Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ

Recommended Posts

RAFAELAKI MOY LYPAMAI POLY GIAYTO POY SOY SYNEBEI..PARE KIALLES GNVMES ENNOEITE KAI NA KOITAXEIS NA SAI ESY KALA PANW APO OLA GIATI TO PAIDAKI SOY THELEI TH MANOYLA TOY...AN GYRISEI APO THN ALLH MERIA KAI EINAI KALA..META EXEI FOBO NA XANAGYRISEI PANV STHN OYLH???KAI ENV THA SAI SE PROXVRHMERH EGKYMOSYNH?RWTA TO KAI AYTO ..Aline_m123_beg_40_time_1242705600_text_ef20f4e6e9ecf0e9f4e6e9e4e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gifX MAKARI OLA NA PANE KALA KORITSI MOY

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα...ετσι ακριβως ειναι κανεις δεν εχει ακουσει για τοσο σπανιο πραγμα...

πηγα χτες σε 2 προγεννετιστες ο ενας ειδικα κορυφη κ νομιζω οτι το 80% πατε σε αυτον...μου εκανε υπερηχο κ μου ειπε ολα οκ δεν τιθετε τετοιο θεμα...ειναι μακρυα απο την τομη 10χιλιοστα κ εβλεπε λεει κ τον πλακουντα οτι θα παει απο την απεναντι πλευρα...παω μετα κ στον αλλο γνωστο κ μου ειπε ακριβως τα ιδια με αυτον...πηρε μετα τον γιατρο μου τηλεφωνο κ του ειπε να πιω νερα...πινω κ εγω τα νερακια μου κ το μωρο πηγε κ κολλησε πανω στην ουλη κ στα τοιχωματα της μητρας...μετα απο αυτο ο γιατρος εμεινε κ μου ειπε οτι δεν εχω ελπιδες.

το οποιο σημαινει οτι οταν φουσκωσω θα παει κ θα κατσει στα τοιχωματα της μητρας κ της τομης κ το θεμα ειναι που θα παει ο πλακουντας...απλα πιστευω οτι ο γιατρος μου ειναι ο καλυτερος που εχει υπαρξει αυτη την στιγμη..αφου κανεις δεν εβλεπε αυτο το πραγμα, αυτος μονος του το ειδε.

ο αλλος ο υπερηχογραφιστης ηταν επιπολαιος κ μου ειπε ολα καλα.

Τι να πω πια!!Μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.Και τώρα τι γίνεται??τι θα κάνεις??Δηλαδή οι 2 γεννετιστές σου είπαν οκ και ο γιατρός σου είναι αντίθετος???

Παρομοίως! Φαλακρή θα μείνω!! :ohmy: Δηλαδή σε περίπτωση που κάποια γεννήσει με καισαρική δε μπορεί να ξανακάνει άλλο παιδί???? :huh: Και όσες έχουν κάνει 3 και 4 καισαρικές τις έκαναν με δική τους ευθύνη??

egw protinw na ksanapas stous duo alous prin kaneis to otidipote na doune pou ekatse o plakountas .

den kserw rafael mou esu kseeis ton giatro sou alla emena mou kathete ligo san egoismos ayto pou sou eipai sto telos ,epidi oi aloi duo sou edosan elpides .

na rwtisw kati ,to nero to ipies gia na fouskosh h ourodoxos kai na kanei ton uperixo e? mperdeutika ligo . :blush:

makari na bohthisei o theoulis na pane ola kala ,den thelw na skeutw oti den tha pane ....

ραφαέλ έγραψε:

οχι 3 γενετιστες ασχημη κατασταση κ ο αλλος οτι ολα ειναι καλα

Μου φάνηκε οτι οι γεννετιστές είπαν οτι είναι όλα οκ.Κατάλαβα οτι ο γιατρός σου είναι ο μόνος που εντόπισε το πρόβλημα.Και τώρα???Ψάξτο πάλι και πάλι πριν κάνεις οτιδήποτε.

Οχι ρε κοριτσια δεν με καταλαβενετε τι λεω....εχει κατσει πανω στην τομη κ στα τοιχωματα της μητρας...κανονικα το μωρο καθετε καπου ποιο μεση μερια...εγω ειμαι γκαντεμο κ οπως λενε καποιοι μαλλον με μουτζοξανε πολλοι...

δεν ξερω απλα δεν εχω ελπιδες καθολου...

Ραφαέλ μου καλημέρα......σου εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση.....πάνω από όλα θα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου, εσύ να μην πάθεις τίποτα γιατί έχεις και άλλο παιδάκι που σε περιμένει!!!

να το ψάξεις, δε λέω, αλλά η υγεία σου προέχει!

