Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όχι δεν παχυνα ευτυχώς δηλαδή!Παω στα μαγαζιά βλέπω φουστίτσες μοδατες,άψογες γόβες 12πόντες κ είμαι έτοιμη να ορμήξώ μέσα να τ αγοράσω κ να σου μια φωνή μέσα μου:ε που πας εσυ εκεί;στολίδια για τη ντουλάπα σου πας να πάρεις μαρη τρελή;κοίτα το διπλανό μαγαζάκι με τις πυτζάμες!Κοίτα κ τ άλλο με τα τζιν κ τα φλατ παπουτσάκια που είναι ότι πρέπει για τη δουλειά!Για εκεί είσαι μόνο εδώ κ στο εξής!Τι τι θες τη γόβα τρομάρα σου ε;να βγεις έξω με το παιδί στο πάρκο κ να γκρεμοτσακιστείς κιόλας;η για τα ποτά που δεν πας πια γιατί δεν έχεις κανέναν να σου κρατήσει το παιδί;το μπλουζάκι με το στρας που τρελάθηκες να το πάρεις αντικατέστησε το με ένα πουλόβερ μωρή!Ώσπου γυρίζω σπίτι με 2 ζευγάρια πυτζάμες,ένα ζευγάρι μπότες boxer,ένα τζην κ πέφτω σε κατάθλιψη!Πέταξα στο πατάρι με θλίψη όλα μου τα φορέματα,τα τακούνια μου(που είμαι λάτρης)γιατί μόνο χώρο μου πιαναν πια.Μετά πέφτω στο κρεβάτι με τις καινούριες πυτζάμες κ αναπολώ την πρώην ανεμελη ζωή μου.Γυρνάγα από τη δουλειά έβγαζα τα τζην φόραγα φούστα τακούνια κλπ κ βουρ έξω για καφέ,ποτό!Μήπως μαζί με τα ρούχα έθαψα κ την προσωπική μου ζωή;ξοδεύω τα λεφτά μου για ρούχα που ούτε καν γουστάρω κ λυπάμαι πολύ γι αυτό αλλά έτσι πρέπει πια.Εδώ κ 3 χρόνια από τότε δηλ που έμεινα έγκυος κ γέννησα νομίζω ότι εγώ η ίδια "πέθανα" κ η ζωή μου είναι το παιδί μου πια κ ο άντρας μου.Εγώ τίποτα πια.Το περίεργο είναι ότι δεν εχω συνηθίσει την ιδέα του ότι "δεν εχω πια ζωή" κ οπότε παω μόνη τη βόλτα μου νομίζω ότι είμαι κ πάλι ελεύθερη κ όταν γυρίζω σπίτι προσγιώνομαι μπαμ.Ξέρω ότι το παιδί μου είναι η απόλυτη ευτυχία αλλά κ εγώ;εγώ τι πια;Ίσως φάνηκα εγωίστρια αλλά που αλλού να τα έλεγα αυτα;ήθελα να μιλήσω για κάτι που νιώθω έντονα κ φοβάμαι μην εχω κατάθλιψη κ χρειάζομαι φάρμακα.Αχ τα πα κ ηρέμησα!

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ , ΛΕΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΤΑΚΟΥΝΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. :laugh: :laugh:

ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΜΠΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ :angry: ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ Κ ΠΟΝΤΙΑ :P ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΜΑΙ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ(ΕΛΠΙΖΩ)

Δημοσίευση

Πα πα πα...μες την καρδια μου μιλησες...εγω τα εβαλα τα ρουχαλακια μου σε 2 ωραιοτατες σακουλες σκουπιδιων και...ουστ! Τζαμπα χωρο μου επιαναν ουτωςηαλλως...

Βλεπω φωτογραφιες μου απο παλια και παθαινω κριση υστεριας..Κοιταω στον καθρεφτη και γεμιζω απορια...Δεν ειμαι αυτη! Μαλλι στην τριχα, ομορφα φουστανια, τελειο νυχι (παντα), μακιγιαζ αψογο και τακουνι...10αποντο και πανω. Σιγουρα ωραια γκομενα! (σορρυ...)

Ε ναι, σιγουρα δεν ειμαι αυτη! Αυτο που βλεπω ειναι ενα αβαφο κοριτσακι με πυτζαμες και φορμες, ενα μαλλι σαν πρασσο μεχρι τη μεση, νυχια...αστα και παντοφλες μπλε με λουλουδακια! και στο τσακιρ κεφι κανενα αθλητικο παπουτσι!!!

