Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ..???....ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!!!!

Περιμενω σε λιγες μερες το δευτερο παιδακι μου....αγορακι και αυτο.!!!

Εχω ηδη ενα αγορακι 4 χρονων...

Εχω λιγο αγχωθει με τον ερχομο του δευτερου μωρου....λογω του οτι εχω ηδη το ενα και ξερω οτι θα ειναι λιγο δυσκολη η προσαρμογη!!!!

Απλα θα ηθελα οσες μανουλες εχουν ηδη περασει απο αυτην την φαση να μου πουν εμπειριες τους....

Ξερω οτι θα ειναι ποοοοολυ δυσκολα τον πρωτο καιρο...θηλασμος γαι το μωρο...ο μεγαλος θα "ψαχνεται".....

Βεβαια μου λεει οτι το περιμενει πως-και-πως!!!!!

Τις τελαιταιεσ μερες ομως εχει αρκετο εκνευρισμο....νευρα....ο αντρασ μου λεει οτι ζηλευει.....!!!!!!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ???????

Μια μικρη βοηθεια κοριτσακια μου.....!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Didinoulis καλη σου μερα..

οπως βλεπεις εχω 3 παιδακια αλλα μια βασικη διαφορα με εσενα ειναι μικρα τα διδυμα και ετσι δεν καταλαβαν πολλα πραγματα οσο αναφορα το καινουργιο μωρο..

δεν λεω οτι δεν καταλαβαινουν αλλα ο δικος σου ειναι πιο μεγαλος και ισως να το παρει αλλιως το θεμα..

εγω πιστευω πως οταν με το καλο ερθει το νινακι σας να του δινεις και του μεγαλου οση φροντιδα δινεις και στο μωρο..επισης να του λες να σε βοηθαει γιατι θα ειναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ..ετσι θα αποφυγεις την ζηλεια..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΙΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!

ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ....

ΓΙΑΜ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα ανοίξει κι εγώ αυτό το θέμα γιατί βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση με σένα. Οι απαντήσεις που πήρα οδηγούσαν στο εξής συμπέρασμα: στην αρχή είναι πολύ δύσκολα, αλλά όταν βρεις τους ρυθμούς σου τότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Άλλωστε εσύ έχεις δύο πλεονεκτήματα: 1)ένα παιδί 4 χρονών δηλαδή αρκετά μεγάλο για να αυτοεξυπηρετείται στα βασικά΄, να καταλαβαίνει και να σε βοηθάει και 2)ένα παιδί που θα πηγαίνει σχολείο και την μισή μέρα θα είσαι μόνη σου με το μωρό και φυσικά πιο ήρεμη και πιο άνετη να κάνεις τις δουλειές σου. Επίσης το παιδί σου που είναι 4 έχει χορτάσει την προσοχή σας και σίγουρα δεν θα ζηλεύει όπως αν ήταν 2.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααχ...στην ιδια ακριβως φαση ειμαι και εγω και σκεφτομουν να ανοιξω το ιδιο θεματακι αλλα με προλαβες. Ο δικος μου ο γιος ειναι 2,5 ετων και τον Αυγουστο περιμενω και τον 2ο. Ο γιος μου ειναι πολυ ζωηρο παιδακι, αρκετα δραστηριο και με εντονη προσωπικοτητα και δεν ξερω την αντιδραση του οταν φερουμε το μωρακι στο σπιτι. Και οχι μονο αυτο, αλλα σκεφτομαι οοοοοολα αυτα που σκεφτεσαι και εσυ, ο θηλασμος, πως θα τα προλαβαινουμε ολα? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια, εσεις οι εμπειρες μαμαδες με 2-3 παιδακια αναμενουμε συμβουλες, ιδεες, προτασεις και ο,τι αλλο μπορει να μας βοηθησει!!!

didinoulis, ειναι λογικο να ζηλευει λιγο ο μικρος, ολα τα παιδακια το κανουν, απλα αφιερωσε του αποκλειστικα χρονο μαζι του και βαλτον να συμμετεχει στη φροντιδα του παιδιου ετσι ωστε να νιωθει και εκεινος ενεργο μελος. Επισης, μολις επιστρεψετε απο το μαιευτηριο, ας εχετε παρει ενα δωρακι για το μεγαλο και καλα οτι ειναι απο τον μπεμπη, σιγουρα θα τον δει με αλλο ματι!Επειδη θα γεννησεις πολυ πιο νωρις απο εμενα, μην με ξεχασεις ;) Εχουμε και οι δυο αφορια!

