Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η Ελευθερία με το αφεντικό...είχα πάρει ύφος,στυλ να αναπτύξω την αποψη μου για ενα μηχανημα...και εκει που πηγα να πω οτι ειναι κατάλληλο για ορεινές περιοχές και βουνό ειπα......μ@@@νο.... :dry::dry::blink::blink::blink: εσεις?τι σαρδαμ εχετε κανει?

Δημοσίευση

αντί για σετ ποτηριών είπα σεξ ποτηριών μπροστά σε πολυυυυ κόσμο

έλα να καθήσουμε εδώ στο καμπακι (αντί παγκάκι)

και το κορυφαίο, δεν ξύπνησε το ξυπνητήρι να μας χτυπήσει! σπουδαία δικαιολογία ε?

Δημοσίευση

εγω εχω ενα θεματάκι οταν γραφω στον υπολογιστή με το "λ". η το ξεχνάω ή το βάζω όταν δε πρέπει...απάντηση σε μια φίλη μου στο facebook που με ρωτάει " πως παει Χαρά, τι κάνεις?" Απάντηση : "Καλα ειμαι εσυ τι κλάνεις?"

Δημοσίευση

HaraAbel έγραψε:

εγω εχω ενα θεματάκι οταν γραφω στον υπολογιστή με το "λ". η το ξεχνάω ή το βάζω όταν δε πρέπει...απάντηση σε μια φίλη μου στο facebook που με ρωτάει " πως παει Χαρά, τι κάνεις?" Απάντηση : "Καλα ειμαι εσυ τι κλάνεις?"

χαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :laugh: γέλασα πάρα πολύ! να σε καλά κοπέλα μου!

Δημοσίευση

1. Η ΣΤΥΣΗ ΒΡΑΖΕΙ - Η ΒΡΥΣΗ ΣΤΑΖΕΙ

2. ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ? ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ !!!- ΓΕΡΑΝΟ (Η ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...)

3. ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΒΟ ΕΧΕΙ Η ΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ...

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

1. Η ΣΤΥΣΗ ΒΡΑΖΕΙ - Η ΒΡΥΣΗ ΣΤΑΖΕΙ

2. ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ? ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ !!!- ΓΕΡΑΝΟ (Η ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...)

3. ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΒΟ ΕΧΕΙ Η ΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: βρε κορίτσια δεν μπορώ γελάω μόνη μου σαν το χαζό!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

στην πεθερα μου...ειχα γινει μουσκεμα,εβρεχε..και αντι να της πω λουτσα ειπα π@@@τσα.... :blush::blush::blush::blink::blink:

αααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο ε????????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Εχω πει τοοοοοοσα πολλα κ τωρα δε τα θυμαμαι :dry: !!!

Χθες εχω ενα μικρο προσφατο!!!Ηθελα να πω του αντρα μου "γεματο στομαχι" κ ειπα "στομαχο γεματι" κ με κοιταγε καλα καλα :blink: !!

Αυτο με τον φαβο κ τη λακκα το εχω κανει κ εγω ;)

Συνηθως τετοια μπερδευομαι κ λεω,σαν αναγραμματισμους!!Αν θυμηθω θα επανελθω!!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χαχαχαχα.. Κοντεύω να φτύσω τα σωθικά μου από τα γέλια!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Στο σχολείο, Γ' Λυκείου...

Στον πίνακα, λύνω άσκηση...

Αντί να πω το χι τείνει στο άπειρο, λέω το τι χείνει στο άπειρο...

Μου λέει ο καθηγητής... Τι κάνει Ιφιγένεια? Καταλαβαίνω τη λαμακία μου και συνεχίζω.. Ε, χύνει στο άπειρο, έχει μεγάλο βεληνεκές!

:blush:

Ε, εντάξει, τη σήκωνε ο καθηγητής την πλάκα...

Όλη η τάξη γελούσε μέχρι την επόμενη μέρα! :woohoo: :silly: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...