Να σου πω εχω ξεχασει πως περιποιειται τον εαυτο της μια γυναικα...για μανικιουρ δεν συζηταμε, μια φορα πηγα να βαψω τα νυχια μου (στα βαφτισια της κορης μου) και τα εκανα...χαλια. Εγω που εκανα μεχρι και σχεδια!!! Να βαψω ματι με αιλαινερ???? Ωραιο αστειο πλεον!! Το επιχειρισα στα βαφτισια της κορης μου παλι, αλλα το εσβησα γιατι η γραμμη ηταν σαν πατημενο ruffles!!

Οποτε μην σε παιρνει απο κατω...

υπαρχουν κι αλλες!

Δημοσίευση

Καταρχήν ηρέμησε!

Πήγα κι εγώ να πέσω σ αυτή τη "λούμπα" αλλά να σου πω κάτι,

δεν είναι έτσι τα πράγματα!!!!

Ηδη το παιδί σου είναι αρκετά μεγάλο για να σας ακολουθεί στις βόλτες σας!Δε λέω να το πάρεις στα μπουζούκια μαζί σου ή στο κλαμπ,αλλά μπορείς άνετα τώρα που καλοκαιριάζει να πάτε οι τρεις σας το βραδάκι 9-11 πχ για ένα ποτάκι σε κάποια καφετέρια!

Εγώ γέννησα τον περασμένο Ιούλιο και το μόνο που με κρατάει μέσα είναι ο κακός καιρός!Όπου πάω έχω το καρότσι,βάζω το μωρό όταν νυστάζει και όλα μία χαρά!Βέβαια προσέχω που θα πάω όταν τον έχω μαζί μου.

Διαλέγω εστιατόρια και καφετέριες που δεν είναι για καπνίζοντες(έχω ένα θέμα με το τσιγάρο...)Εντάξει κι εγώ έχω να πάω σε κλαμπ και

μπουζούκια πάνω από χρόνο,αλλά βγαίνω γενικά οπότε δε μου λείπουν!

Οσο για το ντύσιμο δε θεωρώ οτι μια γυναίκα πρέπει να χάσει τη θηλυκότητά της επειδή έγινε μάνα!

Δε σου λεώ να γυρνάς με τα ξέκ@@@@@λα,αλλά και το μινάκι σου θα φορέσεις,(ίσως όχι το καυτό,αλλά ένα πάνω από το γόνατο...)και

για ποτό θα πας....

Σου φαίνεται υπερβολικό ή πρόστυχο το να βάλεις μια Κυριακή πρωι

ένα περιποιημένο μπλουζάκι και μια φουστίτσα ή ένα χαριτωμένο φορεματάκι και να πας για καφέ με τον άντρα σου και το παιδί σας?

Δεν έχεις κάποια πολύ καλή σου φίλη -μανούλα που να εμπιστεύεσαι?

Μπορείτε να κανονίζετε να φυλάει η μία τα παιδιά της άλλης εναλλάξ όποτε θέλετε να βγαίνετε για μπαρότσαρκες!!!!!

Δημοσίευση

Molly μακάρι να μπορούσα να έκανα αυτα που μου λες!Να πω το πρόγραμμα μου πριν το γάμο κ μετά;λοιπόν πριν:ξύπναγα 1 το μεσημέρι πήγαινα για ψώνια η καφέ γυρνούσα έτρωγα πήγαινα στη δουλειά<δουλεύω απογεύματα>κ μετά για ποτό η αραχτη σε καμία φιλη η όπου ξημέρωνά!Τώρα ξυπνάώ ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού παω με το παιδί σούπερ μάρκετ κ βόλτα,έρχομαι μαγειρεύω τρώω κάνω μπάνιο έρχεται ο άντρας από τη δουλειά κ φεύγω εγώ αμέσως.Γυρνάω σπίτι άντρας κ παιδί κοιμούνται κ εγώ σιδερώνω!Δεν είναι πολύ ρομαντικό;

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Πα πα πα...μες την καρδια μου μιλησες...εγω τα εβαλα τα ρουχαλακια μου σε 2 ωραιοτατες σακουλες σκουπιδιων και...ουστ! Τζαμπα χωρο μου επιαναν ουτωςηαλλως...

