Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια όλο το μεσημέρι προσπαθούσα να μπω αλλά με ΄΄πέταγε΄΄ έξω:(

Δεν πειράζει,τα κατάφερα τώρα!

Και από τη χαρά μου δεν έχω αλλά λόγια να σας πω!:)

Λατρεμένη μου Κάσση!Τί γλυκά όλα αυτά που γράφεις...Απλά σε ευχαριστώ κ θα τα πούμε από κοντά,στο υπόσχομαι!Μπας κ συμπεθεριάσουμε κιόλας!:laugh: Γιατί,με τέτοια πεθερά η Ελισαβετούλα,θα ευτυχίσει!:kiss:

MAIRH μου σε ευχαριστώ και εσένα πολύ και εύχομαι το παιδάκι σας να έχει όλα τα καλά Του Θεού!

Κουκλίτσα σε ευχαριστώ!Δε θυμάμαι να έχουμε μιλήσει ποτέ,αλλά παρακολουθώ πολλά από τα γραφόμενα σου κ εισπράττω πολλή γλυκύτητα!

Kiriaki1 μου χαίρομαι που σε ΄΄βλέπω΄΄!:) Μου φαίνεται ότι είχα καιρό να σε πετύχω..Αμοιβαία τα αισθήματα!Αυτό έχω να σου πω μόνο!:)

Πηνελοπάκι μου!Τί να πω για ΄σένα??Ακόμα θυμάμαι τις πολυλογίες μας τον περασμένο χειμώνα!Κι όσα ευχόμασταν για ΄σένα,έγιναν πραγματικότητα κι σε μερικούς μήνες θα ΄΄σκάσει μύτη΄΄ και το δικό σου φατσονάκι!Χαίρομαι πολύ για ΄σένα.:kiss:

• Απαντήσεις 213
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια όλο το μεσημέρι προσπαθούσα να μπω αλλά με ΄΄πέταγε΄΄ έξω:(

Δεν πειράζει,τα κατάφερα τώρα!

Και από τη χαρά μου δεν έχω αλλά λόγια να σας πω!:)

Λατρεμένη μου Κάσση!Τί γλυκά όλα αυτά που γράφεις...Απλά σε ευχαριστώ κ θα τα πούμε από κοντά,στο υπόσχομαι!Μπας κ συμπεθεριάσουμε κιόλας!:laugh: Γιατί,με τέτοια πεθερά η Ελισαβετούλα,θα ευτυχίσει!:kiss:

MAIRH μου σε ευχαριστώ και εσένα πολύ και εύχομαι το παιδάκι σας να έχει όλα τα καλά Του Θεού!

Κουκλίτσα σε ευχαριστώ!Δε θυμάμαι να έχουμε μιλήσει ποτέ,αλλά παρακολουθώ πολλά από τα γραφόμενα σου κ εισπράττω πολλή γλυκύτητα!

Kiriaki1 μου χαίρομαι που σε ΄΄βλέπω΄΄!:) Μου φαίνεται ότι είχα καιρό να σε πετύχω..Αμοιβαία τα αισθήματα!Αυτό έχω να σου πω μόνο!:)

Πηνελοπάκι μου!Τί να πω για ΄σένα??Ακόμα θυμάμαι τις πολυλογίες μας τον περασμένο χειμώνα!Κι όσα ευχόμασταν για ΄σένα,έγιναν πραγματικότητα κι σε μερικούς μήνες θα ΄΄σκάσει μύτη΄΄ και το δικό σου φατσονάκι!Χαίρομαι πολύ για ΄σένα.:kiss:

Δημοσίευση

Αντριάννα μου, πριν ακόμα διαβάσω τη συνέντευξή σου ήξερα ότι είσαι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο και μία πολύ καλή και γλυκιά μανούλα...!!! Γεννήσαμε πολύ κοντά σε ημερομηνίες (και σε διπλανά δωμάτια :):):):)) κι έτσι πραγματικά σε νιώθω πολύ κοντά μου και σε ξεχωρίζω ιδιαίτερα εδώ σε αυτό το forum... Είμαι σίγουρη ότι η μανούλα σου καμαρώνει για το δημιούργημά της και δίνει όλη της την προσοχή και την εύνοια στο δικό σου ...δημιούργημα! ;) Εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη με τον Παντελή όσο φαίνεται κι από τα λεγόμενά σου και το κοριτσάκι σας να είναι πάντα χαρούμενο, γερό και καλότυχο!!! Ξεκινάει τη ζωή της με τους καλύτερους οιωνούς και με απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από τους γονείς της!!!

