Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω την απαντηση απο τις 11:00 το πρωι κ δεν μπορουσα να μπω στο mammy !!!!!!Μιλαμε μου ηρθε να φαω τα καλωδια του υπολογιστη!!!!

ΛΟΙΠΟΝ.........

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 3ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!

Ολα καλα κοριτσια,απιστευτο,ολα καλα!!!!!Θα κανω μωρακι!!!!!!!!Ξανα,πιπιλες,πανες,σαλιαριτσες,κουδουνιστρες!!!!!!!

Θα σπασει η καρδια μου απο χαρα τωρα!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ για τις ευχες!!!!

Αντε τωρα σειρα εχουν οι επομενες!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονω να σας δω στην συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: :laugh: :lol:

Δημοσίευση

ζουμπι μου ανατριχιασα........συγχαρητηριααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειδες;;;ολα πανε τελεια....τωρα ηρθε η ωρα για χαμογελα :)

φιλακια στην κοιλιτσα σου :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ,

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και επισήμα πλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

ζουμπι μου ανατριχιασα........συγχαρητηριααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειδες;;;ολα πανε τελεια....τωρα ηρθε η ωρα για χαμογελα :)

φιλακια στην κοιλιτσα σου :kiss::kiss::kiss:

Σε ευχαριστω bourique!!!!!!!!!Ειδες πως πιασανε τοπο οι ευχες σας ε;;;;;

Να'σαι καλα!!!!!!!Και εσυ κ ολες οι κοπελες του mammy!!Zω ενα θαυμα πλεον,ενα θαυμα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Κοριτσια εχω την απαντηση απο τις 11:00 το πρωι κ δεν μπορουσα να μπω στο mammy !!!!!!Μιλαμε μου ηρθε να φαω τα καλωδια του υπολογιστη!!!!

ΛΟΙΠΟΝ.........

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 3ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!

Ολα καλα κοριτσια,απιστευτο,ολα καλα!!!!!Θα κανω μωρακι!!!!!!!!Ξανα,πιπιλες,πανες,σαλιαριτσες,κουδουνιστρες!!!!!!!

Θα σπασει η καρδια μου απο χαρα τωρα!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ για τις ευχες!!!!

Αντε τωρα σειρα εχουν οι επομενες!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονω να σας δω στην συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: :laugh: :lol:

Αντεεεεε μπραβοοοοο κοριτσαρα....ειδες που ανησυχουσες???/ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: χαιρομαστε ολες παααρα πολυυ!!Μας εσκασε το μαμμμυ σημερα!!

Δημοσίευση

αχ ζουμπι μου ποσο χαιρομαι για σενα!!!!!!!!!!!!!!!εμενα ακομα τιποτα μετα τις 7 θα τα παρω!τα νευρα μου!!!!!!!!!!!ειδες βρε κουτο που φοβοσουν!ολα καλα πανε κ απλα ηθελε να παιξει μαζι σου λιγακι το νινι!!!!!!!!!!μπραβο!χιλια μπραβο μεσα απο την καρδια μου!κ συ ευχομαι ποτε ξανα ανχος μεχρι το τελος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ζούμπι μου δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ χάρηκα!!! Αλλα το ήξερα... στο είχα πει.. θυμάσαι?? Κοίτα να απολαυσεις την εγκυμοσύνη σου όσο περισσότερο μπορείς κ δεν θελω αγχος κ κουραση... Οκ? Νομίζ οτι θα έχουμε πολλά να λέμε για τους επόμενους μήνες... Όλα θα πάνε καλά!!! Σε φιλώ γλυκά εσένα κ το μπεμπέ σου...

Δημοσίευση

Την προηγουμενη φορα η χοριακη ηταν 73,9 κ σημερα 140!!!!!!

Πηρα τον γιατρο,μου ειπε ολα καλα,το απογευμα θα παω απο εκει,ενταξει δεν θα δουμε τιποτα,αλλα ετσι να μου φυγει λιγο κ μενα το αγχος,αν κ απο'δω κ περα δεν ξανασκαω για τιποτα,ολα τωρα θα πανε καλα!

Μαλλον η συλληψη εγινε προς το τελος Φεβρουαριου για αυτο κ εχω τετοιες τιμες κ ειναι πολυ πιθανο γιατι εγω παντα κανω ωορηξια πιο αργα απ'το κανονικο!

Δημοσίευση

ζουμι μου συγχαρητηριααααααααααααααααααααα

μπραβο μωρεεε δ ξερεις ποοοοοσο χαρηκα ΓΙΑ ΣΕΝΑ

συγκινηθηκα μωρε

ολα καλα να σου πανε αντε με το καλοοοοο τσιζ κεικ ε??????:D :D :D :D

ελπιζω αυτη τη φορα να το στειλει το μνμ μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε

ζουμπη θα ερθεις την κυριακη?????????????????

αντε θα τα πουμε κ απο κοντααααααααααααα :D :D :D

Δημοσίευση

ζούμπι μου συγχαρητήρια!!!

Ήερθε τελικά και σε σας το θαυματάκι έτσι απλά κι ωραια από μόνο του ε? Τέλεια :)

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη γεμάτη τσιζκεικ :P

και στη συνέχεια πολλούς μαγικούς μήνες με κουδουνίστρες, σαλιαρίτσες, πάνες με κακάκια... :laugh:

:kiss:

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Την προηγουμενη φορα η χοριακη ηταν 73,9 κ σημερα 140!!!!!!

Πηρα τον γιατρο,μου ειπε ολα καλα,το απογευμα θα παω απο εκει,ενταξει δεν θα δουμε τιποτα,αλλα ετσι να μου φυγει λιγο κ μενα το αγχος,αν κ απο'δω κ περα δεν ξανασκαω για τιποτα,ολα τωρα θα πανε καλα!

Μαλλον η συλληψη εγινε προς το τελος Φεβρουαριου για αυτο κ εχω τετοιες τιμες κ ειναι πολυ πιθανο γιατι εγω παντα κανω ωορηξια πιο αργα απ'το κανονικο!

ζουμπι μου θα περιμενουμε νεα τοτε και απο το γιατρο...

αχ!!!!!!!!!!τι τελεια.......και οχι αγχος,θα σε μαλωσω :blush::P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...