Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ειμαι αρρωστη εχω πονολαιμο και βηχα και θα ηθελα να φτιαξω σουπιτσα να φαω γιατι με τα ξηρα φαγητα με ποναει ο λαιμος μου.μηπως ξερετε να μου πειτε καμια συνταγη για ευκολη και νοστιμη σουπα χωρις κρεατα;ευχαριστω

Δημοσίευση

καλησπερα και περαστικουλια σου.Η κοτοσουπα με ρυζι ειναι πολυ καλη για το κρυωμα φυσικα και με μπολικο λεμονακι.Αν θες τρως και φιδε με λεμονι.Επισης μια αλλη σουπιτσα που μπορεις να κανεις ειναι με λαχανικα θα παρεις και βιταμινες.Και πινε χυμους. ;);)

Δημοσίευση

κατσαριδουλα μου περαστικα σου!!! :kiss:

μια καλη συνταγη ειναι η χορτοσουπιτσα...

αλεθεις στο μουλτι:

3 κολοκυθια

2 καροτα

2-3 ντοματουλες φρεσκιες

1 πατατα

και λιγο σελερυ

αλατοπιπερο και λαδακι

αφηνεις και βραζει οσο χρειαστει μεχρι να γινουν τα αλεσμενα λαχανικουλια. τα αλεθεις τελειως ομως!! και μετα μολις ειναι ετοιμα ριχνεις και λιγο ρυζακι μεσα!

και παλι περαστικουλια σου!

υ.γ να ανακατευεις συχνα γιατι με την πατατουλα μπορει να σου κολαει λιγο στην κατσαρολα.

Δημοσίευση

PERASTIKOYLIA !!!!!

Μολις συνηλθα απο μια ιωση που με ταλαιπωρησε αρκετες μερες!!εφαγα κοτοσουπιτσα με πεπονακι και μπολικο λεμονακι..

επισης οπως εγραψαν και τα υπολοιπα κοριτσακια χορτοσουπα ειναι επισης σουπερ!οπως και ο φιδες που μας αρεσει πολυ..με λεμονακι παλι..(το λεμονι κανει καλο..)

ασχετα απο αυτο..η πιο νοστιμη σουπιτσα που εφαγα στη ζωη μου ηταν σουπα σπαραγγιων με κρεμα γαλακτος!!!!

Επισης στιψε πορτοκαλακια να πιεις!!

Δημοσίευση

καλησπέρα και περαστικά και από εμένα.

Εγώ όποτε αρρωσταίνω φτιάχνω τραχανόσουπα και τρώω και με βοηθάει πολύ.

¨Εχω όμως και τον καλυτερο χειροποίητο τραχανά, αυτόν που φτιάχνει κάθε χρόνο η γιαγιά μου και όποτε φτιάχνω μοσχομυρίζει το σπίτι!

Θεωρείται και πολύ δυναμωτικό. Μπορείς να του βάλεις τυρί ή ακόμη και γάλα αν σου αρέσει.

Μπορείς να βρείς στα μεγάλα σουπερ μάρκετ στα βιολογικά προϊόντα.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...