Σε φιλώ γλυκά κι εύχομαι να καταφέρουμε να γνωριστούμε κι από κοντά!!!

Κυριακή...

Δημοσίευση

Αντριάννα μου, πριν ακόμα διαβάσω τη συνέντευξή σου ήξερα ότι είσαι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο και μία πολύ καλή και γλυκιά μανούλα...!!! Γεννήσαμε πολύ κοντά σε ημερομηνίες (και σε διπλανά δωμάτια :):):):)) κι έτσι πραγματικά σε νιώθω πολύ κοντά μου και σε ξεχωρίζω ιδιαίτερα εδώ σε αυτό το forum... Είμαι σίγουρη ότι η μανούλα σου καμαρώνει για το δημιούργημά της και δίνει όλη της την προσοχή και την εύνοια στο δικό σου ...δημιούργημα! ;) Εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη με τον Παντελή όσο φαίνεται κι από τα λεγόμενά σου και το κοριτσάκι σας να είναι πάντα χαρούμενο, γερό και καλότυχο!!! Ξεκινάει τη ζωή της με τους καλύτερους οιωνούς και με απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από τους γονείς της!!!

Κυριακή...

Δημοσίευση

Κυριακή...

Δημοσίευση

ΠΑΤΡΙΔΑ(ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ) ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!

ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Τόμα μου σε βλέπω τόσο καιρό αλλά δεν ήξερα ότι έχουμε κάτι κοινό!:woohoo:

Πρέπει να τα λέμε πιο συχνά!Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου,να είσαι πάντα καλά!

sandy μου γλυκιά,σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ!Θέλω κ εγώ να τα πούμε από κοντά!Να γνωριστούν και οι συνομίληκες κόρες μας!!!:kiss:

Δημοσίευση

sandy μου γλυκιά,σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ!Θέλω κ εγώ να τα πούμε από κοντά!Να γνωριστούν και οι συνομίληκες κόρες μας!!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Aντριάνα μου,

Ενα μόνο θα πω .. : εσύ και η κόρη σου είστε ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ .. !

Είσαι πολύ γλυκιά και απ'ότι έχω καταλάβει είσαι και μια φοβερή κοπέλα !

Σου εύχομαι ειλικρινά κάθε ευτυχία και να χαίρεσαι την οικογενειά σου !

Αντε και όποτε εσύ επιθυμείς να κάνεις και ένα αδελφάκι για την κορούλα σου :) :)

Χαίρομαι πάρα πολύ που σ'έχω γνωρίσει, έστω και έτσι .. : ηλεκτρονικά :)

Δημοσίευση

Aντριάνα μου,

Αντε και όποτε εσύ επιθυμείς να κάνεις και ένα αδελφάκι για την κορούλα σου :) :)

Δημοσίευση

Aντριάνα μου,

Δημοσίευση

Aντριαννα μου γλυκια καλημερα,

Εισαι απο τις κοπελες που 'παρακολουθω'εδω και ενα χρονο σχεδον και σε εχω 'ξεχωρισει' απο την αρχη...

Τωρα σε εχω ακομα πιο πολυ μεσα στην καρδια μου...

Ηταν μια υπεροχη,ζεστη και συγκινητικη συνεντευξη...Συγχαιρω και εσενα και την Λενα μας...

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα σας τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα...Να δειτε την ομορφη κορη σας να μεγαλωνει οπως επιθυμειτε και πολυ συντομα να της χαρισετε και ενα αδερφακι..!!

....Να θυμασαι παντα πως η μητερα σου σε βλεπει..σε θαυμαζει...

....και νοιωθει πολυ περηφανη για σενα...!!!

