Μετάβαση σε περιεχόμενο

ητανε μια φορα...ενας μεγααααλος δρακος!

Recommended Posts

κελλυ νιωθεις σιγουρη γιαυτο που λες...???

θελω να πω εισαι σιγουρη για οσα λες???

εμ δε ξερω τι να πω πραγματικα...θες να το αφησουμε ετσι ή να το συζητησουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 148
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

απλα κατι δεν παει καλα με καποια ατομα και ειπαμε να βγαλουμε τα ματια μας...γενικως εκανα μια ερωτηση σχετικα με το αν ειμαι η μονη που κατι της "βρωμαει" και ...τελικα δεν ημουν η μονη!!

ma den diavasesss to keimeno mou?den eides ti grafw???faskei kai antifaskeii...einai teliws uporvolika ola!!!ti allo diladi prepi na dw gia na to pistepsw??kai den mporeii ena swro kopeles edw mesaa na to vlepoun opws egw???esu giati den apantas kathara den mporw na katavw s tin proigoumeni selida eipes oti den eise treli kai eviveveonete auti pou upopsiazosoun kai mono to onoma tis eixe anaferthei!!!esu pes mou ti pisteueis gia o thema??pisteueis eimai egw upervoliki k adiki?i kati vrwmaeii?

καλα ρε κοριτσια παλι τα ιδια;αν καποια δεν σας ''αρεσει''μην απαντατε,εγω εχω πολλες απορειες δλδ καθε φορα αν ανοιγω ενα θεμα κινδυνευω να θεωρηθω οτι το κανω για να τραβαω την προσοχη,τι ειναι παλι αυτο;εξαλλου γι'αυτο εγινα μελος στο μαμυ για να ρωταω οτι με απασχολει,δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα...

κελλυ αυτο ειναι το θεμα οτι εγω δεν ενιωθα και δε νιωθω σιγουρη και εχουν μπει ψυλοι στα αυτια μου και γενικως εγινε κατι και ολοι μου λενε να την προσεχω γιαυτο δεν αντεξα αλλο και ηθελα να ξερω αν δεν ειμαι η μονη ! γενικως κατι βρωμαει σε πολλα θεματακια και εχω αρχισει να νιωθω παρανοικη!!! γιατι στο τελος εμενα λενε κακια που δεν πιστευω κανενα θεμα!

vaster pisteueis oti ola osa lew ta lew gia thema erwtisewn??auto einai to provlima???esu mporei na min exeis provlima egw exw ston ame koroideuoun...apo ti stigmi pou niwthw kati kati trexeii kai sumfwnoun mazi mou kai atoma giati na mi to pw denaktlava??esu den thes na sxolithis min asxolise!!!!k gw exw anixei themata enw swro me erwtiseis ti sxesi exei auto me ola osa grafw parapanw!!!!!!!i upervoli tis upervolis kai i antifasi tis antifasis!!!!milousa mazi kai kai prv!!!!alla kai parakolouthousa ta panta pou elege ws twra!!!eipa den perimenw na sumfwnisete oles.....egw apla den thel wna pianomai xazi!!

ρε συ κοριτσακι μου βαστερ δεν ειναι οι αποριες το θεμα!και εγω εχω χιλιαδες αλλα αλλο ειναι το θεματακι...οτι γενικως τα πολλα και μεγαλα λογια ακουγεντε υπερβολικα...αλλα λεει τη μια αλλα την αλλη!και απο την αλλη κοιταξε καποια ατομα εχουν μια καποια πειρα-εμπειρια σε καποια θεματα οποτε καποια πραγματα δεν τα πιστευουν ο κοσμος να χαλασει!

