Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ???? ;):dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν θυμαμαι καλα ο νομος λεει οτι η κρατας το επιθετο σου η απλα προσθετεις και του συζυγου δηλαδη θα εχεις 2 επιθετα.

Τωρα δεν γνωριζω αν υπαρχει αλλος τροπος να εχεις μονο του συζυγου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια κ εγώ έτσι ξέρω.....μόνο δικαστικά μπορείς να πας κ έχω μία εντύπωση οτι πρέπει κ ο λόγος που θα παρουσιάσεις να είναι σοβαρός!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sthn ousia afto pou tha kaneis tha einai na allakseis to epitheto sou,den tha :pareis tou antra sou alla afto pou tha dialekseis tha einai idio me to antra sou... mporeis na apefthuntheis se dikigoro k na alnalabei ta diadikastika...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω οταν παντρευτηκα ρωτησα στο δημαρχειο και μου λενε με τιποτα πλεον..πρεπει να πας δικαστικα και αν σου το αλλαξουν :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.musicheaven.gr/html/modules. ... gotolast=1

Εγκριθηκε νμοσχεδιο απο την κυβερνητικ επιτροπη που αλλζει το νομο να παιρνει η γυανια το δικο της επιθετο και οτι μπορει να κρατησειτο συζυγου αν βεβαια συμφωνουν και οι δυο για αυτο .Βεβαια οι φεμινιστικες οργανωσεις αντιδρουν στο οτι δνε ειμαστε υποχειρια των αντρων μας και ειναι παραλογο να εχουν την απαιτηση να παιρνομε το δικο τος επιθετο .

Τωρα εφοσον εχει ψηφιστει ο νομος που αλαλζει την αποφαση αυτη μπορεις να πας στο ληξιαρχειο και να το ζητησεις .Εγω βεβαια σε καμια περιπτωσηα δεν θα το εξκανα μια χαρα ειναι το επθετο μου και δνε θεωρω κανενα λογο να παρω του αντρα μου .Εισης μπορεις αν κρατησεις και τα δυο επιθετα καιαπλα θα πρεπεινα επιλεξεις ποιο επθετο θα εχει το παιδι βεβαι μπορει και κινο να κρατησει κιαι τα δυο πραγμα παρλογοκατα τη γνωμη μου .

Η αποφαση να μπορεσει η γυαικα να διατησρησει το επιθεο του συζυγου ειναι οτι δημιουργειτε προβληαμ σε διαφορες υπηρεσιες που αν δνε προσκομισεις ληξιαρχικη πραξη γαμου εχεις προβλημα γιατι πλεον δνε φαινετε οτι εισαι παντρεμενη , βεβαια θα μπορουσαν στην αυτοτητα να ειναι εγγεγραμμενο το ονομα του/της συζυγου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...