Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον πηρα στο 1056 και μου ειπαν εφοσον θελει η μητερα να το βαλει σε ιδρυμα δεν μπορουν εκεινοι να επεμβουν.....

ααα οσο για τον πατερα του μωρου ειναι απο το...πακισταν...ντρεπομαι που το λεω και δεν ειμαι καθολου ρατσιστρια αλλα οταν η μανα τα εχει με τον ενα αδερφο και η κορη με τον αλλο αδερφο και η μικρη ειναι στη μεση να βλεπει το θεατρο του παραλογου αλλα 'τζουλια'....εεε εκει οχι μονο ρατσιστρια γινομαι αλλα δεν ξερω κι εγω τι αλλο

ο αντρας μου να δεις πως εχει κρατηθει τοσο καιρο και δεν τις εχει δωσει καμια ξαναστροφη της αδερφουλας του...

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ποτε μου δεν περιμενα οτι ολα οσα εβλεπα στην τηλεοραση,ολα οσα ακουγα

για παιδακια που παραμελουνται,για παιδακια που παρατιουνται σε ιδρυματα αλλα και για μωρα που παρατιουνται σε σκαλια σπιτιων η νοσοκομειων ακομη και σε καδους σκουπιδιων,θα τα ζουσα στο στενο μου οικογενειακο περιβαλον.....

νιωθω τοσο μα τοσο αηδιασμενη,τοσο μα τοσο κενη συναισθηματων απεναντι σαυτες τις 2 γυναικες που πιστεψτε με με δυσκολια σας γραφω..αλλα αν δεν το κανω δεν ξερω κι εγω πως αλλιως θα εκφραστω.......και δυστυχως μετα απο αυτα που εμαθα σημερα καλο θα ειναι να μην τις δω μπροστα μου γιατι εχω τετοιο θυμο που θα μιλησω πολυ ασχημα..............

ο λογος ειναι οτι χθες ηρθε ο αντρας της κουνιαδας μου και πηρε την μικρη(μετα απο παρακληση δικη μας γιατι το κοριτσακι δεν περναγε καλα,ζουσε σε πολυ αθλιες συνθηκες)και εμεις λεμε αχ τι καλα μια χαρα θα ειναι η μικρη τωρα!!

σημερα το μεσημερι μαθαμε απο την κουνιαδα μου οτι και αυτος :angry: σταματησε το παιδι απο το σχολειο και το πηγε αρων αρων στο χωριο,στο σπιτι του αδερφου του για να βοηθαει στις δουλειες!!!!!

υπηρετρια δηλαδη!!!!

η μανα του εφυγε και πηγε να την παρει...και πιστεψαμε οτι ολα θα ειναι καλα αλλα......την φερνει εδω γιατι εχει σκοπο..ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ!!!!!!!!!!!!

και αφου πηραμε το πρωτο σοκ ακουσαμε και το αλλο....η μεγαλη κορη της κουνιαδας μου που ειναι εγκυος και φυσικα δεν παει στον γιατρο(γιατι λευτα δεν εχουν)και φυσικα δεν εχει καταλαβει οτι θα φερει ενα μωρο στον κοσμο(μιας και ολες τις οι πραξεις ειναι εντελως ανωριμες παρολες τις συμβουλες που της εχω δωσει για την εγκυμοσυνη)

δηλωσε οτι ''εε ενταξυ και τι εγινε?? αν δεν μπορεσω να το μεγαλωσω θα το αφησω σε κανα σκαλι και ολο και καποιος θα το βρει να το φροντισει''

πειτε μου τωρα ποιος μου λεει οτι αυτο το μωρο δεν υπαρχει περιπτωσει να καταληξει σε καδο!!!

πειτε μου τωρα γιατι να μην εχω τοση οργη για αυτες τις 2 μαναδες!!!!

δεν ειναι μεγαλυτερη αμαρτια να τα κανυομε και μετα να πληρωνουν οοοοοολες μας τις ανυσοροπιες????????????

δεν ξερω κοριτσια αλλα εγω μετα τα σημερινα τις εχω σιχαθει τοσο που δεν θελω ουτε να τις ξαναδω ουτε να ξανακουσω γιαυτες!!!

δεω εχω λογια....φωτια να πεσει να τουσ καψει!!!!!!!!!!! :blink::blink::angry::angry:

Δημοσίευση

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ :(

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ?

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ?

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ

ΟΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ :angry:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ

Η ΜΕΓΑΛΗ Κ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ Κ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ...

ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ... ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ΄

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ:(

Δημοσίευση

Απευθυνθείτε και σε κάποιον κοινωνικό λειτουργό δημόσιου νοσοκομείου αν και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν και για τις 4 περιπτώσεις.

Γιατί για 4 διαφορετικές περιπτώσεις πρόκειται.

Πρώτη είναι η κουνιάδα σου,δεύτερη η έγκυος κόρη,τρίτη η 7χρονη και τέταρτη ο άντρας της κουνιάδας σου(πρώην φαντάζομαι).

Ακόμα κι αν λόγω έλλειψης δομών και υπηρεσιών ή φόρτου εργασίας δεν θα μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα θα σας δώσουν σωστές και έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές.

Επίσης κι ένας δικηγόρος θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει γιατί για παράδειγμα είναι παράνομο να μην πάει η μικρή σχολείο.

