο το απόγευμα ήταν όλο το απόγευμα μέσα στο φόρουμ. Και τέλος δεν το θεωρώ τυχαίο ότι μετά από όλα αυτά που ειπώθηκαν δεν έχει μπει στο φόρουμ όπου ξημεροβραδιαζόταν εδώ πέρα. Μακάρι να κάνω λάθος και θα είμαι η πρώτη που θα ζητήσω συγνώμη και θα αποχωρήσω! και όπως είπε η Ραμόνα εμένα αν με αμφισβητούσανε θα έμπενα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν θα παρακολουθούσα τη συζήτηση σαν επισκέπτης... Αυτά από εμένα :kiss:

Λοιπόν είπα να πάρω θέση.......

Κέλλυ έχεις δικαιο σε οτι κ αν γράφεις!! Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με πολλές κοπέλες εδω μέσα,(εκτος απο την αδερφή μου :P ).

Δεν ήθελα να πω τίποτα απλα αποσυρόμουν...δηλαδή

Προσπαθώ για μπεμπέ εδω και 2 χρόνια , εχω τραβήξει πολλά και η ψυχολογία μου έίχε φτάσει στα πατώματα, και όλα αυτα τα λέω γιατί ήμουν απο τα πρώτα μέλη στο θέμα "Ποιες δεν περιμένουμε" και έκοψα γι'αυτο το λόγο.απο την αρχη μου φαινόταν οτι η Μαρινιώ επαιζε με τον πραγματικό πόνο μας. Ημουν ισως η μοναδική που δεν της εδινα σημασια και δεν την παρηγορούσα και γι'αυτο δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ μαζί μου.

Πιστευω οτι ειναι υπαρκτο πρόσωπο αλλα δραματοποιει πολύ τα θέματα της.

Οταν ανακοινωσε την εγκυμοσύνη ηθελα να εχω καποια να μοιραστω το οτι ήταν θέμα ημερών , να αποβάλλει. :dry:

Ξερω οτι ειμαι 32 και ψαχνομαστε απο γιατρο σε γιατρό, οχι στα 22 μου να είχα αποβολή ετσι ευκολα...

Η κοπέλα υπάρχει απλα δεν ξέρει τι της γίνεται, θέλει παιδι? ο φιλος της το ξερει? οι γονεις τι λένε? με τον αδερφο της ολα καλά?Ο γιατρός τι της είπε?θα μετακομήσει? την εχω ρωτησει τοσες φορες που μένει στη Θεσσαλονικη κ δεν μου λεει..

Και κοριτσάκια μου ειναι κ ο λόγος που δεν ερχομαι στο καφενε και στο καφέ. Ξαφνικά ενιωσα οτι ΠΑΛΙ θέλει να τραβηξει ολη την προσοχη και να με "μιζεριάσει", μπαινω μεσα εδω γιατι εχω αναγκη να μοιραστω κάποια πραγματα και να νοιωσω καλά.

Αυτα και κυριως τα εγραψα για τα κοριτσια που ισως απορούν που μπορει να είμαι.

Εχω προσπαθησει να της προσφερω βοηθεια (μια κ ειμαστε στην ιδια πολη) με γιατρούς και εξετάσεις αλλα ποτε δεν πήρα απάντηση.

Αυτα, είμαι στη διαθεση οποιας κοπέλας θελει να μιλήσουμε , να τη βοηθησω , να γελασουμε κ να κλαψουμε μαζί, αλλα να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ολα οσα γραφει!!!!!!!!!

Ευχαριστω

kelly24 έγραψε:

axxx leniw mouuuuu:):)aurio aurio sto kafedaki mass ....na egw thelw na mpei kai na uperaspistei ton eauto tis!!na dw ti tha pei..pws tha dikeologisei oles tis antifaseis pou mas exei pei!!!

Που θα πάτε για καφε εμενα δεν θα μου πείτε τίποτα :(

Αφου σου ειπα βρε Ελενη οτι θελω να ερθω και εγω :(:(

e ma gioulaki mou na giasei to xeraki sou!!!den mporei kapia na paizei me tonpono mas!!!na mas vazei na stenaxwriomaste....theloume kati alithino re gmt!!!na kanoume filies na gelasoume na klapsoumee alla na nai alithinaaaaaaaaaaaaaaaa......oxi mesw mias othonis na leme oti mas kateveii.....axolithikaa mia duo treis mazi tis apo ti stigmi pou milisame prv....mou stelnei ena vradu pou tan mesa eimai xalia kai moni sto spiti den xerw ti eimai ikani na kanw kai gw to zwwonn na kathomai na tin parigorww gia na itn isixasww kai auti apla na me agnoei kai na mi mou apantaei ..kathomai k skeftomai poli xazi eimai!!!

γιουλακι βρωμοποδαρου!ξερεις οταν ανοιξα τα θεματα καφε και διαφορα τετοια τα ανοιξα για να ξεχνιομαστε λιγακι και εκνευριστικα οταν ειδα οτι ουτε αυτο δε σεβαστηκαν!εεελα για καφε τωρα και αστα ναζια!χαχαχα

gioulaki έγραψε:

Λοιπόν είπα να πάρω θέση.......

Κέλλυ έχεις δικαιο σε οτι κ αν γράφεις!! Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με πολλές κοπέλες εδω μέσα,(εκτος απο την αδερφή μου :P ).

