Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ

Recommended Posts

καλημερα..εβγαλα το τικερακι γιατι το πιθανοτερο ειναι να κανω διακοπη παλι....

το μωρακι μου πηγε κ εκατσε πανω στην ουλη της προηγουμενης καισαρικης...δυστηχως δεν εχει καλη προγνωση.δεν ξερει κανεις να μου πει τιποτα.η ουλη της καιαρικης μου ειναι περιεργη κ αυτο πηγε κ εκατσε εκει...γιατι τοση ατυχια.

μου ειπαν οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να κανω διακοπη αμεσως για ασφαλεια...αν οχι κανεις δεν ξερει που θα παει να κατσει ο πλακουντας...αν παει πανω στην ουλη με λιγα λογια θα πεθανω κ εγω κ αυτο...αν παει απο την αλλη πλευρα εχω ελπιδες να πανε ολα καλα αλλα κ παλι μπορει να ανοιξει η τομη κ εγω να χασω την μητρα μου η κ παλι να πεθανω...

ωραια παλι ευχαριστα εχω....γιατι ρε κοριτσια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ela vre rafael..den xero tipota gi auto..den xero kan ti na po..stenahorithika tora..elpizo na vgaleis akri..ti einai pali auto..poli lipithika..kouragio kai min kaneis tipota na riskareis ti zoi sou..kai rota ki allous giatrous..an den xeroun autoi..den mporei na min ehei xanasimvei se kamia..

e oxi re kopela mou!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

OOOOOXI!!!!!!!!!!!!!

GIATI NA XANONTAI OLA TA AGGELOUDIA MAS AYTO TON XRONO?????????????????GIATI???????????????????

ESY TO EPSAKSES SIGOURA????PIGES SE ALLON GIATRO???RWTHSES??? :silly: :silly: :silly: :silly:

Τι εννοεις εκατσε πανω πανω στην ουλη της προηγουμενης καισαρικης??? εκει θα κατσει για ολη την υπολοιπη περιοδο της εγκυμοσυνης και δεν θα ξαναμετακινηθει και υπαρχει το προβλημα να ανοιξει η τομη??????

Μηπως να επαιρνες και μια δευτερη γνωμη??????

ευχομαι να μας ξαναβαλεις το τικερακι σου και να πανε ολα καλα!!!!!!

Αμαν βρε Ραφαελιτα...μα ειναι δυνατον!!!!

Και το ηθελες πολυ αυτο τομωρακι!!!

Και εγω ψηφιζω να παρεις και αλλη γνωμη...

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

ελα κοπελα μου ποσο σιγουρη εισαι γι αυτο ; κοιτα παρε και άλλη γνωμη και απο άλλον γιατρο καιεφόσον είσαι ακομα στην αρχη της κυησης εχεις το χρονο να αλλαξει θεση .Αν τελικα εισαι υποχρεωμενη να διακοψεις την κυηση κοιτα εσυ πρεπει να εισαι καλα και σκεψου εχεις και ακομα ενα παιδι το οποιο εξαρταται αοο σενα .

Ax βρε Ραφαελ μου :( !Πραγματικα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο...δε ξερω τι να σου πω!Απ'οτι βλεπω η 1η σου εγκυμοσυνη ηταν πριν 2χρονια σχεδον...τι προβλημα υπαρχει με την τομη σου μετα απο τοσο καιρο??Απο την αρχη ειχες προβλημα?Δεν ειχε γινει κατι καλα?

Κ εγω λεω να παρεις κ μια 2η γνωμη κ ευχομαι ολα να πανε καλα!!!Να σκεφτεσαι θετικα!!

κοριτσια δεν μπορω θα πεθανω απο την στεναχωρια...

ο ενας που πηγα δεν μου εδωσε καμια ελπιδα κ μου ειπε καθετα διακοπη...

ο αλλος μου ειπε να περιμενω πως θα εξιλεχθει κ ο θεος βοηθος...τωρα θα παω κ σε αλλους.

Λυπάμαι πάρα πολύ.... Δεν ξέρω τι να σου πώ, πέρα από το ότι δεν πρέπει να διακινδυνεύσεις την υγεία σου μιας και έχεις ακόμα ένα παιδάκι και την ελπίδα ζωντανή να ξαναφέρεις και πάλι στον κόσμο ακόμα και ένα και δύο παιδάκια...Λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου έτυχε!

