Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΞΑΝΘΙΠΠΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΧΑΡΑ Ε?ΖΑΧΑΡΩΝΕ ΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Το Σαββατο πηγα κι εγω στο γιατρο και η μπεμπα εφτασε τα 2,5 κιλα

Εδω και 2 μερες μ εχει ταραξει στο κλωτσιδι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ με πολλα μποφορ Ρουμπελακι Μαρινακι και Marygeo με το καλο!!!!!!!!!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ... :blink:

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ..... :huh:

Με το καλό RUBELA . Όλα καλά θα πάνε θα το δεις. Το Μελινάκι έρχεται. Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις , είναι συγκλονιστικές στιγμές. Με κανένα πόνο λοιπόν , και ένα υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα.

Δημοσίευση

Μπράβο Ρουμπελάκι!!!Με το καλό!!

Θα είσαι η πρώτη μανούλα του καλοκαιριού και θα περιμένουμε με αγωνία (κάποια στιγμή)να μάθουμε νέα σου και να μας περιγράψεις την συγκλονιστική εμπειρία και τα συναισθήματα σου!!!!

Με το καλό να πάρεις το Μελινάκι αγκαλιά!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΩΡΩΝ ΔΗΛ. !!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔ/ΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΟΛΠΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ? ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 38 ΕΒΔ. ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.

Δημοσίευση

MIKA, δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς.Ισως όμως ο γιατρός να θέλει απλά να κάνει έλεγχο της κατάστασης και όχι να "πειράξει" κάτι.

Εμένα δεν με έχει δεί καθόλου από κάτω- ούτε και έχει κάνει κάποια καλλιέργεια ,που έχω ακούσει από μερικές κοπέλες οτι γίνεται προς το τέλος της εγκυμοσύνης για να αποφευχθει καμιά μυκιτίαση ή κολπίτιδα.

Ξέρει καμια κοπέλα????

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΧΑΝΘΙΠΠΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!!!!

MARYGEO ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΧΙ, ΧΙ! ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΤΙΣΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗΣ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ , ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΨΟΦΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ!

Δημοσίευση

ΕΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

Δημοσίευση

RUBELITSAΤΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.....!!!!!!!!!ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.........ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ...ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

ΜΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΧΥΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ .......!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μίκα μου όχι δε θα σε πειράξει από κάτω...μην ανησυχείς, αυτό που σου είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια είναι, θέλει να δει αν ο τράχηλος έχει αρχίσει να μαλακώνει..δεν πονάει καθόλου ενδοκολπικός υπέρηχος είναι μια χαρά..πείραγμα κορίτσια ήταν αυτό που μου έκανε σήμερα, Παναγία μου πολύς πόνος, δεν έκοψε μόνο τη ραφή για αυτό τον παραπείραξε κορίτσια τον τράχηλο, μιλάμε τώρα είναι λες και έχω περίοδο με κανονική σερβιέτα είμαι :( με έχει πιάσει πάντως τρελλή αγωνία καθομαι και περιμένω να με πιάσουν οι πόνοι ή να σπάσουν τα νερά, πολύ σπαστικό πράγμα καλύτερα να μην το περιμένεις γιατί έτσι οι ώρες δεν κυλάνε... :silly: :silly:

Δημοσίευση

MARINA ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Ε? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ Ε? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΗΡΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ? ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΗΛ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!!!!!!! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ !!!!!

ΕΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΡΟΔΟ ΓΕΝΝΑΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΜΑΚΡΙΑ!

Δημοσίευση

Μίκα μου το γιούδι μου είναι με το κεφάλι κάτω από πάντα, το πρόβλημα είναι ότι το προσωπάκι του κοίταζε κοιλιά αντί πλάτη..σήμερα ευτυχώς ήταν στη σωστή θέση και ελπίζω έτσι να μείνει για να μη δυσκολευτούμε ουτε το μωρό ούτε και γω...να σου πω την αλήθεια εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι το ποπουδάκι και χεράκια ποδαράκια, αν το προσωπάκι είναι μπροστά ή πίσω ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλαβω..επίσης την τελευταία βδομάδα που κατέβηκε πολύ η κοιλιά κατάλαβα ότι κάτι άλλαξε γιατί όλες του τις κινήσεις τις νιώθω χαμηλότερα ελευθερώθηκε πολύ η αναπνοή και μου πέρασαν και οι καούρες, επίσης νιώθω συχνότερα την ανάγκη για τουαλέτα χωρίς να έχω ιδιαίτερη ποσότητα..ανυπομονώ να γεννήσω να σας πω την εμπειρία και βέβαια δε θα χαθούμε μετά!Κορίτσια τη θετική σας ενέργεια θέλω να πάνε όλα καλά...σας ευχαριστώ!!!! :):):);););)

Δημοσίευση

ΜΙΚΑ έγραψε:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔ/ΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΟΛΠΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ? ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 38 ΕΒΔ. ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.

Εμένα με είδε κολπικά η γιατρός μου την προηγούμενη εβδομάδα και δεν γέννησα ακόμα. Το έκανε για να δει αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος και για να δει για τυχόν κολπίτιδα. Μου είπε ότι αν δεν είσαι έτοιμη να γεννήσεις δεν πονάς και πράγματι δεν πόνεσα. Αύριο που θα ξαναπάω, ελπίζω να μου πει ότι γεννάω σύντομα.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!! SOKOLATITSA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕ? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.... :):):)

Δημοσίευση

κοριτσια,ολες οσες πλησιαζουν,με το καλο,να ειναι γερα τα μωρακια..

ειμαι πολυ συγκινημενη που βλεπω οτι αρχισε η αντιστροφη μετρηση για ολες σιγα σιγα!!

ρουμπελα,θα γινεις μανουλααααααααα!!!!!!!!!!!!!ολα να πανε καλα κοριτσακι μου,με το καλο.(αν δεν εχεις γινει ηδη..αλλιως,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!)

ποια ειναι η επομενη,μπερδευτηκα.. το μαρινακι???με το καλο κοριτσια σε ολες,..ολα να μας πανε καλα..

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα!!!!

Πω πω... μεγάλη μέρα η σημερινή... ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα αυτό για το οποίο περιμένουμε τόσο καιρό.... είμαι πολύ χαρούμενη!!! :):) Ειλικρινά εύχομαι στην Rubela και στην Μαρίνα τα καλύτερα.... είναι θέμα ωρών απ' ότι έχω καταλάβει... Και στη συνέχεια η Marygeo και λίγο πολύ όλες μας.... Άντε βρε κορίτσια... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!

Εμείς σήμερα πάμε στην γιατρό.... θα σας πούμε τα νεότερα μετά... ίσως κι εμένα με εξετάσει κολπικά... έχω ακούσει πάντως ότι πονάει :S:S ... άντε να δούμε!!!!

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας για τα επιπλάκια μας... είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραία αίσθηση να τα έχεις μέσα στο σπίτι!!!!

Φιλάκια πολλά μανουλίτσες!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Xanthippi με εξέτασε την Παρασκευή ο γιατρός κολπικά και δεν πονάει ιδιαίτερα αρκει να μη σφιχτείς!!!Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και δεν είναι τίποτα!!!Αυτή είναι η λεγόμενη γυναικολογική εξέταση που θα σου κάνουν και στο μαιευτήριο μέχρι να δουν ότι έχεις πλήρη διαστολή.

Rubela, Marinaki, Marygeo με το καλό!!!Με κανένα πόνο να χαρείτε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας υγιή και χαρούμενα!!Αντε περιμένουμε τις εμπειρίες σας!!!

Σε αμς τις υπόλοιπες εύχομαι να μην το παρακάνουμε με τις δουλειές γιατί θα έχουμε τρέξιμο μετά!!!Το γρα΄φω για να το κάνω και εγώ!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Δημοσίευση

αχ τι ωραια,σε λιγες ωριτσες δηλαδη τα κοριτσια θα ειναι μανουλες και εχουν αγκαλιτσα τα μωρακια τους!!!

αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!με εναν πονο(και οχι πολυ δυνατο!!! :P:P )

αχ κοριτσια,μολις γεννηθει ο μικρουλης μου με το καλο,δε θα τον αφηνω απο τα χερια μου!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου!!!!

κοριτσια πηγαμε σημερα στον γιατρο του νοσοκομειου, ακουσε την καρδουλα της ειδε τις εξετασεις μου πηρε την πίεσγη και μου λεει αν δεν γεννήσεις μεχρι 14 που ειναι η τελευταια μερα θα ερθεις στις 14 πρωι πρωι!!!

κολπικα υγρα μου ειχε παρει η γιατρος π με παρακολουθουσε εξω στον 8ο.

τον ρωτησα δεν πρεπει να κανουμε καρδιοτοκογραφο ή υπερηχο κατι τεσπα!οχι μου λεει ολα ειναι καλα δεν χρειαζεται τωρα αν ερθει η ωρα και σε πιασουν οι πονοι δεν μας πειραζει πλεον, ολα ειναι καλα δεν με εχει δει απο κατω ουτε μια φορα!!!

η εξωτερικη γιατρος μου ειχε πει οτι τον τελευταιο μηνα μας βλεπει ο γιατρος καθε εβδομαδα απο κατω για τυχον διαστολη και καρδιοτοκογραφο για να ελεγχουμε το μωρο!!!αυτος τπτ τι να κανω βρε κοριτσια?

ο αντρας μου ειπε αφου την ακουμε την μπεμπα ολη μερα κλωτσαει και την ακουσε ο γιατρος την καρδουλα να μην αγχωνομαι ολα καλα θα πανε !τι λετε???/

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!! :):)

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19.00 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.... :ohmy::blink:

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.... :P:P

Η ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ.... :huh::ohmy::blink: !!!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ... :);)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
    • Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍
    • Αχ κοριτσια μου στο θεμα των μωρων υπαρχουν τοσες διαφορετικες αποψεις ακομα και απο γιατρους. Εγω τις ακουω ολες αλλα προτιμω να ακουω απο εσας τα εφαρμοσμενα ωστε να ξερω και τι λειτουργει καλυτερα. @Kn1 απο χθες που ξεκινησα το καινουριο συστημα με το θερμος αφηνω τα μπουκαλια και γω στον αποστειρωτη. Ευτυχως φτιαχνω γαλατακι στο πιτς φιτιλι και θα μπορω να το μεταφερω και εξω. Αν μπορουσα να χρησιμοποιησω και βραστηρα θα ηταν το τελειο αλλα αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν ειναι υπερ. Τελος παντων ομως το θεμα με την αποστειρωση θα χαλαρωσει λιγο πιστευω μετα τον τριτο μηνα ζωης ή οχι;; @Maria98 πως πατε;;
    • Καλησπέρα κορίτσια... Να σου πω την  αλήθεια σε ζηλέυω... Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ελεύθερία και ζωή τότε.. Στην αθήνα η ζωή δεν έχει ποιότητα, ανυπομονώ να μπορέσουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών όταν θα μπορέσει ο σύζυγος να πάρει μετάθεση να φ΄ύγουμε... Είναι αλλιώς η ζωή στην επαρχία και άλλη ποιότητα ζωής και πιο όμορφη..  
    • Δεν μ αναστατώνεις κορίτσι μου ,όλες σ αυτήν την φάση είμαστε τρελές όλο στο κακό πηγαίνει το μυαλό μας ,και πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη και όχι να την ρίχνουμε περισσότερο ... Ηρέμησε και ψάξε και εσύ για κλινικές χαχαχαχχαχα εγώ αυτό κάνω και ηρεμώ για λίγο μετά αγχώνομαι για τα ποσά που ζητάνε οι τρελοί χαχαχαχχα ,ότι να ναι είμαι το ξέρω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...