Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"! ΓΝΩΜΕΣ.....


Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Τι κάνετε???? Είσαστε καλά??????

Εγώ έκλεισα ραντεβού την προσεχή Παρασκευή με μία Γυναικολόγο, για PAP-TEST & Κολπικό Υπέρηχο κι ηρέμησα απίστευτα!!!!! Την Παρασκευή ήμουν….. «3 λαλούν και 2 χορεύουν»!!!!! Η εν λόγω Ιατρός συνεργάζεται με το Μαιευτήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Έχω ακούσει μεν τα καλύτερα, όσον αφορά σε αντιμετώπιση περιστατικών, πως είναι το κορυφαίο Μαιευτικό Κέντρο, αλλά παράλληλα μας είπανε κιόλας πως δε φημίζεται για την καθαριότητά του!!!!!

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας????? Τι έχετε ακούσει εσείς για το Μαιευτήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ???? Τα καλύτερα???? Τα χειρότερα???? Περιπτώσεις γέννας εκεί έχουμε????? Που να είναι ευχαριστημένες οι μανουλίτσες????? Θα μου πείτε, please????? Για να ηρεμήσω κι άλλο……

Thank You!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη σου μερα πιπιτσαζουζουνα,καλη εβδομαδα και χρονια μας πολλα!!! δεν εχει τυχει να μιλησουμε ποτε αλλα,να η ευκαιρια! ;) λοιπον το μονο που γνωριζω γιατι το εχω επισκεφθει σαν κτιριο ειναι στα μαυρα του τα χαλια,απο την αλλη εχω ακουσει ο,τι εχει πολυ καλους γιατρους εκει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουφ….. ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις απαντησούλες σας!!!!! Κι εγώ το ξέρω για τις χάλια υποδομές, αλλά εάν η γιατρός που θα πάω την Παρασκευή είναι καλή και μείνω ευχαριστημένη, θα πάω εκεί, όταν με το καλό προκύψει νινί!!!!! Γι’ αυτό και ρωτάω….. βέβαια…. το πιο σημαντικό είναι να είναι ο γιατρός σου καλός…..

Γωγάκι μου…… «ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» το θυμάσαι????? Χρόνια μας Πολλά και Καλά, να μας χαίρονται οι αντρούληδε μας!!!!!

Ντινάκι μου….. τι κάνει ο μπομπιράκος σου????? Θα έχει μεγαλώσει πολύ τώρα το χρυσούλι μου…… Να μου τον φιλήσεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ.. :P ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ..ΝΑΙ,ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙΑ(2) Κ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ;)

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ..Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ??

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να σε καθησυχάσω για το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.Εχω δε άσχημες καταστάσεις κατα την νοσηλία συγγενικών μου προσόπων.Είχαν να κάνουν με την καθαριότητα (που σε περίπτωση που είσαι εκεί για εγκυμοσύνη ισοδυναμεί σε μεγάλο βαθμό με την αξιοπρέπεια), τον άσχετο κόσμο που μπαινοβγαίνει, και την σημασία που δίνουν ή όχι στην εγκυμονούσα.Ισως να ήταν οι εξαιρέσεις αλλά... δεν το έχω πάρει από καλό μάτι.

Για να μην λέω όμως τα αρνητικά....είναι το μαιευτήριο που θα πάνε κάθε δύσκολη περίπτωση που θα χρειαστεί εντατική νοσηλία από όλα τα ιδιωτικά και απ οτι έχω ακούσει έχουν κάνει νέα πτέρυγα που δεν συγκρίνεται με ολόκληρο το παλιό κτήριο(δενξέρω τι πρέπει να κάνεις για να ...καταλήξεις εκεί!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ γέννησα εκέι εμεινα αρκετά ευχαριστημένη οι καθαριστριες συνεχεια καθαριζαν τις τουαλλετες αδειαζαν τα σκουπιδια κ γενικα ολα καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pipitsa η εμπειρία μου απ'το "Αλεξάνδρα" περιορίζεται σε μια σαλπιγγογραφία που έκανα εκεί, όταν ψάχναμε το λόγο που δεν έμενα έγκυος. Παλιές εγκαταστάσεις και μηχανήματα, πολλοί γιατροί στην εξέταση, ακόμα και φοιτητές, αλλά δε με ένοιαξε καθόλου. Το αποτέλεσμα μέτρησε, ότι δηλ. έκαναν σωστή δουλειά και ότι η εξέτασή μου βγήκε πεντακάθαρη. Αυτό μου μετράει στην παρούσα φάση για σένα είναι ότι προγραμμάτισες ήδη ραντεβού με γιατρό, που θα σε κατευθύνει και θα σε συμβουλέψει στο θέμα "σύλληψη", ώστε να ξεαγχωθείς. Όταν με το καλό μείνεις έγκυος, το μόνο που δε θα σε νοιάζει θα είναι αν το μαιευτήριο είναι δημόσιο ή όχι..Καλά αποτελέσματα στο τσεκ-απ σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

geia sou kopela mou tha hthela na sou pw ki egw thn gnwmh mou gia to nosokomeio. gennhsa prin 17 mhnes sto alexandra. eixa polu diskolh egimosini (xamhla aimopetalia)pio poly kindineua egw apo to mwro mou. eimai apo ta xania ki ekatsa edw tris mhnes me sthlane sto hrakleio allous treis ki epidh den ebriska akrh mou protinan ton daskalaki apo to alexandra. den exw logia gia tous giatrous hmouna ena idietero peristatiko ki ekanan ta panta. oso hmoun kriti mou edeinan farmaka ki autos trelathike mou elege ti einai auta kopsa ta ola!! sto hrakleio mou elegan na mou paroun to paidi apo ton 8 mhna pou einai epikindino ki ekei gennhsa kanonika ton 9. epeidh me eksetazan kai oi aimatologoi tou aleksandra htan uperoxoi oloi tous. oso gia thn kathariotita mia xara ekanan th douleia tous oi katharistries kai to fagito sto meeutiko eksairetiko!!!!! oso gia to agoraki mou genithike ugiestato kai twra ton kamarono.

sou euxomai ki esena ta kalhtera!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...