Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι ειναι αυτο παλι?

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα :) Οπως θα ξερετε οι περισσοτερες, προσπαθω κι εγω ενα χρονο για το πολυποθητο δευτερο παιδακι, μετα απο μια αποβολη που ειχα.... Αυτο μηνα αφου πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι η τραχηλητιδα που ειχα εχει αρχισει και υποχωρει, ειπαμε με τον αντρα μου να προσπαθησουμε ακομα πιο εντατικα, ετσι απο την 10η μερα του κυκλου μου, την 12η και την 14η ειχαμε επαφες. Σημερα ειναι 17η μερα και ξυπνησα με μια περιεργη αδιαθεσια, ζαλαδα και μια ενοχληση χαμηλα στη κοιλια. Δεν ποναω αλλα νιωθω κατι σα τσιμπηματα να το πω κατι σα κραμπες να το πω, δε μπορω να σας το εξηγησω καλυτερα. Το ξερω οτι ειναι πααααρα πολλη νωρις να σκεφτομαι οτι μπορει και να τα καταφερα τελικα και να εχει γινει η συλληψη. Το ξερω οτι μπορει και απο την εννοια μου να ξυπνησα ετσι σημερα, αλλα πειτε μου κι εσεις, εχετε νιωσει κατι παρομοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα bibibo.

Οταν πηγες στον γιατρο βρηκατε και τις γονιμες μερες σου?Σε ρωταω μηπως υπαρχει πιθανοτητα να εχεις ωορρηξια τωρα.Οπως ειπες κι εσυ ειναι λιγο νωρις για να εχεις συμπτωματα..

Ευχομαι να εχεις συντομα το πολυποθητο σου..!

καλε !!!

εχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αυτό το μήνα !!!

εγώ όχι μόνο κράμπες, αλλα και συχνοουρία και κολπικά υγρά...

δεν μπορεί να ειχα ωορρηξία μετά γιατί είχα απότομη ανοδο θερμοκρασίας (τόσο που νόμιζα οτι θα πάθω αυτανάφλεξη...μετά από 2 μέρες ηρέμησα)αλλα τα πονάκια ήρθαν από τις επόμενες μέρες ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !

εσύ εχεις αλλα συμπτώματα ?

σου ευχομαι να εχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς !!!!

εγώ κρατιέμαι έως την Τετάρτη (να κάνω τεστ) !

Καλημερα Barb. Oταν ειχα παει στο γιατρο μου ειχε δωσει ενα διαγραμμα για να μετραω απο τη πρωτη μερα της περιοδου τη θερμοκρασια μου οταν ανεβαινει κοντα στα 37 καταλαβαινω οτι εχω ωοριξια και φυσικα απο τα υγρα. Ποτε δεν ειχα πονακια... Κι εγω ευχομαι το πολυποθητο να ερθει επιτελους.... Φιλακια

Maria+Fotis εγω δεν ειχα ποτε συμπτωματα, λες αυτα να ειναι συμτωματα κι εγω να παιδευομαι απο την 10η μερα και να εχω τελικα ωοριξια την 17η δεν ειναι τρελλο :woohoo: Θα δειξει, σου ευχομαι γρηγορα ενα μπεμπακι :)

Κουκλιτσα;;;τι γινετε;;;ολα καλα;;;τι βλεπω;;;εχουμε....υποψιες;;;;

Λοιπον χωρις να θελω να σε ξεκησωσω να ξερεις πως ολα παιζουνε!Εγω καταλαβα πως κατι εγινε πολυ νωρις...απλα δεν το μαρτυρουσα γιατι σκεφτομουν οτι θα με περναγαν για τρελη,αν το ελεγα.Να ξερεις οτι στις δευτερες εγκυμοσυνες επειδη πια η μαμαδες ειναι "ψυλιασμενες"το καταλαβαινουν πολυ πιο γρηγορα.

Παραδειγμα εγω...την 1η φορα πηγα στο γυναικολογο με 2,5 βδομαδες περιπου καθυστερηση,νομιζοντας πως εχω κρυωμα κ δεν μου ερχετε η περιοδος! :blink:

Τωρα,σχεδον απο τα μεσα του κυκλου,καταλαβα πως στο σωμα μου κατι γινετε!!!

Αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη.Οσο μπορεις κανε υπομονη.Ασε να εχεις 5-6 μερες καθυστερηση κ μετα πηγαινε για χοριακη,τεστ κ.τ.λ.

Εγω που το καταλαβα πολυ νωρις κ αρχισα τις χοριακες μου εχει βγει η ψυχη να κανω χοριακη καθε δυο μερες να βλεπω αν τα πραγματα πηγαινουν καλα.

Αντε κ καλη επιτυχια!!!!!!!

Θα ερθεις στη συναντηση;;Που μενεις Αθηνα;;Δεν θυμαμαι αν μου εχεις πει! :blush:

εγω παντως πιστευω οτι θα ερθεις στην λιστα μας πιο κατω!!!λιγο υπομονη κοριτσακι κ σου ευχομαι ολα καλα να πανε!ζουμπι μου σου εχω στειλει πμ!!!!!!!!!!!!!

