Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ωραιο κολπακι,θα το κανω!!

ηδη επλυνα το μπαλκονι και με το δροσερο νερο,ανακουφιστηκα!!

αντε κοριτσια,μια μια να γεννησουμε επιτελους!!!ανυπομονω..θελω να δω το μωρακι μου!!!(αν και φοβαμαι λιγο τη γεννα!! :P:P:P αλλα το αποτελεσμα μετραει!! :laugh: )

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Π ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ??????ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ????

ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΒΟΥΛΗ????

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ?????????

Δημοσίευση

φατσουλινα καλα κανεις,ετσι πρεπει,με ψυχραιμια να το αντιμετωπιζουμε..

εμενα χθες το βραδυ με επιασε πανικος!!ετι ξαφνικα,μολις το σκεφτηκα,τρελαθηκα,δεν με χωρουσε ο τοπος!!!μετα πηρα βαθιες ανασες και ηρεμησα!!

ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα!!

Δημοσίευση

alkost πολύ φυσιολογικά αυτά που νιώθεις, θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα μην ανησυχείς καθόλου για αυτό αγχώνεσαι τώρα...για να πάνε όλα καλά για να τα κάνεις όλα όπως πρέπει για να για να για να....και μετά που θα γεννηθούν θα δεις ότι θα αρχίσουν άλλα αλλά είναι τόσο γλυκά όλα αυτά που μας περιμένουν που λέω χαλάλι όσα περνάμε...fatsoulina mou σε ευχαριστώ πολύ!!!!ότι θέλει ο μικρούλης θα γίνει εγώ θα κάνω μόνο υπομονή αυτό είπα... :P:P

Δημοσίευση

Πω,πω Μαρίνα λές να είσαι εσύ πρώτη(πριν την Ρουμπελα? Σέβη, εσύ στην σειρά σου!!).Παντως μην στεναχωριέσαι, τα μωράκια μας γυρίζουν με την μουρίτσα τους συνέχεια τώρα.Θα ξαναγυρίσει, που θα πάει?Αχχχχχ,κορίτσια πλησιάζουμε…..και δεν είμαι έτοιμη ακόμα. :woohoo:

Εχω όμως μια αισιοδοξία ότι θα προλάβω…από πού το αντλώ αυτό ένας Θεός ξέρει.Εχω πείσει τον εαυτό μου ότι ο μπεμπάκος δεν θα έρθει πολύ νωρίς(του λέω όμως να μην αργήσει κιόλας!!!) και ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα τα έχω φτιάξει όλα.

Πήγα και πήρα απορρυπαντικό για να πλύνω τα πρώτα πραγματάκια και να φτιάξω την βαλιτσούλα να είναι έτοιμη( σε περίπτωση που δεν μου «κάτσει» το παραπάνω σενάριο και έχουμε εκπλήξεις νωρίτερα!).

Πήγα να κάνω μια αναγνωριστική βόλτα στο Jumbo να δω τι τα παίρνω από εκεί.

Αν εξαιρέσει κάτι φορμάκια, σεντονάκια… που δεν φαίνονται να είναι και ιδιαίτερα βαμβακερά, άνετα μπορούμε να πάρουμε άλλα πραγματάκια για να γλυτώσουμε κανένα ευρουδάκι.Πχ. πανάκια για τις γουλίτσες(με το κιλό!), μωρουδιακό απορρυπαντικό(έχει άσχετο ,αλλά έχει και Protherm), κρέμες για συγκάμματα ,μωρομάντιλα , επιθέματα στήθους ,σαμπουάν μωρουδιακά (όλα και δικές τους άσχετες μάρκες ,αλλα και chicco,nuk)

Αλικη, είσαι βλέπω με το σπαθί σου στις μανούλες Ιουνίου! Διπλή ανυπομονισία – διπλή χαρά εσύ,ε?Και αγοράκι-κοριτσάκι …τι καλυτερο!!Μπράβο, με το καλό τα μωρουδάκια σου

