Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

η κουζινα δεν ειναι λευκη ειναι το χρωμα της βανιλιας, το υλικο της ειναι βακελιτης και δεν μενουν καθολου δαχτυλιες, απο το ιδιο υλικο εχω φτιαξει και τα επιπλα του μπανιου,!για τα φωτιστικα, και τις κουρτινες γυρισα ολο το νομο Αττικης!!!!! και φυσικα μονη μου!!!γιατι ο αντρας μου δεν εχει υπομονη να ψαχνει!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

η κουζινα δεν ειναι λευκη ειναι το χρωμα της βανιλιας, το υλικο της ειναι βακελιτης και δεν μενουν καθολου δαχτυλιες, απο το ιδιο υλικο εχω φτιαξει και τα επιπλα του μπανιου,!για τα φωτιστικα, και τις κουρτινες γυρισα ολο το νομο Αττικης!!!!! και φυσικα μονη μου!!!γιατι ο αντρας μου δεν εχει υπομονη να ψαχνει!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Πολύ όμορφα τα σπιτάκια σας ... σας στέλνω και εγω κάποιες φώτο ..

Το σπίτι ήταν το πατρικό μου και με τον άντρα μου το ανακαινήσαμε όλο και το κάναμε ακριβώς όπως το θέλαμε ...

Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα την ημέρα του κρεβατιού..

Τώρα είναι λίγο πιο γεμάτη ,, έχει φωτογραφίες κτλ κτλ.. καταλαβαίνετε!!! :)

Δημοσίευση

Το σπίτι ήταν το πατρικό μου και με τον άντρα μου το ανακαινήσαμε όλο και το κάναμε ακριβώς όπως το θέλαμε ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αυτό είναι το σαλόνι μας ... είναι ενιαίος χώρος με την τραπεζαρία και πιο δίπλα η κουζίνα με πάσο ... δυστυχώς φώτο της κουζίνας δεν έχω ..

Ο μικρός ξανθούλης που βλέπεται είναι ο βαφτισιμιός μας .. είναι κούκλος ... εε?

Δημοσίευση

Αυτό είναι το σαλόνι μας ... είναι ενιαίος χώρος με την τραπεζαρία και πιο δίπλα η κουζίνα με πάσο ... δυστυχώς φώτο της κουζίνας δεν έχω ..

Ο μικρός ξανθούλης που βλέπεται είναι ο βαφτισιμιός μας .. είναι κούκλος ... εε?

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...