Βλεπω φωτογραφιες μου απο παλια και παθαινω κριση υστεριας..Κοιταω στον καθρεφτη και γεμιζω απορια...Δεν ειμαι αυτη! Μαλλι στην τριχα, ομορφα φουστανια, τελειο νυχι (παντα), μακιγιαζ αψογο και τακουνι...10αποντο και πανω. Σιγουρα ωραια γκομενα! (σορρυ...)

Ε ναι, σιγουρα δεν ειμαι αυτη! Αυτο που βλεπω ειναι ενα αβαφο κοριτσακι με πυτζαμες και φορμες, ενα μαλλι σαν πρασσο μεχρι τη μεση, νυχια...αστα και παντοφλες μπλε με λουλουδακια! και στο τσακιρ κεφι κανενα αθλητικο παπουτσι!!!

Να σου πω εχω ξεχασει πως περιποιειται τον εαυτο της μια γυναικα...για μανικιουρ δεν συζηταμε, μια φορα πηγα να βαψω τα νυχια μου (στα βαφτισια της κορης μου) και τα εκανα...χαλια. Εγω που εκανα μεχρι και σχεδια!!! Να βαψω ματι με αιλαινερ???? Ωραιο αστειο πλεον!! Το επιχειρισα στα βαφτισια της κορης μου παλι, αλλα το εσβησα γιατι η γραμμη ηταν σαν πατημενο ruffles!!

Οποτε μην σε παιρνει απο κατω...

υπαρχουν κι αλλες!

Συμφωνώ μαζί σου....

Κι εγώ μες το σπίτι έτσι είμαι.Οταν όμως βγαίνω έξω προσπαθώ

να γίνομαι όπως παλιά!Κι εγώ δεν έχω επανέλθει ακόμη.

Μου χωράνε μόνο 3 παντελόνια μου,αλλα το παλεύω!

Μανικιούρ έκανα τελευταία φορά πριν γεννήσω!Το παραδέχομαι δεν υπάρχει χρόνος,αλλά δε δέχομαι να γίνομαι έρμαιο της μοίρας μου!

Οχι!!!!Κάνω δίαιτα,θα ξεκινήσω να γυμνάζομαι και θα γίνω

όπως με ήξεραν 'ολοι!!!!Είμαι 29 χρονών,ευτυχισμένη που

έγινα μάνα και θέλω να χαρώ τη ζωή μου και σα γυναίκα και σα μάνα!

Προσπάθεια και θέληση θέλει!

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

οπως τα λες!σε σακουλες και στο παταρι!πανε τα ρουχακια μου,οι μποτουλες μου τα ολα μου...σαν το βλημα κυκλοφορω,μονο που εγω εχω παρει και πολλα κιλα :unsure::unsure: αχχχχχχχχχχχ.....ποτε θα ξαναγινω ανθρωπος ο πιθηκος?μου λετε?

Δημοσίευση

Να σας πω..

Στα βαφτισια της μικρης μου εβαλα για πρωτη φορα φουστανι και τακουνι αφου γεννησα...και τελευταια!

Δεν νιωθω θηλυκο πλεον...σαν ηλιθια ενιωθα με το φουστανι! Ατσουμπαλη, δεν ξερω, το τακουνι το ενιωθα ξενο στο ποδι μου! Και ενω ολοι μου λεγανε οτι ειμαι πιο ωραια και απο νυφη εγω ενιωθα λες και ημουνα στο Γυμνασιο με τη φουστα της παρελασης! Αφου μολις τελειωσε το μυστηριο και πηγαμε απο το σπιτι να αλλαξουμε και να ταισουμε τη μικρη για να παμε στην ταβερνα για το τραπεζι, αλλαξα και εβαλα παντελονι!! Τοσο αβολα ενιωθα!

Δεν νιωθω ποθητη ρε κοριτσια, ειμαι ολη μερα βουτηγμενη στις μπουγαδες, στους νεροχυτες, στα παμπερς!!!

Να δω, τωρα που θα ξαναπαω στη δουλεια σε ενα μηνα, μπας και συνελθω που θα πρεπει υποχρεωτικα να...μοιαζω με ανθρωπο???????

Δημοσίευση

ti diabazw k bgazw afrous!!!!!!!!!!!!!

