Μετάβαση σε περιεχόμενο

νεο μελος ζητα συμπαρασταση...


twiggy

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι νεο μελος.. η αληθεια ειναι οτι εδω και 1 χρονο και κατι που προσπαθω να συλλαβω σας διαβαζω συχνα. απλα ποτε δεν τολμησα να γραψω κατι.. Φανταζομαι ειστε κι εσεις πολυ στεναχωρημενες και απογοητευμενες που δεν μπορειτε να μεινετε εγκυες, για μενα ηταν μεγαλο σοκ- για να ειμαι ειλικρινης δεν φανταζομουν ποτε οτι θα ηταν τοσο δυσκολο.καμια φορα εχω τυψεις που τοσα χρονια επαιρνα αντισυλληψη... ειμαι 32 χρονων το ιδιο και ο αντρας μου και ειμαστε σε αυτη την ψυχοφθορα φαση των πολλαπλων εξετασεων... οι οποιες γενικα ειναι καλες αλλα και με διαφορα μυστηρια .Σας τα γραφω μηπως εχει καμια παρομοια εμπειρια:

1.το σπερμοδιαγραμμα εδειξε πολυ μεγαλο αριθμο ανωμαλων σπερματοζωαριων ενω ο ηπερηχος οσχεως κανενα θεμα που να δικαιολογει αυτο το αποτελεσμα. αρα? το σπερα ειναι γονιμο αλλα δεν μπορουμε και να κανουμε και τιποτα για να μειωσουμε τις ανωμαλιες....

2.η σαλπιγγογραφια εδειξε διαβατες τις σαλπιγγες αλλα στη καθυστερημενη ληψη κατακρατηση του σκιαγραφικου υγρου.. ξερετε αυτο τι σημαινει?

3.εχω σταθερο κυκλο αλλα στον ελεγχο ωορηξιας το ωοθηλακιο που εσπασε δεν ξεπερασε ποτε τα 18 χιλιοστα... ειναι κακο αυτο?

4.εχω αρκετα στενο τραχηλο.. εχει καμια το ιδιο προβλημα? εχει κανει καμια διανοιξη τραχηλου? βοηθησε στη γονιμοτητα?

συγνωμη για το κατεβατο... απλα ειναι ολα στο κεφαλι μου και γυριζουν και προσπαθω να μην τα σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι αλλα επειδη ειναι δυσκολο σας γραφω... ειναι κατι που δεν ειχα δοκιμασει ως τωρα... ισως βοηθησει... σας ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες!!

Δεν εχω απαντησεις στα ερωτηματα σου...

θελω ομως να σου πω να διωξεις το αγχος κ

να σου ευχηθω ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου συντομα! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Εγω δεν ξερω να σου απαντησω για ολα αυτα τα ιατρικα θεματακια που ρωτας, αλλα κι εγω προσπαθουσα 1 χρονο και 4 μηνες και ξαφνικα ηρθε!Παντως οτι κι αν εχετε το 2010 δεν μενει κανενας χωρις παιδακι!Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!!!!

δεν γνωριζω κατι για αυτα που λες ομως ηθελα να σε καλοσωρισω και να σου ευχηθω οολα τα προβληματακια σου να λυθουν και συντομα να ερθει ενα μωρακι για σενα!!

το μαμυ ειναι και γουρλιδικο επεισης.....πολλες κοπελες εδω περιμεναν πολυ καιρο και τωρα ειναι εγκυουλες..

σου ευχομαι τα καλυτερα και σε καλοσωριζω στην ζεστη παρεουλα μας που οτι χρειαστεις θα ειναι εδω!!

