Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΝΟΣ-HELP!!!!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ??

ΕΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΙΩΣΗ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ..Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΒΗΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΑΝΤΕ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΝΗΜΑ!!!ΚΟΙΜΟΤΑΝ Κ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΛΑ ΟΚ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΝ ΝΑΝΟΥΡΙΖΩ Κ ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΩ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ "ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ" ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!!ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑ Κ ΕΣΦΥΓΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ :dry::angry::(

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ..Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΣΤΑ ΟΡΙΑ...ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ??

*ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ "ΓΥΜΝΑΣΙΑ" ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. :dry::huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! η γνώμη μου είναι να κάνεις αυτό που είπες. Να τον βάλεις μέσα στην κούνια. Θα κλάψει αλλά θα συνηθίσει. Δεν γίνεται να κοιμάται στο καρότσι.καλύτερα να σε κλάψει μία-δύο φορές παρά να του δημιουργούνται τέτοιες συνήθειες όπως να τον κουνάς συνέχεια και να κοιμάται στο καρότσι. Θα εξαντληθείς και θα χάσεις και την υπομονή σου. Άλλωστε σ΄αυτή την ηλικία εμείς δημιουργούμε τις συνήθειες του ύπνου. Πάντως έτσι γενικά να ξέρεις ότι ιδανικές καταστάσεις ύπνου δεν υπάρχουν. Με όσους γονείς έγω μιλήσει, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα, από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου(είναι 2,5 τώρα)δεν ευχαριστήθηκα τον ύπνο μου, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Είναι πάντως δύσκολο κομμάτι ο ύπνος, κι εγώ τις περισσότερες φορές δεν ξέρω να το διαχειριστώ. Σήμερα παράδειγμα είμαι με 3 ώρες ύπνο και ζαλίζομαι. άρα υπομονή....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ntina.ef εγώ δεν θα τον άφηνα με τίποτα να κλαίει στην κούνια,έτσι είναι που θα εκνευριστεί περισσότερο.Στην κούνια έχεις παιχνιδάκια να κρέμονται πχ.με μουσική;Εγώ θα τον έβαζα κατά την διάρκεια της ημέρας στην κούνια και θα παίζαμε είτε με τα κουκλάκια που κρέμονται και παίζουν μουσική είτε θα του έφερνα άλλα παιχνιδάκια.Έτσι στην αρχή θα τον άφηνα λίγο στην κούνια να παίζουμε την άλλη μέρα πιο πολύ κτλ αλλά θα ήμουν πάντα δίπλα του στην κούνια δεν θα έφευγα.Σιγά σιγά πιστεύω να ξαναδεί θετικά την κούνια και να κοιμάται εκεί.Καη επιτυχία και υπομονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΧΩ..ΤΙΠΟΤΑ!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ...ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α!!!!!

ΝΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :dry:

ΑΑΑ..Κ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μηπως ειναι γενικα μερες γκρινιας και δεν εχει συνελθει πληρως?αν ναι ισως ειναι καλυτερα να αφησεις τις δοκιμες για οταν ειναι πιο ηρεμο..

καλη ιδεα να του κανεις ολη μερα γυμνασια και δοκιμασε να του βαλεις καμια μπλουζιτσα σου μεσα να μυριζει η κανενα πανακι να του κλεινει τα ματακια να νανουριζεται ετσι με εχουν συμβουλευσει παλιες μαμαδες δεν ξερω αν πιανουν...

πιπιλα ουτε εμενα πιανει και με τα μομπιλο ξυπναει αντι να κοιμαται μαλλον αργησα να της τα δοκιμασω.......

κουνημα τρελο κι εμεις αστα.......... υπομονη φιλεναδα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ :dry:

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΣΙΡΙΖΟΝΤΑΣ..

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΛΙ

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΝΤΩΣ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελα μου.Δυστυχως το παιδι ειναι οπως το μαθουμε και εγω στην αρχη ειχα την κορη μου στο καροτσι και δως του κουνημα για να κοιμηθει.Μετα δεν πηγαινε αλλο την εβαλα στο κρεβατι μας ταλαιπωρησε λιγο αλλα συνυθισε τωρα εχουμε αλλα την ειχαμε στο ιδιο δωματιο γιατι δεν ειχαμε αλλο χωρο και τωρα που ηρθαμε σε μεγαλυτερο σπιτι και εχει το δικο της δωματιο ξυπναει το βραδυ 4 με 5 φορες και φωναζει μαμα.Ειναι 2.5 χρονων και ακομα δεν κοιμαται κανονικα.Υπομονη χρειαζεται αν εκνευριζεσαι το παιδι το καταλαβαινει και εκνευριζετε κι αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...