Καλημέρα κορίτσια !
το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα
Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
Αντε μήπως στις επόμενες επισκέψεις μας σιγουρέψουμε και τα φύλα των παιδιών 🤞🤞🤞🤞 έχω μια περιέργεια, εσείς;
Εννοείται ότι μας έχει στείλει ο Θεός προφανώς αλλά για να δούμε τι θα δούμε 😇🧿
Οι σπουδές δηλαδή που έλεγες οτι θες να συνεχίσεις είναι μαιευτικης;;; Κατάλαβα καλά;;;
Τι ωραία! Πραγματικά σου ταιριάζει πολύ και είμαι σίγουρη πως θα διαπρέψεις!! 👌
Καλημέεερα!!!!😍
Ειλικρινά συγγνώμη αν σας άγχωσα... Ήθελα κι εγώ να μπω να σας γράψω όσο ήμασταν έξω, αλλά δεν τα κατάφερα να βρω πώς συνδέεσαι από το κινητό. Με άφηνε μόνο ως νέο/δοκιμαστικό μέλος και δε θα είχε νόημα μέχρι να μου εγκρίνουν το μήνυμα.
Έφυγε τέτοιο βάρος που κοιμηθήκαμε 9ωρο σερί... 😊
Κι εγώ θέλω πολύ να δω τι θα πει τώρα ο γυναικολόγος μας... Συνήθως με το που του στέλνουν τα αποτελέσματα με παίρνει τηλέφωνο. Χθες δεν εμφανίστηκε, αλλά πείτε ήταν και Σάββατο. Έχουμε ραντεβού την Παρασκευή. Για να δούμε...