και δεν ειναι οτι ειμαστε κακιες απλα μοιραστηκαμε μια απορια μας!

auto einia vre ramonakii.....les egine kati..giati den to les??egw anigw a xartia mou gia an arxisw na apodikniww oti uparxei poli moufa sto thema!!!kai oxi oute paralogi oute paronoiki eise...k gw mazi sou eimai k pistepse mee k polles komaa...an esena sou lene atoma na tin prosexeiss allo toso moulene k mena atoma ara??oles eima ste xazes??i upervolikess??

kelly24 θα σε παρακαλουσα να μην μου μιλας με αυτον τον τονο,και δεν αναφερομαι σε τιποτα απο οσα εγραψες εσυ...συγνωμη δλδ γιατι δεν ειμαι και σε κατασταση να στεναχωριεμαι,σε παρακαλω πολυ.

den sou milaw se kanenan tono oute exw kati mazi sou..apo ti stigmi pou les omws oti den apantas se aut apou anaferomai egw diavase kai ta dika mou na exeis olokliromeni apopsi prwtou apantiseis!!den exei na kanei me tis erwtiseis opws eipe kai i ramona exoun na kanoun ola mazi!!!kai ilikrina den sou miisa kapws...kai stinkatastasi sou kalitera na min asxolise me olo auto...:)

Bρε Ραμονα ελεος!Επαθα σοκ!!ΟΧΙ δεν εννοουσα την Μαρινιω μας!!Ειναι αλλωστε ο πιο αληθινος ανθρωπος που εχω μιλησει ωσ τωρα!Πωπω εχω στεναχωρεθει μηπως σχηματισει ασχημη γνωμη για μενα!!

βαστερ ντιαρ εισαι στην πιο ομορφη κατασταση του κοσμου φτου φτου σκορδα!!

κελλυ απλα τοσο καιρο διαβαζω απτο συγκεκριμενο ατομο δακρυβρεχτες ιστοριες που καπου δεν μου κολλανε!και αυτα που ειπες τα εχω παρατηρησει οπως επισης οτι αν τυχει και βρει καποιο αδυναμο ατομο...προσπαθει να το κανει ρακκος...και ναι απο την αρχη γιαυτη μιλουσα.και ας μου κρατησει κακια δε με νοιαζει και ας μην μου μιλισει παλι δε με νοιαζει!αντε γιατι εχεις και ενα δικιο προσπαθω να την προστατεψω γιατι απο την μια λεω αν ειναι οντως ετσι η κοπελα τοτε θα νιωσει χαλια αλλα το ψεμμα εχει ορια ρε μαμοτο μου!

μην μου στεναχωρειτε την βαστερ παρακαλωωωω θελω το μαμμυ να γεμμισει με τερααααστιες κοιλιτσες!!!!

gia na sou pw ligo...ta ti na sou pw koritsi mou oxi se mena!!egw sou eipa na min asxlithisss epidi i katastasi sou einai kapws kai na min stenaxwriese!!!den sto eipa gia kako den katalava giati mou milas etsi..se parakalw poli!!!

gia poio logo na thelw na krinw ena atomo kai na pw osa pw??gi ana dimiourgisw entaseis??de nomizw...arketes edw mesa me xeroun kairo mialme sto fb kai pisteuw exoun katalavei ti eimai!!!!to upopteuomaste kairo twra...kai o kompos gia mena ftanei sto xteni logo tis thrasititas!!!!osa eida den ta da moni m!!!ta vlepan kai alles!!!makari ilikrina makari na xw adiko!!!tha zitisw prwti sugnwmi....alla den to pisteuw oti exw adiko!!!!ta gegonota minan apo mona tous!!!

Ρε κοριτσια, για ποια κοπελα λετε?

Κατηγορηστε την ευθεως!

Αν ειστε τοσο σιγουρες απορω γιατι δεν το κανετε!

Μα να σας πω και κατι?

Και καποια να ειναι ψευτικη και να πουλαει μελο ιστοριες εσας τι σας νοιαζει?

Δεν κουραστηκατε να βασανιζετε το μυαλο σας?

Εγω ουτε καν μπαινω,ουτε απανταω σε τετοιες ιστοριες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...