Χαρά ,μην με τον λόξυγγα του μικρούλη.Ισως να μην έχει σημασία που το νιώθουμε.Να νομίζουμε ότι είναι ψηλά αλλά να είναι από χαμηλότερα, τι να πω.Πάντως δεν είναι δυνατόν το μπεμπάκι σου σε τέτοια εβδομάδα να έχει χώρο για τούμπες πάνω –κάτω.Αντε να γυρίζει γύρω-γύρω στον άξονα του.Ολα καλά θα είναι τα χοντρομωράκια μας δεν καταλαβαίβουν τίποτα!!

Kassi, φοβερός ο μπέμπης!!Επιασε τα 3 κιλά!Κι εμένα ο άντρας μου μου έδωσε ημερομηνίες που πρέπει να κρατηθώ γιατί θα έχει ποδόσφαιρο(22/ νομίζω απαγορεύεται!!) :laugh:

Alkostaki, ψηλά τα πόδια!!Βάζε μαξιλαρια από κάτω για να είναι πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα!Εμένα δεν έχουν πρηστεί πολύ ,αλλά όποτε το παθαίνω και τα βάζω ψηλά συνέρχονται.

Δημοσίευση

ελίνα μου αρέσει που είσαι τόσο ψύχραιμη και αισιόδοξη!!!!είναι πολύ σημαντική η θετική σκέψη!!!Θα τα προλάβεις όλα μην ανησυχείς!όσο για το jumbo μην πάρεις από κει proderm και λοιπά καλλυντικά είναι πιο ακριβά, καλύτερα από υπεραγορά...τα σεντονάκια τους είναι καλής ποιότητας και έχουν καλή τιμή επίσης... :)

Δημοσίευση

Μαρίνα , μου δεν είμαι αυτόν τον καιρό σε καλή ψυχολογική κατάσταση-λόγω των όσων γίναν και επειδή δεν έχουμε ακόμα ξεμπερδέψει- αλλά σήμερα που έκανα βολτίτσα στα μωρουδικά μου εφτιαξε η διάθεση και κατάλαβα οτι έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ.

Αλήθεια τα καλλυντικά είναι πιο ακριβά,ε?Θα το κοιτάξω και εγώ.Πήρα μόνο απορυπαντικό protherm προς το παρόν και θέλω να κοιτάξω αν στα σουπερμαρκετ είναι πιο φτηνό.

Μερικά σεντονάκια που είδα δεν μου φάνηκε να είναι βαμβακερά ,αλλά είχαν και κάποια σε συσκευασία που ίσως να ήταν καλά ,αλλά δεν μπορούσα να τα αγγίξω.

Προς το παρόν θέλω να βάλω πλυντήριο τα πρώτα δικά μου και του μωρού και να φτιάξω τσαντούλα μαιευτηρίου.Μετά θα έχουμε σουλουπωθεί και λίγο θα πάρω κια οτι άλλο μας λείπει.

Δημοσίευση

Μ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ ΒΡΕ ΕΛΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 1 ΣΤΙΓΜΗ !

ΕΛΙΝΑΚΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣςΕ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δυστυχώς για τα χέρια δεν έχω συμβουλή. Και τα δικά μου δάχτυλα είναι πρησμένα και μάλιστα δεν κλείνουν καλά. Τις προάλλες που πήγα για εξετάσεις αίματος μου λέει η κοπέλα σφίξε τη γροθιά σου και της λέω σφιχτή είναι, αλλά τα δάχτυλά μου κλείνουν ίσα ίσα για να κάνω το σταυρό μου. Οπότε όλη την ώρα μου πέφτουν πράγματα κάτω, που φυσικά δεν μπορώ να σκύψω να σηκώσω :)

Όσο για τη γέννα προσπαθώ να μην σκέφτομαι αν θα πονέσω και πώς θα είναι. Στο κάτω κάτω τόσες γυναίκες τα κατέφεραν πριν από εμάς και σίγουρα μπορούμε και εμείς.

