Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

-τους ανθρώπους που σκέφτονται αισιόδοξα ακόμη κι όταν όλα φαίνονται μαύρα

-τους ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει να γίνονται αρεστοί ή αγαπητοί, απλά λένε την άποψη τους χωρίς να τους νοιάζει το εύρος του ακροατηρίου.

-όλους εκείνους που μπορούν να κάνουν ταξίδια ανά τον κόσμο

-τους ανθρώπους που αρκούνται στα λίγα

-τους ανθρώπους που ξυπνούν το πρωϊ και βλέπουν θάλασσα.

Δημοσίευση

φίλη μου άρτεμη δεν θέλω να στεναχωρήσω

σκέφτομαι πάντα αισιοδοξα που σπαω τα νεύρα στον αντρα μου...

δεν με ενδιαφερει να γίνομαι αρεστή σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. :P

μπορω να πω πως κ ζηλεύω αυτούς που κάνουνε ταξίδια σε όλο το κόσμο :angry:

αρκούμε με τα λίγα την υγειά μας να έχουμε κ όλα θα γίνουν

κάθε πρωί που ξυπνάω βλέπω θάλασσα :woohoo:

κ δεν έχω καθόλου αγχος το συμπέρασμα όλων είναι ότι είμαι πολύ αναίσθητη :blink::blink:

Δημοσίευση

Χε χε, ζηλεύεις κι εμένα τότε!!!

Κι εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξη, λέω τα πράγματα με το όνομά τους αλλά όχι πάντα, αρκούμαι με (υπερβολικά) λίγα. Δεν έχω ταξιδέψει πολύ, αλλά προγραμματίζω ταξίδια (εκτός κι αν προκύψει εγκυμοσύνη), παρ'όλο που δεν έχω αυτήν την εμμονή ότι οφείλω να ταξιδέψω, γιατί θα κερδίσω κάτι. Όλα μια ιδέα είναι τελικά...

Γιατί είσαι απαισιόδοξη καλέ; Οκ, έχεις προβλήματα, αλλά σκέψου το άλλο: έχεις ένα παιδί και θα κάνεις δεύτερο. Τι να πούμε εμείς που προσπαθούμε και φως δε βλέπουμε;

Δημοσίευση

Έτσι είναι η φύση μου, μια ζωή απαισιόδοξη! Ευτυχώς έχω το παιδί μου και περιμένω και το δεύτερο. Δεν μπορώ να δω τίποτε άλλο καλό, ειδικά αυτή τη στιγμή που ξέρεις ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.Έχω επηρεαστεί πάρα πολύ απ' όλο αυτό. Βέβαια, να μην είμαι αχάριστη, έχουμε την υγεία μας, θέε μου μην τη χάσουμε κι αυτή, ειλικρινά θα καταρρεύσω.

Όσο γαι το παιδί που προσπαθείς να κάνεις, το καταλαβαίνω, είναι ίσως το πιο σήμαντικό που έχει να περιμένει κανείς απ΄τη ζωή του. Εύχομαι σύντομα να έρθει στη ζωή σου!!!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου. Δεν ξέρω αν είναι το σημαντικότερο, έχω αντικρουόμενα αισθήματα για το θέμα...

Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά της ζωής σου και μην αφήνεις τα προβλήματά σου να κυριαρχούν στη ζωή σου! (αν έμαθα κάτι από τους μαθητές μου είναι αυτό!!!).

Δημοσίευση

Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας....

Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ακόμα και στα δύσκολα....γιατί μόνο

έτσι θα βγουμε νικητες.

Απλά πάντα ξεχνάμε πως όλα δεν είναι δεδομένα στη ζωη....

Και όπως είπε η bikxar , τα πράγματα που μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους και αισιόδοξους είναι μικρά και καθημερινά....

Είναι το χαμόγελο του γιου μου,η πονηρόφατσα του όταν κάνει ζαβολια και

η τρυφερή του αγκαλια όταν επιστρέφω σπίτι από τη δουλειά...

Είναι η σιγουριά που αισθάνομαι όταν έχω τον άντρα μου δίπλα και η ζεστασιά του κρεβατιού μας όταν κοιμάται δίπλα μου.

Είναι τα παιδάκια που παίζουν στο πάρκο και τα κοιτάει υπερήφανη και ευχαριστημένη από τη ζωή γιαγιάκα τους...

Είναι όντως η θάλασσα , κάθε μέρα και κάθε φορά που την απολαμβάνω...

Με κάνουν όλα αυτα και ξεχνάω δάνεια,ενοίκια,κοινόχρηστα,λογαριασμους,υποχρεωσεις,ανάγκες....

Και στην τελική , όλα βολευονται,πρωτα η υγεία και η θαλπωρή του σπιτιού μας!

Δημοσίευση

Αρτεμη μου, δεν γνωριζω πολλα για σενα και τι μπορει να σε εχει κανει να νιωθεις ετσι αλλα θελω να σου πω πως μονη σου προκαλεις την τυχη σου!

Ενα ατομο απαισιοδοξο το μονο που κερδιζει ειναι να του πηγαινουν ολλα στραβα!