Δεν ήθελα να πω τίποτα απλα αποσυρόμουν...δηλαδή

Προσπαθώ για μπεμπέ εδω και 2 χρόνια , εχω τραβήξει πολλά και η ψυχολογία μου έίχε φτάσει στα πατώματα, και όλα αυτα τα λέω γιατί ήμουν απο τα πρώτα μέλη στο θέμα "Ποιες δεν περιμένουμε" και έκοψα γι'αυτο το λόγο.απο την αρχη μου φαινόταν οτι η Μαρινιώ επαιζε με τον πραγματικό πόνο μας. Ημουν ισως η μοναδική που δεν της εδινα σημασια και δεν την παρηγορούσα και γι'αυτο δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ μαζί μου.

Πιστευω οτι ειναι υπαρκτο πρόσωπο αλλα δραματοποιει πολύ τα θέματα της.

Οταν ανακοινωσε την εγκυμοσύνη ηθελα να εχω καποια να μοιραστω το οτι ήταν θέμα ημερών , να αποβάλλει. :dry:

Ξερω οτι ειμαι 32 και ψαχνομαστε απο γιατρο σε γιατρό, οχι στα 22 μου να είχα αποβολή ετσι ευκολα...

Η κοπέλα υπάρχει απλα δεν ξέρει τι της γίνεται, θέλει παιδι? ο φιλος της το ξερει? οι γονεις τι λένε? με τον αδερφο της ολα καλά?Ο γιατρός τι της είπε?θα μετακομήσει? την εχω ρωτησει τοσες φορες που μένει στη Θεσσαλονικη κ δεν μου λεει..

Και κοριτσάκια μου ειναι κ ο λόγος που δεν ερχομαι στο καφενε και στο καφέ. Ξαφνικά ενιωσα οτι ΠΑΛΙ θέλει να τραβηξει ολη την προσοχη και να με "μιζεριάσει", μπαινω μεσα εδω γιατι εχω αναγκη να μοιραστω κάποια πραγματα και να νοιωσω καλά.

Αυτα και κυριως τα εγραψα για τα κοριτσια που ισως απορούν που μπορει να είμαι.

Εχω προσπαθησει να της προσφερω βοηθεια (μια κ ειμαστε στην ιδια πολη) με γιατρούς και εξετάσεις αλλα ποτε δεν πήρα απάντηση.

Αυτα, είμαι στη διαθεση οποιας κοπέλας θελει να μιλήσουμε , να τη βοηθησω , να γελασουμε κ να κλαψουμε μαζί, αλλα να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ολα οσα γραφει!!!!!!!!!

Ευχαριστω

Να γιάσει το στόμα σου!!! Και εγώ την ρωτούσα σε ποια περιοχή μένει αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ! :dry:

Καλή μου εννοείται ότι όποια κοπέλα θέλει έρχετε αύριο στο καφέ μας! Θα είναι μια ανεπίσημη συνάντηση στα κτελ καθώς η Κέλλυ θα έρθει από Καστοριά, Θεσ/νικη για να πάει στη Δράμα και μέχρι να πάρει το επόμενο λεωφορείο έιπαμε να πιούμε ένα καφεδάκι στα γρήγορα B) κατά τις 16:30 :laugh:

εγω να πω την αληθεια μου της ειχα μιλησει λιγο αποτομα της κοπελιας και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα αλλα τι να κανουμε που η " πορτα " ειναι ανοιχτη σε ολους καλους και κακους

Μου αρεσει που οταν στενοχωριομουν με καποια απωλεια

τα ελεγα και στον αντρα μου.

ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ.

Απο Σαρωνιδα προλαβαινω να ερθω για καφε?

Ελευθερια εχουμε μυστικα με το κιτρινιαρικο?

Τσ τσ τσ :blink:

Καλησπέρα κοριτσια...εχω αρκετό καιρό να μπω αλλά όπου γάμος και χαρά (κουτσομπολιο, γιατί περι αυτου προκειται) είμαι πρώτη...:) νταξει όχι ότι το έχω και συνήθεια αλλά τόσες μέρες με το Δημητράκη να μου βγάζει το λάδι λίγο κουτσομπολιο θα μου κάνει καλό!!:) Πάντως να πω κάτι..όσες φορές κι αν νιώθω ότι έχω πιαστεί κορόιδο εδώ μέσα δε με πολυενδιαφέρει κυρίως γιατί ξέρω πως ειναι αναμενόμενο αλλά και γιατί δεν επηρεάζει την υπολοιπη ζωή μου...εκτός από την περίπτωση της Νέλλης την οποία δεν ξέρω ακόμη αν είναι αλήθεια ή ψέμα...επισης έχω αρχίσει να βρίσκω την κατάσταση πολυ κουραστική και βαρετή και μπαίνω πολύ σπάνια στο μάμμυ...αν τύχει να δω κάποια τρομερά δακρυβρεχτη ιστορία δεν ασχολούμαι..καθόλου..Δεν μπορεί να μπαίνει ξαφνικά ένα άτομο που πρωτομπαίνει σε ένα φόρουμ και να ξεκινάει με κλάψα ή με την πονεμένη ιστορία της...μπορεί να κάνω λάθος αλλά με αυτά ακουω τελευταία όλα μου φαίνονται πιθανα.Πάντως κορίτσια..κακά τα ψέματα...ο πολύς υπολογιστής βλάπτει σοβαρά την καθημερινότητά μας!!!:)

Χα κελλυ και εγω 2 μερες τωρα ετσι είμαι.......... χαχαχα να βρούμε που ειναι οι τουαλτες στα κτελ!!! Θα ερθω και θα ειμαι λιγο νωριτερα γτ θα ερθω αμεσως μετα τη δουλεια που ειναι κοντα(σχολαω 3) , να κραταω κανενα κοκκινο τριανταφυλλο?χαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...