Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ξερω οτι εχω αδικο και καλα κανατε και με κρινεται.ελπιζω να με συνχερεσεται για οτι ειπα.και ασ με κοροιδεψαται και μερικες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βουλα μου παρεξηγησες!

Καμια κοπελα δεν σε κοροιδεψε, ισως σε εκρινε λιγο σκληρα, αλλα σε καμια περιπτωση καμια κοπελα δεν ειχε την διαθεση να σε χλευασει. Επειδη διαβασα ολα τα ποστ, ολες οι κοπελες σου μιλησαν καλοπροαιρετα, αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο...

Ανοιξες ενα θεμα που "καει" και ποναει, γι αυτο και καποιες ηταν λιγο επιθετικες αλλα δικαιολογημενα νομιζω. Ενταξει, ατυχηματα γινονται και ολοι κανουν λαθη, το θεμα ειναι το πως το διαχειριζεσαι μετα και τι σου μενει απο ολο αυτο.

ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ!!!

Βουλα,εγω ημουν η πρωτη που σου απαντησα το πρωι.Βεβαια δεν ειχα καταλαβει τι σου ειχε συμβει.Οπως το εγραψες νομιζα πως ειχες χασει το μωρο.

Εγω δεν θα σε κρινω για την πραξη σου,δεν με ενδιαφερει καθολου αυτο.Ομως ολη σου η συμπεριφορα ειναι λιγο...πως να το πω..μη με παρεξηγησεις...λιγο τραβηγμενη,ανοιγεις ενα θεμα,ζητας αποψεις,μετα απο μονη σου σβηνεις οτι εχεις γραψει κ ζητας κ το ιδιο απο τις υπολοιπες κοπελες....δεν ξερω...

Παντως επειδη απ'οτι λες εχεις κ αλλα 2 παιδακια κ μεγαλωνεις,καλο θα ηταν να φροντισεις λιγο τον εαυτο σου,οχι εξωτερικα,αλλα το μεσα σου.Καταλαβαινω πως εχεις πολλα προβληματα...δεν ξεκινας σιγα-σιγα να τα λυσεις...;;;

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, άλλωστε δεν κρίνουμε εμείς κανέναν.

Όμως βρε κοπελιά, αφού δεν ήθελες να ακούσεις και άλλες γνώμες διαφορεικές από την δική σου γιατί άνοιξες ένα τέτοιο θέμα? Και στην τελική γιατί μας το ανέφερες?

Μόνη σου τα είπες, μόνη σου τα έσβησες....

Μην ζητας συγνωμη απο εμας,ειμαστε εδω για να τα ακουμε ολα,στενοχωρεθηκα,πολυ με τα λεγομενα σου.Ολες λιγο ως πολυ βγαζουμε τα εσωψυχα μας εδω...

καμμιά κοπέλα δεν σε κορόιδεψε και καμμια κοπέλα δεν σε κατεκρινε για οτι εκανες. Πηρες κάποιες απαντησεις απλώς ή κάποιες ενστάσεις αν θέλεις σε όσα μας παρεθεσες. Απο κει περα οπως σου ξαναγραψα οτι εγινε εγινε...η ζωη συνεχίζεται και πρεπει να ζησεις με αυτό που τωρα σε πονάει κ κάποια στιγμή ίσως και να ξεχάσεις.

Προσωπικά επειδή μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου,τα σκέφτομαι κ αισθάνομαι άδεια χωρίς αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο που θα με οδηγούσε στο να τα αποχωριστώ με δικές μου ενέργειες. Απο κει και πέρα εσυ ξερεις τι γινεται μες στο σπίτι σου και στην ζωή σου,εσυ ξέρεις αν μπορείς να μεγαλώσεις ή οχι ενα τριτο παιδί. Εμεις δεν εχουμε να σου συγχωρήσουμε τίποτα γτ πολύ απλά ειμαστε πολύ "μικρές" για να δικάζουμε, να καταδικάζουνμε ή να συγχωρούμε. Εχεις δικαιωμα στις επιλογές σου. Ο καθένας με τα βιώματα που εχει, υιοθετεί και μια στάση ζωής κάθε φορά. Ευχομαι να βρείς τον δρόμο σου και την ηρεμία σου.

