Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω την απαντηση απο τις 11:00 το πρωι κ δεν μπορουσα να μπω στο mammy !!!!!!Μιλαμε μου ηρθε να φαω τα καλωδια του υπολογιστη!!!!

ΛΟΙΠΟΝ.........

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 3ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!

Ολα καλα κοριτσια,απιστευτο,ολα καλα!!!!!Θα κανω μωρακι!!!!!!!!Ξανα,πιπιλες,πανες,σαλιαριτσες,κουδουνιστρες!!!!!!!

Θα σπασει η καρδια μου απο χαρα τωρα!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ για τις ευχες!!!!

Αντε τωρα σειρα εχουν οι επομενες!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονω να σας δω στην συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: :laugh: :lol:

Δημοσίευση

ζουμπι μου ανατριχιασα........συγχαρητηριααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειδες;;;ολα πανε τελεια....τωρα ηρθε η ωρα για χαμογελα :)

φιλακια στην κοιλιτσα σου :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ,

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και επισήμα πλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

ζουμπι μου ανατριχιασα........συγχαρητηριααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειδες;;;ολα πανε τελεια....τωρα ηρθε η ωρα για χαμογελα :)

φιλακια στην κοιλιτσα σου :kiss::kiss::kiss:

Σε ευχαριστω bourique!!!!!!!!!Ειδες πως πιασανε τοπο οι ευχες σας ε;;;;;

Να'σαι καλα!!!!!!!Και εσυ κ ολες οι κοπελες του mammy!!Zω ενα θαυμα πλεον,ενα θαυμα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Κοριτσια εχω την απαντηση απο τις 11:00 το πρωι κ δεν μπορουσα να μπω στο mammy !!!!!!Μιλαμε μου ηρθε να φαω τα καλωδια του υπολογιστη!!!!

ΛΟΙΠΟΝ.........

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 3ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!

Ολα καλα κοριτσια,απιστευτο,ολα καλα!!!!!Θα κανω μωρακι!!!!!!!!Ξανα,πιπιλες,πανες,σαλιαριτσες,κουδουνιστρες!!!!!!!

Θα σπασει η καρδια μου απο χαρα τωρα!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ για τις ευχες!!!!

Αντε τωρα σειρα εχουν οι επομενες!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονω να σας δω στην συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: :laugh: :lol:

Αντεεεεε μπραβοοοοο κοριτσαρα....ειδες που ανησυχουσες???/ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: χαιρομαστε ολες παααρα πολυυ!!Μας εσκασε το μαμμμυ σημερα!!

Δημοσίευση

αχ ζουμπι μου ποσο χαιρομαι για σενα!!!!!!!!!!!!!!!εμενα ακομα τιποτα μετα τις 7 θα τα παρω!τα νευρα μου!!!!!!!!!!!ειδες βρε κουτο που φοβοσουν!ολα καλα πανε κ απλα ηθελε να παιξει μαζι σου λιγακι το νινι!!!!!!!!!!μπραβο!χιλια μπραβο μεσα απο την καρδια μου!κ συ ευχομαι ποτε ξανα ανχος μεχρι το τελος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ζούμπι μου δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ χάρηκα!!! Αλλα το ήξερα... στο είχα πει.. θυμάσαι?? Κοίτα να απολαυσεις την εγκυμοσύνη σου όσο περισσότερο μπορείς κ δεν θελω αγχος κ κουραση... Οκ? Νομίζ οτι θα έχουμε πολλά να λέμε για τους επόμενους μήνες... Όλα θα πάνε καλά!!! Σε φιλώ γλυκά εσένα κ το μπεμπέ σου...

Δημοσίευση

Την προηγουμενη φορα η χοριακη ηταν 73,9 κ σημερα 140!!!!!!

Πηρα τον γιατρο,μου ειπε ολα καλα,το απογευμα θα παω απο εκει,ενταξει δεν θα δουμε τιποτα,αλλα ετσι να μου φυγει λιγο κ μενα το αγχος,αν κ απο'δω κ περα δεν ξανασκαω για τιποτα,ολα τωρα θα πανε καλα!

Μαλλον η συλληψη εγινε προς το τελος Φεβρουαριου για αυτο κ εχω τετοιες τιμες κ ειναι πολυ πιθανο γιατι εγω παντα κανω ωορηξια πιο αργα απ'το κανονικο!

Δημοσίευση

ζουμι μου συγχαρητηριααααααααααααααααααααα

μπραβο μωρεεε δ ξερεις ποοοοοσο χαρηκα ΓΙΑ ΣΕΝΑ

συγκινηθηκα μωρε

ολα καλα να σου πανε αντε με το καλοοοοο τσιζ κεικ ε??????:D :D :D :D

ελπιζω αυτη τη φορα να το στειλει το μνμ μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε

ζουμπη θα ερθεις την κυριακη?????????????????

αντε θα τα πουμε κ απο κοντααααααααααααα :D :D :D

Δημοσίευση

ζούμπι μου συγχαρητήρια!!!

Ήερθε τελικά και σε σας το θαυματάκι έτσι απλά κι ωραια από μόνο του ε? Τέλεια :)

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη γεμάτη τσιζκεικ :P

και στη συνέχεια πολλούς μαγικούς μήνες με κουδουνίστρες, σαλιαρίτσες, πάνες με κακάκια... :laugh:

:kiss:

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Την προηγουμενη φορα η χοριακη ηταν 73,9 κ σημερα 140!!!!!!

Πηρα τον γιατρο,μου ειπε ολα καλα,το απογευμα θα παω απο εκει,ενταξει δεν θα δουμε τιποτα,αλλα ετσι να μου φυγει λιγο κ μενα το αγχος,αν κ απο'δω κ περα δεν ξανασκαω για τιποτα,ολα τωρα θα πανε καλα!

Μαλλον η συλληψη εγινε προς το τελος Φεβρουαριου για αυτο κ εχω τετοιες τιμες κ ειναι πολυ πιθανο γιατι εγω παντα κανω ωορηξια πιο αργα απ'το κανονικο!

ζουμπι μου θα περιμενουμε νεα τοτε και απο το γιατρο...

αχ!!!!!!!!!!τι τελεια.......και οχι αγχος,θα σε μαλωσω :blush::P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...