Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!!!!

Recommended Posts

ναι ντε τι μας πιάνει μαλλον αποκτάει νόημα η ζωή μας ....διαφορετικο μας γεμίζει εγω έτσι νιώθω τουλαχιστον αχ ακουω κατι ωραια τραγουδακια μπαλαντες στο μπαλκονάκι μου

αλλα μόνη μου περιμένω το αγοράκι μου να έρθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια χαρά fatsoulina, τα μπεμπάκια τα εκτιμούν τα ωραία τραγουδάκια!!!Εμένα η κουνιάδα μου μου είπε να του βάζω κλασική μουσική αλλά την ψιλοβαριέμαι :laugh: και έτσι τώρα ακούει μαζί με τη μαμά sfera από το internet!!Και εγώ μόνη είμαι..ο αντρούλης μου δουλεύει στην κάβα που άφησε ο μπαμπάς μου λόγω συνταξιοδότησης οπότε καταλαβαίνεις τα ωράρια είναι τρελά!!

Marina καλώς ήρθες και εσύ..έστω κι αν εσύ θα κρατήσεις πιο σύντομα το μωρό σου στην αγκαλιά από εμάς!!!

εγω ακούω ράδιο έντεχνος Πάτρας (e-radio)Oεχει κατι ωραία τρελαίνομαι για έντεχνο.

και εγω βαριέμαι την κλασικη μουσική..

Μαρινακι καλως ήρθες ευχαριστώ για τις ευχές.ταλαιπωρήθηκες όμως θα περάσουν όλα όταν πάρεις το νινακι αγκαλιά!

καλα που είναι κ το internet.....

Μαρίνα καλησπέρα και από εμένα και με το καλό!!!

fatsoulina μέχρι στιγμής το παλεύουν... μιλάω για τον θείο μου και την γιαγιά μου... 2 κρούσματα που μας γνωστοποιήθηκαν μέσα σε 2 εβδομάδες... τέλος πάντων... ελπίζω κι εγώ όλα να πάνε καλά... υγεία πάνω απ 'όλα!!!!!

Πάντως είναι όντως περίεργο αυτό που μας πιάνει... εγώ έχω βάλει όριο μέχρι τις 26/5 να τα έχω όλα έτοιμα... οπότε στον 9ο απλά να κάθομαι και να περιμένω... ελπίζω να τα καταφέρω....

Συνήθως και εγώ ακούω έντεχνο αλλά τα ΣΚ που είμαι σπίτι ακούω άλλα για να αποκτήσει ο μπέμπης multi culti άποψη για τη μουσική!!! :laugh :laugh: :laugh: :laugh: Μίλησε η χαζομαμά!!!!

Xanthippi δυστυχώς τα άσχημα έρχονται όλα μαζί και ευτυχώς φεύγουν και όλα μαζί!!!Όλα να είναι περαστικά για την οικογένεια σου!!!!Δεν είναι κακό το deadline που έχεις βάλει!!Έτσι θα έχεις καιρό μπροστά σου για κούρες ομορφιάς και αυτοσυγκέντρωσης!!!

xanthippi έγραψε:

Μαρίνα καλησπέρα και από εμένα και με το καλό!!!

fatsoulina μέχρι στιγμής το παλεύουν... μιλάω για τον θείο μου και την γιαγιά μου... 2 κρούσματα που μας γνωστοποιήθηκαν μέσα σε 2 εβδομάδες... τέλος πάντων... ελπίζω κι εγώ όλα να πάνε καλά... υγεία πάνω απ 'όλα!!!!!

Πάντως είναι όντως περίεργο αυτό που μας πιάνει... εγώ έχω βάλει όριο μέχρι τις 26/5 να τα έχω όλα έτοιμα... οπότε στον 9ο απλά να κάθομαι και να περιμένω... ελπίζω να τα καταφέρω....