Κάντε πάντως ότι μπορείτε για τα 2 παιδιά (και το 3ο που θα γεννηθεί) γιατί μετά μπορεί να έχετε τύψεις.

Δημοσίευση

Στοχαμογελο του παιδιου παιρνουν παιδια η απο οικογενειες που τα κακοιποιουν η αστεγα παιδια ανδνε υπαρχει καταγγελια δεν μπορουν να κανουν τιποτα απολυτως .Πρεπει να καταγελθει τογεγονος να παρετε ακομα και την Αστυνομια τηλεφωνο και να πειτε τη καταστσταση οπως επισης και τα δικαιωματα το παιδιου ειναι οπως ο συνηγορος του πολιτη εχουν βγαλει τοσυνηγορο του παιδιου να παεις καινα σου πουν απο εκει εχουν δικηγορους που ασχολουνται αποκλειστικα εμ αυτα τα θεματα .

Με το νεο νομο τα θεματα ενδοοικογενειακης βιας αντιμετωπιζονταιπολυ πιο γρηγορα και η βια δνε ειναι μονο να χτυανε ενα παιδι αλλα νμα το αφηνουν ετσι .

Παρε εκει http://www.0-18.gr/αυτη κανουν ενεργεις και για 18+ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση

Είναι απελπιστικό γιατι είσαι "δεμένη" να μην μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, και "φρικαρισμενη" απ'αυτο που βλέπεις μέσα στο σπίτι σου ουσιαστικα...! Έχω αντιμετωπίσει πανπολλες παρόμοιες καταστάσεις που όταν μου τις περιγράφανε αρνούμουν να τις πιστέψω..Δυστηχως με τα ΜηΚΟ απαιτείται ενα συγκεκριμένο πρωτόκολλο διαδικασιών και αν η μάνα θέλει να το δώσει οικιοθελως δεν μπορουν να κάνουν και πολλά πράγματα.

Ρε κορίτσια, δεν κάνουμε εμεις ενα κέντρο φιλοξενίας για τέτοιες περιπτώσεις? Και μόνο που είμαστε μέλη του mammy και συζητάμε με τόσο ενδιαφέρον τέτοια θέματα, αυτο και μόνο δείχνει την ευαισθησία μας και -στο μεγαλύτερο ποσοστό απο εμας- την ανιδιοτέλεια μας.

Για να το συζητήσυμε λίγο...Δυσκολεύομαι να είμαι απλα παρατηρητης τέτοιων γεγονότων!!!

Δημοσίευση

Απλά αυτά συμβαίνουν. Ούτε ξαφνιάζομαι, ούτε αναρωτιέμαι γιατί συμπεριφέρονται έτσι, απλά λυπάμαι για όλες εκείνες που δεν μπορούν να γίνουν μάνες και για το πόσο ασυνείδητες και αχάριστες είναι οι γυναίκες που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους. Και τελος αναρωτιέμαι γιατί ο θεός τους έδωσε την ευκαιρία να βιώουν το πιο μεγάλο θαύμα της ζωής.

Δημοσίευση

Αχ βρε Μπεμπουλης,η καρδια μου σφιχτηκε μεσημεριατικα.... :(

Ειχα ξαναδιαβασει ενα ποστ σου που ανεφερες παλι το θεμα κ πραγματικα λυπαμαι τοσο πολυ που τα πραγματα ειναι χειροτερα!!Ευχομαι το καλυτερο για τη μικρουλα κ για το μωρακι που θα ερθει σε αυτο τον ασχημο κοσμο!Ο Θεος να ειναι διπλα τους!!

Το παιδικο χωριο sos ακουγεται ιδανικο αλλα νομιζω πως θα ειναι δυσκολο να την δεχτουν αφου ζουν και οι 2 γονεις...δε γνωριζω κ πολλα μη λεω ασχετα!Ψαξ'το κ ευχομαι το καλυτερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
    • Άστο, αυτό το παιδί νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει. Όσοι τον βλέπουν μου λένε κλείσατε χρόνο;; Φοράει ρούχα 18μηνα κ του είναι ίσα ίσα σε ύψος και φαρδιά γιατί είναι αδύνατος, αφού σκέφτομαι μήπως του πάρω κολάν 🤣🤣. Αρχίσαμε να ψάχνουμε κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί το αβγό δεν βλέπω να τον χωράει το καλοκαίρι. Να σκεφτείς πήρα τον άνθρωπο στο μαγαζί που πήραμε το καρότσι για να μας προτείνει κάποιο καθισμα και μου λέει πόσο είναι τώρα; Και και μου λέει είναι μέχρι 87 εκατοστά το αβγό που πήρατε και μπορεί να κάτσει πάνω μέχρι 15 μήνες. Μόλις του είπα 7μιση μηνών και 79 εκατοστά μου λέει τι το ταΐζετε 🤣🤣. Και με τα δόντια που έχει βλέπω να τρώει σουβλάκια το καλοκαίρι, να φανταστείς ήδη από χθες το μοσχάρι δεν το αλεθω, το παταω με το πιρούνι.  Τώρα για το εμβόλιο θα φανεί την Παρασκευή το βράδυ αν θα κάνεις πυρετό.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...