Ολλες περναμε δυσκολες στιγμες αλλα η αισιοδοξια και η ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο ειναι αυτο που μας κανει να στεκομαστε στα ποδια μας!

Το χαμογελο του παιδιου σου και η αγγαλια του πρεπει να ειναι το φαρμακο σου!

Να περνεις δυναμη απο αυτο και να συνεχιζεις!

Το παιδακι σου θελει μια μανουλα με το χαμογελο στα χειλη και γεματη ενεργια!

Δυσκολο πολυ αλλα πρεπει να παλλεψεις.

Να παλεψεις με ολλες τις αρνητικες σκεψεις σου και να νικησεις!

Ζηλευω και εγω οποιονδηποτε ειναι σε καλυτερη κατασταση απο εμενα αλλα προσπαθω να γινω ακομη καλυτερη!

Δεν θελω να σε ξαναακουσω ετσι!

Χαμογελασε!

Η ζωη ειναι ποοοολυ ωραια ειτε εχουμε χρηματα ητε οχι!

Η ζεστη αγγαλια απο τα παιδια μας, απο τον συντροφο μας ειναι πραγαματα ανεκτημητα!

Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα και να χαμογελασεις ξανα!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΣΥ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ! :ohmy: :laugh:

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ! ΣΩΣΤΑ?

Δημοσίευση

-τους ανθρώπους που σκέφτονται αισιόδοξα ακόμη κι όταν όλα φαίνονται μαύρα

{με λιγο κοπο αλλα ναι το κανω}

-τους ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει να γίνονται αρεστοί ή αγαπητοί, απλά λένε την άποψη τους χωρίς να τους νοιάζει το εύρος του ακροατηρίου.

{εμ ποτε δε με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων...κανω αυτο που θελω λεω αυτο που θελω....ειμαι ελευθερη!}

-όλους εκείνους που μπορούν να κάνουν ταξίδια ανά τον κόσμο

{κανω πολυ συχνα ταξιδακια!!!}

-τους ανθρώπους που αρκούνται στα λίγα

{εχω μαθει να μην ζηταω πολλα...}

-τους ανθρώπους που ξυπνούν το πρωϊ και βλέπουν θάλασσα.

{με λιγη τυχη βλεπω...εμ βασικα και στο πατρικο μου αλλα και εδω βλεπω θαλασσα...ελα να σε φιλοξενησω στο εξοχικο μου το καλοκαιρι!!}

εσυ μπορεις να ζηλευεις θαλασσες και ταξιδια....αλλα σκεψου κατι...εσυ μπορει να εχεις πολλα παραπανω απο αλλους!

οποτε αν θες ελα να ανταλλαξουμε καταστασεις γιατι εγω ζηλευω οσους εχουν παιδακι!

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

παρε αυτο για να ευθυμησεις λιγο κοριτσι μου..μπορει να μην εχουμε ολα αυτα μαζι..αλλα εχουμε αλλα πραγματα που αλλοι ζηλευουν σε εμας!!!Να εισαι αισιοδοξη και καλος ανθρωπος..και αν εχεις και την υγεια σου να ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο στο κοσμο!!
http://http://www.youtube.com/watch?v=9VLNPam-wO0
Δημοσίευση

ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΜΑΤΑ,Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΜΑ-ΧΙΝΑ.

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΣΥ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ! :ohmy: :laugh:

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ! ΣΩΣΤΑ?

εεε δεν ειναι τυχαια η κιτρινιλα!!!το χρωμα του φθονου!! ;);)

Δημοσίευση

κακακακακακακακακατρινα!ακακακακακακακακακααα

εγω σταμη μου ειμαι καλα...ειμαι χαρουμενη...θα τα καταφερω και θα σας αναρτησω ενα θεμα τεραααααστιο οταν ερθει η ωρα...!ποτε δε ξερεις!

κακακακακατρινα το χλωμο λεμονι ζηλευει!!!

Δημοσίευση

εγω σταμη μου ειμαι καλα...ειμαι χαρουμενη...θα τα καταφερω και θα σας αναρτησω ενα θεμα τεραααααστιο οταν ερθει η ωρα...!ποτε δε ξερεις!

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

εεε δεν ειναι τυχαια η κιτρινιλα!!!το χρωμα του φθονου!! ;);)[/quote:3ovc9x3h]

μμμμμ καλε το κιτρινο ειναι γιατι ειμαι ΑΕΚτζου!!! :laugh:

ΑΣΧΕΤΕΣ ΖΗΛΙΑΡΕΣ ΓΑΤΕΣ...νιααααααρ ....χχχχχχχχχχχ (αυτο το Χ ηταν νυχιά) :P:P:P

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ΕΧΩ ΙΚΤΕΡΟ!!!! :laugh:

Δημοσίευση

οχι!αλλα γενικως δηλωνει ερωτευμενος!γενικως επικρατει ενα χαζο κλιμα του στυλ αντε παλι απο την αρχη!γενικως ειναι περιεργος ο λουκας αλλα συνεχεια δηλωνει οτι θελει τη νορα.η αλλη εντωμεταξυ εχει βγαλει αφρους κ ψαχνει τροπους να τον παρει μακρυα τους!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...