Επειδή είχα απαντήσει και στο προηγούμενο ποστ σου, θεωρώ ότι καμιά κοπέλα δε σε κοροίδεψε απλά σου μίλησαν ειλικρινα. ΌΠως έγραψα και εκεί βρες τα με τον εαυτό σου και προχώρα!!!Έχεις δυο παιδάκια να σκεφτείς!!!

ελπιζω να νιωθεις καλυτερα!ας το παρουμε ολοι σαν ενα ξεσπασμα!το ειχε αναγκη!

οποιαδηποτε μπορει να βρεθει στη θεση της!τελειωσε παμε για αλλα!το θεμα ειναι οτι ξεσπασες,ηρεμησες και τωρα θα κατσεις να δεις λιγακι τα πραγματα οπως πρεπει!

ενταξει κοριτσια?δεν εγινε τιποτα ηταν ενα μικρο ξεσπασμα που ολες ειμασταν διπλα της!ας πουμε οτι η μικρη μας αδερφη δεν ηταν καλα και ουφ ξεσπασε!τελειωσε περασε η μπορα περααααασεεεε...ναι?

Καμμία δεν σε κορόιδεψε.... :ohmy:

Όταν ποστάρουμε ένα θέμα πρέπει να είμαστε έτοιμες να διαβάσουμε και να αντιμετωπίσουμε όλες τις γνώμες...δεν γίνετε να διαβάζουμε ΜΟΝΟ απαντήσεις που χαϊδεύουν τα μάτια μας .... ;)

Προσωπικά δεν ήθελα να σου απαντήσω, γιατί είναι ένα θέμα που με πονάει πολύ...Βλέπεις και εσύ δεν ξέρεις τα δικά μας απωθημένα...

Οι γονείς μου ήθελαν να με κάνουν έκτρωση, γιατί λέει τα οικονομικά τους δεν πήγαιναν καλά τότε.... τελευταία στιγμή και ενώ βρίσκοταν στο νοσοκομείο άλλαξαν γνώμη.....και μου "επέτρεψαν" να γεννηθώ!!!!

Παρόλα αυτά, σου απάντησα γιατί ΕΣΥ παραπονέθηκες ότι εάν και πέρασε ένα μισάωρο από τη στιγμή που πόσταρες το θέμα ΚΑΜΜΙΑ δεν σου απάντησε...

Προσπάθησα να είμαι όσο ευγενική μπορούσα, αλλά δεν γίνεται βρε κοριτσάκι μου να σου πω, ότι έκανες καλά και μπράβο σου...

Δεν έχεις κανένα λόγο να ζητάς συγνώμη από εμάς...

συγγνωμη κιολας δεν θελω να τσακωθω με κανεναν ... στις 4/3/2010 ποσταρες με θεμα το σελφ κλιαρ ποτε προλαβες και η τελευταια απαντηση ηταν αργα το βραδυ. ποτε προλαβες και πηγες στο γιατρο και εκανες εκτρωση? χτες το πρωι 5/3/2010 πηγες στο γιατρο διεγνωσε εγκυμοσυνη και αμεσως κανατε την εκτρωση?

twra pou to skeftomai exeis ena diko roulaki....den xerw ti isxiei gia tin sugkekrimeni kopela alla einai kapies edwmesa...pou mou fenonte poli perierga auta pu lene..einai poli upervolikess kai auta pou lene den einai k poli normal....den maresei na me koroideoun opws kai polles alles kopeles edw mesa....an ta valeis katw me aut apoulene kapies tha deis oti isws peftei poli psema edw mesa....kai pali lew den xerw gia to sugkekrimeno atomo...