MA KALA POSO XRONWN EISTE???????

ti ahdies einai auta pou lete,k to kako einai oti ta pisteuete...eipame na yparxoun meres asxhmes pou den prolabenete alla oxi k na balw ta wraiotata rouxalakia k tis takounares mou se sakoulaaaaaaaaaaa...ELEOS

eimai 25 k an ta pisteba auta k egw se ligous mhnes tha erixna euthines sto idio mou to paidi...giati mh mou peite oti den to skefthkate k auto...

arxisa douleia 2 mhnes meta th genna,xe@o@o@ome kapoies meres alla kathe mera (sxedon) ntunomai,bafomai k me takounaki bgazw bolta ton paidaro mou!!!blepw tis alles mamades edw k otan antikrizw to xali pou perigrafete den xerw poion k giati na luphthw...

MHN AFHNESTAI GIATI TA XRONIA PERNANE...TO NA BGALEIS TO MWRO SOU BOLTA ME TO KAROTSAKI K NA FORAS TAKOUNI SE KANEI SEXY MAMA K O ANTRAS SOU SE PROSEXEI K PROSPATHEI NA SE DIEKDIKEI OLO K PERISSOTERO!

Δημοσίευση

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

ti ahdies einai auta pou lete,k to kako einai oti ta pisteuete...eipame na yparxoun meres asxhmes pou den prolabenete alla oxi k na balw ta wraiotata rouxalakia k tis takounares mou se sakoulaaaaaaaaaaa...ELEOS

eimai 25 k an ta pisteba auta k egw se ligous mhnes tha erixna euthines sto idio mou to paidi...giati mh mou peite oti den to skefthkate k auto...

arxisa douleia 2 mhnes meta th genna,xe@o@o@ome kapoies meres alla kathe mera (sxedon) ntunomai,bafomai k me takounaki bgazw bolta ton paidaro mou!!!blepw tis alles mamades edw k otan antikrizw to xali pou perigrafete den xerw poion k giati na luphthw...

MHN AFHNESTAI GIATI TA XRONIA PERNANE...TO NA BGALEIS TO MWRO SOU BOLTA ME TO KAROTSAKI K NA FORAS TAKOUNI SE KANEI SEXY MAMA K O ANTRAS SOU SE PROSEXEI K PROSPATHEI NA SE DIEKDIKEI OLO K PERISSOTERO!

ΑΥτό προσπαθώ να τους πω κι εγώ αλλά με πιο ήπιο τρόπο!!!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,αν και αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει και με το χαρακτήρα της κάθεμιας!Αν θέλει όλο αυτό να το νικήσει!!!!Κι εγώ μπορεί να μην προλαβαίνω να βγάλω φρύδια,μουστάκια :blush: κλπ αλλά κάποια στιγμη της μέρας μου, πλέον αφιερώνω σε αυτά τα πράγματα!Ετσι κλεφτά!Εχει τύχει να ξεκινήσω να βγάζω το ένα φρύδι και να χρειαστει να βγω για κάποια δουλεια του άνδρα μου και βούτηξα το μωρό

και βγήκα με ένα φρύδι αποτριχωμένο!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δεν περιμένω να αφιερώσω ολόκληρη μέρα στο beaute μου,αυτό ξέρω οτι αποτελεί παρελθον!!!

Αλλά δε θα κάνω τη χάρη και στους "εχθρούς" μου να με δουν σ αυτή την κατάντια!!!!!

Δημοσίευση

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

Έτσιιι..Δεν είμαστε μόνο μανούλες αλλα κ γυναίκες!!!!!!!

Δημοσίευση

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

Έτσιιι..Δεν είμαστε μόνο μανούλες αλλα κ γυναίκες!!!!!!!

Δημοσίευση

Αννα μπραβο, τα ειπες τα πραγματα με το ονομα τους!!

Μπραβο που εμεινες οπως ησουνα! Κι εγω αυτο ηθελα...

Ειμαι 27 χρονων..αλλα πλεον φαινομαι σαν...15!(Και να σου πω,πιο καλα ντυνομουνα στο σχολειο!) Αφου να δειτε πλακα μια μερα εκαναν ανακαινιση στο διπλανο διαμερισμα. Χτυπαει το κουδουνι κ ηταν ενας εργατης. Και μου λεει "Ειναι κανενας μεγαλος εδω?" Λεω,θα εννοει αν εχουμε κανεναν ηλικιωμενο. "Οχι" απανταω. "Μου ειπαν οτι εχετε ενα μωρο εδω, μπορουμε να βαλουμε κομπρεσερ για μιση ωρα η κοιμαται?" "Οχι, ξυπνιο ειναι, βαλτε". "Καλα, πες στη μαμα σου οτι θα ερθουμε και στις 6 το απογευμα, αν υπαρχει προβλημα και κοιμαται το μωρο ας μας το πει"....Περιττο να σας πω οτι μου πεσανε τα αυτια...

