Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα ηθελα να σου εκφρασω κ εγω την συμπαρασταση μου σ'αυτες τις δυσκολες ωρες που περνας κ να σου πω πως εχω ενα προαισθημα πως ολα θα πανε καλα,θα το δεις!Η Παναγια μαζι σου.

Κοριτσακι μου γλυκο εχεις την συμπαρασταση και τις ευχες ολου του φορουμ, θα δεις θα πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου και στο τελος θα κρατας ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου και οοοοοολα αυτα θα ειναι μια κακη αναμνηση...

Αχ βρε Ραφαελ μου τι ατυχια ειναι αυτη ρε γμτ??Ευχομαι τη Δευτερα να ακουσεις καλα κ αισιοδοξα νεα!!!!!Ολα καλα να πανε κοριτσακι μου!!Περιμενουμε νεα σου!

η κοπελα στην κρητη παιθανε λογο ασχετοσυνης των γιατρων του νοσοκομειου και γιατι ο γιατρος της δεν ηταν διπλα της

η κοπελα υπεφερε αρκετες ωρες μεχρι να παιθανουν θα μπορουσαν να ειχαν σωθει αν η καισαρικη ηταν στην αρχη οταν την επιασαν οι πονοι χωρις να παθει κανενας τιποτα θα ειχε σωθει και η μαμα και το βρεφος

Ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να επιλεξεις εναν γιατρο που δεν θα σε γραψει και θα ειναι παντα διπλα σου σε ολη την δειαρκεια της εγκυμοσυνης και δεν θα σε βλεπει μονο ως πορτοφολι

στο λεω επειδη αναγκαστικα να αλλαξω γιατρο 3 βδομαδες πριν γεννησω

ειχα ενα ψιλοπροβληματακι ρουτινας( ιωση εποχης ) και με εγραψε εντελως

οποτε αν εθελοτυφλουσα και ελεγα οτι δεν μπορουσα να αλλαξω γιατρο σε τετοιο χρονικο διαστημα οι πιθανοτητες ακομα και στην δικη μου περιπτωση που ηταν πολυ καλες να ειναι χωρις προβλημα θα ηταν 50% 50% να βγω καλα μεσα απο το νοσοκομειο

προσεξε ποιον θα επιλεξεις να ειναι διπλα σου οτι ωρα και να τον χρειαστεις ακομα και για ασημαντους

Δεν ξέρω αν σου "λέει" κάτι αυτό που θα σου πω...αλλά το ένστικτό μου μου φωνάζει ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Και συνήθως δεν κάνω λάθος!!!

μακαρι να ειναι ολα καλα...δεν ξερω τι να πιστεψω,δεν μπορω να χαρω για την εγκυμοσυνη μου.περιμενω να ερθει η δευτερα.

ΡΑΦΑΕΛ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΛΟΓΩ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ! ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

RAFAELAKI MOY yPAMAI POLY ..KRATAGERA ΟΠΩΣ σου παν και τα οριτσια..πρεπει ναα παρεις τη σωστη αποφαση ομως εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις μακαρι ο θεος να σε βοηθησει κοριτσι μου να προσεχεις τον εαυτο σου

και κατι ακομη...η κοπελα απο την κρητη επαθε αυτο που επαθε διοτι ειχε καθετη τομη...και αυτοαπαγορευεται κανονικα ειναι επικυνδυνο για ρηξη μητρασ σεεπομενη εγκυμοσυνη...ο γιατροσ ηταν χασαπησ και ετσι επαθε ρηξη και την παρατησαν εκει και ξεψυχησε η γυαικα..δλδ δε φταιει μονο το οτι την παρατησαν τα καθικια..αλλα και ο προηγουμενοσ χασαπησ που την κατακρεουργησε και δεν τν ενημερωσε για τρις επομενες εγκυμοσυνεσοτι θα κινδυνεχψει...η τομη δλδ ηταν ολο το θεμα ..αλλιωσ δε θα παθαινε αιμοραγια

ελπιζω και θελω να πιστευω οτι ολα πανε καλα και το μωρακι σου θα μεινει μεχρι να γεννησεις με το καλο και το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!ο Θεος μαζι σου..περιμενουμε νεα σου

Κοριτσακια πηγα σημερα κ με ειδε καθηγητης μαζι με μια γνωστη υπερηχογραφο...μου ειπε να μην αγχωνομαι κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Δεν ξερω αν ειναι ολα ενταξει πια απλα θα προσπαθησω να ηρεμησω....θα βαλω κ εγω το τικερακι μου ειμαι 7 εβδομαδων...

αντε βρε ραφαελ μπραβο, γιατι με αυτα που σου λεγαν με ειχες προβληματισει, δυο καισαρικες εχω κανει και ηταν κουλα αυτα που διαβαζα, ολα καλα να πανε απο εδω και περα!!! χαλαρωσε και απολαυσε το!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...