Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

οταν ειμαστε μπερδεμενοι μας φταινε ολοι και όλα. Θεωρώ υπερβολλικη την αντίδραση σου γιατι ηταν κάτι που το εκανες συνειδητα. Και το οτι εμεινες εγγυος(ένας ειναι ο τρόπος και οποιος δεν θελει δεν κάνει παιδί - υπάρχει και η αντισύλληψη) και το εκανες έκτρωση. Δεν το ήθελες αυτο το παιδι και το εριξες. Ασχετα απο το αν εχεις υποστηριξη απο το περιβαλλον σου εσυ επέλεξες να μηντο κρατησεις. Και οταν λες υποστηριξη τι εννοεις? Οικονομική ή πρακτική? Οτι και ναναι πάντως πιστευω οτι ειναι μηδαμινο μπροστα στην απόφαση να μην κρατησεις το μωρο. Μπορει να σου ακούγομαι σκληρη αλλά δεν μαρεσει ο στρουθοκαμηλισμός. Το εκανες συνειδητα και τωρα εχεις ενοχες. γτ το εκανες λοιπόν? αφου το εκανες παει τελειωσε δεν αλλάζει και πρεπει να προχωρησεις μαυτο.

Δεν γνωριζω τα προβληματα σου αλλά δεν φταινε οι άλλοι για αποφάσεις που πέρνουμε εμεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

TESH έγραψε:

οταν ειμαστε μπερδεμενοι μας φταινε ολοι και όλα. Θεωρώ υπερβολλικη την αντίδραση σου γιατι ηταν κάτι που το εκανες συνειδητα. Και το οτι εμεινες εγγυος(ένας ειναι ο τρόπος και οποιος δεν θελει δεν κάνει παιδί - υπάρχει και η αντισύλληψη) και το εκανες έκτρωση. Δεν το ήθελες αυτο το παιδι και το εριξες. Ασχετα απο το αν εχεις υποστηριξη απο το περιβαλλον σου εσυ επέλεξες να μηντο κρατησεις. Και οταν λες υποστηριξη τι εννοεις? Οικονομική ή πρακτική? Οτι και ναναι πάντως πιστευω οτι ειναι μηδαμινο μπροστα στην απόφαση να μην κρατησεις το μωρο. Μπορει να σου ακούγομαι σκληρη αλλά δεν μαρεσει ο στρουθοκαμηλισμός. Το εκανες συνειδητα και τωρα εχεις ενοχες. γτ το εκανες λοιπόν? αφου το εκανες παει τελειωσε δεν αλλάζει και πρεπει να προχωρησεις μαυτο.

Δεν γνωριζω τα προβληματα σου αλλά δεν φταινε οι άλλοι για αποφάσεις που πέρνουμε εμεις.

...ένα καρματάκι από μένα για την απάντησή σου...

Αν πιστευεις οτι διπλα σου δεν εχεις κανεναν και δεν σε νοιαζονται οι αλλοι και με αυτο το σκεπτικο δεν δινεις τιποτα(συναισθηματα) τοτε θα μεινεις μονη σου και οι αλλοι που τωρα εχεις προς το παρων διπλα σου και δεν θελεις να τους δεις θα φυγουν

προσεξε το αυτο κριμα ειναι

αν πιστευεις οτι εισαι μονη σου τοτε ακομα και αν δεν εισαι θα μεινεις θεμα χρονου ειναι μονο :(:(:(

ρε σεις !!!!!!!!!!δεν καταλαβα !! εδω μεσα εχω κλαψει με κοπελες που προσπαθουν και προσπαθουν και περνουν ενα γολγοθα χωρις κανεναν στο πλευρο τους ! με χιλιους δυο κοπους και αγωνιες και κλαματα και ελπιζουν σε ενα θαυμα !! κοπελες που λεγονται εγκυες για 2 3 4 μερες και μετα χωρις να το θελουν χανουν το θαυματακι τους και αλλες που τα χανουν λιγες μερες πριν τα γεννησουν και θα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε γιατι η κοπελια εκανε αυτο που εκανε ;;;; δεν θα επρεπε να υπαρχει αυτος ο ορος εδω μεσα !!!! κανεις δεν σε βαζει στην ατιμη την καρεκλα και κανεις δεν συθλιβει ενα εμβρυο με το ζορι ! δεν ηξερες βουλα πως θα ενιωθες μετα ;;δεν φανταζοσουν εστω ;;;;; δεν μου αρεσει αυτη η ιστορια μου θυμιζει κατι μελη που εχουν κακο σκοπο !

