Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!!!!

Recommended Posts

Πω ,πω, φατσουλίνα, είσαι πολύ μπροστά!!Μόνο η βαλιτσούλα σου λείπει,δηλαδή!!Με αγχώνεις!!

Αν και νομίζω οτι τα πλυσίματα-σιδερώματα είναι υποθεση 2 ημερών.Το δωμάτιάκι θα ήθελα να τελειώνω -αν και ετσι κι αλλιώς τον πρώτο καιρό θα κοιμάται στο δωμάτιο μας.

Οσο για το αν συνηθήσαμε στο σπίτι, η αλήθεια είναι οτι είμαστε ακόμα με κούτες γύρω-γύρω, αλλά εγώ θα συνηθήσω εύκολα καθώς είναι το σπίτι που έμενα πριν χρόνια με τους γονείς μου (και...ξαναγύρισα και στο παιδικό μου δωμάτιο!! :) )

Τα χρώματα που έχεις διαλεξει είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.Το δωμάτιο έχει ιδιαίτερο πάτωμα - είναι μάρμαρο....ροζ, στο υπνοδωμάτιο.Πολύ όμορφο αλλά μας περιορίζει και πολύ.Μάλλον θα το βαψουμε σε απαλούς τόνους, και επειδή θέλω να βάλω αυτοκολλήτάκια μου άρεσε αυτό : http://www.babycollection.co.uk/Fisher- ... FOREST.htm ή http://www.babycollection.co.uk/FunToSe ... d590393066 ,αλλά όχι τόσο φορτωμένο!!!!!!!

Γνώμες?????????????/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και η βαλιτσα μου ετοιμη ειναι πρωτη πρωτη μικρολεπτομερειες λειπουν .

ολα θα γινουν ρε συ εγω δεν δουλευω μονο με αυτα ασχολουμε!εσυ ειχες την μετακομιση καθε μια οπως βολευεται εχουμε χρονο ακομα!!!

ομορφα τα αυτοκολλητα αυτο με τα ζωακια μου αρεσε περισσοτερο ειμαι του εντονου εγω!αλλα οπως λες το ροζ μαρμαρο δεσμευει πολυ!δες και αυτη την σελιδα εινξαι αυτοκολλητα πόυ εφαρμοζοντια με νερο και τα ξεκολλας οποτε βθελεις μεχρι 3 φορες τα ξαναχρησιμοποιείς!αυτο θα βάλω εγώ:http://www.wallies.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=3&theid=3&open1=3&open2=&thepid=267&page=2

Και εγώ των έντονων χρωμάτων είμαι περισσότερο ,αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ στο δωμάτιο το δικό μας...Τα πρώτα μου αρέσουν περισσότερο και μάλλον αυτά θα παραγγείλω.

Πολύ όμορφα αυτά που διάλεξες.Ανυπομονώ να δω τις πρώτες φωτογραφίες από τα δωμάτια μωρών Ιουνίου!!!!!!!!! :):):):):):)

κορίτσια μανούλες γεια και από μένα!!!Μπράβο σας σε εγρήγορση οι μανούλες Ιουνίου!!!Madrid μου ωραία που προχωράτε!!Αυτό που είπες μου θύμισε ένα τραγούδι (δε θυμάμαι ακριβώς ποιο) fatsoulina mou καλλυντικά για το μωρό πήρα της mustella από φαρμακείο, μπορείς να το συζητήσεις και με τον παιδίατρο μη σου πω και με το γυναικολόγο σου, τα mustella τα χρησιμοποίησα στο μεγάλο μου γιο και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, κάποια ποιο κοινά πράγματα τα πήρα και από supermarket π.χ πούδρα πήρα της johnson, κρέμα σώματος πήρα της proderm που μυρίζει φανταστικά (από mustella πήρα σαμπουάν, κρέμα για κωλαράκι μία κανονική και μία για σύγκαμα, και υγρομάντηλα) αυτά μου έρχονται τώρα..στα δικά μας νέα σήμερα πήγαμε γιατρό είμαστε 2300 και την τρίτη μπαίνουμε στο μήνα μας!!!επίσης αυτές τις δύο βδομάδες η χάρη μου δεν πήρε ούτε γραμμάριο, χάρηκε και ο έρμος ο γιατρός μου παραμένω λοιπόν στο +16.. :blink::blink::blink:

Μαρίνα ,μια χαρά είναι το μωράκι σου,ε?Πολύ καλά τα κιλά του!!Μπράβο!!

Είπες για τα δικά σου κιλά και θυμήθηκα.......χθές που πήγα στον γιατρό πήγα να ζύγιστώ και στην προηγούμενη κοπέλα χάλασε η ζυγαριά!!!! :laugh: :laugh: Εν τω μεταξύ με την μετακόμιση στο σπίτι ούτε που ξέρω που είναι η δικιά μου και έτσι δεν έχω ιδέα πόσα κιλά έχω βάλει τις τελευταίες 3 εβδομάδες!!!!!