Δημοσίευση

TI KANETE KORITSAKIA MOY!!!!!!!

ΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ FATSOULINAKI ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ,ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ...ΡΟΥΧΑ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ, ΠΑΝΤΕΣ,ΚΑΠΕΛΑΚΙA ,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ...ΣΟΥΤΙΕΝ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ..........ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ EUROVISION......ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟY ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ....ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΤΛΠ......ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ..ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΗΜΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ...ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩ ΦΑΕΙ 800 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ! ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ!! ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ.... :(:(

ΕΧΕΙ ΑΡΑΞΕΙ... :P:P

ΤΕΣΠΑ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ... :P:P

ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........ :blink::blink:

Δημοσίευση

Ρουμπελίτσα, μαζί με εσένα έχουμε και εμείς αγωνία!!Δείξε μας τον δρόμο!!!Το πρώτο μωράκι του καλοκαιριού είναι το δικό σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ? ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΛΑ! ΨΗΛΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΔΕ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΔΗΛ. ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ. ΤΡΟΜΑΞΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ! :):):):) ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια γεια και από μένα!αυτό κάνω Μίκα μου περπατώ και ανεβοκατεβαίνω σκάλες!!από χθες το απόγευμα κορίτσια έχω λίγο ροζ προς το βράδυ έγινε λίγο προς το κόκκινο και τώρα πάλι ροζ, για πείτε λέτε νάναι προμηνύματα τοκετού???το μωρό το ακούω ως συνήθως και από πονάκια τίποτα ιδιαίτερο, επίσης ως συνήθως..γνωρίζει καμμιά??? :blink::blink:

Δημοσίευση

madrid05 έγραψε:

Ρουμπελίτσα, μαζί με εσένα έχουμε και εμείς αγωνία!!Δείξε μας τον δρόμο!!!Το πρώτο μωράκι του καλοκαιριού είναι το δικό σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ... :blink::blink:

ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :P

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ... :huh::blink:

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ;)

Δημοσίευση

Μαρίνα , μίλησες με τον γιατρό σου για αυτά τα ρόζ?Ο δικός μου μου είπε αν έχω πόνο, υγρά περίεργα ή αίμα να τον πάρω αμέσως τηλ.Μάλλον η μεγάλη στιγμή είναι κάπου κοντά!! :woohoo:

Ρουμπέλα , ενημέρωσε μας κι εσύ τι θα πεί ο γιατρός!!

Μάχη κοιλιά με κοιλιά δίνεται οι δυο σας!!!Με το καλό κοριτσάκια μου!!

Εγώ κορίτσια σκούπησα και σφουγκάρισα το υπνοδωμάτιο μας και τώρα θα το τακτοποιήσω και νοιώθω τόοοσο όμορφα.Πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα έχουμε ένα δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο και μετά από 4 μέρες θα κοιμηθώ πάλι στο κρεββατάκι μου(κοιμόμασταν στον καναπέ εεπιδή το βάφαμε).Ενα -ένα θα μπουν στην θέση τους όλα!! :)

Δημοσίευση

MARINA, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΙΝΑΚΙ, ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΕΔΩ ΡΟΔΟ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ, ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ... :blush:

Δημοσίευση

αντε ξεκινηστε μια μια μαρινακι αυτο με το αιμα σημαινει οτι εφυγε η προστατευτικη βλεννα αρα προμηνυει τοκετο !!!το ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!1

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες μανούλες to be!!!!

Συμφωνώ με τη Σέβη, Μαρινάκι πάρε τηλ το γιατρό σου μάλλον έφτασε η μεγάλη ώρα!!!!

Να έχετε όλες μια όμορφη εβδομάδα!!! :):)

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα εγκυούλες μου!!!