ρε σεις !!!!!!!!!!δεν καταλαβα !! εδω μεσα εχω κλαψει με κοπελες που προσπαθουν και προσπαθουν και περνουν ενα γολγοθα χωρις κανεναν στο πλευρο τους ! με χιλιους δυο κοπους και αγωνιες και κλαματα και ελπιζουν σε ενα θαυμα !! κοπελες που λεγονται εγκυες για 2 3 4 μερες και μετα χωρις να το θελουν χανουν το θαυματακι τους και αλλες που τα χανουν λιγες μερες πριν τα γεννησουν και θα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε γιατι η κοπελια εκανε αυτο που εκανε ;;;; δεν θα επρεπε να υπαρχει αυτος ο ορος εδω μεσα !!!! κανεις δεν σε βαζει στην ατιμη την καρεκλα και κανεις δεν συθλιβει ενα εμβρυο με το ζορι ! δεν ηξερες βουλα πως θα ενιωθες μετα ;;δεν φανταζοσουν εστω ;;;;; δεν μου αρεσει αυτη η ιστορια μου θυμιζει κατι μελη που εχουν κακο σκοπο !

μισο λεπτακι τωρα...

τι σχεση εχεις με τον αντρα σου που το κανει αυτο και δεν στο λεει? ειναι σωστό? δεν νομίζω. επειτα ειναι δυνατον με εναν ανθρωπο που εχεις κανει δυο παιδια να μην καταλαβαινεις ότι.....τελειωνει τελοσπάντων? κι αν αυτο το μωρο δεν θα ειχε καλή ζωή τοτε και τα παιδια που εχεις προφανως δεν εχουν καλή ζωη. άρα λοιπόν μαλλον ειναι για σενα καιρος να πάρεις καποιες αποφάσεις για την ζωη σου και για τα παιδιά σου. Και για να μην παρεξηγηθώ, ουτε σε κρινω ουτε σε κατακρινω απλά απαντω σαυτα που λες με ειλικρινεια. Επίσης θελω να σου πω ότι οι άλλοι μας κάνουν αυτα που εμεις τους επιτρεπουμε να μας κάνουν.

Εγώ Βούλα δεν θα σε κρίνω γιατί βλέπω πως το κάνεις ήδη εσύ στον εαυτό σου και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο. Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω: μήπως είναι καιρός να κάτσεις και να σκεφτείς κάποια πράγματα για τη ζωή σου αλλά και για τη ζωή των παιδιών σου?

Είναι "εύκολο" να παίρνουμε στη ζωή το ρόλο του θύματος και να επιβιώνουμε μέσα απο αυτόν. Είναι επίσης εύκολο να θεωρούμε ότι είμαστε ανήμποροι και ότι οι άλλοι φταίνε για όλα τα δεινά στη ζωή μας.

Η δική μας όμως ευθύνη που αρχίζει και που τελειώνει? Και αν τώρα κατηγορείς κυρίως άλλους για όσα σου συμβαίνουν κάποια στιγμή θα έρθουν και θα σε κατηγορήσουν τα παιδιά σου γι' αυτά που θα συμβούν σε εκείνα. Γιατί για τα παιδιά σου έχεις μεγάλη ευθύνη και οφείλεις να τα προστατέψεις αν βλέπεις ότι δεν περνάνε καλά στη ζωή τους.

Μην το ξεχάσεις αυτό, πάντα έχουμε πολλές επιλογές, άλλο τώρα αν βολευόμαστε μέσα σε μια για να μήν αλλάξουμε τη ζωή μας και τη "ρουτίνα" μας.

ΒΟΥΛΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ KAΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΩΡΑ ΜΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΔΙΚΗ....

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΕΙΛΕ PM

οχι tesh !!! να μην ανταποδωσεις !! δεν το εκανα για αυτο αλλα γιατι ησουν πολυ σωστη !!! να σου πω κατι ;; το οτι ημαστε μελη σε ενα φορουμ και συνομιλουμε δεν πρεπει να μας κανειο να κρυβομαστε πισω απο μια οθονη και να μην ειμαστε ειληκρινεις επειδη κανεις δεν μας βλεπει !!

Voula25 θα σου μιλήσω σκληρά, αλλά αληθινά. Η αλήθεια άλλωστε πάντα πονάει.

(Συμφωνώ κι εγώ με crazy, tesh και BIKH 2.)

Kαταρχήν, εγώ προσωπικά, ενώ είδα τον τίτλο με τη χοριακή σου, δεν μπήκα, γιατί νόμιζα ότι θα ήταν κάποια δυσάρεστη ιστορία με πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Κι αυτό γιατί πρόσφατα μια πολύ καλή μου φίλη, απέβαλε, μετά από 5η προσπάθεια για εξωσωματική, οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ φορτισμένη μ'ένα τέτοιο θέμα. Μην κατηγορείς λοιπόν τα κορίτσια γιατί δεν είχες άμμεση απάντηση. ΔΕν ξέρεις τους λόγους της καθεμιάς.

