Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον πηρα στο 1056 και μου ειπαν εφοσον θελει η μητερα να το βαλει σε ιδρυμα δεν μπορουν εκεινοι να επεμβουν.....

ααα οσο για τον πατερα του μωρου ειναι απο το...πακισταν...ντρεπομαι που το λεω και δεν ειμαι καθολου ρατσιστρια αλλα οταν η μανα τα εχει με τον ενα αδερφο και η κορη με τον αλλο αδερφο και η μικρη ειναι στη μεση να βλεπει το θεατρο του παραλογου αλλα 'τζουλια'....εεε εκει οχι μονο ρατσιστρια γινομαι αλλα δεν ξερω κι εγω τι αλλο

ο αντρας μου να δεις πως εχει κρατηθει τοσο καιρο και δεν τις εχει δωσει καμια ξαναστροφη της αδερφουλας του...

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ποτε μου δεν περιμενα οτι ολα οσα εβλεπα στην τηλεοραση,ολα οσα ακουγα

για παιδακια που παραμελουνται,για παιδακια που παρατιουνται σε ιδρυματα αλλα και για μωρα που παρατιουνται σε σκαλια σπιτιων η νοσοκομειων ακομη και σε καδους σκουπιδιων,θα τα ζουσα στο στενο μου οικογενειακο περιβαλον.....

νιωθω τοσο μα τοσο αηδιασμενη,τοσο μα τοσο κενη συναισθηματων απεναντι σαυτες τις 2 γυναικες που πιστεψτε με με δυσκολια σας γραφω..αλλα αν δεν το κανω δεν ξερω κι εγω πως αλλιως θα εκφραστω.......και δυστυχως μετα απο αυτα που εμαθα σημερα καλο θα ειναι να μην τις δω μπροστα μου γιατι εχω τετοιο θυμο που θα μιλησω πολυ ασχημα..............

ο λογος ειναι οτι χθες ηρθε ο αντρας της κουνιαδας μου και πηρε την μικρη(μετα απο παρακληση δικη μας γιατι το κοριτσακι δεν περναγε καλα,ζουσε σε πολυ αθλιες συνθηκες)και εμεις λεμε αχ τι καλα μια χαρα θα ειναι η μικρη τωρα!!

σημερα το μεσημερι μαθαμε απο την κουνιαδα μου οτι και αυτος :angry: σταματησε το παιδι απο το σχολειο και το πηγε αρων αρων στο χωριο,στο σπιτι του αδερφου του για να βοηθαει στις δουλειες!!!!!

υπηρετρια δηλαδη!!!!

η μανα του εφυγε και πηγε να την παρει...και πιστεψαμε οτι ολα θα ειναι καλα αλλα......την φερνει εδω γιατι εχει σκοπο..ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ!!!!!!!!!!!!

και αφου πηραμε το πρωτο σοκ ακουσαμε και το αλλο....η μεγαλη κορη της κουνιαδας μου που ειναι εγκυος και φυσικα δεν παει στον γιατρο(γιατι λευτα δεν εχουν)και φυσικα δεν εχει καταλαβει οτι θα φερει ενα μωρο στον κοσμο(μιας και ολες τις οι πραξεις ειναι εντελως ανωριμες παρολες τις συμβουλες που της εχω δωσει για την εγκυμοσυνη)

δηλωσε οτι ''εε ενταξυ και τι εγινε?? αν δεν μπορεσω να το μεγαλωσω θα το αφησω σε κανα σκαλι και ολο και καποιος θα το βρει να το φροντισει''

πειτε μου τωρα ποιος μου λεει οτι αυτο το μωρο δεν υπαρχει περιπτωσει να καταληξει σε καδο!!!

πειτε μου τωρα γιατι να μην εχω τοση οργη για αυτες τις 2 μαναδες!!!!

δεν ειναι μεγαλυτερη αμαρτια να τα κανυομε και μετα να πληρωνουν οοοοοολες μας τις ανυσοροπιες????????????

δεν ξερω κοριτσια αλλα εγω μετα τα σημερινα τις εχω σιχαθει τοσο που δεν θελω ουτε να τις ξαναδω ουτε να ξανακουσω γιαυτες!!!

δεω εχω λογια....φωτια να πεσει να τουσ καψει!!!!!!!!!!! :blink::blink::angry::angry:

Δημοσίευση

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ :(

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ?

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ?

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ

ΟΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ :angry:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ

Η ΜΕΓΑΛΗ Κ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ Κ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ...

ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ... ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ΄

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ:(

Δημοσίευση

Απευθυνθείτε και σε κάποιον κοινωνικό λειτουργό δημόσιου νοσοκομείου αν και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν και για τις 4 περιπτώσεις.

