Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Ναι, έχω κι εγώ από την πεθερά μου..πώς το κρατάτε έτσι και μην το φιλάτε και εσείς το μάθατε να κλαίει αν το αφήνετε κάτω.. άσε..μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα της την πω καμία ώρα..μόνο χάρη στον άντρα μου δεν έχω μιλήσει ως τώρα.. αλλά πιστεύω στην επόμενη δε θα κρατηθώ..😀
    • Α και το άλλο ρε κορίτσια το ξέχασα να το γράψω πάνω ..! Μ έχουν ζαλίσει οι γύρω γύρω συγκεκριμένα ένα στενό συγγενικό πρόσωπο να μου δίνει όλο συμβουλές για τον μικρό...και γιατί τον κουνάς και γιατί ξυπνάει μόλις τον αφήνεις κάτω?? Εμείς τότε....μπλα μπλα.... Έχει κολικούς το παιδί..δεν έχει έλεγα εγώ δεν ξέρω το μωρό μου? Γκρίνια είναι μέχρι να κοιμηθεί..είχα παιδί με κολικούς και ξέρω να τα ξεχωρίσω ?? πόλλα τέτοια να μου λεει..και τελοσπαντων μην τα πολυλογω μια δυο τρεις της την είπα τσαντιστηκε και δεν μου ξαναπέ τίποτα... Εσείς έχετε τέτοια?
    • Καλησπέρα κορίτσια!! @barbieσ ευχαριστώ κορίτσι μου και για την απορία μου με τον ΟΑΕΔ ακόμα περιμένω αν θα εγκριθεί...Κατά τ αλλα έχουμε το πρώτο μας εμβόλιο..τα δύο πρώτα εμβόλια μάλλον..! Σας διαβάζω συνέχεια όλο θέλω να γράψω και δεν προλαβαίνω ...λεω σιγά σιγά να σταματήσω το θηλασμό..δε μπορώ άλλο έχω κουραστεί Μ έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά...έχω και το μεγάλο μου γιο και η αληθεια είναι δεν μπορώ να τα συνδυάσω και τα δύο..ήδη επειδή συνέχεια βγαίνουμε με το μικρό..να πάμε στο σχολείο σε δραστηριότητες του μεγάλου κλπ του δίνω μπουκάλι για να κάθεται ήσυχα αλλιώς δε στέκεται στη μισή ώρα έψαχνε να θηλάσει..προσπαθώ να του μάθω κ πιπίλα γιατί έχουμε θέμα με τον ύπνο έχει πολύ γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί και η πιπίλα έχει σώσει ..μόνο τότε του δίνω ..αυτά τα νέα μας..αύριο θα σας πω και τα νέα απ' το γιατρό..
    • Εμένα τα πάει καλά με τον ύπνο, κάνει ακόμα 3 μέσα στη μέρα, αλλά είναι συντομοι. Απλά τώρα πρέπει συνέχεια να την προσέχω που πάει και τι κάνει για να μην χτυπήσει. Είναι και Ταρζάν σκαρφαλώνει παντού, ανοιγει συρτάρια, βασανίζει το σκύλο 🤣🤣 Πολύ τρέξιμο ναι, αλλά είναι όλα πολύ καλύτερα από πριν από άποψη ψυχολογίας. Εκείνο το σπίτι και η περιοχή μας δημιουργούσε πολλά θέματα. Απλά τώρα έχουμε να πληρώνουμε διπλάσιο ενοικιο 😅. Για βρεφικό δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ιδιωτικό, πόσο μάλλον νταντά, όταν μαθαίνω ότι ζητάνε 7€ την ώρα. Καλύτερα να μην δουλεύω δηλαδή... Οι ιδιωτικοί βρεφικοι μαθαίνω από γνωστούς ότι πάνε γύρω στα 300-400€ το μήνα. Αν βάλω και τα διόδια για τη δουλειά και τις βενζίνες, πάλι τσάμπα θα δουλεύω. Μια σκέψη είναι να αναζητήσω δουλειά κοντά στο σπίτι και ιδανικά εξ αποστάσεως. Για αυτό μια εγκυμοσύνη τώρα και όχι αργότερα ίσως με έβγαζε από αυτό το αδιέξοδο. Θα μου πείτε, θα κάνεις δευτερο γιατί δεν έχεις λύση για το πρώτο; Αν είχα την βοήθεια που μου υποσχέθηκε η μητέρα μου πριν με αφήσει ξεκρεμαστη, θα ήταν πολύ αλλιώς τα πράγματα. Το δεύτερο μωράκι το θέλουμε, για αυτό και έμεινα έγκυος μόλις 6 μήνες από τη γέννα, αλλά τώρα μέχρι να μπούμε σε σειρά είναι όντως όλα πολύ δύσκολα. Και εγώ αυτό θα πω .. Όταν είναι η ώρα του θα έρθει.. τώρα, αργότερα, όποτε είναι για να μείνει. 
    • Εγώ πάντως που το διάβασα κάπου αυτό με το τζίντζερ δεν έπιασε, μου ερχόταν χειρότερα εμετός .. με βοήθησε να τρώω μόνο ότι μπορούσα να ανεχτώ (πχ μπορούσα μπανάνα αλλά με τίποτα κοτόπουλο) κυρίως από τη μυρωδιά κ έτρωγα σχετικά αμέσως μόλις ξυπνήσω ένα κράκερ μια φρυγανιά κ με βοηθούσε .. θεωρώ ότι είναι ότι σου κάνει περισσότερο εσένα ότι μπορείς να φας .. επίσης με βοήθησε το ανθρακούχο νερό , είχα ρέψιμο κ κααααπως βοηθούσε …
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...