Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ

Recommended Posts

ραφαέλ μου πήγαινε στο ΙΑΣΩ, πήγαινε στο ΕΛΕΝΑ,πάρε οποσδήποτε μια δευτερη γνωμη ειδικά για κάτι τόσο σημαντικό!!!! αν θες μπορώ να σου στείλω με pm και το τηλ του γιατρού μου να του μιλήσεις!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ μωρε κοριτσακι!!!! :(:(:(

Δεν πολυκαταλαβαινω.Ειναι τοσο περιεργη η τομη;;; :dry::dry::dry:

Αλλες μανουλες κάνουνε 3-4 καισαρικες τομες.

Πηγαινε και σε άλλο γιατρό.

Αφου το εμβρυο μετα μετακινειται.Για τον πλακουντα είναι το προβλημα;;;;

ραφαελ μου ψαξτο οσο μπορεις.δεν ξερω πως μπορουν να γινουν ολα αυτα που μου λες ξερω πολλες γυναικες με καισαρικη να κανουν και αλλα παιδια χωρις προβλημα.τωρα πως σε σενα να γινει ετσι δεν καταλαβαινω!ευχομαι να πανε ολα καλα και για σενα και για το μωρακι σου..

λυπαμαι παρα πολυ για οτι σου συνεβει ...

Πρωτη φορα το ακουω οτι η τομη της καισαρικης μπορει να προκαλεσει τοσο σοβαρο προβλημα.. η γνωμη μου ειναι να το ψαξεις οσο περισσοτερο μπορεις ,ισως να υπαρχει λυση στο προβλημα σου και ολα τελικα να πανε καλα..σου το ευχομαι πραγματικα ολοψυχα ..

θα περιμενουμε νεα σου ..

Αχ βρε κοριτσακι μου λυπαμαι πραγματικα για αυτο που σου συμβαινει!!

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο..

Παρε και αλλες γνωμες απο γιατρους πριν κανεις κατι!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να γίνει διακοπή.. :(

Πάντως πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Στη γειτονιά μου ξέρω κάποια που έκανε 4 καισαρικές!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!

κοπελίτσα μου δεν ξέρω τι να σου πω,δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο....σου δίνω μια ευχή μέσα από την καρδιά εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E οχι βρε παιδια!! ειναι ποτε δυνατον αυτα τα πραγματα? Πρώτη φορά κ εγώ ακούω κάτι τέτοιο για καισαρική κ ειλικρινά με παραξενεύει..ειχα την λανθασμένη ίσως εντυπωση οτι το θέμα τομής είναι πιο...εξωτερικό για το πω, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...και έχοντας κάνει κ εγώ θα ήθελα να ξέρω τι τελικά ισχύει...

Ραφαέλα μου, ευχομαι πραγματικά να αλλαξει θέση το μωράκι να πάνε όλα καλά...αν, αν λέω, πάραυτα, χρειαστεί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση, σκέψου πάνω απ όλα εσενα οσο εγωιστικό κ αν σου ακούγεται γιατι και έχεις ήδη ενα αλλο παιδάκι και αν είσαι εσύ καλά θα μπορεσεις αργότερα να κάνεις αλλο νινάκι..

σου γράφω και τα στοιχεια ενος πολυ καλου γιατρού επιστήμονα, στον οποιο πηγαινα κ εγω για τις σοβαρες εξετασεις της εγκυμοσυνης μου κ εμεινα πολυ ευχαριστημένη

Θεοδωρόπουλος Περικλής

Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος

Ειδικευμένος στην ιατρική του εμβρύου και στον προγεννητικό έλεγχο

ιατρείο : Λεωφόρος κηφισίας και Αιτωλίας 20, 11526 Αμπελόκηποι

τηλ 210 7777890 κινητο 6932 420375

Αχ, βρε ραφαελ μου.Τι να πω?Ευχομαι να σου πουν κατι ευχαριστο σημερα.Αληθεια σε ρωτησε και καποια αλλη κοπελα γιατι τοση βιασυνη απο το γιατρο?Θα ειχε διαφορα λιγες μερες αργοτερα?Κουραγιο κοριτσακι,ευχομαι ολα να πανε καλα.

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Ε όχι...Τι να πω..πρώτη φορά το ακούω πάλι αυτό.Μήπως να έπερνες και άλλη γνώμη?Δεν έχω λόγια..Αμάν

Θα συμφωνήσω με τη Ζένια!

Γιατί βρε κορίτσι μου?

Ευχομαι να βρεθεί μια λύση που θα είναι η σωστότερη για την περίπτωση!

Τα φιλιά μου,την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια! :kiss:

καλημερα..εβγαλα το τικερακι γιατι το πιθανοτερο ειναι να κανω διακοπη παλι....

το μωρακι μου πηγε κ εκατσε πανω στην ουλη της προηγουμενης καισαρικης...δυστηχως δεν εχει καλη προγνωση.δεν ξερει κανεις να μου πει τιποτα.η ουλη της καιαρικης μου ειναι περιεργη κ αυτο πηγε κ εκατσε εκει...γιατι τοση ατυχια.

μου ειπαν οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να κανω διακοπη αμεσως για ασφαλεια...αν οχι κανεις δεν ξερει που θα παει να κατσει ο πλακουντας...αν παει πανω στην ουλη με λιγα λογια θα πεθανω κ εγω κ αυτο...αν παει απο την αλλη πλευρα εχω ελπιδες να πανε ολα καλα αλλα κ παλι μπορει να ανοιξει η τομη κ εγω να χασω την μητρα μου η κ παλι να πεθανω...

ωραια παλι ευχαριστα εχω....γιατι ρε κοριτσια...

δυστιχος ειμαι πληρως ασχετη στο θεμα σου.μπορεις να μου το εξηγησης? η συνηφαδα μου εκανε την κορι της καισαρηκη,μετα απο 4 χρονια γενναει τον γιος,και μετα απο 7 χρονια παλι γεννησε,δεν ετυχε κανενα μωρο να ειναι στην θεση της προηγουμενης? τι πρωβληματα υπαρχουν που μεγαλονη το μωρο? συγνωμη κιολας αλλα οπως ειπα ειμαι ασχετη. :kiss:

κοιτα κοριτσι μου μηπως δεν καταλαβες καλα τα λογια του γιατρου σου; το οτι μπορει να ανοιξει η τομη αν μεινεις εγκυος γρηγορα της μητρας το εχω ξανακουσει αλλα οτι το μωρο εχει κατσει πανω στην τομη πρωτη φορα το ακουω και δεν μου φαινεται φυσιολογικο μηπως κατι δεν καταλαβες καλα η μας το μεταφερεις με δικα σου λογια λαθος; τι να πω, εμεινα οταν το διαβασα, για ξανασυζητα το με το γιατρο σου και πηγαινε και καπου αλλου για μια δευτερη γνωμη πριν κανεις διακοπη!! ελπιζω ολα να σου πανε καλα

Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να μην είναι τίποτα, να ξαναβάλεις το τικεράκι σου, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι!! Κι όλα να πάνε καλά!!

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!

ΠΑΡΕ ΓΝΩΜΕΣ! ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...