Μετάβαση σε περιεχόμενο

depon καθε ποτε δινουμε?

Recommended Posts

κοιτα να δεις τωρα που κολησα! νομιζω η καθε 4 η καθε 6 ωρες προς το 6 κλεινω, τι πυρετο εχει η μικρη; γιατι ο γιατρος επειδη δεν τον επιανε το ντεπον τον γιο μου μου ειπε οτι ειναι φυσικο και πανω απο 38,5 να δινω πονσταν, οσο ντεπον και να εδινα τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ,

ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ

ΚΟΥΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ... ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ...

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 1/2-1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ

3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΑΡΑ ΚΑΘΕ 6-8 ΩΡΕΣ ;)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ :kiss:

Αναλογα την ηλικα που εχει το μωρο αν ειναι μιρο ανα 5ωρο ντεπον με πονσταν εναλλαξ αν ειναιμεγαλυτερο μπορεις ανα 4 ωρες η ακομα και ανα τρισιμιση εμενα ο Σταυρος που ειναι μεγαλος 6 ετων του δινω ανα 3 ωρες εναλλαξ .Και μενα με το ντεπον δνε το πεφτει τοκραταω για πυρετο εως 37.7 το πολυ38 αν ανεβει πανω απο 38 .5 παντα πονσταν καικυριως το βραδυ τοπονταν το κραταει περισσοτερη ωρα απυερτο.

Επισης ενδαιμεσα μπορεις να βαζεις και τις κομπερσουλες της χαντζαπλα δροσιζου και κατεβαινε ο πυρετος αλαλ ακια υτς οτανε χει πανω απο 38.5.Επισης καποια παιδια βαζουν και υποθετα αλλα εμενα η παιδιατρος ειναι αρνητικη για το εντερο .

την εδωσα ανα 5-7 ωρες τωρα ειχε ριγος ανεβασε 39.5 την εκανα μπανιο εκανε μετο αλλα ο υρετος επεσε

ευχαριστω κοριτσια παραπολυ με επιασε το αγχος μη

δινω ανα λιγες ωρες και εχουμε αλλα δεν την δινω ποσταν καντιλ δινω

κοιτα επειδη ειναι μικρουλα δεν ξερω αν μπορεις πονσταν στην ηλικια της τον επιανε τον δικο μου το ντεπον και μετα εμαθα για το πονσταν, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να της δωσεις ειδικα σε τοσο υψηλο πυρετο αλλα αυριο παρε ενα τηλ τον γιατρο σου και ρωτα τον, να ξερεις και αμα σου ξανατυχει, πολλα φιλια περαστικα σας!!

την πηγαπηγα το απογευμα ειναι ιωση

αλλα εγω δεν θελω να την δωσω

οσες φορες πηρα εγω ποσταν επαθα ουρολοιμωξη και το αποφευγω

δεν ξερω αν εχει σχεση με το φαρμακο αλλα εχω κακη εμπειρια

και το καντιλ καλο ειναι στο παιω που ειχα το Σταυρο δινανε ντεπον και πονσταν και ενδαιμεσα καντιλ ειναι ιο δυνατο απο το ντεπον πιο ελαφρ απο το πονσταν το οποιο εχει και παρενεργειες πειραζει στα νεφρα και στο αιμα

maggy έγραψε:

την πηγαπηγα το απογευμα ειναι ιωση

αλλα εγω δεν θελω να την δωσω

οσες φορες πηρα εγω ποσταν επαθα ουρολοιμωξη και το αποφευγω

δεν ξερω αν εχει σχεση με το φαρμακο αλλα εχω κακη εμπειρια

τοτε μπορεις να δωσεις algofren..εγω αυτο δινω με ντεπον

Αχ μωρε περαστικα στη μικρουλα!!!Γρηγορα καλα!!!

Εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει για τo Depon καθε 6 ωρες κ για το ποσα ml μου ειχε πει τα μισα σε σχεση με το βαρος του μωρου αν θυμαμαι καλα!!Δηλαδη αν ειναι 10κιλα,δινουμε 5ml.

Βεβαια εσενα βλεπω ειναι μεγαλυτερη οποτε ισως κατι να αλλαζει...

Koritsia ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

και σημερα ειναι χαλια το βραδυ ανεβασε 40 πυρετο την εκανα μπανιο και πανακι στο κεφαλι την εδωσα candil επεσε αλλα παλι τωρα 39 εχει

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι ιωση γιατι εβγαλε και πληγες στο στομα

Αντε να περασει δεν μπορω αλλο να το βλεπω ετσι το μωρο

δεν τρωει μονο νερο και λιγο γαλα πινει :dry::dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...