παρομοια ιστορία...περαστικά να φανταστείς εμείς τέλη καλοκαιριού ειχαμε και τον παππου με καρκίνο στο στομαχι εκανε 2 εγχειρλησεις κα ιτωρα είναι κάλα΄είναι μεγάλος και δεν προχωράει!όα θα τα υποστούμε τι να κάνουμε.

και εγω θέλω μέχρι να μπω στο μηνα μου να τελειώνω !

Όλα θα γίνουν ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Μ Α Σ!!!!

ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΩ!ΑΝΤΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΦΑΕΙ!ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΚΙΛΙΤΣΕΣ!!!

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ! ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ. ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ. ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ, ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ! ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ! ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ 3 ΩΡΕΣ ΣΙΔΕΡΩΝΑ!

κορίτσια καλημέρα,και καλή κυριακή σε όλες, δεν κοιμήθηκα πολύ καλά ψες γιατί μου έδινε κάτι συγιρισμένες ο μικρούλης :P είμαι 33 βδ.και ακόμα δεν έπλυνα τίποτα είναι και αυτή η αναγκαστική κατάκλιση, και είναι ότι πιο εκνευριστικό να περιμένεις από άλλους, ελπίζω αύριο να τα κάνουμε!!Μπράβο σας που ετοιμάζεστε σιγά σιγά γιατί ο καιρός περνά... :kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ , ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ !!!!!ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ!ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΛΑ!ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ..ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

Καλημέρα κοριτσάκια!!Είπα να στείλω ένα μήνυμα ανάμεσα από σιδέρωμα και μαγείρεμα!!!Έχω προβληματιστεί πότε να πλύνω και να σιδερώσω τα ρουχαλάκια, πετσετάκια κλπ ου μπέμπη.Σκεφτόμουν να ξεκινήσω αυτή την εβδομάδα αλλά ο άντρας μου μου λέει ότι είναι νωρίς ακόμη και ότι θα θέλουν πάλι. Δεν ξέρω τια θα κάνω τελικά!!! :S:S:S

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!ΛΕΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ!KASSI ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΚ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙΑ

αχ fatsoulina mou έτσι ακριβώς είναι...kassi λένε να τα έχουμε έτοιμα όλα με το που μπαίνουμε στον όγδοο μία βδομάδα πάνω κάτω δε χάθηκε και ο κόσμος :) μια φίλη μου που τα ετοίμασε νωρίς τα έπλενε τα σιδέρωνε και τα έβαζε μέσα σε τσάντες και ήταν μια χαρά, εγώ στο γιο μου τα ετοίμασα όλα από την ανυπομονησία μου στις 30 βδομάδες και στις 36 τα ξαναέπλυνα και τα ξανασιδέρωσα όλα, βέβαια ήταν το πιο ευχάριστο και ξεκούραστο πλύσιμο και σιδέρωμα που έριξα στη ζωή μου!! :P:P

αν τα βάλουμε σε βαλίτσα χρειάζεται πάλι? τα επιπλάκια τα περιμένω τελη του μήνα τότε θα τα σιδερώσω όλα τώρα μόνο της βαλιτσας για το μαιευτήριο λέω και τισ πανες σεντονακια κλπ

Καλημέρα!Να μπω κι εγώ στην παρέα σας! Μέχρι τώρα έγραφα στις "Καλοκαιρινές μανούλες 2010".

Έχω ΠΗΤ 20/6/2010 αλλά ο γιατρός μου μου είπε να υπολογίζω περίπου το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου γιατί μάλλον θα κάνουμε καισαρική λόγω εξωσωματικής. Περιμένω αγοράκι! :woohoo:

