Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αντριάννα μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου και γρήγορα να τη δείτε να μεγαλώνει, το μωρό σου είναι μια κούκλα, αληθινή πριγκήπισσα!!! Η μανούλα σου σίγουρα θα καμαρώνει από ψηλά την κόρη της που κατάφερε τόσα πολλά και βέβαια την εγγονούλα της!!! Είμαστε και συνάδελφοι, νηπιαγωγός και εγώ! Να είσαι καλά γλυκιά μου!!!Ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!!

• Απαντήσεις 213
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αντριάννα μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου και γρήγορα να τη δείτε να μεγαλώνει, το μωρό σου είναι μια κούκλα, αληθινή πριγκήπισσα!!! Η μανούλα σου σίγουρα θα καμαρώνει από ψηλά την κόρη της που κατάφερε τόσα πολλά και βέβαια την εγγονούλα της!!! Είμαστε και συνάδελφοι, νηπιαγωγός και εγώ! Να είσαι καλά γλυκιά μου!!!Ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αντριάνα μου , υπέροχη η συνέντευξή σου , συγκινητική , και φυσικά πολλά πολλά συγχαρητήρια στη Λένα μας που ξέρει να δίνει όλη την ουσία και το συναίσθημα μιας συνέντευξης με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Φυσικά και δε ξεχνάμε και τη δική σου υπέροχη συνέντευξη τυρογαριδάκι!!

Δημοσίευση

Αντριάνα μου , υπέροχη η συνέντευξή σου , συγκινητική , και φυσικά πολλά πολλά συγχαρητήρια στη Λένα μας που ξέρει να δίνει όλη την ουσία και το συναίσθημα μιας συνέντευξης με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Efrosyni σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η Αντριάννα αξίζει τα πιο πολλά συγχαρητήρια!!!Είναι χρυσό παιδί!

Κοριτσάρες αν μπορείτε να γράφετε τα σχόλια κάτω απο την συνέντευξη γιατί θα μπερδευτούμε. Efrosyni και lulie θα μεταφέρω τα σχολια σας κάτω απο την συνέντευξη.

Δημοσίευση

Efrosyni σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η Αντριάννα αξίζει τα πιο πολλά συγχαρητήρια!!!Είναι χρυσό παιδί!

Κοριτσάρες αν μπορείτε να γράφετε τα σχόλια κάτω απο την συνέντευξη γιατί θα μπερδευτούμε. Efrosyni και lulie θα μεταφέρω τα σχολια σας κάτω απο την συνέντευξη.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το mammyland συζητάει με την Αντριάνα! **

Λένα μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σ'ευχαριστώ γιατί μου έκανες αυτή την πρόταση,γιατί ήσουν γλυκιά και ευγενική από την πρώτη στιγμή.Γιατί τα χειρίστηκες όλα με λεπτότητα και το αποτέλεσμα δικαιώνει την απόφαση μου να πω ΄΄ναι΄΄ στην πρόσκλησή σου για μια συνέντευξη.

Δε σου κρύβω ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς..και αν δεν ήσουν εσύ θα έλεγα όχι.

Δε μου αρέσει να μονοπολώ το ενδιαφέρον.Ντρέπομαι:blush:

Κάποιες κοπέλες,θα διαβάσουν τη δική μου ιστορία κ θα την προσπεράσουν.

Κάποιες άλλες ίσως ταυτιστούν μαζί μου.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ,γιατί είστε μέρος της καθημερινότητάς μου!χχχχχχχ

Δημοσίευση

Αντριάνα μου σ' ευχαριστώ πολύ. Όπως είπα και στην Efrosyni εσύ αξίζεις τα περισσότερα συγχαρητήρια. Το λέω και το εννοώ. Χαίρομαι πολύ για την τιμή που μου έκανες να μου ανοίξεις την καρδούλα σου. Είσαι υπέροχη!!! Παντελή να την χαίρεσαι και να μας την προσέχεις!:laugh:

Δημοσίευση

Αντριάνα μου σ' ευχαριστώ πολύ. Όπως είπα και στην Efrosyni εσύ αξίζεις τα περισσότερα συγχαρητήρια. Το λέω και το εννοώ. Χαίρομαι πολύ για την τιμή που μου έκανες να μου ανοίξεις την καρδούλα σου. Είσαι υπέροχη!!! Παντελή να την χαίρεσαι και να μας την προσέχεις!:laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αντριαννα μου, συγχαρητηρια για την υπεροχη συνεντευξη!! εισαι τοσο ζεστος και γλυκος ανθρωπος!!:) να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και την Ελισαβετουλα σου κοπελα μου!! και να 'στε παντα μια πολυ πολυ ευτυχισμενη οικογενεια!! κι αν θελετε -και θελει κι ο Θεουλης- να γινεται και μια πολυπληθης ευτυχισμενη οικογενεια!!! :woohoo:

σε φιλω!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αντριαννα μου, συγχαρητηρια για την υπεροχη συνεντευξη!! εισαι τοσο ζεστος και γλυκος ανθρωπος!!:) να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και την Ελισαβετουλα σου κοπελα μου!! και να 'στε παντα μια πολυ πολυ ευτυχισμενη οικογενεια!! κι αν θελετε -και θελει κι ο Θεουλης- να γινεται και μια πολυπληθης ευτυχισμενη οικογενεια!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!

Θέλω να απαντήσω ονομαστικά γιατί μπήκατε στον κόπο να μου γράψετε τόσο όμορφα λόγια!

Λοιπόν!

mitsakii μου ευχαριστώ πολύ για τη ευχή σου!Μακάρι!!Επίσης,ότι πιο όμορφο και στη δική σου ζωή!

Yiotaki,συμπατριωτάκι!Να είσαι και εσύ πάντα καλά κ να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Efrosyni μου,ευχαριστώ πραγματικά πολύ.Να είσαι και εσυ πάντα καλά κ το μωράκι σας να το καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!

julie μου,αγαπητή συνάδελφε!Θα τα πούμε στο f/b!Σ'ευχαριστώ πολύ!χχ

Δημοσίευση

Θέλω να απαντήσω ονομαστικά γιατί μπήκατε στον κόπο να μου γράψετε τόσο όμορφα λόγια!

Λοιπόν!

mitsakii μου ευχαριστώ πολύ για τη ευχή σου!Μακάρι!!Επίσης,ότι πιο όμορφο και στη δική σου ζωή!

Efrosyni μου,ευχαριστώ πραγματικά πολύ.Να είσαι και εσυ πάντα καλά κ το μωράκι σας να το καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!

Δημοσίευση

Λοιπόν!