Ευχομαι να πανε ολα καλα... :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις καλοπερναμε παντως!! :S:S μας εχει "τεντωσει" ο μικρος.Συνηθησε μεν να με βλεπει να θηλαζω αλλα...κατα τ αλλα τι να σου πω....χθες το βραδυ ειχαμε τσιριδες,ξυπνησε και ουρλιαζε...μετα απο καμια ωρα σταματησε (αφου μας ειχε σηκωσει ολους κ το μωρο μαζι) και ηθελε να τον παρω αγκαλια για να κοιμηθει.Καταληξαμε να κοιμηθουμε παλι ολοι γυρω στις 6 το πρωι.Ευτυχως που το μωρο ειναι ηρεμο (ως ποτε?) και τουλαχιστον δεν μας τρεχουν κ τα δυο.Εσενα ειναι μεγαλυτερος ομως,οποτε φανταζομαι θα ναι πιο ευκολη η κατασταση.Στο ευχομαι δηλαδη :P:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκιά μου και μένα πως και πως περίμενε η κόρη μου το μωράκι....αλλά όταν γυρίσαμε σπίτι και προσπαθούσα να το θηλάσω, να το αλλάξω, να το μπανιαρίσω.....αρχίσαν τα δύσκολα. :S:huh:

Ήταν πολύ επιθετική στην αρχή, δεν τολμούσα να τον αφήνω μόνο.

Βέβαια κι εγώ δεν την αντιμετώπιζα σωστά, της φώναζα και έτσι την εκνεύριζα περισσότερο. Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να αφήνεις το μικρό να συμμετέχει σε ότι μπορεί, άλλωστε εσείς είστε μεγάλοι και καταλαβαίνεται καλύτερα.

Όλα καλά θα πάνε....μην αγχώνεσαι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BEBADOMAMA>..ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ...ΝΑ ΕΙΣΙΑ ΚΑΛΑ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΤΟ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ!!!!

ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ!!!!!!ΘΑ ΤΟ ΔΩ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΝΑ ΕΙΣΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!

ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ...ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!!ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MIRLITSA MOY....ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!!ΑΣΤΑ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΧΩΝΕΤΑΙ" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΕΡΗΜΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα,

ειμαι και εγω μια μαμα με 2 παιδακια τα οποια εχνουν 4 χρονια διαφορα.

Οταν ηρθε το μωρο στο σπιτι, δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερα προβληματα.

αυτο που προσεξα (μετα απο οδηγιες και του παιδιατρου που ειχα συζητησει)ηταν να μην μεινει αμετοχη στη φροντιδα του μωρου και αυτο βοηθησε στο να εθρει πολυ κοντα μαζι του. για παραδειγμα οταν τον καναμε μπανιο του επλενε τα ποδαρακια, οταν τον αλλαζα μου εφερνε την πανα. Οταν ηταν να βγουμε πρωτα εντυνα εκεινη και μετα το μωρο. Οταν κοιμοταν ο μικρος της προσπαθουσα να ασχολουμαι μαζι της. Στον σταθμο γυρισε μολις εκεινη ενιωσε ετοιμη να φυγει και να μας αφησει μονους (δεν την εστειλα αμεσως για να μην νομιζει οτι την εδιωχνα). λιγες μερες πριν γεννησω, της ειχα βαλει να δει τα dvd με τις δικες της πρωτες ημερες, ειδε φωτογραφιες, οποτε οταν τα εβλεπε στο μωρο θυμοταν πως και σε εκεινη καναμε τα ιδια.