Τη μικρη δεν την κατηγορησα ποτε για την...λετσοσυνη μου!! Δεν μου ειπε ποτε "τωρα εισαι μανα δεν θα κυκλοφορεις ετσι εξω".. Αλλα κατι τα σχολια, κατι η κουραση, κατι η ελλειψη καποιου να εντυπωσιασεις πολλες πεφτουμε στη λουμπα και κυκλοφορουμε σε αυτα τα χαλια οπως λες..

Δημοσίευση

Κοριτσια τι ειναι αυτα που λετε;;;;; συγκεντρωθειτε...!!!! :blink:

Ακομα και οταν ημουν εγκυος προσπαθουσα να ειμαι κομψη και ομορφη, αν και φορουσα διαφορετικα ρουχα απο αυτα που συνηθιζα να φοραω... μετα τη γεννα σιγουρα υπαρχει μια απογοητευση για τα παραπανισια κιλα και την αλλαγη του σωματος, αλλα σιγα σιγα επανηλθα... αφου χωραω στα ρουχα μου ειμαι μια χαρα (αν και βλεπω πως καποιες αλλαγες μονιμες υπαρχουν)...!!! :dry:

Δεν ειναι αναγκη να κυκλοφορειτε με τα 12ποντα για να ειστε ομορφες... εγω πλεον φοραω πιο χαμηλα τακουνια 5ποντα 6ποντα κτλ και με βολευουν μια χαρα... και ρουχα αγοραζω και αγοραζα μοντερνα και πριν χασω τα κιλα... και στο κομμωτηριο πηγαινω, και αν χρειαστει θα βγω και με τον αντρα μου και θα βαλω και το 12ποντο...!!! ;)

Αν σκεφτεστε ετσι απο τωρα που να κανετε και δευτερο παιδι...!!! :P

Πρεπει να δειτε μια χαρα στο προσωπο του γιου μου καθε φορα που με βλεπει ντυμενη για εξοδο... λαμπει το μουτρακι του... :lol: χαιρονται κι'αυτα να μας βλεπουν ομορφες...!!! Φτιαχνει η διαθεση τους...!!! :)

Δημοσίευση

Μeniamama ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα γράφουν και η molly και η συνονόματή μου ΑΝΝΑ και η sweetmammy ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με τα κορίτσια. Ε λοιπόν να ξέρεις η δύναμη της θέλησης είναι μεγάλο πράγμα! Και το σπουδαιότερο: πρέπει πρώτα να δεις τον εαυτό σου όμορφο ΕΣΥ. Καταρχήν αυτή τη στιγμή έχεις ένα θείο δώρο, το μωρό σας, που σε λίγα χρόνια θα έχει μεγαλώσει και θα αναπολείς την εποχή που ήταν μωρό. Μην ξεχνάς: Κάθε μέρα το αγγελούδι σου - εκτός από την κούραση - σου προσφέρει και κάτι διαφορετικό και κάθε μέρα δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Και το μωρό μεγαλώνει!Γιατί δηλαδή στη σκέψη μας πρέπει να υπερισχύει το συναίσθημα της κούρασης, κι όχι της χαράς γι' αυτό το μικρούλι πλασματάκι?....

Και φυσικά ΔΕΝ σταματάμε να είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ωραίες όπως και πριν, μάλιστα! Τα κιλά θα φύγουν, η γκρίνια κι η ΕΝΟΧΗ ότι δεν το απολαύσατε με τον άντρα σου θα μείνουν......

Δεν είναι εύκολο, το ξέρω. Και πρέπει να έχεις και τη συμπαράσταση του συντρόφου σας, σίγουρα, Βέβαια δεν ξέρω πώς είναι η σχέση σας τώρα, ξέρω όμως ότι δεν είναι δύσκολο να χαλάσει.

Αυτά σου τα γράφω ΚΑΙ από προσωπική εμπειρία.