Σε φιλω γλυκια μου..!!:)

Δημοσίευση

Aντριαννα μου γλυκια καλημερα,

Εισαι απο τις κοπελες που 'παρακολουθω'εδω και ενα χρονο σχεδον και σε εχω 'ξεχωρισει' απο την αρχη...

Τωρα σε εχω ακομα πιο πολυ μεσα στην καρδια μου...

Ηταν μια υπεροχη,ζεστη και συγκινητικη συνεντευξη...Συγχαιρω και εσενα και την Λενα μας...

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα σας τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα...Να δειτε την ομορφη κορη σας να μεγαλωνει οπως επιθυμειτε και πολυ συντομα να της χαρισετε και ενα αδερφακι..!!

....Να θυμασαι παντα πως η μητερα σου σε βλεπει..σε θαυμαζει...

....και νοιωθει πολυ περηφανη για σενα...!!!

Σε φιλω γλυκια μου..!!:)

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ διδυμομανούλα για τις όμορφες ευχές σου να είσαι καλά να προσέχεις όσο πλησιάζεις κ όλα θα πάνε καλά κ με τα δικά σου μωράκια.Τα μωράκια μου είναι μικρούλια κ πολύ γλυκουλια κ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να πάρουν βάρος.Ο πολύ μικρούλης είναι στην μονάδα κ συνεχίζει τον αγώνα που έδινε από την αρχή της κύησης αλλά δεν τον φοβάμαι πάλι νικητής θα είναι.Θελει λίγο υπομονή κι όλα θα είναι σούπερ.Γεννησα 36,2 βάσει υπερήχου με έβγαλε μία βδομάδα περισσότερο βάσει περιόδου 35,2.Τα βάρη τους 2700🩵 κ 1920🩵. Ευχομαι  σ'εσενα κ στα μωράκια σου τα καλύτερα, καλή λευτεριά! Θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας!❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές σου κ σ'εσενα εύχομαι με το καλό να  έρθει το αστερακι σου.❤️
    • Το είχα περάσει κ με την κόρη μου οπότε  είμαι ψύχραιμη άλλωστε για καλό είναι.Αυτο που λες με το που πάρει βάρος θα τον έχουμε σπίτι με τ άλλα δύο μας παιδάκια.Ειμαι  καλά αν εξαιρέσουμε ότι πονάω στην μέση κ στην πλάτη θετική ακόμη αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα από συμπτωματα.Καλως να τον δεχτείτε κορίτσι μου🩵
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Με τ καλο τ μωρακι σου. Όπως σ είπαν τ κορίτσια πιστεύω οτι καταλαβαίνει τις αλλαγές π έρχονται ολες μαζι. Ειναι σύνηθες να μην πηγαίνει τουαλετα στο σχολείο. Εδω εγω στη δουλειά κ κρατιεμαι 8 κ 9 ωρες χωρις τουαλετα. Σπανια θα παω κ συνήθως μονο τις μερες π ειμαι αδιαθετη. Θα προσαρμοστεί. Η αλλαγή απο τον παιδικό στο νήπιο ειναι τεράστια για τ παιδακια. Επισης τα τελευταία χρόνια βαση νόμου, με όλα αυτά τ περιστατικά που ακουγοντουσαν για σεξουαλικη παρενόχληση κτλ κατα καιρούς, εχει απαγορευτεί απο τις δασκάλες στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης να σκουπιζουν η να αλλάζουν το παιδακι π τυχον εχει ατύχημα. Σίγουρα μπορεί να λες ειναι παράλογο το οτι πρεπει να έρχομαι από τ σπίτι για να τ αλλαξω ενα βρακακι αλλα ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης. Εμενα ετυχε να κανει κακα, να λερωθεί κ με πήραν τηλέφωνο να παω να τηβ καθαρίσω καλα κ να την αλλάξω. Εχει κ μια λογική αν τ σκεφτεις, οτι κανενας δ αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή μας κτλ. Σε περίπτωση π απλα της ειχαν φυγει τσισα, αλλαξε μονη της εσωρουχο και την βοήθησαν με το κολαν που ηθελε τράβηγμα για να τ ανεβάσει. Σιγα σιγα θα προσαρμοστεί μην αγχωνεσαι. Θα μπει στο νόημα και ολα θα πάνε καλα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...