οποιες δυσκολιες και αν αντιμετωπισετε στην αρχη, οταν θα ξεπεταχθει και το δευτερο θα νιωθετε απιστευτα οταν τα βλεπετε να παιζουν μαζι.

με το καλο τα μωρακια σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και με το καλο το μωρό σου! Ο γιος σου όντως είναι αρκετά μεγάλος για να αυτοεξυπηρετείται δηλαδή σίγουρα ντύνεται μόνος του, τρώει μόνος του και παίζει μόνος του. Δε θα έχεις προβλημα αρκεί να τον έχεις προετοιμάσει για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο σπίτι, και όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια είναι καλό να του λες ότι θα σε βοηθάει αρκεί να μην αισθανθεί ότι περιμένεις πολλά απο αυτόν. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο βιβλίο της Λιτσας Ψαραύτη που λέγεται " Η μαμά γέννησε μωρό" εκδόσεις άγκυρα. Αν δεν έχετε πάρει κάποιο αντίστοιχο προτείνω να το πάρετε και να το διαβάσετε μαζί, είναι πολύ καλό. Σίγουρα θα ζηλεύει και είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση, το αντίθετο θα ήταν αφύσικο και ενδεχομένως να εξωτερικεύει τη ζήλια του με θυμό. Μίλα του γλυκά, και προσπάθησε να του εξηγείς ανάλογα με την περίσταση.Όσο για το προνήπιο απόφυγε το τον πρώτο καιρό μέχρι να περάσει εντελώς η περίοδος των ιώσεων. Ο δικός μου γιος πηγαίνει νήπιο και έφερε ίωση στο σπίτι, με αποτέλεσμα να αρρωστήσει η μικρή πριν σαραντήσει και την είχα με μάσκα δυο εβδομάδες. Ταλαιπωρήθηκε πολύ. Τέλος πάντων με τη βοήθεια και του συζύγου όλα θα μπουν σε ρυθμό γρηγορότερα απ'ότι περιμένεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να ερθει το μωρακι.μια χαρα θα ειναι τα πραγματα!και εγω εχω 2 αγορακια με διαφορα 3,4 χρονια.μολισ εμαθα οτι ειμαι εγκυοσ το ειπα και στον γιο μου,οταν μεγαλωνε η κοιλιτσα την χαιδευαμε μαζι,τον ειχα παρει και στο ντοπλερ,ξετρελαθηκε οταν ειδε το μωρακι,καθε φορα οταν ερχομουνα απ'τον γιατρο μου επιανε την κοιλια και ελεγε ακομα δεν το εβγαλε ο γιατροσ :dry: :silly: .το περιμενε πωσ και πωσ.αν τον προετοιμαζεσ καθ'ολη την διαρκεια εγκυμοσυνησ θα το περιμενει οσο και εσεισ.και εγω θηλαζω αποκλειστηκα και ολα μια χαρα,βεβαια ο μεγαλοσ παει παιδικο και ετσι εχω καμια ωρα να "ξεκουραστω" το πρωι.βεβαια εχει κ τισ δυσκολειεσ του,οταν ασ πουμε κοιμηζω το μωρο η θηλαζω και ο μεγαλοσ φωναζει μαμα εκανα κακαααααα,η οταν ξυπανε αναλαξ την νυχτα ο μικροσ για να θηλασει κ ο μεγαλοσ για να τον παω τουαλετα,να ερθει στο κρεβατι μου :side: ,αλλα οσο περναει ο καιροσ μπαινουν σε ενα ριθμο και ολα μια χαρα.υπομονη,τα μωρα ειναι ευτυχια,θα εισαι ευτυχισμενη επι δυο. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARIAGL ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ...ΗΔΗ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΧΕΟΜΩΝΑ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.....!!!!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ...ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ....

ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΣΥΧΕΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφόσον είστε όλη τη μερα μαζί όντως θα είναι πιο δύσκολο. Θέλει πολύ καθημερινή επικοινωνία σε αυτή τη φάση. Να του λες ότι "σε λίγες εβδομάδες θα πρέπει να φύγω για 3-4 μέρες, θα πάω στο μαιευτήριο να γεννήσω το μωρό μας. Θα έρθουμε μαζί στο σπίτι, θα είναι πολύ μικρούλι και θα πρέπει να ασχολούμαι αρκετές ωρες μαζί του γιατί δεν μπορεί να φαει και να ντυθεί όπως εσύ. Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου σε καποια πράγματα, να ξέρεις ότι θα κλαίει δυνατά ιδιαίτερα όταν πεινάει." Προετοίμασε τον και για το θηλασμό αν θηλάσεις και αν δεν έχει δει ξανα μαμα να θηλάζει το μωρό της. Έτσι, όταν έρθετε σπιτι θα ξέρει τι να περιμένει. όσο για το βιβλίο ζήτα από τον βιβλιοπώλη να σου δειξει αρκετά και διαλέγεις όποιο σου αρέσει. Εμένα μου άρεσε αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...καλημερα κοριτσακια ου!!!!

Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας και οι εμπειριες ασς!!!!!

Περιμενω και αλλες!!!!

Σε μια βδομαδα μπαινω στον μηνα μου και ανυπομονω γενικως για ολα....

Τρελλο παρτι οι ορμονες!!!!!

Φανταζομαι οτι καθε αρχη και δυσκολη και για ολουσ ισχυει αυτο....

Μαριαgl...σε ευχαρειστω για τις συμβουλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο μεγαλος μου ηταν 10 μηνων οταν εμηνα εγγυος στον μικρο.δεν περπατουσε καν,αργη να περπατηση γενικα 16 μηνων το εκανε.οταν γεννησα ο μικρος ειχε γκρινια πολυ.ο μεγαλος σε πολυ γεννηκες γραμμες δε με ενωχλουσε μονο οταν κοιμοταν και πεταγωταν στον υπνο του.αφου και ο δικο σου ειναι 4.θα δεις πως θα περαση ο καιρος χωρις να καταλαβης και πολλα.εγω δησκολευτηκα μεχρι που ο μικρος πηγε 5 μηνων που εκανε την νυχτα μερα.κατα τα αλλα ολα καλα.τωρα βεβαια γυνεται ενας παταγως μεσα στο σπιτι,το συκωνουν στον αερα απο φασαρια.καλη τυχη και με ενα πονο αν γεννας φυσιολογικα.φιλια στα μωρα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didinoulis ta paragmata pane kalytera gia mas.etsi gia na sou doso 8aros! ehei iremisei ki allo o "megalos", efarmozo thn taktikh "mitera sta narkotika" :laugh: oti ki an ginetai eho ena vlema iremo,kai vomva na skasei dipla mou ego antidro san tin pasta-flora (stelio ir8es??-thn 8imasai tin elliniki tainia etsi? :laugh: )

Opote ki aftos einai pio cool. Alla eho kai voi8eia,apo pe8era otan leipei o antras mou kai apo ton baba mou.Erhontai kai paizoun mazi tou,etsi boro na 8ilaso kai na peripoii8o thn mikri pio aneta.Meta tin afino kai asholoumai me ton gio mou,paizoume diavazoume ktl. An borei na se voi8aei kapoios 8a nai pio omali h prosarmogh.

sorry gia ta greeklish,eho provlima me to pc mou :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bebadomama έγραψε:

didinoulis ta paragmata pane kalytera gia mas.etsi gia na sou doso 8aros! ehei iremisei ki allo o "megalos", efarmozo thn taktikh "mitera sta narkotika" :laugh: oti ki an ginetai eho ena vlema iremo,kai vomva na skasei dipla mou ego antidro san tin pasta-flora (stelio ir8es??-thn 8imasai tin elliniki tainia etsi? :laugh: )Opote ki aftos einai pio cool. Alla eho kai voi8eia,apo pe8era otan leipei o antras mou kai apo ton baba mou.Erhontai kai paizoun mazi tou,etsi boro na 8ilaso kai na peripoii8o thn mikri pio aneta.Meta tin afino kai asholoumai me ton gio mou,paizoume diavazoume ktl. An borei na se voi8aei kapoios 8a nai pio omali h prosarmogh.

sorry gia ta greeklish,eho provlima me to pc mou :angry:

Βebadomama, έσκασα στα γέλια μαζί σου!!!Μπράβο σου!

