Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλώς μας ήρθες....... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

είμαι η Φωτεινή και προσπαθώ για μπεμπάκι από τον Ιούλιο αλλά ακόμα δεν μου έχει χτυπήσει την πόρτα ο πελαργός....

σου εύχομαι ολόψυχα ότι ποθείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););)

Δημοσίευση

Γεια σου και απο εμενα, καινουριο μελος! Καλως μας βρηκες και σε βρηκαμε. Α, και συντομα μανουλα, ε?

jovanna, στην ιδια κατασταση βρισκομαστε, εχω και εγω ενα αγορακι και περιμενω το 2ο αγορακι μου σε λιγους μηνες!

Δημοσίευση

γεια σου Ζωγραφια!! πρωτα απ'ολα να σου πω οτι εχεις τελειο ονομα..πρωτη φορα το ακουω :P

καλοσηρθες στην παρεουλα μας..και ευχομαι γρηγορα να μας ανακοινωσεις και εσυ τα χαρμοσηνα νεα της εγκυμοσυνης σου! :woohoo:

εγω ειμαι η κικη και περιμενω το πρωτο μου μπεμπακι τον ιουλιο! :woohoo: :woohoo: :silly:

φιλακια! :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: Ζωγραφια?ωραιο και προτοτυπο ονομα...

καλως μας ηρθες λοιπον και ευχομαι πολυ συντομα μ'ενα μωρακι!εγω ειμαι 25.5 χρονων και στην προσπαθεια 2.5 χρονια για μωρακι.καλε τι παρατηρησα ταιριαζουν τα νουμερα της ηλικιας μου με τα χρονια προσπαθειας :laugh: :laugh:

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Τι ωραίο όνομα καλέ!!! Καλώς ήρθες! Είμαι η Άννα απο Λάρισα είμαι 29 χρονων δεν έχω μωράκι ακόμα και ετοιμάζω το γάμο μου! Είπες είσαι απο Δράμα; Έχω πάει και έκανα ένα τρελό φαγητό στο Νησάκι. Ήταν υπέροχα!!!

Θα τα λέμε Ζωγραφιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...