Τώρα....η πράξη σου..... Δεν ξέρουμε τη ζωή σου και τα προβλήματά σου. Πιστεύω όμως πως σε καμμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να "πληρώσει" η αθώα ψυχούλα, που δεν ξέρεις για ποιο λόγο ήρθε στη ζωή σου. Και δεν συγχωρώ τέτοια πράξη σε μάνα που έχει ήδη παιδιά, και ξέρει τι είναι να φέρνεις στον κόσμο μια ζωή......

Για να μην σου φανώ πολύ σκληρός κριτής, θα σας εξομολογηθώ ότι έχω κάνει κι εγώ έκτρωση στη ζωή μου, όταν ήμουν φοιτήτρια στο α΄ έτος. Χωρίς 2η σκέψη το κάναμε...... Πώς θα τα καταφέρναμε με ένα μωρό? ΜΑ.........ΙΕΣ!!! Τώρα, αν μας ρωτήσεις, το έχουμε φυσικά μετανιώσει με τον άντρα μου. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω....

Βέβαια, δεν ξέρω τι σχέση και τι είδους άνθρωπος είναι ο άντρας σου. Θα σου πώ όμως, ότι θα πρέπει να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, να δυναμώσεις ηθικά, να δείξεις το ανάστημα σου - δεν έχει σημασία τι είσαι, είσαι εσύ, η μητέρα των παιδιών του - και τότε κι εκείνος θα σε δει διαφορετικά. Κι αν όχι για σένα και για εκείνον, θα πρέπει οπωσδήποτε να σηκώσεις την αξιοπρέπειά σου και την αυτοπεποίθησή σου για τα παιδιά σου. Σ' αυτά τουλάχιστον από υποχρέωση, εφόσον τα έφερες στον κόσμο.

Προσευχήσου ειλικρινά. Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσεις με κάποιον ιερέα, αν δεν σε καλύπτει το περιβάλλον σου - αυτό μπορεί να γίνει κι αργότερα αλλού. Ο Θεός μας ακούει, αρκεί να του μιλήσουμε.

Και κάτι τελευταίο..... παρότι έγινε, να ξέρεις ότι τώρα έχεις έναν άγγελο να σε φυλάει..... Γιατί τα μωρά μας είναι τα αγγελούδια μας......

annoula1982 έγραψε:

ΒΟΥΛΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ KAΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΩΡΑ ΜΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΔΙΚΗ....

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΕΙΛΕ PM

ναι πραγματι καποιες θα εδιναν τα παντα για τα μωρα τους,για αυτα που θελουν, για αυτα που εχασαν και για αυτα που μεγαλώνουν.Μεσα σαυτους κι εγώ. Εδωσα τα πάντα για τα μωρα μου,υπέφερα και θα το ξανακανα για να ζουσαν αυτα. και κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να φερουμε μωρα στον κοσμο δυστηχισμένα,αλλωστε εμεις και μονον εμεις ευθυνομαστε για το αν τα παιδια μας ειναι ευτυχισμενα ή δυστηχισμένα. κι αν νομιζουμε οτι οι συνθηκες της ζωης μας δεν θα επιτρεψουν να μεγαλώσει το παιδι μας σωστα τοτε απλά δεν το ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. επίσης αυτο το περιβάλλον που δεν κανει γιαυτο το παιδί που χάθηκε πως κάνει για τα άλλα δύο? σίγουρα η ζωη ειναι πολύ άδικη αλλά καμμια φορά εμεις διαπράττουμε μεγαλύτερες αδικιες λες και ειμαστε Θεοι που αποφασιζουμε μια να δημιουργησουμε ζωη και μια να την αφαιρεσουμε. Δεν θελω να κατηγορώ την κοπέλα αλλά αν ηταν να νιώθει ετσι απέναντι στον Θεο και στον εαυτο της ας μην το έκανε . ειναι απλά τα πράγματα.