Έχω τρία! παιδιά, και είμαι ..... κάποιας ηλικίας!!!! Σου μιλάω ως .....παλιομαμά....δηλαδή :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Στο τρίτο μου παιδί λοιπόν, τα κατάλαβα ακόμα περισσότερο όλα αυτά και έτσι τον μπουμπούκο μας τον απολαμβάνουμε όλη η οικογένεια, μια που και τα άλλα μας είναι πια μεγάλα (14 & 11 χρ.!) Και ξέρεις τι ωραία που είναι να βγαίνουμε όλοι μαζί βόλτα? Στολίζομαι λοιπόν και βγαίνουμε και τα καμαρώνουμε με τον άντρα μου !!! Καλά μη βαράτε!!!! είμαι μια τρελή - τρελή σαραντάρα και πολύ .......χαζομαμά! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν μην απογοητεύεσαι το παν είναι να νιώθεις ωραία μ' αυτά που έχεις και θα σε δουν ωραία κι οι γύρω σου.

Δημοσίευση

anna_v έγραψε:

Μeniamama ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα γράφουν και η molly και η συνονόματή μου ΑΝΝΑ και η sweetmammy ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με τα κορίτσια. Ε λοιπόν να ξέρεις η δύναμη της θέλησης είναι μεγάλο πράγμα! Και το σπουδαιότερο: πρέπει πρώτα να δεις τον εαυτό σου όμορφο ΕΣΥ. Καταρχήν αυτή τη στιγμή έχεις ένα θείο δώρο, το μωρό σας, που σε λίγα χρόνια θα έχει μεγαλώσει και θα αναπολείς την εποχή που ήταν μωρό. Μην ξεχνάς: Κάθε μέρα το αγγελούδι σου - εκτός από την κούραση - σου προσφέρει και κάτι διαφορετικό και κάθε μέρα δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Και το μωρό μεγαλώνει!Γιατί δηλαδή στη σκέψη μας πρέπει να υπερισχύει το συναίσθημα της κούρασης, κι όχι της χαράς γι' αυτό το μικρούλι πλασματάκι?....

Και φυσικά ΔΕΝ σταματάμε να είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ωραίες όπως και πριν, μάλιστα! Τα κιλά θα φύγουν, η γκρίνια κι η ΕΝΟΧΗ ότι δεν το απολαύσατε με τον άντρα σου θα μείνουν......

Δεν είναι εύκολο, το ξέρω. Και πρέπει να έχεις και τη συμπαράσταση του συντρόφου σας, σίγουρα, Βέβαια δεν ξέρω πώς είναι η σχέση σας τώρα, ξέρω όμως ότι δεν είναι δύσκολο να χαλάσει.

Έχω τρία! παιδιά, και είμαι ..... κάποιας ηλικίας!!!! Σου μιλάω ως .....παλιομαμά....δηλαδή :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Στο τρίτο μου παιδί λοιπόν, τα κατάλαβα ακόμα περισσότερο όλα αυτά και έτσι τον μπουμπούκο μας τον απολαμβάνουμε όλη η οικογένεια, μια που και τα άλλα μας είναι πια μεγάλα (14 & 11 χρ.!) Και ξέρεις τι ωραία που είναι να βγαίνουμε όλοι μαζί βόλτα? Στολίζομαι λοιπόν και βγαίνουμε και τα καμαρώνουμε με τον άντρα μου !!! Καλά μη βαράτε!!!! είμαι μια τρελή - τρελή σαραντάρα και πολύ .......χαζομαμά! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν μην απογοητεύεσαι το παν είναι να νιώθεις ωραία μ' αυτά που έχεις και θα σε δουν ωραία κι οι γύρω σου.

απλά μωρέ επειδή δόξα το θεό κρατήθηκα κ κρατίεμαι αδύνατη δεν μπορώ να ντυθώ κυριλε γιατί δεν εχω πια που να παω!Εχω τόσα κοντά κολλητα μπλουζάκια, φορέματα με στρας, γόβες...Τα πέταξα στο πατάρι.Σκέψου να βγω έξω με το μίνι με τα στρας μαζί με το μωρό σε μια καφετέρια!Ντομάτες θα μου πετάνε!Ο πλήρης εξευτελισμός!Κ το θέμα είναι ότι μου αρέσει πολύ το "μπουζούκόβιο"ντύσιμο.Κ άντε κ τα φόρεσα πες πως θα κυνηγάω τη μικρή με το μίνι κ τα 12ποντά στο δρόμο;ε ρε ρόμπα που θα γίνω!Χι χι!