εγω ειμαι η αναστασια και εχω ενα αγορακι 20 μηνων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοριτσακι !!!!οντως για τα ιατρικα δεν ξέρω πολλα!εγω καταρχην ειμαι στα 26, ξεκινησαμε προσπαθειες φεβρουαριο 2007 και εμεινα εγκυος σεπτέμβριο 2008 1.5 χρονο περιππου για μετρα!καναμε μονο σπερματοδιαγραμμα και βγηκε καλο λεπτομερειες δεν ξέρω ειχαμε μεγάλο αγχος !ηθελα και εγω να κανω σαλπιγγογραφια αλλα ειπα δεν γ..... αμα ειναι να ερθει θα ερθει και οταν το ξεχασα ηρθε!απολαυσε τις αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου και εχε εμπιστοσυνη στον Θεό!το αγχος ειναι ο χειροτερος συμβουλος!τωρασ μπαίνω στον 7ο και δεν το πιστεύω!το κεντρο που εκανες εξετασεις τι σου είπε για τα αποτελέσματα?ελπίζω να βοήθησα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οντως πολλα μωρα Stacey mou το 2010 ολες οι φίλες μου ειναι σε ενδιαφερουσα με την σειρα!!!!για όλες εχει σπορακια!!!!κανουμε θετικες σκεψεις και δινουμε ολη την καλή μας ενέργεια να κολλήσουμε η μια την άλλη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia saw euxaristw polu gia tin amesi antapokrisi!! pragmatika entupwsiastika pou apantisate toso grigora kai xairomai polu pou mpika stin parea!! den kserw an to mammyland einai gourlidiko, an kai to euxomai, pantws sigoura eniwsa idi ti thetiki sas energeia kai auto einai to pio simantiko!!

oso gia tis erwtiseis mou sigoura tha apantithoun apo ton giatro mou... sto kentro den mou eipan tipota ..Allakai kserete kati? oi euxes sas autin ti stigmi perissotero kalo mou kanoun!!! sas euxaristw polu...

fatsoulina.. me to kalo to mwraki sou!

anastasia ..na sou zisei to agoraki sou

stacey. kai Anastacia sas euxaristw gia tis euxes...

kalws sas brika oles!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ante se ligo kairo tha mas peis k esy kala neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

poli sintomaaaa

s efxaristw gia tis efxes !!!!tha eimai konta s giati xerw poly kala to agxos pou pernas alla koita na to apovaleis oaso mporeis glykia mou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα σου ευχομαι να γινεις συντομα μανουλα να δεις που θα τα καταφερεις.Αν σκεφτεσαι θετικα και διωξεις το αγχος ολα θα πανε καλα.Μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω σε αυτα που σε απασχολουν αλλα δεν γνωριζω.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy kalws hr8es!!!!

kai gw dustuxws den mporw na sou dwsw kapoia apanthsh sta erwthmata sou.to mono pou 8elw na sou pw einai na mhn agxwnesai gia na er8ei kai na egkatasta8ei to sporaki sthn koilitsa sou ws to telos!na mhn apelpizesai!h Panagitsa mas merimnei gia oles mas!oles mas 8a ginoume manoulitses,alles nwritera,alles argotera! :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και καλως ηρθεσ κοριτσακι..δε γνωριζω να σου δωσω απαντησησ αλλα θα σου δωσω τις καλυτερες ευχες για ενα μωρακι που τοσο θελεις..ολα θα πανε καλα και εδω σιγουρα θα βρεις ανθρωπους να σε βοηθησουν σε ολες τις φασεις της ζωης σου και τις αποριες σου,,νασαι καλα και οσο μπορεις χωρις ανχος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera twiggy.oyte ego ksero na soy apantiso kali moy.kai meis prospathoyme 10 mines.akomi de to xoyme psaksei to thema.elpizoume. :) sigoyra kapoia kopela tha breis poy na kserei.min apelpizesai omos thetiki energeia kai pame.eyxomai grigora na eimaste egkioyles :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο εμενα και καλως μας ηρθες,δεν ξερω να σου απαντησω σε ολα εγω χρειαστηκε να κανω διαστολη τραχηλου της μητρας διοτι δεν περνουσε το σκιαγραφικο υγρο καν!την εκανα και τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος αν σου πει ο γιατρος οτι χρειαζεται να την κανεις διοτι παει πολυ λιγοτερο σπερμα απο αυτο που πρεπει και μειωνονται οι πιθανοτητες να συλλαβεις να την κανεις εμενα για την ακριβεια δεν πηγαινε καθολου!ελπιζω να βοηθησα ειναι μια πολυ πολυ μικρη επεμβασουλα που δεν ποναει καθολου εμενα σε ιδιωτικη κινικη μου στοιχησε 500 ευρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κ απο εμένα κ καλώς ήρθες twiggy(κ εγώ σχετικά νέα είμαι) :)