αυτο που εκανα αυτην την στηγμη ειναι να διαγραψω ολα οσο εγραψα.για να μπορεσω να συνεχησω θα σας παρακαλουσα χωρης αντιδρασης να κανεται και εσυς το ιδιο που εκανα και εγω.θα το εκτιμουσα πολυ απο ολα τα μελη που εχεται γραψη ολα ειπα να τα σβησεται.δεν ξερω πως ακουγεται αλλα θελω να συνεχεισω να ζω,οσο και αν πωναει.αν καποια εχει αντηρηση να το κανει μονο και μονο γιατι ειμαι ειληκρινης που τα εβγαλα ολα στη φορα,δεν θελω να ασχοληθω αλλο με το θεμα μου και θελω να το ξεχασω για να μπορεσω να μπενω εδω.αν νωμηζεται οτι δεν ειμαι ικανη για το φορουμ να που μπεινη να μου το λογο γιατι να μην το διαγραψη.οι ωρες δεν γερνανε πισω ΔΥΣΤΗΧΩΣ.ευχαριστω ολα τα κοριτσια που με στηρηξανε και αυτα που με κατηγωρησανα για τον δικο τους λογο.σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.πρεπει να ταρακουνιωμασται και λιγο ειται στα λαθει ητε και στα σωστα.οι λογοι ειναι δικη μου,και δεν κανω πραγματα χωρης να τα σκευτω.και αγαπω τα παιδια μου και θα τα αγαπω και δεν δεχωμαι να με κρινη κανενας για την αγαπη που εχω για τα παιδια μου.οτι εκανα εκανα γιατι δεν υπηρχε λυση.για αυτο θα σας παρακαλουσα να διαγραψεται αυτα που συζητησαμεμαι απο το πρωι για το θεμα.μην τα αντηγραψεται αυτα που γραφω.σας παρακαλω.οτι θελεται να μου πειτε στηλτε μου πμ.σας ευχαριστω

γτ το εκανες αυτο?το νοημα εχει?τοτε γτ ανοιξες το θέμα? τελοσπάντων δεν σε κρινουμε. δικη σου ειναι η ζωή οτι θελεις κανεις. Δεν σε κρινουμε ουτε ως μητέρα ουτε ως συζηγο. εσυ ξερεις την ζωη σου κ τα προβληματα της. Όμως οσο ασχημα κι αν αισθάνεσαι για οτι εγινε δεν γινεται να μην σου πουμε την γνωμη μας γιαυτο. Δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν μου τυχαινε κατι τετοιο οταν ημουν μικρή και άπειρη. Όμως αυτην την στιγμη μου φαινεται πολύ σκληρό,άδικο και δειλό. Ευκολη λυση.

συγνωμη που θα φανω σκληρη με αυτα που θα πω..αλλα μηπως το ολο θεμα ειναι λιγο μελο?? ανοιξες ενα θεμα για το οποιο ηθελες και ανταποκριση αλλα οταν σου απαντησαν οι κοπελες μετα ηθελες να μην συνεχισουν και να τα διαγραψουν κιολας?? δεν μπορω να καταλαβω τι αντημετοπιση ειναι αυτη..ειλικρινα. μου φενεται πολυ εγωιστικο...

και ο τροπος που αντιμετοπιζεις τον ευατο σου και τη ζωη σου..και αυτο λιγο υπερβολικο μου φαινεται...αποφασισες να μεινεις εγκυος και σε τριτο παιδι..αλλα το εριξες. και τωρα νιωθεις ενοχες...οτι θα καεις στην κολαση?? εχω την εντυπωση πως οταν παιρνεις τοσο σοβαρες αποφασεις, οπως το να μεινεις εγκυος, ή να ριξεις ενα μωρο δεν ειναι κατι που το σκεφτεσε ενα λεπτο και λες..παω να το ριξω. θελει συζητηση και πρωτα απ'ολα με τον αντρα σου. και αν πιστευεις οτι με αυτον τον ανθρωπο με τον οποιο εχεις αποκτηση 2 παιδια δεν υπαρχει μελλον..τοτε καλυτερα να κανεις κατι να σωσεις τον εαυτο σου και τα παιδια σου. γιατι αν εσυ δεν περνας καλα, τα παιδια σου το βλεπουν και δημιουργεις και σε αυτα προβλημα.

δεν θα σε λυπηθω για αυτο που εκανες και για τον τροπο που σκεφτεσε για τον εαυτο σου...γιατι βλεπω εδω μεσα πολλες κοπελες που προσπαθουν χρονια και χρονια για να αποκτησουν ενα παιδι..και θα εδιναν τα παντα για να εχουν τη χαρα να παρουν στην αγκαλια τους ενα μωρο καποια στιγμη.

αλλα ουτε και μπορει καποιος να σου πει οτι δεν σου αξιζει να εισαι μελος αυτου του φορουμ. τωρα το αν θα διαγραφεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα.

aaaaaaaaaaaaaaaaa... se eyxaristw bre kelly!!!giati apo tis apantiseis twn koritsiwn..mperdeytika ligoulaki...mia katalaba oti exase mwro kai epeidh den thn parhgorhsan neyriastike alla meta katalaba oti ekane ektrwsi!!!tespa ta exasa kai ta ayga kai ta pasxalia

mallon den tha tis aresan oi apanthseis...gia ayto to esbise to thema tis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

ginete ayto??????bre ti mathenw simera!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...