Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αντιβίωση στο πρώτο τρίμηνο???????


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου έγώ είμαι πάλι! Σας έχω τρελάνει, το ξέρω, αλλα δεν ξέρω που αλλού να απευθυνιώ, είστε η μόναδική μου παρέουλα, ζώντας και σε ξένη πόλη :( ! Λοιπόν, το θέμα είναι το εξής: έχω αιματάκι, 2 φορες μπολικο σε 2 βδομαδεσ και ενδιάμεσα στο σκούπισμα και αν. Ο γιατρός δεν βλέπει λέει αποκόλληση. Υποψιάζεται μηπως είναι φλεγμονη. Χθες μου εδωσε αντιβίωση, μου είπε να μην τη φοβαμαι γιατι είναι λεει light... Rulid λεγεται. Ξέρει καμμια απο εσας κάτι? Ειναι δυνατον να μου την εδινε αν δεν έκανε να την πάρω? Κι αν δεν την πάρω, μηπως κανω περισσοτερο κακο? Δεν θελω να κκάνω του κεφαλιού μου :unsure: .

Μήπως είναι τελικα αποκόλληση και είναι νωρις για να τη δει? Είμαι στην 8η. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! Δεν ξερω τι να κανω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lolipop29 συγνώμη αλλά δεν έχω ανάλογη εμπειρία.Ο γιατρός σου έκανε εξέταση και δεν είδε αποκόληση?Αυτό σημαίνει οτι τα είδε όλα φυσιολογικά.Σε αυτές τις περιπτώσεις,πάντα από όσα έχω ακούσει,κάνουν κάποιες άλλες εξετάσεις για να βρούν την φλεγμονή.Εκανες κάποια άλλη εξέταση ή απλά το φαντάστηκε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ(ΕΠΑΙΡΝΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ) Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΤΩΡΑ . ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ Κ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...