Μετάβαση σε περιεχόμενο

μη εργαζομενη γυναικα...

Recommended Posts

ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!

λοιπον ξεκιναω ψαξιμοοοοοο

οριστε...παω να βγαλω καρτα ανεργιας...ολο βαριεμαι να παω...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και εγω ανεργη ειμαι απο το Σεπτεμβρη. Περιμενω να γεννησω και μετα απο το Σεπτεμβρη αν βρουμε κατι καλο διοτι στο πρωτο μου παιδακι την επαθα χρειαζομουνα δουλεια και μου την εφεραν.Βεβαι ειμαι σε πολυ κλειστη κοινωνια και τα βλεπω λιγο δυσκολα τα πραγματα!!!

Καλο κουραγιο σε σας που ψαχνετε για τωρα δουλεια... Εδω εχουμε μονο εποχιακες ρε γμτ!!!

Ναι απο νησι ειμαι!!!

Ασε μεγαλη ιστορια με παρακαλουσανε να παω να δουλεψω και τελικα καμια σχεση με αυτα που μου λεγανε ουτε ασφαλεια και απο καποια στιγμη και μετα ουτε λεφτα... Μαρτυρησα να παρω τα τελευταια χρηματα που μου χρωστουσανε και φυσικα εφυγα απο μονη μου απο την δουλεια...

Πρεπει να προσεχουμε πολυ πια ολοι θελουνε δουλεια αλλα τσαμπα!

αχ κοριτσάκια μου ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! αύριο θα πάω σε συνέντευξη για μια δουλειά!!! θέλω τόσο πολύ να με πάρουνε!!!

αχ κοριτσάκια μου πιάσανε τόπο οι ευχές σας!!! η συνέντευξη πήγε πολύ καλά και μάλλον θα την πάρω την δουλίτσα! κρατώ μικρό καλάθι και περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα ξέρω σίγουρα. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...αλλα...ειναι μακρυα...απο την "κυρια" κατοικια μου αλλα πολυ κοντα στο εξοχικο μας...επισις ειναι κατι προσωρινο...μεχρι τον οκτωβριο δηλαδη...

εσεις θα το κανατε ή θα ψαχνατε κιαλλο???

mama_xina να πας κοριτσι μου!δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια στις μερες μας..και ειδικα κοντα στα σπιτια μας!!εγω καθημερινα περνω λεωφορειο και μετρο και ειμαι με την κοιλια τουρλα και σπανια να σηκωθει καποιος να μου δωσει τη θεση του... :angry::angry::angry:

αλλα παντα μακρυα απ το σπιτι μου δουλευα-ηθελα δηλ. 1 ωρα με 1,5 για να φτασω-συνεπως συνηθισα.... :)

ολα θεμα συνηθειας ειναι!!! :laugh: καλη επιτυχια :kiss:

αχ και εγω ετσι το σκεφτομαι οτι δεν υπαρχουν δουλειες.πλακα πλακα τοση ωρα χρειαζομαι για να παω εκει!χαχαχα

σκεφτηκα οτι παρασκευοσαββατοκυριακα θα μπορουμε να μενουμε στο εξοχικο!!!

ολοι θα πηγαινουν προς τα εκει για μπανια και εγω για δουλεια!

ουφ με επιασε τρελο αγχος γαμοτοοοοο

Να πας, να πας...ειναι κατι ενδιαφερον τουλαχιστον η κολοκυθες??Να χεις τα λεφτουδακια σου,και μεχρι τον Οκτωβρη,εχει ο θεος!!!

σερβιτορα θα γινω κιμον μου αλλα επειδη ειναι μεγαλο και καλο το μαγαζι...μετραει λιγο στην προυπηρεσια! ασε που θα ειναι και διπλα στη θαλασσα να παρω και λιγο χρωμματακι!χαχαχα ετοιμασου να την βγαλεις στην παραλια φετος μιας και θα δουλευω και δε θα εχω το λαπτοπ...πρεπει να ερθει το μαμυ σε μενα!χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...