Δημοσίευση

anna_v έγραψε:

απλά μωρέ επειδή δόξα το θεό κρατήθηκα κ κρατίεμαι αδύνατη δεν μπορώ να ντυθώ κυριλε γιατί δεν εχω πια που να παω!Εχω τόσα κοντά κολλητα μπλουζάκια, φορέματα με στρας, γόβες...Τα πέταξα στο πατάρι.Σκέψου να βγω έξω με το μίνι με τα στρας μαζί με το μωρό σε μια καφετέρια!Ντομάτες θα μου πετάνε!Ο πλήρης εξευτελισμός!Κ το θέμα είναι ότι μου αρέσει πολύ το "μπουζούκόβιο"ντύσιμο.Κ άντε κ τα φόρεσα πες πως θα κυνηγάω τη μικρή με το μίνι κ τα 12ποντά στο δρόμο;ε ρε ρόμπα που θα γίνω!Χι χι!

Δημοσίευση

anna_v έγραψε:

Δημοσίευση

meniamama έγραψε:

Ε τι να σου πω, αν γουστάρεις τόσο τα μπουζούκια, αν δεν υπάρχει καμμιά διαθέσιμη γιαγιά, βρες μια babysitter, (ή αγγάρεψε τον μπαμπά, αν είναι του club - του babysitting εννοώ) και πήγαινε να ξεσπαθώσεις, να το φχαριστηθείς!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και μετά γύρνα στο μωράκι σου ανανεωμένη.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μήπως πρέπει να οργανώσουμε ένα σύλλογο αλληλεγγύης κορίτσια, για τις μανούλες που δεν έχουν πού ν΄αφήσουν τα μωράκια τους, να τα κρατάμε εναλλάξ?

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια μην αφήνετε τον εαυτό σας...

Εγώ επέστρεψα στην δουλεια οταν ο μικρός ήταν δέκα μηνών

και πραγματικα ΄΄ έγινα άνθρωπος΄΄...καταλαβαίνετε τι εννοω!!

Και τ΄ωρα πια που ξεπετάχτηκε λίγο είμαι ακόμη καλύτερα.

Πάντα τον παίρνουμε μαζί μας,πολύ σπάνια να τον αφήσω βράδυ-εως ποτε -

και πραγματικα δε μου λείπει το κλαμπ ή το μπουζούκι,καθώτι σχεδόν

καθημερινα βγαίνουμε βολτούλα....

Επιστρεφω απο τη δουλεια στις 6 . τρώμε όλοι και φροντίζω να θυσιάζω 2-3 μέρες την εβδομάδα για καθαριότητα-σιδερώματα-μαγειρέματα ώστε τις υπόλοιπες να είμαστε όλοι χαλαροι.

Περιποιουμαι στα γρήγορα τον εαυτό μου,βάφομαι,φοράω τώρα πια τα κολλητα μου ,λίγο τακούκι και πραγματικα πολύ θα ήθελα να φοράω 12 ποντο με τζιν και να κρατάω το γιο μου από το χεράκι.....Για να μην σας πω - το προείπε και η sweetmammy-πως οταν ντύνομαι καλα ή πχ όπως χθες που έγινα ξανθούλα-έκανα ανταυγιες- ο μικρούλης μου ενθουσιάστηκε και κάθε φορα που είμαι περιποιημένη λάμπει το προσωπάκι του.

Αφήστε που έτσι και τα μάτια του άντρα μου είναι στραμμένα πάνω μου!!!Νομίζω δηλαδή :P

Πάντως επειδή παλιότερα ημουνα ακομα πιο καλη σωματικα , εχω πει οτι οταν ξεπαιδιασω θα ξαναγίνω εκείνη η κορμάρα που ήμουνα κάποτε σε μια φωτογραφία σε παραλία της Συρου....( η ΕΡΤ θυμάται.... :laugh: )

Κορίτσια όσο παραιτούμαστε απο τη φροντιδα του εαυτού μας , τόσο αυτός μας αφήνει........Για να μην ξεχνιόμαστε,τι καλύτερο να είμαστε σέξυ , κομψές και λιγάααααακι προκλητικές ( κανένα μινάκι,όχι καυτο,κανένα κολλητο παντελονάκι,τακουνι ;) ) μανούλες????