Κι εμείς δεν έχουμε ετοιμάσει ακόμη δωμάτιο. Μόνο η μαμά μου ήρθε και έμεινε όλη αυτήν την εβδομάδα (γιατί δεν μένει Αθήνα) και έπλυνε και σιδέρωσε μερικά φανελάκια-φορμάκια και τα νυχτικά τα δικά μου για το μαιευτήριο. Απλά να είναι στην βαλίτσα έτοιμα μην συμβεί τίποτα απρόοπτο (ελπίζω πως όχι) γιατί δεν έχουμε κανέναν κοντά μας και ο άντρας μου θα ψάχνει μέσα στα συρτάρια να βρει μέχρι και τα βρακιά!!! :laugh: Μερικά τα έβαλα στη βαλίτσα κατευθείαν και μερικά σε ένα ξεχωριστό συρταράκι. Θα ξαναθέλουν πλύσιμο;

Σεντονάκια και κουβερτάκια μου ετοιμάζει η πεθερά μου με κεντητά σχέδια και μου είπε προς το παρόν να μην αγοράσουμε τίποτα.

Πάντως κι εγώ έχω αρχίσει να ψιλοαγχώνομαι τις τελευταίες μέρες γιατί μου φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν είναι τίποτα έτοιμο. Αφήστε που έχει αρχίσει να με πιάνει ανασφάλεια για το πώς θα τα καταφέρω μετά με το μωρό, δεδομένου ότι δεν έχω καθόλου εμπειρία και δεν θα ξέρω ούτε πώς να το πιάσω!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και από εμένα!!!

marygeo καλώς μας ήρθες!!!

Βλέπω όλες λίγο πολύ είμαστε στην ίδια φάση... κι εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το αν θα προλάβω να τα τελειώσω όλα όπως θέλω... εγώ ακόμη έπιπλα δεν έκλεισα... όχι ότι με αγχώνει αυτό... πιο πολύ με τα ρουχαλάκια και τη βαλίτσα σκέφτομαι να τελειώνω... καρότσι και προίκα θα τα πάρουμε ούτως ή άλλως νωρίτερα οπότε θα πλυθούν και αυτά και τα έπιπλα απολύμανση τελευταία στιγμή! Τα λέω λάθος;; Από βδομάδα με περιμένει μεγάλο τρέξιμο νομίζω με αυτά... να τα ψωνίσουμε και να ξεκινήσω μετά τα υπόλοιπα... πωπω.. βουνό μου φαίνονται γιατί κι εγώ δεν έχω κάποιον κοντά και είναι λίγο δύσκολα... αλλά από την άλλη είναι τόσο ευχάριστη αυτή η διαδικασία... :cheer::cheer:

Καλό μας κουράγιο!!!! :blink::S

Κορίτσια άσχετο με τα μωράκια μας.... έχουμε την βάφτιση του ανιψιού μας με το καλό την επόμενη εβδομάδα.... έχετε να μου προτείνετε κάποια ιδέα για δώρο;;

Κοριτσάκια μου, βλέπω ότι είμαστε όλες στο ίδιο στάδιο. Πλύσιμο και σιδέρωμα :)

Ευτυχώς τελείωσα με τα ψώνια της μπέμπας και τα πήρε όλα η μανούλα μου να τα πλύνει και να τα σιδερώσει, γιατί εγώ δεν αντέχω πολλή ορθοστασία. Επιπλέον έχουν πρηστεί τα πόδια και τα δάχτυλά μου και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Βαλίτσα για το μαιευτήριο δεν έχω φτιάξει ακόμα, αλλά λέω σιγά σιγά να αρχίσω να συγκεντρώνω τα απαραίτητα.

Να είστε όλες καλά και να προσέχετε τις κοιλίτσες σας.

Φατσουλίνα , εύχομαι να είναι περαστικά και της πεθεράς και της θείας.Σου ήρθαν και εσένα μαζεμένα…τι να πεις.