Εχω μείνει στα 6,5 !!!Καλά δεν είναι???!!!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P

madrid μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ 6,5 κιλά το συζητάς?Με το που θα γεννήσεις θα φύγεις ποιο αδύνατη απ ότι ήσουν πριν μείνεις έγκυος!Έγω πάλι στις εγκυμοσύνες μου δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω ένω είμαι γενικά πειθαρχημένο άτομο, και προσέχω την εμφάνιση μου προ εγκυμοσύνης ήμουν 60 κιλά και έχω ύψος 1,70, κανονικό βάρος δηλάδη, με την εγκυμοσύνη όμως κορίτσια τρελλαίνομαι δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα, έχω τώρα σχεδόν 2 βδομάδες να φάω γλυκό και μες το παράπονο είμαι, για να φανταστείτε τα βλέπω και στον ύπνο μου, αντί να βλέπω τοκετούς εγώ βλέπω γλυκά..τρελλή ε??? :silly: :silly: :silly: :silly:

6,5 κιλά πριν 3 εβδομάδες, όμως,ε?Και από τότε έχω φουσκώσει αρκετά...

Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ψάξω την ζυγαριά μου στις κούτες, να ξέρω τι μου γίνεται.

Παντως από φαι ενώ τρώω τις ίδιες ποσότητες, έχω αρχίσει στην εγκυμοσύνη (ειδικά από το 2ο τρίμηνο) και τρώω γλυκά, που ποτέ δεν ήμουν πολύ "των γλυκών".

Χθες πήγα με μια φοβία που θα έβλεπε την καμπύλη ζαχάρου ,αλλά τελικά την είδε καλή, και με βλέπω να συνεχίζω με παγωτά για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης!!!

μαρινακι ποσο σε καταλαβαινω!!!!

το μονο που υπερκαταναλωνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειναι τα παγωτα!!!!στην αρχη εβρισκα μονο σε καποια ζαχαροπλαστεια,γιατι ηταν χειμωνας,αλλα τωρα τσουπ καθε λιγο και λιγακι πεταγομαι στο περιπτερο και παιρνω!!! :laugh: μου εχει κολλησει το σοκολατα-φυστικι!!!

κοριτσια,βαφτηκε το δωματιο!!!λαχανι-σιελ!!!ειναι πολυ ζουζουνιαρικο!!!αυριο το πρωι θα ερθει η μαμα μου να ζωγραφισει τον εναν τοιχο!!θα κολησω και πανω στη ζωγραφια τα αυτοκολλητα με τους ηρωες απο τον γουινι που πηρα και θα γινει τρελα!!!τα επιπλα θα μπουν απο δευτερα,και τελος της εβδομαδας θα εχω τακτοποιησει ολο το δωματιο,θα βαλω τα ρουχαλακια μεσα,θα στρωσω την προικα μας,και θα σας το δειξω!!!

το μονο που μου λειπει πλεον ειναι τα σουτιεν θηλασμου(τα οποια τα βρηκα πανακριβα εδω,και τσιγκουνευτηκα λιγο!!! :laugh: υπαρχει καποιο σαιτ να παραγγειλω και να ειναι και ποιο οικονομικα???

Αχ!Μπράβο, alkost!!!Γρήγορα το τελειώσατε ή μου φαίνεται?

Ωραία χρώματα!!Αντε, άντε να πάρουμε σειρά κι εμείς!! :laugh:

Σουτιέν θηλασμού έχω πάρει από την στιγμή που μεγάλωσε το στήθος μου και δεν χωρούσα στα περισσότερα δικά μου.Πήγα στο Mothercare και είχε αρκετά.Ηθελε η πωλήτρια να μου πασάρει σουτιέν εγκυμοσυνης (που είναι ακριβώς τα ίδια χωρίς να ανοίγουν όμως) και με εκνεύρισε.Τζάμπα λεφτά!Πήρα λοιπόν και φοράω από τώρα θηλασμού.Η είχε συσκευασίες με 2 σουτιέν(2 μαυρα ή μαύρο και άσπρο)στα 40€.Είχε και κάποια πιο φθηνά αλλά ήταν τύπου μπουστάκι αθλητικό(λίγο κρουαζέ)και δεν ξέρω αν θα στήριζε καλά.Η ποιότητα μια χαρά.

σε ευχαριστω κοριτσακι μου,ναι,γρηγορα τελειωσαμε,μεχρι τις 11 το βραδυ μας πηρε,αλλα ειναι ετοιμο!!! :) ολη την ωρα παω και το κοιταω!!!

αντε καλες ετοιμασιες σε ολες μας!!!και καλες αγορες!!!

ΕΛΙΝΑΚΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ FUNBERRY FARM ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟ SITE ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ COSYCORNER 73e ..ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΠΑΓΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ!!!! ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... 18 ΚΙΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟ 1,5 ΚΙΛΟ....ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ -ΑΛΗΘΕΙΑ -ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ :dry: :laugh: :ohmy:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.... :)

Ναι,Χαρά, βάλε φωτογραφίες οταν το ετοιμάσεις.Μου αρέσουν πολύ αυτά τα 2 αυτοκολλητά(το funberry farm και το animals of the rain forest)αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα...Είναι πολύ όμορφα και τα δύο. :P

καλημερα κοριτσια !!!!!Καλό μηνα!

Thibi με το καλο ! 1μερα διαφορα εχουμε!!!

ακουω για δωματια τελεια!!!!αυτο με τα ζωακια μου αρεσε πολυ to animal of the forest!

κοριτσια περιμενω τον αντρούλη μου να με παει Γιαννιτσα στην μελλουσα νονα της μπέμπας!ειναι η συγκατοικος μολυ απο το σπιτι μου νοικιαζαμε 4 χρονια Λάρισα φοιτήτριες!θα πάω βόλτα γιατι απο εκει και μετα λιγο δυσκολα !μολις μπο΄λυμε στο μηνα ε κανει!!!! :-)καλα ν α περασετε οτι και να κανετε!!!

αχ κοριτισια με επιασε πονος πισω στον φρονιμήτη ξεκίνησα να τους βγάζω πριν την εγκυμοσύνη και εχθες με επιασε!!πρήστηκαν πίσω τα ούλα μου οχι παρα πολυ ανεκτά αλλά φοβάμαι μην χειροτερεψει!πήρα οδοντίατρο και μεσα στην εγκυμοσυνη σηκωνει τα χερια ψηλα!αν επιτρεπει η γυναικολογος amoxil λεει !την πηρα και μου επιτρεπει amoxil το πηρα το σκεύασμα σε περιπτωση που χειροτερέψω Σ/Κ αλλα δεν θελω να το πάρω φοβάμαι τι λέτε?

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΑΡΤΟ...

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ ΜΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΩ.....ΧΕΧΕΧΕ!!!

καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!!αχ fatsoulina είναι άσχημος ο πόνος των δοντιών, εγώ θα σου έλεγα όσο αντέχεις μη παίρνεις φάρμακο και πάρτο το βράδυ για να κοιμηθείς ήσυχα, αφού έχεις και το οκ του γιατρού μια χαρά!!!Υπομόνη!Τί να κάνεις?Εμείς στο σπίτι θα τη βγάλουμε σαββατοκύριακο μόνοι μας γιατί ξύπνησε ο μικρός με πυρετό κατά τα άλλα όμως είναι κάλα εννοώ έχει καλή διάθεση και τρώει προς το παρόν, να δούμε μέχρι το βράδυ, ελπίζω να μη με κολλήσει γιατί πυρετός και εγκυμοσύνη δε λέει..Σας φιλώ

Μαρινάκι μου περαστικά σας! Ελπίζω ο μικρός σου να είναι ήδη καλύτερα..!!

fatsoulina ελπίζω να μην χρειαστεί να το πάρεις.. αλλά και να χρειαστεί, αφού το εγκρίνει ο γιατρός σου δεν υπάρχει πρόβλημα!!

thibi με το καλό να έρθει ο μικρός σου!!

Σας ζηλεύω που φτιάχνετε δωματιάκι (και εννοείται ότι περιμένω φωτό).. Εμείς δυστυχώς σε πρώτη φάση θα τον έχουμε τον μικρούλη στο δωμάτιο μαζί μας... και αφού τακτοποιηθούν κάποια θέματα... μετά θα δούμε τι θα κάνουμε... Πάντως είναι πολύ όμορφη αυτή η φάση που περνάμε με τις αγορές...

Καλό μήνα είπα;; Δεν είπα! Καλό μήνα λοιπόν!!! :)

xanthippi μου σε ευχαριστώ, ο μικρός μου κοιμήθηκε λίγο το μεσημέρι (τι λίγο 3 ώρες) αλλά όλο το βράδυ ξύπνιος την έβγαλε για αυτό το καημένο, καπως συνήλθε ο πυρετός βέβαια εκεί ανέβασε 39 το έκανα αμέσως μπανάκι πήρε και το αντιπυρετικό του και πάλι κρεβάτι, θα έχουμε δύσκολη νύχτα, ο πυρετός τη νύχτα είναι πάντα χειρότερος...

Ελπίζω να μην ανεβάσει..... υπομονή και κουράγιο!!!! Είναι δύσκολο να το βλέπεις να ταλαιπωρείται... το καταλαβαίνω! Περαστικούλια σας και πάλι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΞΕΡΗ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ. ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ!

ΚΑΙ ΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΓΡΙΠΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΧΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ, ΜΟΝΟ ΝΤΕΠΟΝ ΠΙΝΩ , ΤΣΑΙ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...