Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!!!!

Τις καλύτερες ευχές μου marygeo. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και η αυριανή μέρα θα γίνει η σημαντικότερη της ζωής σου!!! Καλές αγκαλιές... :)

Μικάκι, Μαρινάκι και sokolatitsa τα ίδια εύχομαι και σε εσάς... Μπορεί ακόμη τα μωράκια σας να μην σας κάνουν τη χάρη να έρθουν στην αγκαλιά σας... αλλά είναι θέμα λίγων ημερών.. ή και ωρών μπορεί...

Με το καλό εύχομαι σε όλες μας!!!!!! Εύχομαι και ελπίζω όλες μας να είμαστε τυχερές και όλα να μας πάνε καλά... Δεν έχει σημασία το πως αυτά τα πλασματάκια θα έρθουν στον κόσμο.. αρκεί να σφίζουν από υγεία!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΧΑΡΑ2 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....

Χαρά μου να ζήσετε και ειλικρινά εύχομαι ότι επιθυμείτε!!!! Όλα θα πηγαίνουν καλά και όπως είπε και η Ελίνα θα πηγαίνουν ακόμη καλύτερα όταν έρθει το αντράκι σας στην αγκαλιά σας!!!

ΧΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΟΥ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΕΛΙΝΑΚΙ, ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!

ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ,ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΙΤΣΑ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ! :laugh: ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ! ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΙΒΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!! :):):):)

marygeo με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά! όντως άυριο αλάζει η ζωή σας αλλά προς το καλύτερο! είναι λογικό να έχεις άγχος, εγω θα κάνω καισαρική σε 10 μέρες περίπου και έχω αγχωθεί από τώρα. μόλις δεις το μπεμπάκο σου θα τα ξεχάσεις όλα!

με το καλό και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια που περιμένουν με αγωνία τα μωράκια τους!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η Fatsoulina ΜΑΣ!!!!!!!!! ΜΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΜΠΕΜΠΑ 3.400, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ! ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ! ΑΝΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!!! :):):):)

Να της ζήσει το κοριτσάκι της.Να είναι πάντα καλά!!!

Τι όμορφα να ακούμε μια μια τα καλά νέα!!!!

Ηρθε η ώρα κορίτσιαααααααααααα !!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :woohoo:

καλημερα,πετυχαινω καμια???

τι μου κανετε??? περιμενετε κι εσεις ε???

κανενα νεο απο τη marygeo???

αχ κοριτσια,εγω χθες ειχα πονους το βραδυ αλλα κρατησαν πολυ λιγο..για μια στιγμη νομισα πως ηρθε η ωρα,αλλα τελικα μου περασε!!!

εν τω μεταξυ ο αντρουλης μου ειδε το μωρο στον υπνο του,το ιδιο και η γιαγια μου,με πηρε τηλ και μου ειπε οτι ειδε καλο ονειρομε μενα μεσα και μαλλον θα γεννησω!!!

λετε να γεννησω σημερα???? :woohoo: :woohoo: με εχει πιασει τρομερη ανυπομονυσια!!

ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ Η FATSOULINA?????????

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!

color=#4000FF]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ..ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΧΤΕΣ!!![

ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ........

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?????ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ,ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ????

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

Αλεξάνδρα, λες το όνειρο σου να σημαίνει κάτι??Μακάρι να γεννήσουμε λίιιιγο νωρίτερα ,γιατί όταν τρενάρει η κατάσταση δεν είναι και ότι καλύτερο.Απ την μια και εγώ έχω αγωνία να έρθει εκείνη η ώρα,απ την άλλη θέλω να τελείωσω τα μαζέματα στο σπίτι και να είμαι έτοιμη 100%,υστερα δεν θέλω να φάει και όλο τον μήνα και να μπλέξω με πρόκληση και ωκυτοκίνες και τέτοια....Γύρω στις 20 του μήνα θα με εξυπηρετούσε!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Χαρά,δεν είναι απαραίτητο να έχει κατέβει η κοιλιά για να σπάσουν τα νερά, όπως και δεν είναι απαραίτητο οτι θα σπάσουν τα νερά για να γεννήσουμε.Μπορεί να έχουμε πρώτα τους πόνους και να πάμε μαιευτηριο χωρις να έχουν σπάσει τα νερά.

Χθες που πήγα στα μαθήματα με την μαία, μας έλειπε μια κοπέλα.Γέννησε την προηγούμενη Παρασκευή.Την είχε δει η μαία την ημέρα εκείνη και το μωράκι ήταν ακόμα ψηλά!Ε, τα ξημερώματα ξύπνησε, σπάσαν τα νερά 1:30 πήρε τον γιατρό της,της είπε με την ησυχία της να κάνει ένα ντουζάκι,να ετοιμαστεί και να πάει στο μαιευτήριο.Εφτασε 3:30 με διαστολή μόνο 3 και 5 και κάτι είχε γεννήσει.Δεν πρόλαβαν να της κάνουν ούτε επισκληρίδιο!Το πρώτο της παιδάκι!!!

Μακάρι να γεννήσουμε όλες έτσι!! :)

Γεια σας κοριτσια!!! προσπαθω τρεις μερες να σας γραψω αλλα ολο μου κολλαει το mammy...