Απ:μα που ειναι ακομα? πριν από 3 Μέρες, 22 Ώρες Κarma: 0

εχω και μητρα και σαλιπιγγες.οταν λεω παλι μηλαμε για 17 19 χρωνον.και οταν λεω δεν αφησε τιποτα,λεω οτι δεν τα αφησε μεσα σε εμενα σορρυ κιολας.τα τελευταια 2 χρονια εχω πολυ πιο σταθεο κυκλο αποτοτε και η ονη καθηδτερηση ηταντο καλοκαιρι 13 ημερες.μην νομηζεις δεν θελω να ειμαι εχω 2 μικρα δεν θα αντεχα και τριτο.εκτως αν ειναι θελειμα θεου και μονο θα το δεχτω.τοτε που ειχα καθηστερηση και πιγα μου ειπε οτι δεν εχω και την κυστη και τωρα μου λεει να σπαση παλι θα εμενα.μενεις χωρις εσωτερικο δωρο?δεν ξερω.δεν εθεσα οτι εχω υποψια,αλλα ανησηχια γιατι αργη τοσες μερες

ρουλα 3 έγραψε:

Απ:μα που ειναι ακομα? πριν από 3 Μέρες, 22 Ώρες Κarma: 0

εχω και μητρα και σαλιπιγγες.οταν λεω παλι μηλαμε για 17 19 χρωνον.και οταν λεω δεν αφησε τιποτα,λεω οτι δεν τα αφησε μεσα σε εμενα σορρυ κιολας.τα τελευταια 2 χρονια εχω πολυ πιο σταθεο κυκλο αποτοτε και η ονη καθηδτερηση ηταντο καλοκαιρι 13 ημερες.μην νομηζεις δεν θελω να ειμαι εχω 2 μικρα δεν θα αντεχα και τριτο.εκτως αν ειναι θελειμα θεου και μονο θα το δεχτω.τοτε που ειχα καθηστερηση και πιγα μου ειπε οτι δεν εχω και την κυστη και τωρα μου λεει να σπαση παλι θα εμενα.μενεις χωρις εσωτερικο δωρο?δεν ξερω.δεν εθεσα οτι εχω υποψια,αλλα ανησηχια γιατι αργη τοσες μερες

Ayth einai h teleytaia apanthsh pou eixe dwsei se emena! Den ntrepomai

na pw pws kati mou vromaei apo thn arxh edw! Mallon gia akoma mia

fora kapoios thelei na paiksei mazi mas! Oute kai egw kserw giati

apanthsa...Kalo vrady se oles! :kiss:

peftei poli koroidia mesa sto mammy....upotithemena proswpa kai katastaseis...upervoles se olo tous to megalio......pisteuw oti uparxoun 1-2 atomaaa pou kanoun kuklous ti ennow fiaxnoun profil kai vgazoun oti na nai themata gia na prokaloun twra??epidi tin vriskoun?gia na asxolithoume??dn xerw...den maresei px edw mesa i poli klapsa apo kapies giati katantaei periergi....

ααα νομιζω εχεις δικιο!

εγω παντως στεναχωρηθικα και ενιωσα τυψεις που δν της ειχα μιλησει!

ισως εχεις δικιο!

μακαρι να εχεις δικιο γιατι εαν ηταν αληθινη κατασταση τοτε υπαρχει προβλημα στον κοσμο!

αχ νιωθω καλυτερα που δεν ειμαι η μονη που εχει υποψιες!

ασχετο θα ερθεις στη συναντηση?

γενικως καποια ατομα μου φαινονται υπερβολικα...και νιωθω οτι εχω ξαναμιλησει μαζι τους γενικως...με αλλο νικναμε

den mporw na rthw vre stin sunantisi:)i athina apo mena einai poli makria....an ginotan thess poli euxaristws an mporousa ekeini ti mera tha pigena...alla athina apo drama einai 9 wres hehe...pou gia toso megalo taxidi....exw k mia mera tin evdomada na pigenw flwrina sto tei...asta!!!pantos edw mesaa uparxei auto pou sou eipa...ginete anakiklosi onomatwn....kai kapies einai poli poli upervolikes tous aresei i klapsa kai to ntantema giauto to kanoun ...

mama_xina έγραψε:

ελενη...σωσε με τι γινεται?σοβαρα υπαρχει περιπτωση να ειναι ψεμμα?

Ti na pw Ramona mou! Kapoia legomena ths me pareksenepsan kai

giayto mpika se ypopsies.Telos pantwn den ksana asxoloume me to

thema! Kalo sas vrady!!