Κορίτσια πέρα από την πλάκα έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε για

να περνάνε πιο ανώδυνα!!!

Δεν έχω εμπειρία καθώτι έχω μόνο ένα παιδάκι αλλα παίρνω ΄θάρος από τις απαντήσεις των μαμάδων και καταλήγω οτι όλα βολευονται....Γιατί και μόνο στη σκέψη του δευτερου και πως θα τα καταφέρω θέλω να ΄κλάψω....

Καλή δύναμη σε όλες σας , να είναι γερά τα παιδάκια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ..ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΗΝΩΝ..ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.. ΜΑΜΑ ΜΑΜ!!...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ 2 ΕΤΩΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κι απο μενα!

Εγω εχω ενα γιο που σε λιγο κλεινει τα 3 κι ενα μωρακι 3 μηνων.

Σιγουρα ειναι δυσκολα στην αρχη και μετα αλλα θελει ψυχραιμια!

Εμενα ο μεγαλος ζηλευει πολυ,ολο σκαλιζει τον μικρο δεν μπορω να κοιταξω αλλου η να τον αφησω μονο του.

Ακομα και τα ρουχα τα απλωνω μαζι με τον μεγαλο.

Καλο ειναι στην αρχη να εχεις βοηθεια στο σπιτι γιατι με θηλασμο και αλλο μωρο ειναι δυσκολο.

Εγω ειχα την μαμα μου και με βοηθησε γιατι με ενα μωρο στο στηθος συνεχεια τι να εκανα;

Πρεπει παντως για μενα να προσπαθεις να φερεσαι στο αλλο σου παιδι οπως και πριν αλλα κατανοω οτι δεν θα εχεις παντα ορεξη και θεληση απο την κουραση.

Εγω εχω και την πεθερα κοντα και παει και μενει εκει μερικες μερες και ξεκουραζομαι εγω και ξεφευγει κι αυτος.

Θελει υπομονη!

Πιστευω μεχρι να πανε φανταροι θα ξεκουραστω κι εγω!! :);)

Με το καλο ευχομαι και μην μασας!

Οι γυναικες ειμαστε φτιαγμενες για να κανουμε πολλα πραγματα ταυτοχρονα!

Να δεις εμενα να θηλαζω να ταιζω τον μεγαλο και να χω και το σιδερο στην ακρη να παταω ενα ενα ρουχο οποτε μπορω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΜΟΝ MOY....ETSI ME BLEPV KAI EMENA...MHN NOMIZEIS OTI UA EINAI KATI DIAFORETIKO!!!!!!

ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ..

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ....

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ!!!!!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΕΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ?????

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ....

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ????????

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ????

ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εεεε δεν κοιμάσαι και τόσο... εδώ ευχεσαι να κοιμουνται τα παιδιά ταυτόχρονα το μεσημέρι για να αναπληρώσεις λιγο απο την ελλειψη του βραδυνού ύπνου. ναι, είναι δύσκολα ειδικά στην αρχή, αλλά αν μπορεί η μαμά σου να κρατάει λίγο το μεγάλο για να κοιμάσαι θα είναι μεγάλη βοήθεια. βέβαια συνηθίζεις , δηλαδή πια εγώ κοιμάμαι συνήθως εξι ώρες το εικοσιτετράωρο εκτος και αν ο συζυγος κρατήσει και τα δυο το μεσημέρι και τυχει να μη θηλάσει η μπέμπα εκεινες τις ώρες όπότε και κοιμάμαι 1-2 ωρες επιπλέον. αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...