Δημοσίευση

να σας πω την αληθεια ποτε δεν ειμουν ο τυπος που θα ντυνοταν στην τριχα,θα βαφοταν καθε μερα και οπου πηγαινε!!!παντα ειμουν του αθλητικου,φυσικα και υπηρχαν μερες που θα εβγαινα και θα περιποιομουν αλλα το βαριομουνα ολο αυτο βαψου-ξεβαψου,να σε πονανε τα ποδια απο τ αψηλοτακουνα κοκ!παντα τζινακι-κολαν ανετα ρουχα αντε και λιγο μασκαρα ετσι να λεγαμε οτι εβαλα κατι.και τωρα με τον μικρο μας και το δευτερο που περιμενουμε το καλοκαιρι δεν νιωθω να εχει αλλαξει κατι.θα τον παρουμε μαζι μας ταβερνα,για καφε και ειναι και δυο χρονων και ζωηρος σαν κατσικι.λετε να εχω παθει κατι?σε σχεση με αυτα που διαβαζω για σας!:):):) μην με παρεξηγησετε κοριτσια ε!! μην φανταστητε οτι ντυνομαι ετσι απλα γιατι ειμαι χοντρη ας πουμε.τωρα μπηκα στον 5 μηνα και ειμαι 53 κιλα.δεν εχω τετοιο θεμα σε αυτη την εγκυμοσυνη ευτυχως και δουλευω και κραταω το παιδι οταν ειμαι σπιτι γιατι ο μπαμπας μας ερχεται μονο πσκ.αλλα και παλι και με το τζιν και με το κολαν μπορουμε να νιωσουμε γυναικαρες.φταιει η ψυχολογια μας και οχι κατι αλλο.ανεβαστε το ηθικο σας-καντε λιγο ερωτα παραπανω :):) και ολα θα αλλαξουν!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εμένα στα 32 το ανακάλυψε κ όντως ΄κάνουμε σωστή διατροφή κ ούτε καπνίζουμε, ούτε τπτ, κ βλέπεις κάτι άλλους με πολλά κιλά ή χρήστες ουσιών κ πιάνουν με τον αέρα....τώρα τι να πω εμείς κάναμε την εγχείρηση κ θα δείξει!!! Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ να "φταίει" αυτό κ να ξαναμείνω έγκυος κ αποβάλλω Ναι γι αυτό σου είπα ότι δεν αποκλείεται η φυσική σύλληψη απλά είναι θέμα τύχης ποιο σπερματοζωάριο θα πάει 😉  Εύχομαι την άλλη φορά να πάει το σωστό σπερματοζωάριο για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν 🙏
    • δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 
    • Καλημερα! σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. ειμαι ανθρωπος που αγχωνομαι με τις λεπτομεριες και δεν ρωτησα..αλλα επειδη εχουμε υπερηχο την Δευτερα 24 ειπαν θα μας πουνε τοτε τις λεπτομεριες.. και μια γνωστη μου που γενναει αυριο στο ιασω σημερα το βραδυ θα μπει.. οποτε λογικα για ολους ισχυει.. Οποτε λογικα και εμας κατι τετοιο θα μας πουνε.. εγω ρωτησα μονο την αναισθησια που την φοβαμαι..και τα αλλα ειπαμε θα τα πουμε την Δευτερα.
    • τα αφησα για Δευτερα αυτά.. εχω μερες να αγχωθω ακομα..χαχα
    • Ναι δεν έχει κιρσοκηλη δεν έχει τίποτα! Είναι κ μικρός! 32! Ούτε καπνίζει,προσέχει τη διατροφή του..του κάνει εντύπωση του γιατρού πως γίνεται να είναι τόσο το dna και γιατί... Αυτό μας είπε ότι πολλές έχουν κάνει κ ο ανδρας έχει υψηλό κατακερματισμο.εσεις είχατε χαμηλό σκέψου κ με κιρσοκήλη κ εμείς δε έχουμε τίποτα κ είναι τόσο. Επίσης μας είπε ότι δεν κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών αυτήν την εξέταση κ είτε θα έχουν αποβολες κ ίσως φταίει αυτό ναι είτε θα έχουν 5 παιδιά κ θα έχουν υψηλο(σχεδόν όλοι) κ δε θα χουν πάρει χαμπάρι...άστα όλα είναι ρίσκο.... Μα από τα εκατομμύρια σπερματοζωαρια πρέπει τα κακά να μας κάθονται? Υπάρχουν κ καλά...ας πάνε τα καλά!!!! Σύλληψη γίνεται εύκολα εγώ δε έχω κανένα θεμα κ ο σύντροφος έχει πολύ κινητικότητα κ πολύ καλά άλλα που παίζουν ρόλο....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...