Δημοσίευση

Αντριαννα μου;γλυκια μου κοπελιτσα!!!!!!!!!Τι ανθρωπος εισαι τελικα;:) Τι ομορφη οικογενεια ειστε;:) Υπεροχο κοριτσι να ξερεις οτι η μανουλιτσα σου σε βλεπει χαμογελοντας με υπερηφανια για την κορη που εκανε και μεγαλωσε που καταφερε να ειναι σπουδαια κοπελα,συζηγος,μανα!!Παντα θα ειναι διπλα σου στο πλευρο σου.....Να ειστε παντα ευτυχισμενοι οικογενεια.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΣΑΒΕΤ ΣΟΥ!!!:woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αντριαννα μου;γλυκια μου κοπελιτσα!!!!!!!!!Τι ανθρωπος εισαι τελικα;:) Τι ομορφη οικογενεια ειστε;:) Υπεροχο κοριτσι να ξερεις οτι η μανουλιτσα σου σε βλεπει χαμογελοντας με υπερηφανια για την κορη που εκανε και μεγαλωσε που καταφερε να ειναι σπουδαια κοπελα,συζηγος,μανα!!Παντα θα ειναι διπλα σου στο πλευρο σου.....Να ειστε παντα ευτυχισμενοι οικογενεια.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΣΑΒΕΤ ΣΟΥ!!!:woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Με το καλό τα μωράκια μας. Εγώ τρώω μόνο ψωμί ...το οποίο και αυτό το βγάζω κάποιες φορές αλλά με ενοχλεί λιγότερο.το θέμα μου είναι ότι είμαι μόνιμα διψασμένη και έτσιπιω ι κάτι πχ λίγο χυμό το μετανιώνω μετά😔.
    • Πίστευα ότι μέχρι το βράδυ θα μου τα στείλει.. συνήθως έτσι κανει...μήπως δεν πρόλαβε..τη Δευτέρα πια...
    • Μια χαρά σε βρίσκω φίλη, κάνεις αυτό που ταιριάζει σε εσάς και στην καθημερινότητά σας 💕 Όλα θα πάνε υπεροχα, εφόσον δε πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι, έχεις ήδη σκεφτεί εναλλακτικές, αυτό είναι το πιο σημαντικό 🙏
    • Α! και για τους ημερίσιους που ανέφερες, εκτός από contact naps, το οποίο καταλαβαίνω είναι φουλ δεσμευτικό, ειδικά όταν κοιμούνται 2ωρα και 3ωρα πάνω σου, έχεις δοκιμάσει να βγαίνεις βόλτα με το καρότσι να κοιμάται εκεί; Είχα μπουχτίσει κι εγώ να είμαι κολλημένη στον καναπέ 2ωρα και 3ωρα και να μη μπορώ ούτε καλά καλά να φάω μεσημεριανό, οπότε βγήκα μια μέρα με το καρότσι στο πάρκο, τον θήλασα και μετά τον έβαλα στο καρότσι και δώστου βόλτες μέχρι που αποκοιμήθηκε.  έκτοτε το έκανα συστηματικά, προσπαθούσα να το κάνω κάθε μέρα - θηλασμός στο πάρκο, μετ'α μέσα στο αυγό/καρ΄οτσι/καλαθούνα μόλις γλάρωνε, 2-3 γύρες και είχε κοιμηθεί. Μετά καθόμουν με το ταπεράκι μου κι απολάμβανα το φαγητό μου, βιβλίο, ό,τι χρειάζεται κανείς! ή πολλές φορές απλά έβαζα μουσική στα ακουστικά και περπατούσα με τις ώρες. Μου έκανε πολύ καλό και για τη δική μου ψυχική υγεία, οπότε το προτείνω φουλ! Και με τον καιρό, μετά τον 3ο μ΄ήνα άρχισα να τον πηγαίνω και σε μολ, κάτι άκυρες Τετάρες 10 το πρωί, ήμουν εγώ κι ο κούκος 🤣 Κι ενώ κοιμόταν το μωρό έκανα κι εγώ τις βόλτες μου στα μαγαζία. Η λοχεία είναι τόσο απομονωτική περίοδος, κι αν δεν έχεις να αφήσεις το μωρό, απλά πάρτο μαζί σου! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο μωρό 💕🫂
    • Στους νυχτερινούς ύπνους τότε είσαι κομπλέ - μη το πεις ούτε του παππά, έτσι μου λέγανε και μένα! 🤣 2-3 αφυπνίσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό ως και πολυτέλεια όπως καταλαβα από άλλους γονείς στον περίγυρο 🤪 Επίσης συμφωνώ ότι ρουτίνα/πρόγραμμα δύσκολα να εφαρμόσεις τώρα, είναι πολύ νωρίς όπως και σου έγραψα και παράπανω, αυτή η φάση νεογέννητου είναι απλά ό,τι λειτουργεί, φουλ survival mode, δεν υπάρχει ούτε λάθος ούτε σωστό κατ εμέ.  Αυτό με το κλάμα που λες πάντως, ακούγεται όντως ζόρικο, εγώ δε θυμάμαι να το είχαμε συστηματικά πέρα από κάποιες νύχτες που είτε είχε κολικούς είτε κάτι θα τον ταλαιπωρούσε γενικά. Θυμάμαι και τις "ώρες της μάγισσας" (witching hours) εμένα έκλαιγε πολύ έντονα 7-10μμ, δλδ μπορεί να αποκοιμόταν και να ξυπνούσε ο καημενος μες τον ύπνο του κλαίγοντας σπαραχτικά. Η μαία ή η σύμβουλος θηλασμός (τώρα δε θυμάμαι ποιά μου το είπε) που το συζητούσαμε τότε μου ε΄ιχε πει ότι τα νεογέννητα το χουν αυτό γιατί περνούν και το σοκ της προσαρμογής στη ζωή εκτός μήτρας. Γενικά πολλά μπορούν να συμβαίνουν, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να ξέρουμε.  Υπομονή, πολ΄λά contact naps, και καφέ 😅❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...