τι εγινε γεννησε και η Φατσουλινα! τι ωραια παιρνουμε σειρα μια - μια, πολυ χαιρομαι!

Marygeo με το καλο κουκλιτσα μου, ολα θα πανε καλα!

Εγω σημερα εχω απο τα ξημερωματα κατι κοψιματα αλλα δεν ειναι σε σηγκεκριμενες χρονικα διαστηματα και δε ξερω αν ειναι απο την αλλαγη του καιρου ή πλησιαζει η ωρα μου... αν συνεχισουν θα παρω το γιατρο να μου πει!

Παντως κοριτσια και συγκεκριμενα για τη Χαρα που ρωτησε για τα νερα δεν ειναι απαραιτητο να εχει κατεβει η κοιλια για να σπασουν!εγω στον Δημητρακη μου ειχα κλεισει τις 39 εβδομαδες και η κοιλια δεν ελεγε να κατεβει με τιποτα 2 μερες πριν κλεισω τις 40 τα ξημερωματα στις 5 μου εσπασαν τα νερα χωρις πονους χωρις διαστολη τιποτα,και μεχρι να γεννησω περασαν 19 ωρες... ποτε δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει η διαδικασια μιας γεννας

ωχ παλι με πιανει πονος... ελπιζω να ειναι ο μπεμπης.. θα σας ενημερωσω για νεοτερα... φιλακια σε ολες!

ΕΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2Ι ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.......ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΕΙ 30..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ......ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....... :(

ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ.....????????????

ΜΑΛΙΣΤΑ...... ΩΡΑΙΑ.....ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ..ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 38 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΟΣ!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Η fatsoulina μας μάς την έκανε νωρίτερα!!!Όπως βλέπω η λίστα μας μειώνεται σιγά σιγά!!!Άντε να παίρνουμε και οι υπόλοιπες σειρά!!!

Εγώ χθες πήγα στο γιατρό και έκανα nst και μου είπε ότι βλέπει πονάκια στη μήτρα αλλά εγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μου έκοψε το μαγνήσιο, εξέτασε και τον τράχηλο αλλά ακόμη το μωρό είναι ψηλά και έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας!!Μου είπε περπάτημα και sex αλλά ο αντρούλης ούτε να τ' ακούσει!!Του φαίνεται kinky :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και να σας πω και εμένα σε αυτή τη φάση με την κοιλιά εκεί πέρα δε μου φαίνεται καλή ιδέα!!!Οπότε στην αναμονή!!!! :dry:

ΧΑΡΑ και μένα η μαία μου είπε ότι μπορεί να σπάσουν πρώτα τα νερά ή να μας πιάσουν μόνο πόνοι ή και τα δυο μαζί. Απλά όταν σπάνε τα νερά πας λίγο πιο γρήγορα στο μαιευτήριο σε σχέση με τον αν σε πιάσουν πόνοι.

ZOGLAG λες να είσαι εσύ η επόμενη;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 5 ΜΕΧΡΙ 10 ΛΕΠΤΑ.ΤΗΛ. ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΡΔ/ΜΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑ,ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ Η ΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!ΟΙ ΛΕΧΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!! :):):)

Καλησπέρα κορίτσια,

ήρθε η σειρά μου! Αύριο θα μπω να γεννήσω με πρόκληση, αφού δεν έχω καθόλου πόνους και η γιατρός μου δεν θέλει να περιμένει περισσότερο μιας και έχω πρηστεί και η πίεσή μου την ανησυχεί. Φιλάκια πολλά σε όλες και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας :)

sokolatitsa ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ???????

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!1 :):):):kiss:

SOKOLATITSA, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ! ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!:):) ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!! :):):)

SOKOLATITSA με το καλό αύριο να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!Όλα θα πάνε μια χαρά!!!

ΜΙΚΑ μου άντε και εσύ όπου να' ναι θα μας την κάνεις να πας να φέρεις το μπεμπάκι σου στον κόσμο!!!!

Κοριτσάκια μου φαίνεται ότι θα απομείνουμε εμείς του τέλους Ιουνίου τελικά να τα λέμε!!!!Εκτός αν θελήσουν να κάνουν εμφάνιση τα μωρά μας νωρίτερα!!!

Εμείς πήγαμε Πάργα το μεσημέρι γιατί είπαμε ότι μάλλον είναι η τελευταία φορά για φέτος που θα μπορούμε να κάνουμε βόλτα προς τα εκεί!!Ήταν πολύ ωραία και είχε αρκετούς ξένους τουρίστες!Τώρα χαζεύω στο ιντερνετ και περιμένω να βραδιάσει να πάω με τον αντρούλη μου για περπάτημα!!!Αυτά από εμένα!!

Φιλάκια πολλά!!! ;)

Sokolatitsa, με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας και με ένα πόνο! Περιμένουμε να ακούσουμε και τη δική σου ιστορία μόλις με το καλό επιστρέψεις σπίτι!

Στις υπόλοιπες μελλοντικές μανούλες Ιουνίου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα!

Εύχομαι σε όλες σας να κρατήσετε σύντομα τα μωράκια σας στην αγκαλία σας!

MIKA ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ... :) ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ.......ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!!! :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...