Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα lovelymama!! :)

μαλλον εννοεις τους τσισδιαστατους υπερηχους....εγω χθες εκανα β επιπεδου στο ΜΗΤΕΡΑ και απο 110 που χρεωνουν κανονικα για την εξεταση με χρεωσαν 120 για να το δω και τρισδιαστατα το μωρακι μου! :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏 Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊
    • Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω  1. Μετά από ποσό καιρό βάλατε και δεύτερο γεύμα στερεών;  2.χρησιμοποιειτε πιατάκια από μπαμπού ή καουτσούκ  3.με τη σαλιαρα από καουτσούκ θα είναι οκ ή λέτε χρειάζεται αυτές τις σαλιαρες που είναι σαν μπλουζάκια;  4.νερο δίνετε σε μπουκάλι ή σε εκπαιδευτικό ποτήρι  Θα πρέπει να εφοδιαστω κι εγώ και δεν ξέρω τι να προτιμήσω 
    • Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα.. 36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα.. Εσείς τα,νέα σας! Με πονάει από χτες λίγο η λεκάνη.. λογικό μου είπε ο γιατρός..
    • Εντοματεξυ ειμαι δουλεια μου σπανε τα νευρα ολοι πραγματικά νυσταζω και το κεφαλι μου απο χθες παει να σπασει τι αλγκοφρεν εχω παρει τι ντεπον τι παναντολ τιποτα η ημικρανια με εχει πεθανει κυριολεκτικα..
    • Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι γύρω σου να είναι Υποστηρικτικοί κ να μην πιέζουν μπράβο Αννιτακι 🩷🩷🩷   καλά κ το μαγδαληνη κ το Μαρίνα πάντως μελλοντικά είναι πολύ ωραία. 😍😍😍 εμεις δν πήγαμε πατροπαράδοτα από άποψη (ούτε εγώ έχω επαφές με τον πατέρα μου δν ξέρω καν που είναι τι κάνει για πολλούς λόγους) αλλά ούτως ή άλλως εμείς είχαμε πει θα βγάλουμε ονόματα που δεν τα έχουμε στην οικογένεια κ ούτε ξέρουμε κάποιον με αυτό το όνομα.  το πρώτο λοιπόν το είπαμε Συμελα γιατί ο άντρας μου είναι πόντιος κ θέλαμε κάτι ξεχωριστό , το δεύτερο το είπαμε Μύρωνα γιατί επίσης μας φάνηκε ιδιαίτερο κ τώρα το τρίτο το είχα τάξει εγώ εξαρχής στον άγιο Στυλιανο να μου το φέρει κ μου το έφερε κατευθείαν κ είχε και τα προβλήματα υγείας είδες με την καρδιά του κ ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ η πίστη μας στον Άγιο. Αρα Στυλιανος το τρίτο!  (και νομίζω κλείσαμε γιατί δν ξέρω αν μπορώ άλλο 😂😂😂😂 κι ας θέλει η κόρη μου ένα κορίτσι ακόμα🙈🙈🙈)      ανυπομονώ να μου πεις τι σου είπε η γιατρός 🤭😍 γράψε μουυυυ!    εγώ είμαι πάρα πολύ καλύτερα μόνο λίγος βήχας έμεινε! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...