Λυπάμαι τόσο πολύ!

Σίγουρα να το ψάξεις και με άλλους γιατρούς!! Δυο χρόνια καισαρική και να υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει η τομή?? Πρώτη φορά την ακούω αυτή την περίπτωση..

Πάντως, ακόμη κι αλλιώς να έρθουν τα πράγματα..εσύ πρέπει να είσαι πάνω απ' όλα καλά. Το παιδάκι σου σε χρειάζεται!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

την παρασκευη ειδα ονειρο οτι την κυριακη θα χασω το μωρο...την δευτερα πηγα για υπερηχο κ μου ειπε κατευθειαν ο γιατρος για διακοπη...σημερα ειδα ονειρο οτι το κρατουσα κ ηταν ασχημουλης....με μαυρα μαλακια.αλλα τον ειχα στην αγκαλια μου κ εκλαιγε.

δεν ξερω ποσο πονο θα παρω ακομα...

ραφαελ μου κουραγιο και να το ψαξεις πολυ δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που ξαναμενει εγκυος μετα απο καισαρκη γιατι αυτο?σε ποιον γιατρο πηγες τελικα?και ποσο χρονο σου εδωσε?

νταλια μου ο γιατρος μου δεν μου εδωσε χρονο...καθολου,αυριο δηλαδη πρεπει να παω για διακοπη.εγω δεν θελω να παω.σημερα θα παω κ σε τριτο γιατρο κ εχω παρει κ μια θεια μου μαια κ περιμενω κ απο κει μια απαντηση.

ΡΑΦΑΕΛ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΨΑΞΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..?Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ 2η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 23 ΜΗΝΩΝ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...

ειχα τοση χαρα που γκρεμιστηκε σε δευτερολεπτα...γυρισα σπιτι με τον υπερηχο κ το μικρο μου, μου ελεγε ''σκατουλα?'' γιατι του ειχα δειξει το μωρακι κ του ειχα πει την πρωτη φορα να η σκατουλα μας...δεν προκειτε να αποκτησει ποτε αδελφακι...δεν εχω ελπιδες μονο ο θεος αν το παρει κ το παει απο την αλλη πλευρα

Ραφαέλ μου λυπάμαι πολύ!!Γιατί ρε γαμώτο :( ??Αμάν!!!Ρώτα να μάθεις κ να δείς τί θα σου πούν....κ άν θες βοήθεια στο θέμα γιατρού πές μας!!!Κουράγιο κοπέλα μου!

θα παω στον μαληγιαννη σημερα...δεν ξερω κ που αλλου να παω..πειτε κ εσεις δεν εχω προβλημα θα παω σε ολους

Δεν ξέρω που μένεις,αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ που είμαι Αθήνα θα πήγαινα σε ένα νοσοκομείο(Λητώ θες,Αλεξάνδρας θες)κ θα τους ρώταγα έναν έναν γυναικολόγο!!!!!

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ! Δεν μπορώ να το πιστέψω και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξανακούσει...

Πάντως για τον Μαλιγιάννη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.. από διάφορες κοπέλες στο forum... Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί τόση βιασύνη... γιατί μέσα σε μια μέρα να πάρεις τέτοια απόφαση; Δεν μπορεί να περιμένει λιγάκι ακόμη... να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται.. να πάρεις γνώμες... μπορεί να αλλάξει κάτι στο φινάλε! Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!

Όπως και να έχει όμως... αν είναι τραγικά λυπηρό... θα πρέπει να κάνεις ότι είναι καλύτερο για την υγεία σου!

Σου εύχομαι τα καλύτερα! Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... Κουράγιο!!!!

Ραφαέλ μου λυπάμαι τόσο πολύ ειλικρινά.. :( Ξέρω πόσο το θέλεις αυτό το μωράκι.. :unsure: Όμως θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια. Ψάξτο όσο μπορείς περισσότερο και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Αυτό που προέχει είναι να είσαι καλά και ασφαλής εσύ. Και για το παιδάκι που ήδη έχεις και για όσα παιδάκια έρθουν στο μέλλον στη ζωή σου. Καλή δύναμη! Σε φιλώ!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...