Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κατερινα απ οσο γνωριζω δεν μπορεις να κανεις το εμβολιο εφοσον εισαι εγκυος.. κ αν μεινεις εφοσον το εχεις κανει ενω προσπαθεις πρεπει να ρωτησεις το γιατρο για το αν θα συνεχιστει η εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

ΟΧΙ!!!!!!!ο γιατροσ μου ειπε οταν του ανακοινωσα την εγκυμοσυνη οτι την τελευταια δοση θα τη καναμε μετα απο την γεννα και οταν θα εχω τελιωσει και με τον θηλασμο βεβαια εκεινος ηθελε να κοψω τον θηλασμο στους 6 μηνες για να μην ειναι λεει το μωρο κολλημενο πανω μου και να γινει ανεξαρτητο ατομο εγω ομως συνεχιζω και εχω σκοπο να το συνεχισω πολυ καιρο ακομα αν το θελει λκαι η ζουζουνα μου

Δημοσίευση

ναι το ξερω οτι ειναι μεχρι τα 26...αλλα αυτος ο ιος που προκαλει τον καρκινο στις πιο πολλες περιπτωσεις...μεταδιδεται σεξουαλικα και πολυ πιθανον να τον εχεις και να μην φανει με ενα τεστ παπ....καλο θα ηταν λοιπον να γινεται σε γυναικες χωρις ερωτικες επαφες....η σε γυναικες που χρησιμοποιουν σε ολες τους τις επαφες προφυλακτικο

Δημοσίευση

Επειδή είχα ασχοληθεί λόγω της δουλειάς μου με το εν λόγω εμβόλιο, η χορήγησή του συστήνεται σε κοπέλες κυρίως 12-15, πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές... από εκεί και πέρα, επειδή δεν έχει αποδειχτεί ότι έχει τόσο μακροπρόθεσμη δράση, μπορείς να κάνεις επαναληπτικές δόσεις μέχρι τα 26... το όριο των 26 είναι και λίγο θεωρητικό, με την έννοια ότι σε εκείνη την ηλικία περίπου η γυναίκα "συνήθως" σταθεροποιείται σε κάποια σχέση και δεν έχει πολλούς συντρόφους (σχετικό αυτό πλέον) και μειώνεται ο κίνδυνος να κολλήσει τον ιό... δεν ξέρω πώς και σου το πρότεινε η γιατρός σου στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά ίσως είναι καλό να περιμένεις λίγο... γενικά λένε ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τα εμβόλια στην εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα όσα έχουν εξασθενημένους ιούς... βέβαια εγώ σε καμία περίπτωση δεν ξέρω περισσότερα από τη γιατρό σου, οπότε αν σε ικανοποιούν οι λόγοι που σου το προτείνει μπορείς να προχωρήσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...