Καλή σου τύχη :kiss:

τιποτα δεν γινετε προσευχομαι να κανει θαυμα ο θεος..να το παρει απο εκει κ να το παει σε αλλη θεση....αλλα δεν θα γινει...

ειμαι ατυχη τελειωσε...δεν εχω ελπιδες.

καλημέρα .....μακάρι ο Θεός να κάνει το θαύμα του κ να πάνε στο τέλος όλα καλά ραφαέλ μου!!Πάνω απ όλα σημαασία έχει να είσαι εσύ καλά για την οικογένεια σου!!Εύχομαι κοπέλα μου να ξεκολλήσει γρήγορα....

Πότε θα ξανα πάς για υπέρηχο?

πω πω βρε ραφαελ μου πολυ στεναχωριεμαι με ολα αυτα που διαβαζω.πως γινεται ολο αυτο ακομα να το καταλαβω!τι να πω ας κανει το θαυμα του ο Θεουλης να μην φυγει το παιδακι σου.ισως απο την αλλη ειναι για καλο αν φυγει τι να πω τα εχω χαμενα :blink:

ραφαελ μου μην ξαναθυμασαι την προηγουμενη εγκυμοσυνη κ στεναχωριεσαι αγαπη μου ,ψαξε το οσο μπορεις,ο θεος ειναι μεγαλος!ευχομαι το καλυτερο..

ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.

Πραγματικά έχω μείνει! Δηλαδή όποια κάνει καισαρική θα πρέπει να παρακαλάει να μην κάτσει το παιδι σε συγκεκριμένη θέση;;; Τί είναι πάλι αυτό;; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και δεν το έχω ξανακούσει ποτέ! Είπες σε ενα μην. ότι είναι περίεργη η τομή σου... τί εννοείς;; Εγινε κάτι λάθος όταν έγινε η τομή;

Ψαξ 'το όσο μπορείς κοπέλα μου! Είναι απίστευτα ψυχοφθόρο κι λυπηρό αυτό που περνάς... αλλά μην κάνεις διακοπή αν δε σιγουρευτείς ότι όντως το πρόβλημα είναι μεγάλο! Γνώμη μου!!

Οπως κ να χει.... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!!!!

Μακάρι όλα να πάνε καλά στο τέλος!

Τι είναι πάλι τούτο?

Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω...

Κουκλίτσα λυπάμαι πολύ!

Στην τελική όλα καλά να είναι, λυπάμαι για το άγχος και τη στεναχώρια σου αυτή την περίοδο..

Η Παναγιά είναι μεγάλη, θα βάλειο το χεράκι της να πάνε όλα καλά!

Στη θέση σου θα το έψαχνα μέχρι τελικής πτώσης.

Και αν ο πλακούντας κάτσει σε "λάθος" σημείο γιατί μπορεί να πάθεις κάτι κακό κι εσύ? Πως σου το εξήγησαν?

Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Τι εννοείς περίεργη τομή?

Σόρι κιόλας για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά κι εγώ καισαρική έκανα και θέλω να ξέρω κι αυτή την περίπτωση.

Που είσαι τώρα? Αθήνα? Επέστρεψες Ρόδο?

Σε φιλώ!

Ιφιγενεια μου 6+5ημερες ειμαι....

το προβλημα ειναι οτι εχω παει σε 5 υπερηχογραφιστες κ μονο ενας βλεπει την δευτερη τομη....εκει δηλαδη που ισχυριζεται οτι εχει κατσει το μωρο...κ μου ειπε οτι θυμασαι πως πεθανε η κοπελα απο αιμοραγια στην κρητη?ετσι θα πας κ εσυ...οι αλλοι 4 δεν βλεπουν τομη δευτερη.περνω τον πρωηγουμενο γιατρο κ μου λεει οτι μου εκανε την μια τομη πανω στην αλλη κ δεν υπαρχει δευτερη τομη....

την δευτερα κανονισα να με δει μια ομαδα απο τους καλυτερους υπερηχογραφιστες στην ελλαδα...ελπιζω να μου δωσουν μια απαντηση...

πρωτη φορα δεν μπορω να χαρω

εχω ταξει το μωρακι μου να το βαφτισω στονα αγιο ραφαηλ κ ο αντρας μου θα γινει παπας...ελπιζω ο θεος να μας βοηθησει.καντε κ εσεις μια προσευχη για μενα κ το μωρακι μου...εχω κανει ποσους υπερηχους μεσα σε 4 ημερες το βλεπω να μεγαλώνει σαν τρελο χτυπαει η καρδουλα του κ εγω δεν μπορω να χαρω καθολου...μεσα σε 4 ημερες εχω κουραστει που βρισκομαι στους δρομους κ εχω κ μια αποκολληση.

Μακαρι να εκανε λαθος ο γιατρος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...