Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν 6 μηνες εφερα στον κοσμο τον μπεμπη μου!!!

Τον ερωτα μου, την ανασα μου, την ζωη μου ολοκληρη!

Γιναμε κι ολας μισο χρονων! Το ξερω δεν ειναι σπουδαιο αλλα για μενα ειναι πολυ πολυ!!!!! Τον κοιταω να κοιμαται και δεν το πιστευω!!

Ειναι το ομορφοτερο(για μενα) το εξυπνοτερο(για μενα) και το καλυτερο παιδι του κοσμου!!

Τον αγαπαω πολυ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ! ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

(Κι ας με ξαγρυπνας ακομα και θυμωνω μαζι σου... Να σαι καλα και να με ξαγρυπνας παντα!!! Δεν με νοιαζει. Εγω θα σ αγαπαω ακομα κι αν με σκοτωσεις! :blush: )

Δημοσίευση

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι ποθειτε κοριτσακια!! Ντινακι να το χαιρεσαι το κουκλι σου!!!! Εχω την εικονα του στο μυαλο μου κι ας το εβγαλες απο το προφιλ σου!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΡΙΣ ΜΟΥ..

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΙΩΝΑΣ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΧΘΕΣ!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ,ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!

ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.. :)

Δημοσίευση

Nα σου ζήσει το μικρό σου αντράκι!!!Να είναι γερόόόός κ δυνατός να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου...Υπάρχει πιο δυνατός έρωτας απ αυτόν της μανούλας κ του παιδιού της???Όχι πείτε μου.............!!!!!!

Φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...