Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσάκια μου τη γνώμη σας.. αίμα..


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γειά σας και πάλι! Μολις μπήκα στην 8η εβδομάδα. Την προηγούμενη βδομάδα είχα αίμα βρε παιδια, μαλιστα μια μέρα στο σκούπισμα ήταν κανονικο αίμα, σαν να ειχα περίοδο. όπως καταλαβάινετε επαθα πολλαπλά εγκεφαλικά και πήγα κατευθείαν στο γιατρό. Ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι δεν είναι αποκόλληση και οτι απλά συμβαίνει! :angry: Τί πάει να πει συμβαίνει? Γιατί συμβαίνει? Όλη η εβδομαδα συνεχίστηκε με 3 utrogestan των 200 τη μέρα και λίγο αιματακι στο σκούπισμα. Χθες το απόγευμα ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! Μια φορα μόνο πολύ. Σήμερα θα πάω στο γιατρό. Απλα πείτε μου βρε κορίτσια, το έχει πάθει και κάποια άλλη αυτό? Και γιατί συμβαίνει? Να ανησυχώ? Και δεν ξέρω, αφου δεν είναι αποκόλληση, πάλι πρέπει να κάθομαι ακίνητη? :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου σε καταλαβαινω το εχω περασει και εγω αυτο μονο που εγ ειχα παθει τελικα αποκκοληση στην 7η εβδομαδα και μπηκα στο νοσοκομειο 1μιση μηνα........ εχω θρομβοφιλια εχεις ψαχτει μηπως εχεις?εγω μεσα στην ατυχια μου ημουν και τυχερη γιατι το βρηκαμε νωρις σχετικα και δεν εχασα το μωρακι μου.βεβαια ακομα ειμαι στο κρεβατι φοβαμαι να σηκωθω γιατι στην τουαλετα το επαθα αν και ο γιατρος μου ειπε οτι τωρα πια πρεπει να σηκωνομαι και να περπαταω εχω μπει πια στη 21η εβδομαδα.παντος να πας στον γιατρο σου και αν θελεις μιλα του και για την θρομβοφιλα.σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και ολα να σου πανε καλα.φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lollipop29,καταλαβαινω την αγωνια σου...εγω στην αρχη δεν ειχα πολυ αιμα,μονο καφε υγρα και πηρα ενα μηνα ουτροτζεσταν.φυσικα την εβγαζα στο κρεβατι...θυμαμαι που οταν αισθανομουν καλυτερα εκανα καμια δουλιτσα ή πηγαινα καμια βολτα και αρχιζαν τα καφε υγρα παλι...οποτε κανε υπομονουλα για λιγο καιρο,ξεκουρασου,πηγαινε στον γιατρο σου και σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!! :)

περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eyxομαι ολα να πανε καλα κοπελα μου , εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι ηταν αποκολληση επαιρνα τα ιδια χαπια κ ημουν κρεββατωμενη 2 μηνες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλημέρα...

Εγώ είχα πολλά καφετιά υγρά μέχρι κ τον 3ο μήνα..Χαπάκια δε μου δωσε ο γιατρός μου γιατι ήταν όλα άψογα,απλα μου είχε πει να μη περπατάω τόσο πολυ(είχα αρχίσει τους μαραθώνιους ποδαρόδρομους)..Ευτυχώς μόλις έκλεισα τον 3ο σταμάτησαν μαχαίρι!

Να πας οπωσδήποτε στο γιατρό σου,πιο πολύ για να σε καθησυχάσει,κ όπως είπε κ η Χρύσα να ελεγχθεί το ενδεχόμενο θρομβοφιλίας!

Καλή συνέχεια,όλα να σου πάνε καλά!!Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera!!!!!!Min xalas tin psixologia sou ola tha pane kala!!!!!!mou thimises tin periptosi mou giauto sou grafo ......ego to epatha stin proti egimosini tin 10 evdomada me ema kokkino periodou epatha sok!!!!!meno se nisi k den ipirxe oute o giaqtros mou edo oute karavi ekini tin mera .....eriksa poli klama ....pira til.to giatro k to proto pou me rotise itan ean exo ponous tou ipa oxi-mallon ine ipolimata periodou k i mitra ta katharizi apo moni tis mou ipe.Pira outrogestan k ixa peripou mia evdomada na kathariso apo ema!piga k sto giatro k ola itan edaksi.se ena mina me ligi ksekourasi k xapakia egina ola ok!Sou euxome mesa apo tin kardia mou nna ine ola perastika k na exis mia uperoxi egimosini k ena gero moraki!!!!!!!!Min anxonese.......

.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα!! εμενα δεν μου εχει τυχει να εχω αιμα στην εγκυμοσυνη απλως ηθελα να σου πω να μην ανυσηχεις, εφοσον ειχε πει και ο γιατρος σου οτι δεν ειναι αποκολληση. απλως να προσπαθεις να μην κουραζεσαι πολυ. και στο σπιτι μην κανεις πολλες πολλες δουλειες..και δεν πειραζει ας εχει λιγη σκονη....εγω οσες φορες τα εκανα ολα μονη μετα πονουσε η κοιλιτσα μου και γι αυτο τωρα ερχεται η πεθερα μου και με βοηθαει λιγο ;)

φιλακια και ευχομαι ολα να σου πανε καλα :kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έχω πάθει και εγώ στην 7+ εβδομάδα όπου είχα κατακόκκινο αίμα. Όχι πολύ αλλά υπήρχε. Εγώ βέβαια προερχόμουν από εξωσωματική και έπαιρνα ασπιρίνη. Μου είπαν να την κόψω και να μείνω ξαπλωμένη και να ξεκουράζομαι μέχρι να σταματήσει. Σταμάτησε μετά απο 2 εβδομάδες τελείως (σε αυτό το διάστημα μία είχα μία όχι). Αποκόλληση δεν ήταν πάντως. Απλά έτυχε, έτσι μου είπαν..

Να προσέχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου γλυκά σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. 5 η ώρα θα πάω στο γιατρό. Να δω αν μου πει κάτι άλλο σήμερα!

Ξερετε παντως, την τελευταία φορά που πήγα για να με κοιτάξει για το αίμα ακουσαμε την καρδούλα! ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ! Τί αγχος, τι ανησυχια, όλα εξανεμίστηκαν με αυτό το ακουσμα! Και αφου μου είπε κιολας οτι συμβαινει... Απλα τώρα ανησυχώ γιατί είναι 10 μέρες και δεν σταματάει. Αλλα θα ακούσω πάλι την καρδούλα και θα τα ξεχάσω όλα! ;)

Ευχομαι σε όλες σας μεσα απο την καρδια μου Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...