Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κανένα καλό γιατρό στο Γαια??


Recommended Posts

κοριτσάκια μου άνοιξα άλλο ενα θεματάκι που με απασχολει πολύ... Θέλω να αλλάξω γιατρό κ ψάχνω κάποιον που να είναι στο Γαία γιατι τα οικονομικά μας δεν είναι κ πολύ καλά... Για πείτε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O γιατρός μου έχει πάει στο ΓΑΙΑ.Είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.Πολύ τυπικός στα οικονομικά και δοκιμασμένος στις ...δύσκολες καταστάσεις.Το όνομα του είναι Παπανικόπουλος Χριστόδουλος και το ιατρείο του στην περιοχή του Χολαργού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax sas euxaristw para polu pou apantisate amesws...

maraki mou se euxaristw polu k gia tis euxes sou...k se poia perioxi einai o giatros sou? tha me voleue na itan konta ston peiraia gia na min trexw... alla apo tin alli an einai kalos o giatros as trexw...

madrid05 pou peftei o xolargos? eimai ligo asxeti me autes tis perioxes. anyway se euxaristw polu k esena gia tin apantisi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς είναι βόρεια προάστεια, και εγώ είμαι μακριά ,μένω Γλυφάδα, αλλά στον συγκεκριμένο δεν βαρυγκομάω που πηγαίνω ,το αξίζει 1000%.Σκέψου οτι η φίλη μου που μου τον σύστησε-και γέννησε με αυτόν-μένει εκτός Αττικής(δουλεύει Πειραια) και όμως δεν ήθελε να αλλάξει.Αν βρεις κάποιον γιατρό που θα εμπιστευτείς μην σκέφτετσαι την απόσταση.Να είναι καλός γιατρόσ, σωστός άνθρωπος και να τον βρίσκεις όποτε τον εχεις ανάγκη(πολύ σημαντικό!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

neneka μου,για τον ακριβως ιδιο λογο,αλλαξα κ εγω γιατρο γιατι ο προηγουμενος ηταν στο Μητερα κ δεν ηθελα παλι να μας "πιασουν τον κ....ο" για μια γεννα.Ο γιατρος μου λεγετε Κοφινακος,ειναι αρκετα γνωστος κ στο διαδικτυο(gyn.gr) κ το ιατρειο ειναι στο Περιστερι.Εχτες που πηγα καθισα εκει 45',μου αρεσε που δεν γινοταν ο τρελος χαμος,οπως γινετε συνηθως στους γυναικολογους,ασχοληθηκε μαζι μου με πολυ υπομονη(δεν κοιταγε να με ξεπεταξει),μου εκανε υπερηχο κ για πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα κ καταλαβα πως ειναι η μητρα,οι ωοθηκες,το ενδομητριο κ ολα αυτα,μας απαντησε κ σε εμενα κα στον αντρα μου σε οτιδηποτε ερωτηση πολυ απλα κ κατανοητα κ στο τελος η αμοιβη του ηταν 30 ευρω!Εγω να σου πω δεν το περιμενα,ετσι που τον εβλεπα ελεγα ωωωωχ,ετοιμασε το 70αρι,αλλα επεσα εξω.

Παντως μου φανηκε πολυ καλος κ μου ενεμπνευσε εμπιστοσυνη.Επισης μου αρεσε που ηταν συγκρατημενος κ δεν μου φουσκωσε τα μυαλα για την περιπτωση μου κ μου εξηγησε τι μπορει να μου συμβει κ τι οχι.

Αυτα απο εμενα,αν θες κ αλλες πληροφοριες πες μου!

Εννοειτε οτι ειναι στο Γαια,ετσι...;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα,

και εμένα ο γιατρός μου είναι στο Γαία, λέγεται Ηλίας Μεταξάς και το ιατρείο του είναι στους Αμπελόκηπους. Το σημαντικότερο είναι να βρεις ένα γιατρό που να τον εμπιστεύεσαι και να θεωρήσεις ότι είναι ο κατάλληλος για εσένα. Και εγώ άλλαξα γιατρό και πήγα στον κο Μεταξά στον 2ο μήνα μιας και προέκυψε κάποιο θέμα με τον γυναικολόγο που είχα και δεν ένιωθα σίγουρη να συνεχίσω μαζί του. Σχετικά με το κόστος του Γαία πάντως μην περιμένεις μεγάλες διαφορές από το Μητέρα.

Φιλικά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

neneka : Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΑ ,ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 163. ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ...ΚΑΙ ΤΙ ΓΑΙΑ ΚΑΛΟ.ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ???ΕΓΩ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΛΩΡΩΣΑ 2.100 ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ <ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΙΚΑ> ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, 92Ε ΕΚΑΝΕ.ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ.

Α!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!

ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως είπε και η mdion πιο πάνω μην περιμένεις στο ΓΑΙΑ τραγικες διαφορές στις τιμές(το διαφημίζαν για 30-40% φτηνότερο).Πήγα και πήρα τις τιμές όταν έκανα εκεί την β΄επιπέδου και είναι ελαφρώς φτηνότερο από το ΜΗΤΕΡΑ.Α!και δεν έχει την "κοροιδια-χρέωση" για τα βλαστοκύτταρα.Ευελπιστώ οτι και όλα τα υπόλοιπα εξτρα(εξετάσεις μωρού και όλα τα άλλα που χρεώνουν) θα είναι και αυτά κάπως πιο οικονομικά,ώστε στο ...τέλος κατι να γίνει!

maria_86εσύ που είχες την εμπειρία απ οτι κατάλαβα είσαι ευχαριστιμένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...