Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Τι κάνετε???? Είσαστε καλά??????

Εγώ έκλεισα ραντεβού την προσεχή Παρασκευή με μία Γυναικολόγο, για PAP-TEST & Κολπικό Υπέρηχο κι ηρέμησα απίστευτα!!!!! Την Παρασκευή ήμουν….. «3 λαλούν και 2 χορεύουν»!!!!! Η εν λόγω Ιατρός συνεργάζεται με το Μαιευτήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Έχω ακούσει μεν τα καλύτερα, όσον αφορά σε αντιμετώπιση περιστατικών, πως είναι το κορυφαίο Μαιευτικό Κέντρο, αλλά παράλληλα μας είπανε κιόλας πως δε φημίζεται για την καθαριότητά του!!!!!

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας????? Τι έχετε ακούσει εσείς για το Μαιευτήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ???? Τα καλύτερα???? Τα χειρότερα???? Περιπτώσεις γέννας εκεί έχουμε????? Που να είναι ευχαριστημένες οι μανουλίτσες????? Θα μου πείτε, please????? Για να ηρεμήσω κι άλλο……

Thank You!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλη σου μερα πιπιτσαζουζουνα,καλη εβδομαδα και χρονια μας πολλα!!! δεν εχει τυχει να μιλησουμε ποτε αλλα,να η ευκαιρια! ;) λοιπον το μονο που γνωριζω γιατι το εχω επισκεφθει σαν κτιριο ειναι στα μαυρα του τα χαλια,απο την αλλη εχω ακουσει ο,τι εχει πολυ καλους γιατρους εκει...

Δημοσίευση

Ουφ….. ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις απαντησούλες σας!!!!! Κι εγώ το ξέρω για τις χάλια υποδομές, αλλά εάν η γιατρός που θα πάω την Παρασκευή είναι καλή και μείνω ευχαριστημένη, θα πάω εκεί, όταν με το καλό προκύψει νινί!!!!! Γι’ αυτό και ρωτάω….. βέβαια…. το πιο σημαντικό είναι να είναι ο γιατρός σου καλός…..

Γωγάκι μου…… «ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» το θυμάσαι????? Χρόνια μας Πολλά και Καλά, να μας χαίρονται οι αντρούληδε μας!!!!!

Ντινάκι μου….. τι κάνει ο μπομπιράκος σου????? Θα έχει μεγαλώσει πολύ τώρα το χρυσούλι μου…… Να μου τον φιλήσεις!!!!!

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ.. :P ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ..ΝΑΙ,ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙΑ(2) Κ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ;)

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ..Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ??

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να σε καθησυχάσω για το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.Εχω δε άσχημες καταστάσεις κατα την νοσηλία συγγενικών μου προσόπων.Είχαν να κάνουν με την καθαριότητα (που σε περίπτωση που είσαι εκεί για εγκυμοσύνη ισοδυναμεί σε μεγάλο βαθμό με την αξιοπρέπεια), τον άσχετο κόσμο που μπαινοβγαίνει, και την σημασία που δίνουν ή όχι στην εγκυμονούσα.Ισως να ήταν οι εξαιρέσεις αλλά... δεν το έχω πάρει από καλό μάτι.

Για να μην λέω όμως τα αρνητικά....είναι το μαιευτήριο που θα πάνε κάθε δύσκολη περίπτωση που θα χρειαστεί εντατική νοσηλία από όλα τα ιδιωτικά και απ οτι έχω ακούσει έχουν κάνει νέα πτέρυγα που δεν συγκρίνεται με ολόκληρο το παλιό κτήριο(δενξέρω τι πρέπει να κάνεις για να ...καταλήξεις εκεί!!)

Δημοσίευση

pipitsa η εμπειρία μου απ'το "Αλεξάνδρα" περιορίζεται σε μια σαλπιγγογραφία που έκανα εκεί, όταν ψάχναμε το λόγο που δεν έμενα έγκυος. Παλιές εγκαταστάσεις και μηχανήματα, πολλοί γιατροί στην εξέταση, ακόμα και φοιτητές, αλλά δε με ένοιαξε καθόλου. Το αποτέλεσμα μέτρησε, ότι δηλ. έκαναν σωστή δουλειά και ότι η εξέτασή μου βγήκε πεντακάθαρη. Αυτό μου μετράει στην παρούσα φάση για σένα είναι ότι προγραμμάτισες ήδη ραντεβού με γιατρό, που θα σε κατευθύνει και θα σε συμβουλέψει στο θέμα "σύλληψη", ώστε να ξεαγχωθείς. Όταν με το καλό μείνεις έγκυος, το μόνο που δε θα σε νοιάζει θα είναι αν το μαιευτήριο είναι δημόσιο ή όχι..Καλά αποτελέσματα στο τσεκ-απ σου!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

geia sou kopela mou tha hthela na sou pw ki egw thn gnwmh mou gia to nosokomeio. gennhsa prin 17 mhnes sto alexandra. eixa polu diskolh egimosini (xamhla aimopetalia)pio poly kindineua egw apo to mwro mou. eimai apo ta xania ki ekatsa edw tris mhnes me sthlane sto hrakleio allous treis ki epidh den ebriska akrh mou protinan ton daskalaki apo to alexandra. den exw logia gia tous giatrous hmouna ena idietero peristatiko ki ekanan ta panta. oso hmoun kriti mou edeinan farmaka ki autos trelathike mou elege ti einai auta kopsa ta ola!! sto hrakleio mou elegan na mou paroun to paidi apo ton 8 mhna pou einai epikindino ki ekei gennhsa kanonika ton 9. epeidh me eksetazan kai oi aimatologoi tou aleksandra htan uperoxoi oloi tous. oso gia thn kathariotita mia xara ekanan th douleia tous oi katharistries kai to fagito sto meeutiko eksairetiko!!!!! oso gia to agoraki mou genithike ugiestato kai twra ton kamarono.

sou euxomai ki esena ta kalhtera!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Είχα τα ίδια άγχη για την διαδικασία πριν κάνω την περίδεση.. διαβαζα κι εγώ δυσάρεστα και το άγχος μου είχε πάει στα ύψη... Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εμένα ήταν εξειδικευμένος ο γιατρός και το μόνο που με κρατούσε να μη πέσω σε παρανοια ήταν η εμπειρία του και απλά αφέθηκα στην κρίση του και την ικανότητα του. Να το εξαντλήσεις μέχρι τέλους, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων ούτε κατά διάνοια ίσως ακόμα και με αυτά τα χιλιοστά να μπορείς να κάνεις περίδεση η πεσσο στα χέρια ενός καλού γιατρού. Να μας λες τα νέα σου και έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου και τη σκέψη μου! 
    • Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι  Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι  Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε  Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 
    • Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι  Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος
    • Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...