Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια και καλη κυριακη. Μια εβδομάδα εμεινε για να μαθω αν θα εχουμε ευχαριστα. Ποσες είναι μαζι μου στην αναμονη;
    • Να σας ζησει ο μπεμπης να ειναι γερος και δυνατος ❤️❤️❤️
    • Αχ ρε κορίτσια πόση δύναμη παίρνω από ολες μας εδώ πέρα… Ειλικρινα. Χθες βράδυ με έπιασαν πάλι τα κλάματα. Είναι εντελως «ακατάλληλο» το περιβάλλον μου αυτή τη στιγμή, είμαι κι εγώ ιδιαίτερα φορτισμένη, δε μου κάνει καλό. Οχι ότι έχουν κάτι οι άνθρωποι, αλλά συνεχώς κουβέντες γύρω από βρεφάκια, οι γονείς του φίλου μου χθες ήρθαν στο σπίτι λίγο να μας δούνε κ μου έφεραν λαμπάδα, εννοείται συνοδευόμενη από την ευχή  «καλό Πάσχα, με ένα μωράκι κι εσύ του χρόνου, μην αργείτε άλλο». Δεν ζηλεύω με κακία, τα χαίρομαι τα παιδάκια, ωστόσο συνεχώς σκέφτομαι μετά , όταν μένω μόνη, πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη φάση… Κι αυτό δε μου κάνει καλό, με στεναχωρεί.  Ούτε εγώ είμαι παντρεμένη @Lilaki93 μένουμε μαζί έχει γίνει η πρόταση αλλά για του χρόνου το σκέφτομαι.. όχι ακόμα.  Σε άλλα νέα έκανα τεστάκι σήμερα, αρνητικό εννοείται… Τι να πω… Καλη Κυριακή σε όλες  κορίτσια! 
    • Αχ, το στεγνωτηριο... Πόσο έχω μετανιώσει που δεν έχω πάρει...  Ναι... Κι εμένα μου φάνηκε νωρίς. Στον πρώτο είχαμε ξεκινήσει όταν είχε κλείσει τους 5 μήνες. Αλλά το είδε το μωρό ο γιατρός που καθόταν σταθερός και που δεν έφτυνε το κουτάλι, είδε ότι έπεσε και στην καμπύλη των κιλών, κι είπε ξεκινήστε τον και θα δούμε. Για την ώρα ψιλοκαλα τα πάει, έμαθε το κουτάλι, τρώει και 8-10 κ.γ. δύο φορές τη μέρα. Τον βλέπω που ανοίγει και μόνος του το στόμα και αρπάζει το κουτάλι και το μασουλαει με μανία (το κουτάλι, όχι το φαγητό 😆). Τον ταΐζουμε πουρεδες βέβαια, παρα είναι μικρός για κομματάκια. Εν τώ μεταξύ, μας είπε εισαγωγή με πατάτες, κολοκύθια, καρότο, μετά κοτόπουλο, μοσχάρι. Τώρα είπε κι αυγό μέσα σε αυτά 🤷 η παιδίατρος που είχα στον μεγάλο μας είχε ξεκινήσει με μπανάνες και τέτοια... Θα δούμε την εξέλιξη... Τώρα μετά το Πάσχα θα τον πάμε στον παιδίατρο να τον δει και θα σας πω τα νέα του. 
    • Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. @Diwni μου και ο δικος σου ο πονος αβολος μου ακουγεται και κανεις και ενα σωρο πραγματα μεσα στη μερα, χαρα στο κουραγιο σου που δεν παραπονιεσαι. @ΜαρίαΔημήτρης καταλαβα ειναι ενοχλητικοι πονοι αλλα θα συμφωνησω με @Diwni ειναι γιορτες και θα περασουν νερακι οι μερες και πολυ ευχαριστα. Υπομονη πολυ λιγο εμεινε🌹
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...