Εγώ θα σου πώ για τα σπερμα/ρια που εγραψες,οτι μια φίλη μου που ο άντρας της είχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα,έκανε μια αγωγή κ μετά ξανα έκανε το σπερμα/μα κ δυστυχώς ήταν ακόμα χειρότερα τα αποτελέσματα κ σε συνδιασμό με τις πολυκυστικές που είχε η κοπέλα έκαναν εξωσωματική!κ τώρα έχουν ένα αγοράκι!Βέβαια έτσι ήρθαν τα πράγματα για την δική τους περίπτωση,στην δικιά σας μπορεί να είναι όλα καλά κ να μην χρειαστεί τίποτα!!Ο γιατρός θα σας τα λύσει όλα τα ερωτήματα σίγουρα.....κ σύντομα θα έχετε το μωράκι σας!!Εύχομαι το ίδιο για όλες μας βασικά

θα περιμένουμε νέα σου..... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα twiggy! και καλωσηρθες στην ομορφη μας παρεουλα!!! ουτε και εγω ξερω να σου απαντησω σε αυτα που γραφεις...απλως θελω να σου ευχηθω ολοψυχα να ερθει συντομα αυτο το μαγικο σπορακι που θα γεμισει την κοιλιτσα σου και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα νεα σου!!! :cheer:

φιλακια πολλα! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΛΙΑ!! ναι και σε μενα οταν πηγα για σαλπιγγογραφια ταλαιπωρηθηκαν οι ανθρωποι να βαλουν το σωληνακι!! τελικα τα καταφεραν με το πιο λεπτο.. θα παω στον γιατρο την επομενη βδομαδα να δουμε αποτελεσματα των εξετασεων γενικοτερα και θα του το συζητησω το θεμα με τη διανοιξη..Ο ιδιος μου ειχε πει οτι αν ολα τα αλλα ειναι καλα ειναι πολυ πιθανον να φταιει ο τραχηλος γιατι δεν περνανε ευκολα τα σπερματοζωαρια.. χαιρομαι που η επεμβαση δεν ειναι κατι δυσκολο οπως λες.. μακαρι να εχω κι εγω την ιδια συνεχεια με εσενα!!

μιας και ειχες το ιδιο θεμα να σε ρωτησω και κατι.. βασικα ειναι κατι που δεν εχω ρωτησει καμια κοπελα ουτε τον γιατρο.. αλλα μετα την επαφη ακομα και αν δεν σηκωθω αμεσως συχνα καποια ποσοτητα σπερματος "φευγει", μου τρεχουνε και σκεφτομουν.. γενικα συμβαινει σε ολες ή τελικα φταιει ο τραχηλος που εμποδιζει το σπερμα να εισχωρησει οποτε και εγκλωβιζεται στον κολπο και τελικα βγαινει??

σ ευχαριστω και παλι ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου chri χαιρομαι που σε γνωριζω.. ευχαριστω για τις πληροφοριες.. μακαρι να μας δωσει μια αγωγη ο γιατρος και να ελπιζουμε για τα καλυτερα! ξερεις αυτο που φοβαμαι πιο πολυ τωρα που το σκεφτομαι ειναι οταν σου λενε.. "δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.. συνεχιστε χωρις αγχος"!! χαιρω πολυ...

τωρα που σας βρηκα βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι χαλαρωνω περισσοτερο!

σου ευχομαι κι εσενα να μεινεις εγκυος συντομα.. ποσο καιρο προσπαθειτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy κι εμένα μου διέγνωσε ο γιατρός κλειστό τράχηλο.

[hide]Εγώ έχω ένα μωράκι ενός έτους, το οποίο απέκτησα με καισαρική. Την περασσένη εβδομάδα έκανα τεστ παπ και γυναικολογική εξέταση και ο γιατρός, που με εξέταζε για πρώτη φορά, μου είπε ότι ο τράχηλος είναι κλειστός και ίσως χρειαστεί να κάνω διάνοιξη. Να πω εδώ ότι η σύλληψη έγινε μεν φυσιολογικά, αλλά άργησε 2 χρόνια. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να έφταιγε αυτό. :S Τεσπα. Τώρα σκεφτόμαστε για 2ο και προβληματίστηκα πολύ.[/hide]

Δεν ξέρω να σου πω για τα υπόλοιπα, αλλά αυτό που ρωτάς με τα σπερματικά υγρά το έχω κι εγώ, απλά νόμιζα ότι έτσι είναι το φυσιολογικό. Τί πόδια πάνω, τί δύο ώρες ξαπλωμένη... όταν σηκωθώ αδειάζουν όλα.