Δεν σας προλαβαίνω τελικά.... χαμός... εμείς είχαμε επισκέψεις το σκ... και επίσης ήρθαν και τα επιπλάκια μας :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πολύ χαρά έχω κοριτσάκια μου!!! :):) Τα καθάρισα... τα ξανακαθάρισα.... τα άφησα να ξεμυρίσουν... και το απόγευμα θα τα τακτοποιήσω με το καλό!!!!! Αχ, έφτασε και αυτή η ώρα....

Μαρινάκι, Rubela και marygeo που είστε οι πρώτες εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας!!!! Όλα θα πάνε καλά... Το ίδιο φυσικά εύχομαι σε όλες μας... ποιος ξέρει ποια θα ακολουθήσει....

Εμείς αύριο θα πάμε στην γιατρό όπως σας είπα και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα (το πρώτο μας) να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε... Θα σας πω νεότερα με το καλό....

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!λοιπόν σήμερα πήγα πρωί πρωί γιατρό ο μικρός ήταν στη σωστή θέση (καταλάβατε μία μία το πάει)κόψαμε τη ραφή του τραχήλου και κορίτσια πόνεσε, αλήθεια σας λέω κράτησε μόλις 2 λεπτά αλλά πόνεσεεεε, και τώρα περιμένουμε...μου είπε είναι θέμα 1-2 ημερών ίσως και ωρών...άντε να γεννάμε να τελειώνουμε, πάντως σήμερα έχω τρελό πονοκέφαλο...αυτά!!!ο Θεός να βάλει το χέρι του! :) Ξανθίππη μου πράγματι αυτή η ώρα είναι πολύ συγκινητική που τα έχεις όλα έτοιμα και απλώς περιμένεις το μωράκι σου...δεν αργεί έρχεταιαιαιαιαι!!!Marygeo μου με το καλό κορίτσι μου!δηλ.ο φ.τ δεν παίζει καθόλου??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις λεπτομερείς πληροφορίες όπως πάντα 🤩 βρήκα τα μαχαιροπίρουνα της ezpz σε προσφορά στο Αμαζον οπότε λέω να τα παραγγείλω να δοκιμάσουμε γιατί έχουμε και το ανοιχτό ποτηράκι της ίδιας εταιρείας και είμαστε ευχαριστημένοι.  Τώρα για το γάλα που λες, έχει ήδη σταματήσει τη φόρμουλα και πίνει αγελαδινό μερικές μέρες αφοτου χρονισε.. Τότε δε το σκέφτηκα κι απλά του το προσφερα στο μπιμπερο όπως κάθε άλλο γάλα. Θα δοκιμάσω σ' αυτό το ποτηράκι με το καλαμάκι να δούμε... Θα κάνω το πείραμα αύριο το πρωί - σ' αυτή τη φάση πίνει δύο φορές γάλα, το πρώτο μόλις ξυπνήσει και το δεύτερο πριν κοιμηθεί.  Επίσης μιας και λέμε για το γάλα, πρόσφατα διάβασα ότι είναι προτιμότερο το κατσικίσιο απ' το αγελαδινό... Πφφφ όλο νέες πληροφορίες, πραγματικά νιώθω πελαγωνενη ώρες ώρες... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω κατσικίσιο στο ποτηράκι με το καλαμάκι; Χμμ κάπως να τα διαφοροποιησουμε όπως είπατε κι εσύ, κι έτσι να ξέρει τι να περιμένει απ' το κάθε δοχείο.
    • Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
