Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Πριν 6 μηνες εφερα στον κοσμο τον μπεμπη μου!!!

Τον ερωτα μου, την ανασα μου, την ζωη μου ολοκληρη!

Γιναμε κι ολας μισο χρονων! Το ξερω δεν ειναι σπουδαιο αλλα για μενα ειναι πολυ πολυ!!!!! Τον κοιταω να κοιμαται και δεν το πιστευω!!

Ειναι το ομορφοτερο(για μενα) το εξυπνοτερο(για μενα) και το καλυτερο παιδι του κοσμου!!

Τον αγαπαω πολυ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ! ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

(Κι ας με ξαγρυπνας ακομα και θυμωνω μαζι σου... Να σαι καλα και να με ξαγρυπνας παντα!!! Δεν με νοιαζει. Εγω θα σ αγαπαω ακομα κι αν με σκοτωσεις! :blush: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΝΑ!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ Κ ΓΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι ποθειτε κοριτσακια!! Ντινακι να το χαιρεσαι το κουκλι σου!!!! Εχω την εικονα του στο μυαλο μου κι ας το εβγαλες απο το προφιλ σου!!!

ΑΧ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΡΙΣ ΜΟΥ..

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΙΩΝΑΣ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΧΘΕΣ!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ,ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!

ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.. :)

Σιγά καλέ! μόνο εσύ έχεις γιό;;;; :huh:

Χεχε! πλάκα κάνω! να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!!!!

Να τον δείς και γαμπρό !!!!

Γερός κ ευτυχισμένος !!!! :kiss::kiss::kiss:

Μπελλα μπισκοτακι και φρατζολακι?????? Τα λατρευω και τα δυο παρατσουκλια... Εγω τον φωναζω Τονι(απο το Αντωνη) το μπιτονι με το γαλα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Nα σου ζήσει το μικρό σου αντράκι!!!Να είναι γερόόόός κ δυνατός να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου...Υπάρχει πιο δυνατός έρωτας απ αυτόν της μανούλας κ του παιδιού της???Όχι πείτε μου.............!!!!!!

Φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τρις να το χαιρεστε το αγγελουδι σας κ να το καμαρωνετε!!!!Γερο κ τυχερο να ειναι παντα!!!!!

Ε ρε και να ερθουν τα 1α γενεθλια.... :P

:kiss:

ΚΑΛΕ ΤΡΙΣ , ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ??? ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ... :ohmy::unsure::lol:

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ , ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ Κ ΜΑΤΑΚΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...