Κορίτσια , μην μιλάτε για γενική στο σπίτι γιατί για μένα είναι πικρή ιστορία.Εχουμε κανονίσει μετακόμιση για το Σάββατο που έρχεται και επειδή θα την κανουμε με 1-2 φίλους προσπαθούμε να κάνουμε την προετοιμασία από τώρα και οτι μπορούμε την επόμενη εβδομάδα. Μαζεύουμε κούτες με τον αντρούλη και βάζουμε πράγματα για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο.Το καλό είναι οτι η μετακόμιση είναι κοντά(στην ουσία στον πάνω όροφο που έιναι το σπίτι μεγαλύτερο!) το κακό είναι οτι παράλληλα θα μεταφέρουμε και τα πάνω πράγματα κάτω(που θα έρθουν οι γονείς μου).

Οπως καταλαβαίνετε πρέπει να γίνουν όλα αυτά με το καλό, μετά έχουμε κανονίσει να μας φτιάξουν τα όλα τα παράθυρα γιατί είναι παλιά (βαβούρα –σκόνη- μερεμέτια) και …ΜΕΤΑ θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το δωμάτιο του μωρού (Θα προλάβουμε???)

Ξανθίππη πολύ θα ήθελα να μπορούσα να βάλω και εγώ ένα deadline αλλά δεν είναι στο χέρι μου.Ελπίζω στην χειρότερη περίπτωση να έχουν έρθουν οι αλουμινάδες 24 Μαιου να τελειώσουν σε 4-5 μέρες και παράλληλα να βάψουμε ότι προλάβουμε …και αρχές Ιουνίου να είμαστε κάπως έτοιμοι.Εχω ΠΗΤ 30/6 και σίγουρα θα μείνουν δουλειές αλλά…ότι προλάβουμε!

marina. Καλώς ήρθες και απο εδω και καλώς να δεχτείς το αγοράκι σου!

marygeo Καλώς ήρθες και εσύ και με το καλό το μωράκι σου!!Πολλά αγοράκια,ε?

Το άγχος αυτό το έχουμε όλες νομίζω τώρα που πλησιάζει ο καιρός. Για όσες είναι πρώτο μωράκι είναι όλα πρωτόγνωρα. Και να σκεφτείς εγώ ούτε μωρά φιλενάδων μου δεν έχω κρατήσει αγκαλιά γιατί φοβόμουν.Νομίζω η πρώτη-δευτερη εβδομάδα θα είναι λίγο περίεργη αλλά μετά θα βρούμε τον ρυθμό μας(τον ρυθμό…όχι τον ύπνο μας-αυτό θα αργήσει!!! :laugh: )

kassi και εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα για να πλύνουμε και να σιδερώσουμε τα ρουχαλάκι.Εγώ βέβαια δεν θα το κάνω και λόγω κατάστασης αλλά σκέφτομαι όταν μπώ στον μήνα…μιας μέρας δουλειά είναι. Μαρίνα ,λές στον 8ο ε?

Κορίτσια με αγχώσατε!!!Θέλετε να μην κάνετε τίποτα και να με περιμένετε αρχές Ιουνίου?εεε???? :P

madrid05 δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το πότε θα τα προλάβεις όλα. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις μπει στον όγδοο ακόμα, οπότε έχεις χρόνο. Σκέψου ότι έχεις ΠΗΤ 30/6, ενώ αρκετές από εμάς είμαστε στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Εγώ έχω ΠΗΤ 6/6, αλλά από τον Μάιο που θα μπω στον ένατο όλα είναι πιθανά και επειδή οι γονείς μας δεν ζουν στην ίδια πόλη με εμάς, δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής.

Έτσι όπως τα λες είναι sokolatitsa μου! Κι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής... και ελπίζω να τα καταφέρω! Αυτό που με αγχώνει είναι ότι λένε ότι ο 8ος μήνας είναι δύσκολος μήνας και δεν πρέπει να κουραζόμαστε... και εμείς μέσα σε αυτόν τον μήνα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα... τι να κάνουμε... πάντα με μέτρο, ελπίζω όλα να πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει...!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...