    • 🤣🤣 Όχι όχι.. είναι πρόβλημα αυτό συμφωνώ..!!.. εδώ βγαίνουμε βόλτα και της αφήνω το μπουφανακι ανοιχτό για να φαίνεται το outfit.. 🤣🤣 Σόκκ!! Αυτό πως το καταφέρνετε;!! Τι ώρα ξυπνάει το πρωί;! Δεν τον κοιμιζεις καθόλου το μεσημέρι;! Όχι η δικιά μου δυστυχώς αν ξυπνήσει ενδιάμεσα σου λέω είναι σαν με εξτασι σε ραιβ πάρτυ σε δευτερόλεπτα.. αν ξυπνήσει δηλαδή το έχεις χάσει το παιχνίδι.. και με συγκοιμηση στα σκοτάδια κλπ εννοώ.. Μωρέ και εμείς έχουμε ρουτίνα.. και προσπαθώ να τηρούμε τις ώρες κόβοντας ένα 15' περίπου τη μέρα για να της το φέρω σιγά σιγά πιο πίσω ώστε να κοιμάται μετά και νωρίτερα το βράδυ.. και πάει πολύ καλά, δηλαδή 1 τώρα είναι επιτυχία για εμάς σκέψου κοιμόταν ~5.. αλλά αν δεν χέσει αυτό το παιδί το βράδυ δεν κοιμάται με τίποτα!! Το πρόγραμμα της ουσιαστικά στηρίζεται στο χέσιμο..🤭🤭 με το που κάνει κακά της το βράδυ, την αλλάζω και γεια σας, ξεραίνεται! Αν δεν κάνει κακά της σηκώνει το τόπο μέχρι να χέσει ουσιαστικά.. Πριν μερικές μέρες έκανα το λάθος να την αφήσω να κοιμηθεί 7:30 που νυσταζε, για κανά 20' έλεγα.. δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!! Οπότε κάναμε skip αναγκαστικά το βραδινό και λέω κάτσε μήπως το πάει σερί.. ε 12:03 ακριβώς όμως (!!) σηκώθηκε και ξανακοιμηθηκε ~6:30-7 το πρωί.. 😩 δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη με τούτην.. αν πάλι προσπαθήσω να την κοιμησω με το ζόρι νωρίτερα από τις 12(με κλάματα εννοείτε ουρλιαχτά να χτυπιέται κλπ, αν και δεν το θέλω αυτό για πολλούς λόγους αλλά το έχω δοκιμάσει), δεν υπάρχει περίπτωση, θα σηκωθεί γύρω στις 3-4 το ξημέρωμα και δεν θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί.. και τώρα που κοιμάται 1 όμως, 8 το πρωί με το ρολόι είναι όρθια και προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι..🥴🙃 εγώ σέρνομαι βέβαια.. αλλά θέλω να σου πω δεν είναι ότι κοιμάται μέχρι αργά.. οπότε και εγώ δεν ξέρω πως βρίσκει την ενέργεια.. θα τα καταφέρουμε όμως σιγά σιγά 💪 θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να το φέρω κατά τις 11 να κοιμάται το αργότερο.. ελπίζω να μην μας προλάβει μόνο το επόμενο sleep regression μέχρι τότε..🙃 μου λείπει τόσο πολύ όταν κοιμόταν 10 και σηκωνόταν 6..🥹🥹 Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως "σκληρό" το 7:30 για ύπνο.. δεν ξέρω.. το ιδανικό μου θα ήταν να κοιμάται γύρω στις 10-10:30, να σηκώνεται εκεί γύρω στις 7 και να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 2.. δεν τα έχω όλα όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό μου όμως;! 🤪😂 Ωω κατάλαβα! Ναι πιστεύω και εγώ μέχρι 18 μηνών το παιδί δεν θα το προλαβαίνετε!! 🤭 Είναι νωρίς ακόμα μωρέ.. αλλά αφού σας έστειλε η γιατρός σας, καλά κάνατε και πήγατε! Υπάρχουν και κάτι όργανα εσωτερικού χώρου πχ ξύλινος σουηδικός τοίχος, γυμναστήριο 6σε1 Μοντεσσόρι και διάφορα άλλα παρόμοια, δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσουν πχ; Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το βάρος από μια φίλη μου που ήταν η κόρη της έτσι μπαμπατσικο μωράκι.. αλλά όταν περπάτησε δεν τη σταματαγες!! 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...