Γιατί για 4 διαφορετικές περιπτώσεις πρόκειται.

Πρώτη είναι η κουνιάδα σου,δεύτερη η έγκυος κόρη,τρίτη η 7χρονη και τέταρτη ο άντρας της κουνιάδας σου(πρώην φαντάζομαι).

Ακόμα κι αν λόγω έλλειψης δομών και υπηρεσιών ή φόρτου εργασίας δεν θα μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα θα σας δώσουν σωστές και έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές.

Επίσης κι ένας δικηγόρος θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει γιατί για παράδειγμα είναι παράνομο να μην πάει η μικρή σχολείο.

Κάντε πάντως ότι μπορείτε για τα 2 παιδιά (και το 3ο που θα γεννηθεί) γιατί μετά μπορεί να έχετε τύψεις.

Δημοσίευση

Στοχαμογελο του παιδιου παιρνουν παιδια η απο οικογενειες που τα κακοιποιουν η αστεγα παιδια ανδνε υπαρχει καταγγελια δεν μπορουν να κανουν τιποτα απολυτως .Πρεπει να καταγελθει τογεγονος να παρετε ακομα και την Αστυνομια τηλεφωνο και να πειτε τη καταστσταση οπως επισης και τα δικαιωματα το παιδιου ειναι οπως ο συνηγορος του πολιτη εχουν βγαλει τοσυνηγορο του παιδιου να παεις καινα σου πουν απο εκει εχουν δικηγορους που ασχολουνται αποκλειστικα εμ αυτα τα θεματα .

Με το νεο νομο τα θεματα ενδοοικογενειακης βιας αντιμετωπιζονταιπολυ πιο γρηγορα και η βια δνε ειναι μονο να χτυανε ενα παιδι αλλα νμα το αφηνουν ετσι .

Παρε εκει http://www.0-18.gr/αυτη κανουν ενεργεις και για 18+ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση

Είναι απελπιστικό γιατι είσαι "δεμένη" να μην μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, και "φρικαρισμενη" απ'αυτο που βλέπεις μέσα στο σπίτι σου ουσιαστικα...! Έχω αντιμετωπίσει πανπολλες παρόμοιες καταστάσεις που όταν μου τις περιγράφανε αρνούμουν να τις πιστέψω..Δυστηχως με τα ΜηΚΟ απαιτείται ενα συγκεκριμένο πρωτόκολλο διαδικασιών και αν η μάνα θέλει να το δώσει οικιοθελως δεν μπορουν να κάνουν και πολλά πράγματα.

Ρε κορίτσια, δεν κάνουμε εμεις ενα κέντρο φιλοξενίας για τέτοιες περιπτώσεις? Και μόνο που είμαστε μέλη του mammy και συζητάμε με τόσο ενδιαφέρον τέτοια θέματα, αυτο και μόνο δείχνει την ευαισθησία μας και -στο μεγαλύτερο ποσοστό απο εμας- την ανιδιοτέλεια μας.

Για να το συζητήσυμε λίγο...Δυσκολεύομαι να είμαι απλα παρατηρητης τέτοιων γεγονότων!!!

Δημοσίευση

Απλά αυτά συμβαίνουν. Ούτε ξαφνιάζομαι, ούτε αναρωτιέμαι γιατί συμπεριφέρονται έτσι, απλά λυπάμαι για όλες εκείνες που δεν μπορούν να γίνουν μάνες και για το πόσο ασυνείδητες και αχάριστες είναι οι γυναίκες που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους. Και τελος αναρωτιέμαι γιατί ο θεός τους έδωσε την ευκαιρία να βιώουν το πιο μεγάλο θαύμα της ζωής.

Δημοσίευση

Αχ βρε Μπεμπουλης,η καρδια μου σφιχτηκε μεσημεριατικα.... :(

Ειχα ξαναδιαβασει ενα ποστ σου που ανεφερες παλι το θεμα κ πραγματικα λυπαμαι τοσο πολυ που τα πραγματα ειναι χειροτερα!!Ευχομαι το καλυτερο για τη μικρουλα κ για το μωρακι που θα ερθει σε αυτο τον ασχημο κοσμο!Ο Θεος να ειναι διπλα τους!!

Το παιδικο χωριο sos ακουγεται ιδανικο αλλα νομιζω πως θα ειναι δυσκολο να την δεχτουν αφου ζουν και οι 2 γονεις...δε γνωριζω κ πολλα μη λεω ασχετα!Ψαξ'το κ ευχομαι το καλυτερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...