ζουμπι έγραψε:

Κουκλιτσα;;;τι γινετε;;;ολα καλα;;;τι βλεπω;;;εχουμε....υποψιες;;;;

Λοιπον χωρις να θελω να σε ξεκησωσω να ξερεις πως ολα παιζουνε!Εγω καταλαβα πως κατι εγινε πολυ νωρις...απλα δεν το μαρτυρουσα γιατι σκεφτομουν οτι θα με περναγαν για τρελη,αν το ελεγα.Να ξερεις οτι στις δευτερες εγκυμοσυνες επειδη πια η μαμαδες ειναι "ψυλιασμενες"το καταλαβαινουν πολυ πιο γρηγορα.

Παραδειγμα εγω...την 1η φορα πηγα στο γυναικολογο με 2,5 βδομαδες περιπου καθυστερηση,νομιζοντας πως εχω κρυωμα κ δεν μου ερχετε η περιοδος! :blink:

Τωρα,σχεδον απο τα μεσα του κυκλου,καταλαβα πως στο σωμα μου κατι γινετε!!!

Αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη.Οσο μπορεις κανε υπομονη.Ασε να εχεις 5-6 μερες καθυστερηση κ μετα πηγαινε για χοριακη,τεστ κ.τ.λ.

Εγω που το καταλαβα πολυ νωρις κ αρχισα τις χοριακες μου εχει βγει η ψυχη να κανω χοριακη καθε δυο μερες να βλεπω αν τα πραγματα πηγαινουν καλα.

Αντε κ καλη επιτυχια!!!!!!!

Θα ερθεις στη συναντηση;;Που μενεις Αθηνα;;Δεν θυμαμαι αν μου εχεις πει! :blush:

Θα ηθελα παααρα πολλη να ερθω στη συναντηση σας αλλα μενω Πατρα και δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο για να ερθω.... Εννοειται οτι ειμαι πιο ψιλιασμενη τωρα μετα απο την κορη μου. Κι εγω στη κορη μου μετα απο δυο βδομαδες καθυστερηση ειχα παει στο γυναικολογο, και μαλιστα ημουν 100% σιγουρη οτι δεν ημουν εγκυος γιατι δεν υπηρχε ολοκληρωμενη επαφη εκεινο το μηνα κι ομως ημουν σχεδον δυο μηνων....Ααααχ τι μου θυμησες!

Ετσι ειναι bibibo μου,εκει που δεν το περιμενεις ερχετε!!!Για μενα πια δεν χωραει αμφιβολια για αυτο!!!!!

Στο ευχομαι κοριτσαρα μου!!!Αντε να ειμαστε παρεα!!!!

KALLI5 έγραψε:

εγω παντως πιστευω οτι θα ερθεις στην λιστα μας πιο κατω!!!λιγο υπομονη κοριτσακι κ σου ευχομαι ολα καλα να πανε!ζουμπι μου σου εχω στειλει πμ!!!!!!!!!!!!!
Κalli5 απ' το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι που λενε. Φιλακια :kiss:

θα συμφωνησω απολυτα με τη ζουμπι οτι την δευτερη εγκυμοσυνη την καταλαβαινεις πολυ νωριτερα...εγω στη πρωτη περασαν 7 μερες για να κανω τεστ και στη δευτερη το καταλαβα 6 μερες νωριτερα απο την περιοδο και με επιβεβαιωσε και το τεστακι...

ευχομαι να εισαι εγκυουλα....εμπιστεψου το σωμα σου

bourique1983 έγραψε:

θα συμφωνησω απολυτα με τη ζουμπι οτι την δευτερη εγκυμοσυνη την καταλαβαινεις πολυ νωριτερα...εγω στη πρωτη περασαν 7 μερες για να κανω τεστ και στη δευτερη το καταλαβα 6 μερες νωριτερα απο την περιοδο και με επιβεβαιωσε και το τεστακι...

ευχομαι να εισαι εγκυουλα....εμπιστεψου το σωμα σου

Ευχαριστω κοριτσακι μου. Να σημειωσω οτι στη πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα εκτος της καθυστερησης και στη δευτερη το ιδιο αλλο που δεν εξελιχθηκε τελικα.... Το αστειο ειναι οτι στη πρωτη ειχα παρει τεστακι φαρμακειου αλλα αφου ειχα κλεισει ραντεβου με το γιατρο και το ειχα τοοοσο σιγουρο οτι δεν ημουν δε το ειχα κανει και οταν μου ειχε πει ο γυναικολογος "ειμαστε στην αρχη της εγκυμοσυνης" κοιταγα πισω μου αν το ελεγε σε αλλη :woohoo: Στη δευτερη ομως ξεφτιλιστηκα στα τεστακια μεχρι να δω καθαρα το + του clear blue.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...