Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

8 Μαρτίου: Ημέρα της γυναίκας

Παγκόσμια μέρα της γυναίκας σήμερα. Γιορτή γι΄αυτές στο δυτικό κόσμο, μέρα αγώνα για τις γυναίκες που ζουν σε δικτατορικά καθεστώτα, άγνωστη έννοια για τις -πολλές- του τρίτου κόσμου. Αφιέρωμα του FORTHnet.gr.

Flash Player ad. : 10.0.12 - (src:http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/Jointsell09/Mar10/300x250.swf)

Στις 8 Μαρτίου του 1857 στη Νέα Υόρκη οι εργαζόμενες γυναίκες ντυμένες στα άσπρα, κάνουν απεργία με αίτημα την ίση αμοιβή με τους άνδρες. Η συγκέντρωση πνίγηκε στο αίμα αλλά ο δρόμος για ίσα διακαιώματα των δύο φύλων άνοιξε, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο.

Το 1910 στην Κοπεγχάγη καθιερώθηκε η 8η Μαρτίου ως παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη είτε σε περιοχές όπου η γυναίκα είναι χειραφετημένη είτε σε περιοχές όπου ζει υπό καταπίεση.

[το βρηκα στο internet]

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ..

χαχαχα δεν πειραζει ομως..

Δημοσίευση

Αχ βρε μπελ και με εκαψες! :laugh: :laugh:

κανω 1 ωρα θεατρο τύπου Μάρθα Βούρτση και καλα "με ξεχασες" και "ουτε χρονια πολλά δε μου ειπες" κλπ :laugh: :laugh: Αυριο ειναι!!!

Είδα μονο τιτλο, δε διάβασα θέμα!

Δημοσίευση

HaraAbel έγραψε:

Αχ βρε μπελ και με εκαψες! :laugh: :laugh:

κανω 1 ωρα θεατρο τύπου Μάρθα Βούρτση και καλα "με ξεχασες" και "ουτε χρονια πολλά δε μου ειπες" κλπ :laugh: :laugh: Αυριο ειναι!!!

Είδα μονο τιτλο, δε διάβασα θέμα!

:ohmy: Αχ δεν ληξερα ότι γιορτάζεις! χρονια πολλά! :kiss:

Δημοσίευση

HaraAbel έγραψε:

:laugh: :laugh:

Βρε νάζια έκανα στον άντρα μου! του ζάλισα τον έρωτα και τελικά η γιορτη δεν ειναι σήμερα! :laugh: :laugh:

Το παίζω πάπια πεκινου τωρα, δε μιλάω καθολου! :P

Harabel Πέρε ενα καρματάκι απο μενα , δωράκι για αύριο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...