Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας σε ολες ηθελα να ρωτησω αν εχετε ακουστα για το νεο μπιμπερο dr braun το αντικολικο.Εχει παρει καμια εχει αποτελεσματα? γω τωρα θα γεννησω αλλα φοβαμε τοσο τους κολικους που δεν λεγετε>Τι λετε να το παρω? :woohoo: B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Προσπαθω.. γενικα ειμαι ψυχραιμη αλλα τωρα δεν ξερω τι με επιασε και αγχωθηκα. Αυτο που μου εξηγησε ο γιατρος μου είναι οτι εφοσον εχουμε σταθερο το ζαχαρο και την πιεση να μην ανησυχω, η ροες του πλακουντα ειναι καλες, δεν πινω, δεν καπνιζω οποτε δεν υπαρχει εμφανης λογως για να γερναει απο τωρα ο πλακουντας. Και η μικρη ειναι μια εβδομαδα πισω στην αναπτυξη. Γιαυτο θα παω νωριτερα για το doppler. Δεν σημαινει κατι απαραιτητα το πιο πιθανον θα ειναι ενα μικρο μωρο.
    • Η αλήθεια ειναι οτι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με ζώδια ούτε γνωριζω πολλά.  Απλά έχουμε παρατηρήσει με τον σύζυγο οτι με τους Υδροχόους δεν τα πάμε καλά. Ο σύζυγος σκορπιός κι εγω αιγόκερως. Προς το παρόν παω για φυσιολογικά οπότε οταν αποφασίσει εκείνο θα βγει 🤞
    • Οχι δεν έχει αλλά μόνο τα 2 κορίτσια τα δικα μου  Εεε σου λέει τα κορίτσια ειναι πιο εύκολα έχουμε συνηθίσει και στα κορίτσια τώρα το αγόρι πως θα είναι ; 🤷‍♀️ Να σου πω και εμένα με αγχώνει λίγο το αγόρι δεν ξέρω πως θα είναι έχω μάθει με τα κορίτσια και κάπως θα είμαι έξω από τα νερά μου αλλά φαντάζομαι όταν θα τον πάρω αγκαλιά θα μου περάσει 😅 ναι μωρε γερά να είναι εννοείται, να κουβέντα να γίνεται 🙂
    • Όνειρο απατηλό! Προς το παρόν είμαι χαρούμενη γιατί το βράδυ ηπιε το γάλα του στον καναπέ δίπλα της. Χθες το πήρε επιδεικτικά και πήγε να το πιει στο πάτωμα δίπλα στα λεγκο του ενώ την κοιτούσε με διερευνητικο υφακι 😂 Προσπαθώ να μη γελάω για να μην ματαιωνω τα συναισθήματα του αλλά πολλές φορές είναι τόσο αστείος! Ο καημένος του ήρθε όντως κεραμιδα και δεν ξέρει πως να φερθεί... Είναι όμως ένα πολύ γλυκό και τρυφερό παιδί και είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξει γνώμη για την αδερφούλα του!  
    • Περίεργο για πεθερά να μη θέλει και ένα αγοράκι 🤣 έχει και άλλα εγγόνια μόνο αγόρια και ήθελε 3ο κορίτσι;  Πέρα από τη πλάκα γερά να είναι και δεν έχει σημασία τι θα είναι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...