εχουμε γινει δηλαδη ψυχιατρειο!!!

μαμοτο κατι πρεπει να βρει καποιος ωστε να νιωθουμε ασφαλεια!

πχ εγω δεν νιωθω οτι απειλουμε διοτι δεν εχω παιδι να "προστατεψω" αλλα νομιζω οτι αν ειχα θα εκρυβα ακομη και την ηλικια μου για να μην μου κανουν "κακο"!

οταν πρωτοεγραψα τι ειχα περασει μετα απο λιγες μερες σαν να επεσε συρμα και πολλες λεγανε το ιδιο γεγονος!το ιδιο παρατηρω και για αλλα κοριτσια οτι με το που πουν τον πονο τους πλακωνουν τρια τεσσερα ατομα να πουν μια παρωδια!περιεργα πραγματα ε?

apanthsa...Kalo vrady se oles!

δεν ειχα ουτε εχω λογο να παιξω μαζι σας αν το εκανα δεν θα ξανα εγραφα.η αληθεια ειναι οτι ολα εγηναν γρηγορα,για οτι εγηνε ειχα τους δικου μου λογους.και εκανα λαθως που το εβγαλα στην δημοσιοτητα.γιαυτο μετα ειπα για διαγραφη.ελπιζω να καταλαβενεται καλο βρυδυ

Κοριτσια....ελεος πια με αυτα τα πραγματα!!!!!!

Πριν κανα μηνα,ειχαμε παλι τα ιδια....τι ειναι αυτα καλε;;;

Δηλαδη δουλεομαστε μεταξυ μας;;;

Πως να το παρω παλι αυτο;;;Ααααααα δεν ειμαστε καλα!!!Ελα κ δεν κανει να συγχιζομαι στην κατασταση μου!!!(αχ,ωραια να το λεω αυτο).

Βρε δεν σταματαμε λεω εγω να δινουμε σημασια σε ολα αυτα;;;;

Αντε πια...εδω εχουμε τοσα προβληματα κ αγωνιες....η μονη αντιμετωπιση ειναι να καταλαβαινουμε τα "τραβηγμενα"θεματα κ να μην απανταμε..

Εγω ειμαι βλημα...απαντησα κ πρωτη-πρωτη....τι να πω...;;;

Προβλεπω παλι....μαχη στο mammy!!!

ζουμπιιιιιιιιιιιιιι γτ εγώ που έφαγα τρελη συγχηση με αυτα που ελεγε ετσι οπως ταλεγε....ε δεν πάμε καλα...τελειωσε δεν ξαναμιλαω λεμε...στο τελος της μερας ένιωθα πτώμα,να σκεφτώ,να απαντησω,να επιχειρηματολογήσω. Κουραση οχι αστεια :P

voula25 έγραψε:

apanthsa...Kalo vrady se oles!

δεν ειχα ουτε εχω λογο να παιξω μαζι σας αν το εκανα δεν θα ξανα εγραφα.η αληθεια ειναι οτι ολα εγηναν γρηγορα,για οτι εγηνε ειχα τους δικου μου λογους.και εκανα λαθως που το εβγαλα στην δημοσιοτητα.γιαυτο μετα ειπα για διαγραφη.ελπιζω να καταλαβενεται καλο βρυδυ

Voula25, δεν ξέρω εάν η ιστορία σου είναι αληθινή ή την έγραψες για "δικούς σου λόγους"...και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει...

Αυτό που με προβληματίζει από όσα έγραψες είναι ότι μέσα σε ένα 24ώρο αποφασίζουμε για .... έκτρωση....Εμένα αυτό με κάνει να ΛΥΠΑΜΑΙ...

Το 2010 κανταντήσαμε να λέμε ότι σκοτώνουμε τα έμβρυα που κυοφορούμε "για δικούς μας λόγους".....

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ζητάμε και να μας στηρίξουν σε όλο αυτό....!!

Μήπως να σκεφτούμε λίγο και τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού???? :dry: Λέω τώρα εγώ, μήπως???? :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...