Τώρα για τη διάνοιξη τραχήλου, από αυτά που μέχρι στιγμής διάβασα, αυτό που με 'κρατάει' είναι ότι γίνεται με ολική νάρκωση, κι έχω ένα ζήτημα με τη νάρκωση.

Νταλια, αν σου είναι εύκολο κάνε μας μια περιγραφή. Έκανες μόνο διάνοιξη ή και σαλπιγγογραφία;

Πάντως εύχομαι twiggy σύντομα να έχεις τις απαντήσεις και να φτάσετε στο επιθυμητό χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσον αφορά τα υγρά που έλεγες,συμβαίνει κ σε εμένα αρκετές φορές κ ας είμαι στο κρεβάτι όοοολο το βράδυ!!!το μόνο που κάνω είναι υπομονή κ προσπαθώ να μην αγχώνομαι(όπως μου λέει κ ο γιατρός συνεχεια)

twiggy εμείς προσπαθούμε 7μήνες τώρα(κ εμείς είμαστε 32ετών),αλλά το πρόβλημά μας είναι το σπερματοδιάγραμμα του άντρα μου....δεν είναι κ τόσο καλό :S:( ο γιατρός μας έδωσε περιθώριο μέχρι τον ΜαΪο :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy καλως ήρθες στο μαμμυ!!!! δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά σου έυχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσεις γρήγορα ένα σποράκι και να σου πανε όλα καλα!!! το μαμμυ είναι σίγουρα γουρλίδικο, εγώ γράφτηκα και μετά από ένα μήνα είχα σποράκι!!!! πάντως το κόλπο είναι να μην αγχώνεστε και να απολαμβάνετε τον έρωτα σας!!! το αγχος χαλάει όλη τη μαγεία και τα μωράκια θέλουν μαγεία και αγάπη για να έρθουν!!!! σου εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγνωμη που δεν απαντησα τοσο καιρο...ειχα ραντεβου με τον γιατρο και δεν εχω καλα νεα... τελικα το βασικο προβλημα το εχω εγω.. δεν κανω καλες (ή και καθολου)ωορρηξιες και ο γιατρος μου ειπε να αρχισω τα serpafar για 3 μηνες που προκαλουν ωορρηξια... αν δεν τα καταφερουμε απο Σεπτεμβρη εξωσωματικη... ειμαι πολυ στεναχρημενη ακομα δεν μπορω να το χωνεψω... ειδικα η σκεψη της εξωσωματικης με τσακιζει...

chri κι εμας το σπερμοδιαγραμμα αρχικα μας φανηκε χαλια! τρομαξαμε! ενω ο αριθος ειναι καλος εχει πολυ κακη μορφολογια σπερματος.. ο αντρας μου μετα εκανε υπερηχο οσχεως αλλα τελικα ειναι ολα καλα... του ειπαν οτι πιθανον απο το αγχος να ειχε αρχικα τοσο κακο αποτελεσμα.. αχ ποσο πιο ευκολα ειναι για τους αντρες!

τωρα φυσικα το προβλημα μας ειναι αλλο... αισθανομαι καπως αχρηστη μεσα σε μια βδομαδα ανατραπηκαν ολα...ευτυχως ολες εδω στο μαμμυ με βοηθατε πολυ...

chri καλη επιτυχια, ευχομαι ως τον μαιο να ειμαστε και οι δυο εγκυουλες... ο,τι θελεις ειμαι εδω...καλη δυναμη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy,

μην απελπιζεσαι κοπελα μου ολα θα πανε καλα!Ακομα και η εξωσωματικη δεν ειναι κατι το τρομακτικο και σκεψου ποσες γυναικες μεινανε ετσι εγκυες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...